עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 2490 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + ASUS MAXIMUS VIII HERO ROG זכרון: 829 ₪ - * מבצע * - 32GB (16Gx2) Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 3159 ₪ - * חדש במבצע * - Palit GTX1080 8G D5 1708MHz-1847MHz SUPER JETSTREAM דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 7306 ₪ למזומן 7452 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים צורב DVD, ספק SEASONIC 750W מודלורי, ומארז CM storm styker וכונן קשיח 2TB אני משאיר מהמחשב הנוכחי. איך המחשב? 1.…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי לכולם, בזמן האחרון אני חושב לעשות "מתיחת פנים" למחשב שלי, ורציתי להתייעץ אתכם המקצוענים לגבי האופציות שיכולות להיות רלוונטיות עבורי. קצת רקע - כבר כמה שנים טובות שאני בעסקי התעופה והסימולטורים (לפחות הייתי, הצבא עושה את שלו...). ב-2014 רכשתי מחשב חדש לטובת העניין. את המחשב הרכבתי בעצמי תוך התייעצות עם חובבי סימולטורים כמוני שמבינים דבר או שניים בבניית חומרה לתחום זה. להלן המפרט שלו: כפי שניתן לראות, מדובר במחשב יחסית חזק. כדי לקבל מקסימום ביצועים, ביצעתי OC למעבד (רוב הזמן עמד על 4.4GHz). לפני כשנה וחצי בערך, הOC עשה את שלו, והקירור הנוזלי כבר לא הצליח לשמור על הטמפרטורות כמו שצריך, אז ביטלתי את הOC וחזרתי לתדר הדיפולטי של המעבד. (על הדרך…

3. Started by גיל2727,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 וכן אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בינוני כבד,זכרון 64 כנראה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול שמיועד לעבודה משרדית, וורד ופאור פוינט בעיקר. בתור אחד שכל החיים השתמש במחשבים נייחים, יש לי 0 הבנה בנושא של ניידים. זה מחשב שמיועד לאמא שלי, היא לא רוצה מחשב נייח, ומעדיפה ניידץ למרות שהיא לא לוקחת את המחשב מחוץ לבית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. העיקר הוא מסך גדול (כמה שאפשר), רזלוציה טובה, לא צריך גיימינג. אבל משהו שיהיה מספיק חזק להריץ סרטונים ביוטיוב וכל זה. הסוללה לא קריטי, כי זה מחשב שעומד במקום ותמיד ליד חשמל. לא משנה לי החברה, לא צריך טאץ' וכל מיני שטיקים מעבר לזה. משהו פשוט. צריך שיגיע עם ווינדוס 10 בעברית. באותו נושא, האם כדאי לנסות לבדוק מחשבי מיני? פה אני מבין אפילו פחו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מרכיב מחשב חדש להורים שלי, אליו אחבר 750Ti שיש ברשותי. אשמח לדעה לגבי המפרט, הצעות לשינוי במידת הצורך ואם יש משהו שאני מפספס וכמו כן אם יש אלטרנטיבות בסדר גודל של המחיר הזה (4000 ש"ח). תודה מראש. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 790 CPU Cooling: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail Qty: 1 - Price: ₪ 41 Motherboards: Gigabyte Z370 HD3 Qty: 1 - Price: ₪ 567 Memory: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 Qty: 1 - Price: ₪ 773 Cases: Fractal Design Co…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני הולך ללמוד הנדסה ואני ממש מתלבט בין 2 מחשבים ניידים: https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=65477&txt_search=Asus+Zenbook+Flip+13+UX362FA-EL147T&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?uin=67579 בבקשה תעזרו לי גם אם זו ביקורת לחברה או משהו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…

9. Started by EF,

מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alergic,

זה המפרט שהרכבתי בעזרת מערכת המפרטים המומלצת של הפורום: 1- האם יש אפשרות לשינוי חומרה בלי לפגוע בביצועים ולהוריד את המחיר? 2- הקניה תתבצע עד סוף יולי אז יש אפשרות לשינוי מחיר +-200 ש"ח 3- המפרט שנבחר יכול להיות אוברקיל במידה בסויימת אך זה במחשבה לא לשדרג לתקופה של +-5 שנים 4- לא מתעסק ב OC ומעדיף לא להיכנס למערכי CF למיניהם 5- האם משתלם לקחת כונן קשיח בנפח קטן יותר ולהוסיף SSD לשיפור ביצועים? Intel i5-3570K- Tray - 1081 Scythe Mugen 3 - 200 Gigabyte GA-Z77X-D3H - 779 Kingston KHX1600C9D3/4G X2 - 338 Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX - 674 22X Samsung SHS223B - 98 Sapphire ATI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PCI-E - 1261 NZXT PHANTOM V2 - 750 HEC COUGAR-A760 - 49…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקציב המקסימלי הוא 2500 (עדיף לחסוך כמה שאפשר) שימוש המחשב הוא משחקים...(GTA IV , Combat Arms , Call Of Duty ,).... אני צריך כרטיס מסך טוב , 4GB RAM מינימום , Intel I3 ומעלה (אבל אם נשאר בתקציב אפשר להעלות ל I5 או I7), לא דרושים מערכת הפעלה / מסך או מקלדת... הארד דיסק מעל 500GB מארז יפה , אני מעדיף שהמחשב לא יהיה רועש כל כך.... הרזולוציה שאני ארצה לשחק היא כמה שיותר גבוהה כלומר FULL HD 1080*1920 אבל אפשר להוריד גם ל HD רגיל כלומר 720 (יש ברשותי מסך HD 22 אינץ') תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by spider272,

שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Felixess,

אני מחפש מחשב נחמד כזה קומפקטי ללימודים, לכתוב איתו בעקרון. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, עדיף מ 14 אינץ ומטה אבל אתם מוצאים אחד טוב אז אני אקח אותו. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים נטו ( מצגות בעיקר ). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". לגבי המאט או מבריק לא החלטתי, כי ממה שקראתי לדרישות שלה ( לימודים באוניברסיטה בעיקר ) מסך מאט יהיה טוב יותר. * משקל רצוי? 2 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? פיצ'ר נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל. * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל העיקר 3 שנות אחריות. כרגע ההתלבטויות שלנו הם: "14 Asus X450CA X451CA-VX013H http://www.ivory.co.il/catalog.…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tripstrike,

זקוק למפרט למשחקים תכני וידאו HD 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 moh bo bioshok -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר כרגע מסך LCD 37 1336-768 בתור מסך ראשי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה . 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן סיכום של הפוסט הקודם (לחץ כאן) לגבי המפרט: העדפתי לקחת P67 כי כנראה אני אבצע אוברקלוק בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הזה? הוא מאוזן? יש תמורה למחיר? תודה רבה על העזרה שלכם! מעבד Intel Core i5-2500 Tray ₪986 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2500ay לוח אם Intel BLKDP67BAB3 Buffalo Flat ₪570 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP67BAB3 כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS 3.5" 1000GB SATA3 32MB ₪294 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000524AS זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪225 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 Xtreme 1024MB DDR5 PC…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום...אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת 18 של אחי...הוא גיימר בינוני אנא תעזרו לי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ללנסות לחסוך...אבל אם חיוני לביצועים אז להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול במחיר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, nba 2k11, וכל הדומ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eb,

הרבה המליצו לי כאן על ה - D630 עם מעבד /Intel® Core 2 Duo Processor T8300 וקיבלתי הצעה זולה יותר על ה E6400 עם מעבד Intel Core 2 Duo P8400 מבחינת הצ'יפ-סט אני לא יודע מה ההבדלים, מה עדיף? מבחינת דיסק קשיח, זכרונות וכל השאר, נניח שהקונפיגורציה זהה. אז מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OritA,

שלום לכולם, אני חדשה בנושא מחשבים, ולא מבינה כלל בנושא מפרטים, כפי שכתבתי בנושא קבלתי מבן דוד שלי את המחשב שלו בירושה, הוא טס לעבוד בארה"ב. זה המפרט שלו, (מצטערת מראש אם השמות והתאורים לא ב100% כתובים נכון) מסך (יפה, גדול ושטוח בצבע לבן) sony sdms234d מעבד intel p4 3.8 800 לוח אם gigabyte ga-8anxp זיכרון kingston ddr2 2048 כרטיס גרפי(כרטיס מסך?) leadtek px7800gtx דיסק קשיח maxtor 300 sata יש גם מן "גיבוי חיצוני" ippon usb2 200g את הרמקולים אני לא יודעת איך לחבר למחשב(אולי אח שלי ידע) בכל זאת על האריזה שלהם כתוב כך creative gigaworks זה מה שאני יכולה להגיד, למרות שמה שכתבתי בשבילי זה סינית אולי מישהו מכם יוכל להגיד לי מה כל זה שווה (אם בכלל?) אני משתמשת בעיקר בword ורואה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GODFATHER4,

מעבד:AMD ATHLON 4600 DUAL CORE AM 2 BOX לוח אם: NFORCE 590,DDR2 800,GIGABYTE GA-M59SLI-SD דיסק קשיחD 250GB SATA 2 KS 16MB 7200RPM מארז:THERMALTAKE SOPRANO BLACK+WINDOW DUAL ספק:THERMALTAKE 500W ACTIVE RFC +120MM+PC צורב:LG GSA-H10A DUAL L כרטיס מסךSAPPHIRE ATI RADEON X1900XT 512MBIT VIVO זכרון:GEIL 2GB KIT 1G 800MHZ(2GB( יש כמה דברים ששינינו למשל הזכרון קרוסייר ולא של GEIL והלוח אם אחר לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר יקר עלה 1100 משהו כזה כל המחשב עלה 9800 כולל מע"מ)

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kovar2,

ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מסחר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.