ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בדרך כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, rage, crysis 2 וכל משחק חדש אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני משער3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שהוא יהיה למשחקים כבדים כמו BF3 שיריץ לי משחקים כבדים על הגדרות גבוהות מאוד יש לי כבר מסך 24 אינץ' HD חדש לכן אין צורך במסך... חבר הביא לי את המפרט הבא... http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135020§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אם אפשר חוות דעת או שיפור המפרט אין צורך בציוד הקפי!1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג זהו התקציב המקסימלי 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא סחבי! המחשב שלי מפסיק לסחוב, בעיקר BFBC2, כשאני עם OC (בקטנה ל3800) המשחק קורס בצורה פתאומית (לא בדקתי עם OC יותר קטן ל3200 למשל). בלי OC כמעט ולא שחיק המפרט שלי היום Intel E7300 @ 3600MHz (בעבר הגעתי ל4 ) Gigabyte EP45-DS3 Zerotherm Nirvana 120 WD6400AAKS G.Skill שאני-כבר-לא-זוכר-דגם 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 HD4870 עם OC נחמד שעשיתי לו TwinTurbo (אין לי את החלקים, אז לא יכול להעביר ). CM 590 SeaSonic ET 500W הרעיון הוא לשלם פחות ולקבל יותר. אלא אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם המחשב הקיים כי תכלס הוא עדיין חזק... AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי שאלה, יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך הזה: Nvidia geforce 540m לבין nvidia geforce 525m? תודה לעוזרים..=]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני אשמח לחוות דעת על שילוש שאני רוצה לקנות, המחשב ישמש למשחקים, אני מצרף כרטיס GTX 570 למערכת, אני לא מתכנן OC יש לו צורך בלוח הזה או שאפשר לקחת משהו יותר פשוט ? [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - לרוכשי מערכת מחשב ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1285 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M + AC FREEZER 13 - השילוב המנצח ! אחריות: שלוש שנים ללוח האם ושנה לגוף הקירור. מחיר: ₪717 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 [/td][/tr][/table]תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים, מחפש מחשב לסטודנטית לעיצוב פנים. * מטרות המחשב? רינדורים,autocad, אופיס, אינטרנט, סרטים * גודל המסך? 15 אינץ' - מבריק * משקל רצוי? ~2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ~5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. SSD לא דרוש. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות ל-3 בתקציב - יתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה לכולם,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב גיימינג ב6k ורציתי דעות/עצות,חשוב לציין שזכרונות וספק כבר יש לי וגם כן שאני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך עוד כמה חודשים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג כבד, משחקים כמו BF3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ומשחקים ברמה הזאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה מסך של מחשב וטלויזיה והוא 32אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total…
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה בארה"ב בשבועיים הקרובים והוא יכול לקנות עבורי מחשב נייד. אני צריך שיהיה מספיק חזק לתכנת עליו פרוייקטים גדולים (visual studio, clear case, tfs, wpf, web-services וכדומה) ושישמש לפעמים כמעיין מדיה סנטר בחיבור לטלויזיה לראות סרטים. חשוב לי שהיה כמה שיותר קל! חשבתי על 4 ג'יגה זיכרון, 500 ג'יגה הארד דיסק, hdmi out, מסך 12', תקציב של כ 700$ ושיחזיק לכ 4 שנים. שאלות שעלו לי הן: 1) על איזה חברה כדאי לי ללכת? הבנתי שלאסוס יש אחריות בינלאומית שמתקבלת בקלות בארץ (ניסיון גם מלפ טופ שהיה לי בעבר הלא רחוק). 2) לאיזה מעבדים כדאי לי לכוון? 3) כדי לראות סרטים דרך hdmi out על גבי מסך טלויזיה יש משהו שכדאי שיהיה חזק? (כרטיס מסך לא צריך להיות טוב במיוחד בשביל זה, נכון?…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[pre]1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תקציב עד 3000 ש"ח, לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש עיקרי למשחקים, אינטרנט ועריכת מסמכים, יש לי מסך 20 אינטש כך שרזולוציה היא 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.[/pre][pre]צריכה הכל חוץ ממסך וציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מ…
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-