ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
E6400 Gigabyte 965 s3 rev 3.3 G.skill 2GB 4-4-3-5 800Mhz LG H30 DVDRW BFG oc 8800GTS 320MB Antec Sonata2 + 450W W.D 250GB 16MB buffer Artic cooling Freezer pr0 מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור?
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד 14 אינץ' ויש 2 דברים שלא הצלחתי להבין עדיין ואשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה יהיה יותר מהיר, מעבד I5 עם כונן SSD או מעבד I7 עם כונן רגיל? 2. אם אקנה מחשב עם 2 תאי סוללה, האם אוכל בעתיד לשדרג ולקנות נגיד 4-6 תאים לאותו מחשב? או שלא תיהיה התאמה?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בניתי מפרט זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤808 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤254 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ¤407 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤897 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=545 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤121 http://www.rsm…
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אמנם אני קצת מנוסה בתחום, אבל עדיין לא בטוח, זה מפרט לחבר. אני בעיקר חושש על הספק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪899 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 זיכרון: Corsair 4Gb CMV4GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות:…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט מצטער אבל מיהרתי i5 - skypc - 971 intel whitesburg - noa - 490 ripjaws 4gb - skypc - 463 5850 xfx - rsm - 1500 pc7fw - skypc - 259 s12ep550 - rsm - 433 528as or hd103uj - rsm or skypc - 410 reeven - rsm - 138 all - 4.6 k יצא לי עם חריגה אני מתכוון להרכיב את המחשב בבית אז אפשר את הרכיבים הכי זולים מכמה חנויות ויש לי שאלה: על מה אני מתפשר שאני קונה את הלוח אם של אינטל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מסך 17" משמע כרטיס מסך יהיה בטוח 8800GTS 320MB זה מה שחשבתי בעבר: e6400 G.skill 2048 800Mhz cl4 gigabyte ds3 WD 250GB 16MBbuffer Antec sonata2+psu450W 8800GTs 320MB LG H30 DVDRW שזה יוצא 6500 כמעט. אפשר להשוות את זה לזה? AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 מחיר: ¤491 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2008 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERE…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט לשימושים כלליים: קצת משחקים (COD4) עריכת תמונות בלייטרום ופוטושופ, אולי גם קצת עריכת סרטים. אני לא מחפש מחשב על, רק שיעשה מה שאני מבקש ולא יתקע.. וכמובן סרטים/מוזיקה/אינטרנט יש לי כרטיס מסך 8800GT אז אני חושב שזה יספיק (?) אני רוצה הרדיסק 500GB ו.. זהו בערך. תודה רבה מראש! אור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים זה המפרט שאני מתכנן לקנות רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם יש הצעות לשיפור זה המפרט: מעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ___________________________________________________________ לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 ___________________________________________________________ זכרון OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 ___________________________________________________________ ארדיסק Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II ___________________________________________________________ כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E Hdmi Model S4891GD5VX ________________________________________________…
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב את העזרה שלכם בקניית מחשב חדש לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - אם זה באמת שווה את זה וזה משדרג את המחשב בהמון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת וידאו ב 4K, תוכנות תלת מימד (אפטר אפקטס, מאיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):אפטר, מאיה, פרימייר, לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד גיימינג אולי פה ושם PUBG ובאט…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קישור למפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23629 אין לי נסיון עם IBM. אשמח לכל חוות דעת על הנ"ל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב שישמש לעבודה משרדית, בתקציב של 1500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). הסתכלתי על המפרטים באתר, ורציתי להתייעץ לגבי אחד מהם, זה של ה-1810 ש"ח: קודם כל, בשביל שימושים של אופיס ואינטרנט, האם הוא בסדר או שאפשר אפילו להסתפק במחשב יותר חלש? השקט לא חשוב במחשב זה (שלא יהיה רעש של טרקטור, אבל בכל זאת לא קריטי שלא יהיה שקט יותר מדי). דבר שני, אם אני רוצה להתקרב ל-1500 ש"ח, איפה אפשר לקצץ? ראיתי שההשקעה במארז+ספק היא 380 שקל, די הרבה ביחס לשאר מפרטי העבודה המשרדית. האם הם עד כדי כך חשובים? אני אשמח לנצל את ההודעה ולשאול אתכם אם אתם מכירים חנות אמינה וזולה באיזור השרון עם עדיפות לרמה"ש או צפון תל אביב. עד היום קניתי בטרוניקס, אבל גם הם נהיו מאוד לא אדיבים לקונים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן כולם, לאחר שראיתי פה בפורום הרבה המלצות על TMS, החלטתי להזמין אצלהם מחשב. עבדתי די הרבה זמן על הרכבת מפרט בתקציב מסויים לפי המחירים של TMS, והזמנתי אותו דרך האתר שלהם. לאחר יום עבודה, התקשר אלי נציג מהחנות, ואמר לי שאין להם חלק מהמוצרים שהזמנתי במלאי, וגם לא יהיו בזמן הקרוב. מאחר וזה היה בזמן העבודה והייתי עסוק, ביקשתי ממנו שיפרט לי את מה שהוא רצה להגיד במייל. בערב כשפתחתי את המייל, חיכה לי מייל מ-TMS, שטען שאין להם את המארז שהזמנתי ואת כרטיס המסך שהזמנתי. זה די הרגיז אותי מאחר ולא צויין בשום מקום באתר ובכל תהליך ההזמנה שהמוצרים האלו לא במלאי. קיוויתי שהם יהיו מספיק הגונים לסמן באתר או לפחות בעת ההזמנה, מוצרים שאינם במלאי ולא יהיו במלאי בקרוב. באותו מייל הנציג הציע ל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! כמו שציינתי בגוף ההודעה אני צלם סטילס, אני עובד בעיקר על פוטושופ , LIGHTROOM וכד' בנוסף יש לי טלוויזיה LCD שאני רוצה לחבר ב HD למחשב מלבד המסך לכן אני מעוניין שיהיה לי יצאה ל HD מהמחשב. אני עובד על תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה וגם בכמות מאוד גדולה לפעמים אני עובד על אירוע שצילמתי בוא 2500 תמונות ואני מחפש מחשב שיוכל להריץ את התמונות מהר ושיגיב לכל שינוי שאני עושה בתמונה במהירות גבוהה מאוד. כמו שציינתי יש לי תקציב של 4,500 ש"ח ואני גמיש בעוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! 1. תקציב 2000 אשמח לא לחרוג 2. מטרת המחשב בעיקר שימוש משרדי לתקופה ארוכה(כ5 שנים). שימושים עיקריים: מולטי-טסקינג, תכני HD, מוסיקה, לפעמים משחקים(אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, מעדיף כרטיס מובנה חזק יחסית. רזולוציית המסך 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. יש לי שני מאווררי 120MM של TT ועוד מאוורר גנרי 120MM נוסף 6. חשיבות השקט 5. לא יותר מדיי .. אבל גם שלא יהיה רועש. 7. מעוניין לעשות OC ובאופן כללי רוצה שהמערכת שתתן לי את היחס מחיר/תועלת הגבוה ביותר כוללOC. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה 9. בת ים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? כרגע אני מאמין שאין צורך לכלול יותר מסטיק אחד של זכרון (2GB). קשי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-