עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה!! יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

Athlon XP 2200+ cooper fan 7VRXP (KT333)+sb+lan+raid133 256MB DDR (333) Samsung GF 4 Ti4200 128MB+TV+DVI+vivo 40 GB 7200 ATA-100 SONY ASUS x16 (Retail) SONY 40 x 12 x 48 (Retail) ATX MIDI 400W for P4 Pro MS Internet + MS Mouse Optical ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- -------------------מפרט 2------------------------ ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) ASUS P-4S533 DDR333 +sb +ATA133 256MB DDR (333) Samsung GF 4 Ti4200 128MB+TV+DVI+vivo 40 GB 7200 ATA-100 SONY 1.44 ASUS x16 (Retail) SONY 40 x 12 x 48 (Retail) ATX …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alextav,

שלום, קניתי לפני שנה מחשב נייד של Dell מהאאוטלט בארה"ב עם מקלדת באנגלית כמובן, במשך השנה נאלצתי להחליף פעמיים מדבקות של אותיות בעברית כי הן נפלו אחרי כמה חודשים. רציתי לברר האם החלפה של המקלדת זה משהו שניתן לעשות במסגרת האחריות למרות שהיא תקינה? במידה ולא האם ניתן להשיג מקלדת עם אותיות בעברית לדגם E7440 בארץ? אם אני מחליט לעשות חריטה האם זה מפר את תנאי האחריות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Crazypineapple,

היי חברים תאני סטודנטית שמחפשת מחשב נייח, ממש אשמח לעזרתכם כולל המלצה איפה לקנות אני מחפשת מחשב, אין לי מסך, צריכה ווינדוס חוקי. השימוש העיקרי יהיה עבודה בוורד, מצגות קריאה וחיפוש בספרים של אלפי עמודים בpdf חייב להיות מהיר! זה הכי חשוב לי! רצוי כמה שיותר שקט, אין עדיפות לגודל... תודה!!!!!!!!!! ענקית !!!! אני עוברת ממקבוק וחיבת את עזרתם אז אם למישהו יש עצה טובה וארוכה ואין לו כח לכתוב אני אשמח להתקשר אליו

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי אנשים, אדם מבוגר צריך מחשב חדש, הוא משתמש בו לגלישה באינטרנט בלבד. רצוי מסך גדול וברור, זמן תגובה מהיר, ואיכות חומרים גבוהה, ופעולה שקטה (לא מאוורר רועש). אחריות 3 שנים עדיפה. תקציב בין 3000 ל-4000 ש"ח. כאמור סוג מעבד (כול עוד זה לא ATOM), נפח אחסון, כרטיס מסך - לא כזה עקרוני. גם משקל לא כזה עקרוני כי הוא לא באמת מזיז אותו. מערכת הפעלה גם לא עקרוני, אם כי נחמד אם יהיה דרייברים ל-XP. יותר חשוב משטח עכבר נוח, מסך קריא (לא נראה לי שחשוב שיהיה מט, הוא בד"כ בכיוון נגדי לחלון), איוורור שקט ושלא יתפרק אחרי שנה. מה הולך היום? מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mik133,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח,מעוניין רק במחשב יש לי הכל מסביב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסגנון PUBG CYBERPUNK2077 ואולי עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 500GB SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

8. טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מה דעתכם? המחשב למטרת הצגת סרטים, משחקים וגם לעבודה/לימודים. בקיצור, מחשב להכל. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא צריך את ה-Creme de la Croppe, ועדיף להשקיע במחשב שאפשר לעדכן בעתיד. לוח אם טוב עם socket שיש תמיכה בו, כרטיס מסך יחסית זול שניתן יהיה להחליף בעוד שנתיים, וכו'. אם אפשר לעשות overclocking, מה טוב (למרות שללכת בכיוון ה-E4300 לא נמצא בטווח המחירים שלי). CPU: AMD Athlon 64 3800+ Socket AM2 680 NIS Motherboard: Asus M2N-E 591 NIS Memory: 2 * Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL3 670 NIS Video Card: ATI Radeon X1650 XT 256MB 845 NIS Hard Disks: Western Digital WD1600JS * 2 (RAID 1) 600 NIS Case, mouse, keyboard, monitor, desk - not included in price.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תגידו לי רק כמה יעלו המחשבים ואם הספק כוח מתאים למארז בשני המפרטים זה החלק החשוב!! מפרט ראשון : מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXTOR SATA2 500GB 16MB כרטיס מסך LEADTEK PX8800GTX 768mb PCIE כונן צורב דיוידי DVD-RW LITE ON DUAL Layer X16 כונן CD-ROM X52 קורא DVD מארז מחשב RAIDMAX SAGITTA WINDOW BLACK 921WBS ספק כוח ENERMAX Liberty 500W מסך Samsung 931BF 2ms גג תקציב 8 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 כרטיס מסך Nvidia Geforce PX6200TC 256mb LEadtek זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXT…

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הוא מצורף כתמונה למסמך יש לכם אולי רעונות קצת שונים ? ואני צריך גם ראוטר, אבל כזה שלא מתחבר אוטומטית בגלל שהסיסמה שלי לאינטרנט משתנה אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

צריך מחשב למשחקים עד 5300ש"ח לא כולל מסך אבל שיהיה עם צורב. תודה מראש, gonzila

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Shlagr,

מעבד: Intel Pentium 4, 2800 MHz לוח אם: Intel Plumb Island D845EPI זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: 64 NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X דיסק קשיח: ExcelStor Technology J680 מהירות 7200 RPM גודל 80GB חשוב לי ביקורת על הלוח אם שלי..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tgl,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בבנית מחשב (וזיהוי צרכים) בין 4K ל 5K עם גמישות במידה ויהיה צורך . מחשב ללא צג וללא ציוד הקפי . שימושים : אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים דרכו בטלביזיה . התקנת VMWARE ובו סביבת פיתוח ( ביחוד בסיס נתונים ) -ז"א זכרון מתוגבר . לא למשחקים ולא OC. חובה : מארז ללא נורות \ לדים ואורות מיותרים וכמובן שקט (הוא קרוב לחדר השינה). וכמובן הרכבה . דבר נוסף - רצוי שיהיה מחנות בסביבה ( ראשל"צ \גוש דן) תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, במידה ומתאפשר אף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל שלא אך ניתן לחרוג עד 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL GTA etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 (24) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש נייד מוצלח לעריכת קבצי תמונות גדולים, וידאו, ומדי פעם גם גיימינג. אין ממש תקציב למקינטושים (לא לאלה ששווים את זה לפחות...) אז שוטטתי ונדלקתי על לנובו Y50. ראשית אשמח, כמובן, לשמוע המלצות לגביו* שנית- אני לא יודע בדיוק מה מדיניות פרסום הלינקים כאן בפורומים, אז לא אפרסם לינק לזאפ, המחירים המינימליים בין דגמים שונים של הY50 (לא בטוח אם לקרוא לזה דגמים, תת דגמים...) נעים בין 5000 ל6000. האם מישהו יכול לעזור ולפרט לגבי ההבדלים וכמה יהיו משמעותיים? כרגע אין ממש צורך ב4K ועם ציוד הצילום הנוכחי שלי קשה לי להאמין שאשתדרג ואצטרך בעתיד הקרוב, אז אפשר להתעלם מהפרמטר הזה. בעיקרון יש תקציב של כ-6K, אבל מאוד אשמח לחסוך אם ניתן. כרגע שמתי עין על Y50-70- 5941299…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eviatarp,

* מעבד: Intel Core i7 4790K 169 קירור למעבד:Arctic Freezer i30 1662 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 * כונן קשיח: 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD 479 ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W 322 מארז: Corsair Carbide 300R Compact נקנו זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 746 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 *מעבד וכונן קשיח נקנים ב1900 ש"ח מחבר *כל השאר מתכנן לקנות בKSP אילת אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli אשמח לחוות דעת על המפרט, עצות לשיפור וכ'ו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות כבדות= מינימום 8RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יריץ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by amisha,

שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…

25. אשמח להמלצה לנייד קל (חשוב) בגודל 13.3-14 אינץ (ד"א, ההבדל בכלל מורגש?), לעבודה מחוץ לבית. בעיקר עבודה משרדית מאומצת - עריכה של כמה מסמכים בו זמנית בוורד, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכד', וטיפה פוטושופ. כרגע ממה שאני מבין, המועמדים הן המחשבים של אסוס מסדרת zenbook, אבל האמת שקצת איבדתי את עצמי בין כל הסדרות שלהם. אשמח להמלצה ספציפית (עם נימוק - למה דווקא המחשב הזה). שאלון עם כל הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כ- 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית מאומצת וקצת גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.