עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dudyh,

שלום, האם העסקה המוצעת כדאית ב2700 שקלים (נייד מוחדש באחריות לשנה)-Intel® Core™ i5 U56E-BBL5 Windows 7 Home Premium 6GB זיכרון DDR3 Multiformat DVD ± RW / CD-RW מסך: ''15.6 LED-backlit widescreen כונן קשיח GB640 (5,400 סל"ד) פלט HDMI עבור חיבור ל-HDTV

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. מבקש המלצות למפרט למחשב למשרד, למהנדס העוסק בתכנון מכאני בתוכנת אוטוקד.לא נדרש מסך,צורב,מקלדת וכו'. התקציב הוא כ 5000 ש"ח. דרושה יציאה לפלוטר (אני לא בטוח איזה סוג...) דיסק לא גדול במיוחד, בסביבות 100 ג'יגה. תודה לממליצים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קניתי לאחרונה מחשב חדש ולמרות שבהתחלה חשבתי על כונן 500GB בהמלצת הפורום החלפתי לכונן Samsung 1TB F3 HD103SJ מכיוון שהמחירים היו כמעט זהים. בבית גיליתי שיש הבדל מהותי בין כונני 500GB ו 1T וזה הרעש שהם מוציאים. בהתחלה לא הרגשתי הבדל משמעותי אבל כשמתחילים להעמיס על הכונן (למשל ביצוע disk check מחלון המאפיינים של הכונן ) עוצמת הרעש עולה. הנה לינק להשוואת רעשים Sound Level - during Database-Type I/O [dBA] http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/Sound-Level,1032.html מסתבר שתחת עומס כונני 500MB רועשים בסביבות 40-43db וכונני 1T בסביבות 47-49db אני יכול לומר מנסיון שאני כמעט לא שם לב לרעש של 41db אבל 48db ממש מציק לי באוזן. (יש לציין שעוצמת הקול היא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המחשב מיועד בעיקר לסרטי HD (עם מסך Samsung P2250) בנוסף לשימושים הבסיסיים ולא מיועד למשחקים. האם יש צורך להוסיף גוף קירור, ואם כן איזה מומלץ? המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1566 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Cooler Master Elite 370 Plus + Antec True Power Trio 550Watt, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, אני סטודנט זקוק למחשב נייד לגלישה, קריאת מסמכים, תיכנות, צפייה סרטים (לרוב HD אך גם DVDRIP מדי פעם). רוצה מחשב מהיר שעומד בעומס: אני עושה לרוב מולטי טסקינג, פותח כמה טאבים בדפדפן בזמן ש VS פתוח ואז מפעיל סרט בזמן שביטורנט רץ ברקע. מסך מט חובה, גודל המסך 15.6", מבחינת סוללה לא ממש חשוב, לרוב ליד שקע, מספיק שיחזיק שעתיים, דיסק קשיח GB320 זה מספיק. די נסגרתי על דל עקב ביקורות שראיתי. 2 המחשבים ששמתי עליהם עין הם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756068 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767651 אני מתכוון להרחיב ל-4GB זיכרון ותאורת מקלדת (כשניתן) וכנראה אתקין WIN7 64 ביט (מקבל את מערכת ההפעלה חינם אין צורך לרכוש). הראשון יקר יותר ב-600 ש"ח (אחרי הרחבת זיכרון…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם , זה מה שקראתי ב FAQ , אשמח לתשובה לפני שאני משדרג סתם. מצורפת תמונה מCPU-Z [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב? 4500- 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים (בתכנון שלי זה גם לחזור לעיצוב וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? מעדיף INTEL 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך "19" 9. האם חשוב שקט?עדיף 10. האם מתוכנן OC?אולי בעתיד 11. במפרט למשחקים - כבדים+- ******חשוב: הכרטיס מסך כבר נקנה והוא לא נכלל בתקציב******* ****כל הציוד שלי מסתמך על האתר KSP**** טוב אז ככה אני בניתי לעצמי פה ושמה את המפרט וזה מה שיצא לי: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) קופסא כרטיס מסך: bfg nvidia 285GTX 2GB (אח שלי …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pitter,

שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם את המחשב הראשון שלי הרכבתי לפני כ5 שנים בעזרתכם, אשמח לעשות זאת שוב, אחרי המון לבטים אם להשקיע ב-vostro 3560 מחשב נייד בינוני-, הבנתי שהוא לא יספק את דרישותי, ולכן אני פונה אליכם אני צריך מחשב עם כמה שפחות כבלים, קניתי usb wireless, עכבר אלחוטי, והדבר היחידי שאצטרך לחבר לחשמל זה את הכבל של כונן המחשב, המסך, המקלדת והמסך לכונן המחשב. במידה ו"קפצתי מעל הפופיק" בדרישותי ביחס לתקציב אשמח לקבל את המפרט המקסימלי שאפשר להוציא מהתקציב שלי. תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים, מעריך זאת מאוד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מבחינת קנייה בחנות אמינה במחירי השוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by וIta,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עריכת תמונות ווידיאו חובבנית. (אין צורך להקדיש לעריכה יותר מידי תשומת לב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe AA, Adobe Premiere, Vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע Full HD, שוקל לקנות גם מסך ולא בטוח האם ללכת על 144…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Riddler,

הי, באופן עקבי הפורום הזה עזר לי המון בעבר עם מפרטים מעולים והתלבטויות לגבי רכיבים. אשמח לקבל שוב את עזרתכם לגבי מפרט למחשב משרדי בתקציב של בערך 2000 ש"ח. המטרה העיקרית של המחשב הזה היא לתפקד כמה שעות כל יום במשך 4-5 השנים הקרובות, עם מינימום הפרעות ועדיף בלי צורך לשדרג. אני כן רוצה שהוא יהיה "חסין" לעתיד כמה שאפשר, ולכן אני רוצה להשקיע בSSD וגם 8GB זכרון. מקריאה של הודעות כאן די התמקדתי במעבד i3 4160 אבל אני פתוח לכל הצעה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו, אבל לדברים מהותיים שרלוונטיים לצרכים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה, עוד 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום חברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הבסיסיים - אינטרנט, סרטי HD, הכי יקרע את המחשב - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DOOM החדש, אסאסין קריד, NEED FOR SPEED, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - טלוויזית 55" 1080P -…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב חבר'ה אחרי שביקשתי פה חוות דעת על מפרט שהביאו לי . ראיתי שרוב המשתמשים אומרים שהוא מבוזבז וכו' הייתי רוצה לתת לכם לנסות להוציא את המיטב מכספי כדי שאני אצא מרוצה :] אז ככה המחשב בעיקר ישמש אותי למשחקים (משחקים כבדים + - ) אני מתכנן לבצע OC משמעותי אז ככה שכדי שיהיה זרימת אוויר וקירור מוצלחים . אני מעוניין במסך 22' איכותי שיספק לי צפייה איכותית ומהנה . יש אפשרות חריגה של כ500 ש"ח בערך . תודה רבה לכם !

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by spaltiel,

למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד דרייברים של דל 1525 לויסטה 64ביט וגם לxp? חוץ מדרייברים לויסטה רגיל (32 ביט) אני לא מצאתי שום דרייברים, יש למישהו מושג לגבי הנושא הזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

16. Started by Morfium,

שלום חברים, חבר שלי התחיל לימודי הדריכלות והוא צריך מחשב נייד. השימושים הם : שימוש שישי ויומיומי ( סרטים אינטרנט וכו' ) השימוש המשני הוא ללימודי אדריכלות כמוכן הרצת תוכנות כבדות כמו AutoCad וכו' ( אמור למשוך משהו כמו 8 שנים ... כמובן שסביר להניח ש 8 שנים הוא לא יחזיק ... אבל כמה שיותר יותר טוב ). תקציב עד 5K עם חריגה קטנה ( רצוי פחות ) עכשיו, לפני שאני ממליץ לו באופן סופי על מחשב אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מס' מחשבים : המועדף ביותר הוא : studio-1558-i7 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm ויש את אלה : Lenovo G560 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad Edge 0301-DHG http://www.spacen…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא, פרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים - משתמשים בהם עדיין…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by deso,

אממ, אחריי כמה עדכונים ומפרטים, אני מביא את המפרט האחרון שלי (מצטער ששיגעתי פה כמה אנשים).. אחריי שאתם מסיימים לקרוא, תגידו לי על כל דבר אם הוא טוב או רע,ואל תרשמו לי מפרטים אחרים בבקשה. לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 690 ש"ח מעבד- Pentium 4 3GHz 64bit Intel 945 ש"ח כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 920 ש"ח זיכרון (1)- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח צורב DVD- LG X16 +- Dual Layer 4167 230 ש"ח ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ש"ח מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 285 ש"ח דיסק קשיח- Western Digital 160GB WD2000JS 530 ש"ח. מקלדת+עכבר של Microsoft אלחוטיים- 200 ש"ח. ראוטר (עד…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gil678,

ללא צורך של רמקולים,מסך,מיקרופון או איזה שהו ציוד עקיף אחר תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כמות מחיר דגם 1 1200 ¤ AMD Athlon 64 3400+ 754 BOX -מעבד 1 700 ¤ DFI LanParty UT NF3 250Gb 754- לוח אם 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL- זכרונות 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII- הארד דיסק 1 1360 ¤ - כרטיס מסך - PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS 1 290 ¤ - צורב די וי די - NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W- מארז 1 1620 ¤ VIEWSONIC VA712- מסך 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3- רמקולים המחיר הסופי: 7420, לא כולל מקלדת ועכבר המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים במיוחד + צפייה בסרטי וידאו.... תגיבו האם הוא מתאים ואם יש מה לשפר בו......

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב, אני זקוק להמלצות עבור מפרט HTPC הכולל מארז ייעודי, אשמח להמלצות שיתבססו הן על INTEL והן על AMD, נק' להשוואה והעדפות. המפרט יחובר למסך ראשי 42'' LG ומיועד בעיקר לריפים של בלוריי ברזולציה HD/FHD + עבודה שוטפת של גלישה באינטרנט ואופיס באחוז קטן יותר, לא מתוכננת הרצת משחקים. תודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום. יש לי מחשב טושיבה שאני מעוניין לפרמט, אפשר דרך מפורטת איך לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by שחפון,

חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לחבר שלי יש את המחשב הנייד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=25539 האם יש אפשרות להחליף בו את הכרטיס מסך המובנה? אם כן לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים להחליף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GAL SHAMIS,

יש לי מחשב AMD 2500 לוח של ג'יגה בייט הארדיסק 40 של WD זיכרון 768 כרטיס מסך רדאון 9800XT התקציב שלי 2500 שקל והשימוש הוא בעיקר למשחקים חשבתי על להחליף לוח פלוס מעבד מה אתם אומרים ?! תעזרו לי תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.