עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 985 - מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box INT-CP-E6550 878 - לוח אם ASUS P5B-V 31060 447 - זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 24730 352 - כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 SEA1567 417 - מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 6A19B-400 309 - קרור למעבד Zalman CNPS9500 LED 9457 602 - כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe 37372 79 - הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 סך הכל 4,070 שח. הצעת מחיר ב SKYPC

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shlomom,

מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית. מגבלה 5K אבל אפשר חריגה קלה בלבד אם יש שדרוג משמעותי ומוצדק. הדרישות כפי שמסתמנות כרגע: - גודל מסך 13-14 בערך - משקל יחסית נמוך, למטה מ-2.5 ק"ג - זמן סוללה ארוך ככל האפשר - מטרות עיקריות, אופיס, גלישה ופוטושופ - bluetooth ורצוי גם עיצוב אם אפשר וזה לא פוגע בשאר הדרישות.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by danieleto,

שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, מה דעתכם על LG C500? צרכים: כאמור בסיסיים. חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ). למה הגעתי דווקא אליו? נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול. מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת‎1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"I…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Lenovo N100 0768-B9G שלום יש לחבר שלי את המחשב הזה והוא הביא לי אותו לפירמוט. לאחר הפירמוט הורדתי מהדף הזה : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?subcategoryind=0&familyind=303747&brandind=10&doccategoryind=0&modelind=329421&doctypeind=9&validate=true&partnumberind=0&sitestyle=lenovo&template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&operatingsystemind=53385&machineind=303753 את הדרייברים של הרשת , של ה Fingerprint של המודם ועוד. הוא מבצע את ההתקנה אבל לא מוריד לי את הסימן הצהוב ב DEVICE MANAGER לא מבין למה. חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by דובי770,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות, הרבה חלונות בדפדפן (לפחות 8 ג'יגה ראם, 16 גם טוב) ונוסחאות באקסל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, עדיפות גבוהה למאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920/1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?רצוי מקלדת נוחה' משטח מגע עם לחצנים נפרדים ולא סטייל אפל.. * משקל רצוי?פחות רלוונטי. * האם נדר…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיע עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ועיצוב גרפי ( אינמציה בתלת מימד, פוטושופ, אילוסטרייטור ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יעבוד בעתיד עם מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lompy,

הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר, אבל אם אין אפשרות אז לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל (משחקים כמו NFS,FIFA, סרטי HD, ואינטרנט), ובעיקר תיכנות בפלטפורמות שונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תוכנת vmare - פרנסה. Cubase - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך - 21.5-23. ומהירות תגובה טובה. שהמסך לא ימרח בזמן תזוזה כמו בפיפא ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by vlad vovchuk,

היי, ה-ג'יגבייט עשה עבודה מצויינת עד לפני כמה ימים, עבד ללא הפסקה ושימש לגלישה\סרטים\אופיס . כעט מחפש תחליף לשימושים דומים=מחשב מדיה לחדר שינה . בעקרון אני מחפש תואם NUC שיעבוד בתנאים דומים . מתחת לטלוויזיה עומדת שידה מה שאומר שאין מגבלת מקום. אני מעוניין סמחשב ללא זיכרונות כאשר יש לי SSD בגודל 240 ג'יגה עליו אתקין ווינדוס +אנדרואיד. ראם צריך לרכוש בנפרד- אודה להמלצה . ראיתי שפלונטר מוכרים מחשבים מעניינים מסוג ASROCK , מצד אחד יותר מהירים מ NUC ויותר גמישים לשדרוג עתידי ומצד שני בעלי מארז קומפקטי . התקציב הכולל =1400 ש"ח +- אין צורך בWIFI כי ישנה כבילה (1G) בבית. רצוי שיהיה חיבור בלוטוס -יש לי GAME PAD ומדי פעם אני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by NightElf,

שלום. ברצוני לקנות מחשב ללא מסך ב3000 ש"ח פלוס מינוס. אני סטודנט והדרישות מהמחשב הן: גלישה והורדה (אמיול, אי-דונקי), צפייה בסרטים ומשחקים מדי פעם (לא ברמת גיימר). הדילמה שלי היא בין אינטל ל-AMD 64. אני דיי לא מבין באוורקלוקינג, ואם זה לא מסובך/מסוכן אני מניח שאוכל ללמוד זאת... עוד פרט חשוב... את המחשב אני מתכוון לקנות מ-KSP כך שאם תוכלו להצמד למחירון שלהם זה יהיה נחמד (אם מותר...). אני מקווה שזה אפשרי במחיר. ותודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מבקש מפרט מחשב למשחקים ב2700 ש"ח. המפרט בלי ציוד היקפי! המשחקים שאני רוצה לשחק במחשב הם: call of duty hitman gta pes crysis ועוד... כתראו למטה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגם קצת עבודה ואינטרנט. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים כמו call of duty hitman ועוד.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה למשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר ל…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD ‏ Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Druc,

ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, הגיע הזמן להשתדרג במחשב (אני מחליף כל 4-5 שנים), ואני מחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד, לגרפיקה קלה וגם למשחקים (למרות שאני לא גיימר כבד). מצאתי שני מחשבים ואני מתלבט הראשון של HP (עולה 5,800 ש"ח), והשני של Acer (עולה 6,800 ש"ח) (חשוב לציין שיש לי לפטופ של אייסר ב-5 השנים האחרונות ואני מרוצה מאוד!) הייתי שמח לשמוע את דעתכם, והאם השינוי הזה בכרטיס המסך שמעלה את המחיר ב-1000 ש"ח שווה את זה? תודה רבה! מחשב HP: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ValueSpecification_dark]Win 8.1 std[/TD] [TD=class: NameSpecification_dark, align: right]מערכת הפעלה[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: TopicSpecification, width: 100%, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] […

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Mikey12,

שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ועוד כמה שבשלב זה לא ידועים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה אותו למשחק GTA V ויש לו גרפיקה גבוהה לפי מה שהבנת…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yaniv11,

שלום, אני צריך מחשב שייכנס למארז הכי קטן שאפשר בעלות של בערך 2000 ש"ח. המחשב יישב בתוך מגירה, כך שהוא צריך להיות מאוורר היטב או להתחמם פחות. השימושים הם עבודה משרדית-כמה תוכנות במקביל, סרטים וחיבור לטלויזיה(חובה יציאה דיגיטלית). שמעתי על מחשבי minipc שמגיעים עם ספק חיצוני. האם הם שווים משהו או שחבל על הכסף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי פתחתי תרד', אך הוא נעצר באמצע על המפרט הבא: אני פותח חדש כי אסור להקפיץ הודעות -- OK אז אני אזכיר, המחשב יהיה בעיקר לעבודה עם משחקים, מסדי נתונים, גרפיקה ו -autocad. אז למה שהגענו זה: מוצר חנות מחיר Intel core 2 duo e4300 957 Abit IB9 540 Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB 1825 OCZ 2*1GB 800MHZ CL4 886 Western Digial 160GB SATAII 301 Liberty 400 465 Hec 6a21 210 צורב DVD BENQ 151 סה"כ 5335 ש"ח עכשיו בגלל שאני מתכוון להגיע איתו עם OC למינימום 3.4 אז אני קונה: Tuniq Tower 120 255 מה דעתכם? איפה יש מקום לשיפור? תודה. הא כן, ושכחתי להזכיר, חשבו מאוד מאוד מאוד הוא יציבות, שהמחשב לא יעשה פתאום ריסטרט, המחשב יעבוד שבועות ללא כיבוי..

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המפרט אינו כולל כרטיס מסך. מה אתם אומרים? זה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dpv1,

מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת על הפרט שהרכבתי לפני שאני קונה.... המפרט עוד לא סגור ויש לי בו את כל מה שאני צריך חוץ ממארז... דרך אגב.... הצעות למארז יתקבלו בשמחה כי אני לא יודע איזה לבחור (חשוב שהוא יהיה מ skypc) יש לי בערך עוד 200 ש"ח למארז אבל אני מוסיף בערך עוד 200 אז אני משקיע בערך 400 ש"ח למארז.... הכי חשוב שתגידו אם כל החלקים מסתדרים טוב אחד עם השני להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.