ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני הולך ללמוד הנדסת חשמל ומבחינת ביצועים נראה לי שמספיק לי i3. הניידות לא קריטית כי רוב הזמן הוא יהיה בבית ולכן אני הולך על "15.6. הפלוס היחיד של הווסטרו הוא האפשרות להארכת האחריות ל- 5 שנים,עד הבית, אבל זה אפשרי רק על הדגמים של ה- i5 (שקצת מיותר לדעתי). המחיר של הווסטרו הוא 4500 ש"ח עם 4 ג'יגה זיכרון והארכת אחריות ל- 5 שנים מול ה- 4800 של ה- inspiron מבאג (אחריות עד הבית רק ל- 3 שנים). מפרטי המחשבים כאן: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-450m.htm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441- המעבד הוא i5 450. אשמח לשמוע על חסרונות ויתרונות שלהם כי אני ממש מתלבט ולא מצליח להחליט. תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב משרדי בסיסי שאמור להחזיק ל5-6 שנים הקרובות (לפחות...). השימושים במחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט (סימניות מרובות במקביל) וצפייה בסרטים. מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪597 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-DS3H DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪367 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: FSP HEXA 400W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪254 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL11 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪205 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמ…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הגיע לרשותי מחשב נייד ישן במקצת(Dell עם Pentium M), ללא הארד-דיסק. אני זקוק להארד-דיסק מחשב נייד(2.5'') IDE (ATA). מישהו יודע היכן אפשר למצוא כאלו דינזוארים? הדבר היחיד שמצאתי הוא משהו בזיגזג ב600 ש"ח(!)... ההארד-דיסק לא צריך להיות מעבר ל120GB, אבל אם המחיר סביר לא יפריע לי שהוא גדול יותר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למטרות משחקים עם מסך 15.4 מהחנויות הבאות http://www.walmart.com http://www.costco.com http://www.circuitcity.com/ www.outpost.com www.circuitcity.com www.target.com www.compusa.com או כל רשת אחרת באיזור קליפורניה (חנות ממשית). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב העגלה שלי כבר איתי יותר מ4 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו, שהוא בזמנו היה פאר הטכנולוגיה (7 אלף שקל לא הולכים ברגל)...בקושי אם כמעט לא מצליח להריץ משחקים חדשים, אני כבר האמת בקושי משחק במשחקים חדשים, ומתרכז במשחקים ישנים שאף פעם לא שחקתי בשביל לא להסתכל בבושה בFPS שהם בסביבות ה10. אז הגיע הזמן וגיליתי שיש לי לא מעט כסף בבנק. הכסף מחכה לי לדברים חשובים אז במקום לתת לצדקה אני חושב שאני אתרום לעצמי את כספי... עכשיו ישבתי המון ובחנתי רכיבים, ואני באמת לא בעניינים כמו פעם (מה גם אין לי זמן - חייל קרבי) וקצת קשה לי להבין מה אני צריך ומה כדאי לי (ואין לי מספיק זמן לשבת ולקרוא על הכל) אז אני נאלץ להשתמש בידע הרב שלכם. בעקרון אני צריך מחשב שהוא מאוד חזק שא…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב 5500 ש"ח עד 6000 לא לעבור את זה בבקשה, חובה שיהיה במפרט 1GB RAM מעבד AMD 3200 VENICE כרטיס גרפי מסדרת GEFORCE 6 מה שיכנס ספק אכותי שיחזיק את המערכת.. המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי ומסך אכותי השימושים הם ICQ MSN תוכנות מסריים מיידים למינהם וגם שיהיה מתאים למשחקים כמו GTA VICE CITY אבל לא הTOP של הגיימרים שהכול בבקשה יהיה מאותה חנות.. ומישהו יכול להגיד לי איך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8204260&type=1&product=1&= ידידה שלי רוצה לקנות אותו חובה 19" ושיהיה נוח לא מכאיב לעיניים גם אם היא תהיה מולו 5 שעות ביות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 במפרש של המחשב הזה כתוב בכונן אופטי : DVD Super Multi מה זה אומר??? זה אם צורב בלי צורב?? מה בכלל אומר הסופר מולטי הזה?? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום המחשב הישן שלי קרס, ואני צריך בדחיפות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב וזול למחשב המיועד לעריכה בפוטושופ,סריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ותכנות לא מיועד להמהרה! מתלבט עם אינטל/AMD,אשמח אם תעזרו מה עדיף ושמחשב לא יעבור את ה-2000-1500 ש"ח לא כולל מסך מעבד חזק(לא חייב להיות מהדגמים החדשים דוקא) זכרון 1 או 2 גיגה עוד לא החלטתי, וכרטיס מסך בסיסי וטוב של 128 או 256 +TVOUT מספיק לי דיסק של 160 גיגה צורב DVD כונן DVD מארז+ספק פשוטים וטובים אם אפשר לכתוב לי על מה לא כדאי להתפשר,אודה לכם ואם אפשר,אולי זו בקשה מוגזמת כבר..אבל שויסטה יוכל לעבוד עליו טוב בעתיד אני מתכנן לקנות באייבורי, אם זה יעזור לכם על מנת לפרט מחירים ובדגמים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני קרוב ל4 שנים בניתי מחשב שהיה מיועד למאיה ולתוכנות הגרפיקה ברמה הזאת התגייסתי הפסקתי ללמוד, וכיום אני חוזרת לזה שוב וצריכה לשדרג את המחשב הקיים שלי או לחילופין לרכוש לעצמי imac 27 אשמח לשמוע המלצות לגבי שדרוגים או שאולי כבר עדיף להחליף את כל המערכת במשהו חדש שוב- הצרכים זה עבודה על המאיה, zbrush אפטר אפקט פוטושופ ושאר תוכנות האדובי אז המחשב הקיים: intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIP…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משווקים של מחשבים ניידים מתוצרת לנובו שיש להם סניף פיזי בארה"ב, רצוי בניו-יורק, וגם אתר אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ניתן גם בחול כאשר המחיר כולל את מיסי היבוא והמעמ.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב יש לי את המחשב שלי כבר...6 שנים משהו כזה..מי שרוצה פירוט: [code]Computer Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Motherboard CPU Type Intel Celeron, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Name Shuttle AV18 (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C694X Apollo Pro133A System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (03/14/02) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA G…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עזרתם לי פה לפני בערך חודש/חודשיים לבנות מפרט, והחלטתי לחכות קצת... בשעה טובה ומוצלחת, השבוע אני קונה את המחשב... תקציב, 5000 גג. בקנייה: מעבד, לוח-אם, זכרון, הרד-דיסק, מארז. כרטיס מסך יקנה בדור הבא, כלומר (בתקווה) בסביבות יוני/יולי. משהו בסביבות ה-1200 עד 1700 שח. ללא צורך ממשי ב-CF/SLI כנראה. חלקים שילקחו מהמחשב הנוכחי: ספק OCZ GAMEXSTREAM 600. כרטיס מסך (לעכשיו) Nvidia 7800GTX 256. 2X250 W.D. HDD Tuniq Tower 120. לעכשיו, מה שבראש שלי הוא: (כאשר אני ממש לא סגור על לוח אם, וממש לא אכפת לי לרדת במחיר... אני כן חושב שאני מעדיף X38... אבל אפשר להוריד אותי מזה, מעדיף בעקרון ASUS/GIGABYTE, אבל חופשי בדעות ). מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://…
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חברים! לאחר התקנת כל הדרייברים שצורפו עם המחשב מסוג DELL 1558 מופיעים לי שני סעיפים לא מזוהים בDEVICE MANAGER שנקראים: BASE SYSTEM DEVICE. ניסיתי גם להשתמש באופציה של W7 בחיפוש דרייבר מתאים ברשת ללא הצלחה.. מישהו יודע אולי איך פותרים את העניין? המון תודה מראש לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב עד 2500 שקל המחשב נועד לבית הורי לא נועד למשחקים אלא להשמעת שירים סרטים,גלישה באינטרנט ,וחבילת אופיס אשמח לקבל מפרט מעניין
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מארז: Gigabyte Isoloמעבד: Core I7 2600K לוח אם: ASUS P8H גוף קירור: SCYTHE MUGEN IIזיכרון: Kingston DDR3 8GBכונן: SSD 60GB OCZ SATA3 אל תבקשו עוד פרטים, זה מה שהבחור רשם ביד שנייה : תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חברה שלי זקוקה למחשב נייד לתחילת הלימודים באוניברסיטה ולצערי אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה להמליץ לה... כמה דברים שהיא רוצה שיהיה במחשב: -מסך מט -מסך גדול ורחב (15" פחות או יותר) -מצלמת אינטרנט + מיקרופון -סוללה חזקה -bluetooth לחיבור עכבר אלחוטי -דק וקל (כמובן ביחס לגודל המסך) -אחריות טובה (לא msi מאייבורי וכו'...) -עדיפות ל lenovo/dell (הבנתי שהם הכי אמינים וטובים) המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וכו'... אם יש מחשב שיתן "קפיצת מדרגה" בעוד סכום קטן אפשרי להתגמש... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריךמפרט ב2000 ש"ח לשימוש כללי סרטים אינטרנט מוזיקה וכו' ללא משחקים הדגשים הוא שהמעבד יהיה של אינטל ושתהיה יציאת firewire תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בסביבות ה 3500 ש"ח.. בעיקרון המחשב למטרות לימודים אבל אני רוצה שהוא יחזיק 4-5 שנים ועדיין ירוץ טוב עם סרטים ותוכנות וכו'. אז ככה: 15.6 אינץ i5 (רצוי עם טכנולוגיית ה ivy bridge). חיבורי HDMI, USB3.0 4GB RAM לפחות 500GB HDD או יותר 3 שנים אחריות כולל מערכת הפעלה win7. אורך הסוללה חשוב מאוד. מסך איכותי - חשוב. מקלדת נוחה (הולך להקליד הרבה). אין צורך בכרטיס מסך. אשמח אם תייעצו לי גם על חנות זולה ואמינה בארץ לקנות בה. תודה רבה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-