ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וצפייה בסרטים ללא אוברקלוק, חשוב שהמחשב אהיה שקט רזולוציה 1280by 1024 . והאם יש הבדל משמעות בדרישות שלי בין מחשב ב 4k לעומת 5k אם אין אז תציעו גם מפרטים ב 4k .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח. * מטרות המחשב -המטרה הראשית היא כמובן ללימודים(הנדסאי תוכנה) עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 5 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 250 גיגה עם עדיפות לכיוון ה- 350 * צורב DVD - רצוי אך לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא . *עמידות - מחפש מחשב עמיד ולא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000-8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Squad, ArmA 3, The Witcher 3, Rainbow 6 Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" 60 Hz -לאילו הגדרו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.0GHz 512K 256MB DDR 2100 Gigabyte 8IEX Intel845E Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Seagate 60GB 7200 rpm Hercules Fortissimo 3 HEC 300ART Power Supply(מארז כבר יש לי) זה יוצא הכל 4500 שקל- מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ההודעה הזו תהיה יותר ארוכה מרוב ההודעות בפורום מפרטים, ואני מתנצל על זה מראש. אני אנסה להדגיש את הדברים החשובים במיוחד. אני עורך גרפי, ורוצה להתמקצע בתחום, וכחלק מהתהליך, גם לשדרג את המחשב שלי. זה נחמד מאד להיות עורך גרפי, אבל זה גם חבל מאד אם המחשב שלי לא יכול לעשות בדיוק את מה שאני רוצה, או לפחות בזמן שאני רוצה. אני עובד עם תכנות, בעיקר אלו של אדובי: Adobe Photoshop CS4 Adobe After Effects CS4 שתי התכנות האלו, לדוגמא, יודעות, על פי מה שהבנתי, לעשות ניצול חכם יותר של משאבי המערכת, של ריבוי ליבות (בעיקר 4 ליבות), ושל יכולות העיבוד של כרטיסי מסך מתאימים. (אני מאמין שקוראים לזה GPU). המחשב הנוכחי שלי עובד דיי בסדר, אבל דיי בסדר לא מספיק לי כרגע, והייתי שמח מאד לשדרג ח…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעבודה משרדית בעיקר, אולי קצת למשחקים. צריך לתמוך בחלונות פתוחים רבים, כולל OUTLOOK (שכבד אצל כי יש המון הודעות נכנסות), חלונות OFFICE, חלונות EXPLORER, תוכנות שיתוף קבצים ותוכנות שונות למיניהן (משרדיות), לפעמים שפות תכנות כמו C++ וכו אבל לא בד"כ. מספר נקודות: 1. האם כדי לקנות קונרו עכשיו או לחכות חודש-חודשיים לסבב הבא אחרי DEBUGGING? 2. האם כדאי OC? אם כן איפה כדאי ללמוד איך עושים? האם זה משפיע על האמינות? 3. חשוב לי שיחזיק לפחות שנתיים. 4. לא צריך מסך. תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, רצוי שיוכל להריץ גם משחקים מדי פעם (לא כבדים מדי - NBA וכאלו) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נורמלי, לא משהו מטורף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, כולל SSD... לא מבין כ"כ במשולבים האלו, אשמח להסבר * כונן אופטי? לא חייב, במקרה שאפשר להחליף את הCDROM בSSD אז רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז תראו אני אמור לקבל מחשב אני לא יודע ממש את המפרט המדויק שלו זה בערך מה שאני זוכר פנטיום 4 1.6 מגה הרץ זכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה כרטיס מסך VOODOO3 אני חושב... מסך 19 אינצ' של MAG רמקולים Altec Lansing ADA880 כרטיס קול, לא זוכר וזה דווקא פרט חשוב פה אני חושב..... ??? עכשיו אני מנגן על גיטרה וקצת על קלידים ואני מנסה להכנס קצת יותר לתחום של עריכת מוזיקה והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להפוך את המחשב למחשב שיותר לעריכת מוזיקה,? כלומר אני חושב שאני יצטרך גם לשלב את הגיטרה ואני ירצה אולי כניסות עם אפשרויות לשליטה באפקטים דרך המחשב לגיטרה, הקלטה, עריכה וכל מה שמסביב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל..... תודה. אבי נוסבאום. האקדמיה לצחוק.
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מה דעתכם עליו? השימוש הוא משרדי, סרטים ותוכנות (virtual dj) הוא צריך לפעול לפחות 4 שעות רצוף עם התוכנה הזאת, הוא יחזיק מעמד? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4256
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב חדש עכשיו קניתי מסך DELL 2407WFP ואני צריך רק את המחשב עצמו בלי עכבר מקלדת ורמקולים שאותם אני מביא מnewegg. לגבי רמקולים אני כבר הזמנתי משם את הZ-5500. ועכבר אני אקח או את הHABU או את הG5. ומקלדת משהו סטנדרטי. אפשר לחרוג רק אם זה הכרחי. מה גם מאוד חשוב אני רוצה לעשות רשת בבית בין שניי מחשבים עכשיו מה שמאוד חשוב זה שהראוטר לא יפריע למהירות הורדה ולעלאה. יש לי 1.5 הורדה ו 0.5 העלאה. הבנתי שיש איזושהי בעיה עם ראטורים בארץ. לא מפריע לי להביא את הראטור ושני הנתבים מחו"ל אם החלקים שם יותר אייכותים. מתוכנן OC והמחשב למשחקים כבדים. מה שכן אני לא רוצה להביא חלקים מארה"ב רק אם זה הכרחי ואין אותם בארץ. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח,מעוניין רק במחשב יש לי הכל מסביב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסגנון PUBG CYBERPUNK2077 ואולי עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 500GB SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חבר שלי הלך לחנות מחשבים ושם המליצו לו על מפרט, וגם אני בניתי לו מפרט האם תוכלו לתת את דעתכם על המפרטים הנ"ל ועל היתרונות והחסרונות של כל מפרט ומה יותר מומלץ מבחינת ביצועים \מחיר ובכלל, דעה אישית ביחוד על המחיר הוגן/לא הוגן. (שימו לב בחנות לא צינו את המחירים של כל חלק וחלק אלא מחיק כללי) מפרט המחשב XXXXX מחשבים) : מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 זיכרון- kingston 1GB ddr-2 677MHZ X2 לוח אם- ASUS P5B דיסק קשיח- WD 320GB 7200RPM 8MB SATAII כ.מסך+קירור לכרטיס -(לא רשמו חברה) 7900GS 256MB DVDצורב- DVD+- DUAL LAYER+16 (לא רשמו איזה דגם!) מארז +ספק(ג'נרי)- A-top Gladiator 500Watt Silver Gamers Dream Machine רמקולים 2.1- CYBER ACOUStics3095 סה"כ: 7000 ש"ח (!!!) המפרט שאני…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים באטלפילד 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,082 ש"ח Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2,512 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 238 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 730 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Retail 422 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 310 ש"ח GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1,530 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,395 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח Viewsonic 19 CRT Flat P97F Black Silver 2,009 ש 1. אני לא לוקח PowerStream כי זה ספק יקר מ…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-