עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bezangeloo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן, אבל הביצועים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם באמת יש צורך, אשמח לשמוע המלצות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שרטוט וחישוב (וכמובן "שימושי סטודנט" רגילים: אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad, matlab ודומותיהן, כך שחשוב גם מעבד וגם GPU 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, מחוץ לתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיהיה הכי משתלם עד 5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים וSTREAMING לXBOX360 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות SQL, Microsoft Visual Studio, בנוסף לזאת יש לי מספר כלים בPHP שמבצעים "פיענוח" לסדרות של packets, מידי פעם אני מריץ שרת WOW לצרכי בדיקה.. וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?), הדבר הכי כבד (מבחינת חישובים) זה כנראה כלי הפיענוח... במקרים רגילים הפיענו…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by examiz,

שלום לכולם היה לי קצת זמן פנוי וגם כסף מיותר אז החלטתי לקנות מחשב חדש אבל כמו כל הישראלים אני אוהב להשיג דברים בזול אז הלכתי בקו מחשבה שכל מה שאפשר לקנות ב EBAY והוא לא ממש כבד שווה את זה. תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט מחירים ואיכות החלקים ,ומה אתם הייתם קונים במקומי הערות - 1) המחירים של EBAY כוללים משלוח (עדיף להשתמש ב USPS ) 2) לא שלמתי מכס ומע"מ בכלל (מי ששלך לי את המוצרים לארץ ציין שהמוצר שווה פחות מ 50 דולר ).....חשוב מאוד!!! 3) החיסרון היחיד שיש הוא שיכולה להיות בעיה במידה ואני יממש אחריות. 4) מוצר כבד (כמו מארז\ספק) נקנו בארץ 5) יש לקנות רק מאנשים בעלי רקורד חיובי ומנסיון לרוב האנשים אין בעיה לשלוח לארץ 6) התשלום דרך PAYPAL 7) המחיר הסופי כולל הכל + מע"מ על מוצר…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני אקבל בקרוב בחינם מעבד E6600 ומחשב של חברה שלי זקוק לשדרוג... יש לה כרגע : AMD Athlon 64 3200+ s939 Gigabyte nForce 3 Motherboard AGP 512MB DDR-400 GeForce 5200 AGP Maxtor 160GB SATA HDD מארז ג'נרי מעפן עם ספק מעפן (מ-KSP) שימוש עיקרי - אופיס, מוסיקה, סרטים בעיקרון מספיק להוסיף זיכרון ואולי להחליף ל-Dual Core, אבל אם יש מעבד בחינם אולי אדיף להשקיע במחשב חדש ולא בסוס מת. אשמח לקבל המלצה לחלקים איכותיים במחירים נמוכים : מארז + ספק לוח אם עם כרטיס מסך מובנה/לוח אם וכרטיס מסך בסיסי נפרד זיכרון תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Intel Pentium 4 2.0GHz 512K 256MB DDR 2100 Gigabyte 8IEX Intel845E Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Seagate 60GB 7200 rpm Hercules Fortissimo 3 HEC 300ART Power Supply(מארז כבר יש לי) זה יוצא הכל 4500 שקל- מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי , אשמח לחוות דעת על המחשב שבניתי מTMS .. מחר אני מזמין אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪207 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪326 כרטיס מסך: MSI GTX 660

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ma4351,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח אך חשוב שיהיה באתר כמו וואלה שופס או מקום שמאפשר 36 תשלומים ללא ריבית.. הניידות חשובה לכן חשבתי על לא יותר מ13" כרטיס מסך נפרד-אני קצת עובד עם גרפיקה. יותר מזה אני לא כל כך מבין אשמח לשמוע עצות והמלצות.. ראיתי את http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2568684 מה אתם אומרים עליו? איך הכרטיס מסך שלו? לא ראיתי את הכרטיס מסך הזה במאמר על כרטיסי מסך, למה הוא לא מופיע?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shachar112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, המחשב הנייד הקודם שלי התקלקל ואני מחפש חדש תקציב: עדיפות לעד 3200, אם קיימת אופציה בקצת מעל אז אפשר לצרף * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת מטלב אבל לא משהו שדורש תלת מימד וכו' * גודל המסך? מסך בגודל 14 או 13 * רזולוציית המסך? פחות משמעותי, רוב הזמן כשיהיה נייח יחובר למסך חיצוני אין עוד דרישות משמעותיות חוץ מדרישה לאחריות של 3 שנים וחברה אמינה שבאמת מממשת את האחריות שלה תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by נדב אייל,

קניתי מקלדת בארה"ב ולצערי היא לא נוחה לי. אני מעוניין למכור אותה ולא יודע כמה אפשר לבקש עליה. היא היתה בשימוש כשבועיים, מעבר לזה היא נקיה וחדשה. אין כיתוב בעברית. עלתה לי 660 ש"ח כולל משלוח. המודל: Topre Type Heaven

15. Started by SerenB,

שלום לכולם, קודם כל סליחה על פתיחת Thread חדש, הקודם קצת נחטף ויש שינויים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידת האפשר, אני סבור שגם ככה הסכום גבוה מהדרוש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סרטי HD מדי פעם, עריכה בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים, באטלפילד וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Mithrillx,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Br33z3R,

שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי המכשיר הוא עבור חבר שלא מבין גדול במחשבים הוא ישמש אותו ליצירת קשר עם הבת שלו בגרמניה. רצויה חנות אמינה מאיזור אור יהודה מטרות המחשב? אינטרנט * גודל המסך? "15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? יכול להיות מועיל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב * כונן אופטי? לא חושב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הוא מחפש נייד טוב לאינטרנט. התקציב הוא 2600 ש"ח. צריך שיכלול תיק ועכבר.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Fasil,

http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. האם אפשר לשדרג זיכרון למחשב נייד מ1 גיגה ל1.5? האם ארגיש שיפור בויסטה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Goat17,

שלום לכולם המחשב שלי שנקנה עוד ב2007 ושודרג אינספור פעמים מכיל את המפרט הבא CPU - Core2 Q6600 MB- Abit IP35 Pro Memory -OCZ reaper 2G*=8GB GPU-- Geforce GTX560 Ti OS HD-Seagate 500GB ST3500320AS עד היום לא אכזב אותו בתוצרתו הנוכחית.. עד היום שבו ניסיתי להריץ Watch Dogs.. מה ניראה לכם צוואר הבקבוק פה? חשבתי אוטומטית שהכרטיס מסך אבל הסתכלתי בדרישות מערכת וניראה שהוא עומד בדרישות הבינוניות.. עם זאת המשחק לא זז.... גם כשאני מוריד את ההגדרות תצוגה.. מה אתה חושבים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2212 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤746 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤415 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤139 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤295 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤392 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים