ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חבר'ה אני מתכנן בשבוע הבא לרכוש מחשב גיימינג חדש מאחר שהמחשב שלי כבר בקושי סוחב סופרמריו . חפרתי וחקרתי המון עד שהגעתי למפרט הסופי הזה . אמרו לי לחכות לi5 אבל אין לי מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ . בעיקרון אני סגור על הכרטיס מסך על הזכרונות על הקירור ועל המסך המצויין של DELL . אני מתלבט לגבי הלוח אם כי אני הולך לעשות OC רציני אני מתכנן להגיע עם המעבד ל 4.0GHZ . אני גם מאוד מתלבט בין ה4890HD TOXIC לבין ה BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ההבדל בין שני הכרטיסי מסך הוא 20 שקלים . אני לא מבין מה מיוחד בטוקסיס אומרים שהוא כמעט משתווה לGTX285 אבל מה שיש בוא זה כולה קרור יותר טוב וOC מהמפעל אז אני יכול לקנות HD4890 רגיל ולהגיע איתו לOC בהרבה יותר חזק מזה של המפעל …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אבא שלי קונה מחשב חד שוחשבתי על זה כמפרט לעבודה משרדית בלבד: № Code Product Price Quant. Summ 0 5776 17" LG L1730B DVI (12ms) LCD Monitor 1799.00 ¤ 1 1799 ¤ 1 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 389.00 ¤ 1 389 ¤ 2 5342 Albatron Geforce FX5200LP1 AGP 128Mb DVI Video Card 299.00 ¤ 1 299 ¤ 3 4210 AMD Athlon 64 2800 Tray CPU 679.00 ¤ 1 679 ¤ 4 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤ 5 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 6 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 7 2886 Lite-On 52/32/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 239.00 ¤ 1 239 ¤ 8 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 9 550…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. המחשב ישמש אותי אך ורק במהלך צילומים, אני מצלם עם כבל ישירות למחשב וכל תמונה שמצולמת מופיעה על גבי המסך. אני זקוק למחשב עם מסך 15.6 אינץ המסך במצלמה הוא 2.5 אינץ מלבד השימוש במחשב כצג אני אשלח דרכו מיילים ותמונות, עיבודי תמונה מבוצעים על גבי המחשב הנייח בלבד. האם יש העדפה למעבד מסויים על פני אחר, התקציב עד 2000 ש״ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים וסרטי HD. יש לי מסך 22" ואני עובד ברזלוציה של 1680X1050. לא מתוכנן OC. דגש על מאווררים שקטים כמה שיותר. אין לי בעיה לחרוג מזה לכיוון ה6.5 אם צריך. אם אפשר בבקשה שהמפרט יהיה מKSP... תודה רבה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט לחבר למשחקים בסביבות 4000 בלי ציוד הקפי (בלי מסך רמקולים עכבר וכל זה )
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בסיסי וזול (1000+) לאחי. שימושים: גלישה\נטפליקס\office\זום (לא אמור לשמש למשחקים) דרישות נוספות: חנות ברחובות - למקרה ואצטרך לממש אחריות על משהו. ראיתי את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אבל הוא בן חצי שנה ולא הצלחתי להרכיב אותו בדיוק בחנויות ksp, ivory (אין tms ברחובות) אשמח לקבל לינקים עדכניים למפרט כזה בחנויות הנ"ל. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
2.8 ghz 512mb fx 5600 p4p800 delux יש קטעים שהמחשב איטי מאוד.... אני לא גיימר כבד מאוד...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט הוא חזק.... אני חושב לקנות אותו אך לפני כן רציתי לשאול אם הוא מספיק טוב (למשחקים כבדים!) המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo 3.0Ghz E6850 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DQ6 זיכרון: Corsair Dominator TWIN2X2048-8500C5DF - 2048Mb Set כונן קשיח: Segate 320GB 16Mb SATA2 כרטיס מסך: GeForce Asus 8800GTX 768Mb כונן אופטי: LG DVDR-W x18 SATA ספק: Enermax 620W Liberty SLI Ready מארז: Gigabyte 3D Aurora Silver/Black דעתכם בנושא?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשחקים תקציב של כחמש אלפים שקלים, אם כדאי אפשר לעלות קצת בתקציב (למרות שאני חושב שהוא גדול כבר מספיק). השקט ממש לא קריטי בשבילי, אני כבר התרגלתי למחשב הרועש שלי. אני מניח מן הסתם שאקח Windows 7 עם המחשב, כבר מגוחך יהיה לקנות XP. בקשר לרצולוציית מסך , רזולוציית המסך הקיים שלי היא 1440x900, ואני לא רואה צורך בקניית חדש בזמן הקרוב, לפחות לא עם המחשב העתיק שלי. אולם, הוא כבר מתחיל להתיישן, ומחשב חדש כנראה יוכל להתמודד עם רזולוציות גבוהות, אז אשמח להצעות מסך, בלי קשר לתקציב. שאר ציוד היקיפי לא נחוץ. בקשר לאוברקלוק, אין לי שום נסיון עם המלאכה, אז אני לא בטוח אם לעשות אחד או לא (כנראה שלא, אשמח לחוות דעת בנושא). גם בהרכבת מחשבים אין לי שום נסיון, אז אני …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ללא צורך של רמקולים,מסך,מיקרופון או איזה שהו ציוד עקיף אחר תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני משחק במחשב במשחקי ספורט ולא יותר מזה, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר, אינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. ומשחקי ספורט. המסך שברשותי הוא 19 אינץ' לדעתי, אבל יש לי בחדר LCD 27 אינץ' שיש לו חיבור PCI (נדמה לי שזה השם (: ) ככה שסרטים, סדרות ומשחקי ספורט אני משחק על המסך הזה. התקציב הוא באיזור ה-2,500, אפשר חריגה קטנה אם זה באמת הכרחי לעבור את ה-2,500, אם אפשר לרדת מהמחיר זה בכלל יהיה עדיף. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. עוד משהו: יש לי רמקולים 5.1 בחדר ויש כרטיס קול במחשב הישן שתומך בזה. אם יש צורך בכרטיס חדש או משהו אז לקחת בחשבון. לגבי סרטי HD: אם יריץ זה יהיה מאוד נחמד כי ה-LCD בחדר הוא HDREADY אבל לא חייב. …
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-