ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מתכוון לקנות אחת, חס וחלילה (תסתכלו במפרט, רק עכשיו קניתי מחשב חדש). אבל, השאלה שלי היא- כשאתה קונה מערכת SFF של Shuttle למשל, מה אתה מקבל כבר (חוץ מהמארז), ומה אתה צריך להוסיף? לא הגיוני שהמערכת באה רק עם המארז, כי אז היא לי הייתי עולה 2000 ש''ח ומעלה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולל הכל חוץ ממארז ומסך ואם יש לכם משהוא מיוחד להוסיף אז תוסיפו המחשב בעיקר למשחקים OC ואינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחקים : לא! יעוד : מחשב ביתי + שרת mySQL + תחנת פיתוח תוכנה OC : כן, צנוע - בשביל להגיע לFSB תואם בין הCPU לDDR בסיס : COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ הקנייה המתוכננת : Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2400+ Tray 0.13 MK DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail EDIMAX ADSL + Cable Router 4 port ( BR-6104) Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound System(Sub+5) DVDRW +8/-8 Gigabyte Retail FOXCONN QUIET COOLER FOR AMD SOCKET A (up to AMD3200+) המלצות, תיקונים, זעקות קרב אינדיאנ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום עשיתי ביקור בשני החנויות ולשניהם יש את אותו המפרט, AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 Microsoft - Wheel Mouse Optical - PS2/US Creative Inspire 2.1 2500 אוקיי קודם כל ההצעה של ksp למפרט היא : 5060 וההצעה של zigzag להצעה היא: 5358 למה כדאי זיגזג ? יש להם יותר אחריות למה לא כדאי זיגזג ? מחיר ג…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא עבור מתכנת בתודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא אעתיק לפה את התבנית, כי אני לא קונה מחשב חדש אלא רק משדרג את המחשב הקיים. אני כרגע עם i7-4770, R9 280X ולח אם מסוג B85M-HD3. אני מעוניין לשדרג את הלח אם ואת הכרטיס מסך. התקציב הוא 2000 ש"ח בערך עם אפשרות חריגה במידת הצורך. לגבי הכרטיס מסך, בגלל שאני משחק ב1920X1080 ואני לא מתכנן לשחק על רזולוציה גבוהה יותר, אני חושב ש-GTX 1060 זו הבחירה הנכונה. תקנו אותי אם אני טועה. לגבי הלח אם - בחדש, אני חייב אופציה של ביטול HPET בBIOS. בלח הנכחי שלי אין לי אופציה כזאת לצערי. מעדיף לרכוש את שני הרכיבים מאותה החנות ככה שהם יוכלו לפרק ולהרכיב מחדש אצלם ואני לא אצטרך לעשות את זה בעצמי. עדיפות לחנות באיזור השרון. שימו לב שאין לי צו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המעבדים האלה- מעבד Intel® Pentium B940? איך הם לעומת T4500 הישנים? השימוש זה אינטרנט אופיס וכאלה, לא משהו רציני וכבד התקציב עד 2200 ש"ח (כשצריך להסתכל גם על שנות אחריות)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לרכוש מסך כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט, השימוש במסך יהיה לצורכי FPS GAMES כמו PUBG / OVERWATCH רציתי מסך 27 אינץ' לקבל חוויית משחק גבוהה יותר 1440p לפחות.. עם מינימום 144HZ אבל ראיתי מלא גיימרים וסטרימרים עם 24 אינץ' על 1080p.. תודה על העזרה מראש! מפרט טכני נייח: Corsair 780T I7-7700K OVERCLOCKED 4.9 32GB 3000mhz corsair dominator Asus z270 maximus ix code NVIDIA 1080TI OC ROG SWIFT 11G Seasonic Platinum-860 860W Samsung EVO 840 128GB
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 9000 אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג חזק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק קיים ושהיה קיים ב3 השנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב הבא לשימוש משרדי (לא למשחקים ולא לתוכנות 3D). האם יש משהו שנראה לא סביר או שכדאי לשנות? מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 785/769 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 GA-B360M-HD3 - Gigabyte - 1151 V2 - B360 - 2x DDR4 2666MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2 x PCIe x1 - M.2 - 6x SATA - CrossFire CF - 6x USB 3.1 Gen 1 - 6x USB 2.0 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות:…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרת הפורום בבחירת מחשב נייד לבת הזוג שמתחילה לימודי רפואה. יש עדיפות כמובן למעבד מהדור החדש של אינטל הבעיה היא שאנחנו נהיה די מוגבלים לכמה דגמים שהגיעו עכשיו מכיוון שהמחשב ייקנה בשבוע הבא. בנוסף אני מתלבט אם הפונקציה של מסך מגע תהיה לה שימושית או לא אבל אשמח לבחון אופציה כזו(לי זה מאוד עוזר בלפטופ מהעבודה). המחשב ייקנה מאילת.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחיל לחשוב על מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באיזור 5K אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי, ברשותי מסך 4K אבל לא ממש מכוון לשחק רק ב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ברשותי 2 כוננים Sandisk Extreme II 240G 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי אורות אבל לא קרי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב ספציפי או לסדרה כלשהי ואני כבר אבחר ממנה את הדגם הרצוי. המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תוכנה ולהרצת מערכת הפעלה נוספת בוירטואליזציה. רצוי מעבד i5 M ומעלה, זכרון 6-8 ג'יגה לפחות (אפשר לשדרג לבד אם צריך), דיסק קשיח מכאני + SSD בנפרד (אפשר לשדרג לבד אם צריך). מבחינת מעבד אני צריך שהוא יהיה מעבד של אינטל ויתמוך ב- VT (Virtualization Technology), זה אמור להיות קיים בכל מעבד מסדרת i (אפשר לראות כאן). * מטרות המחשב? פיתוח + וירטואליזציה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, HD READY זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים, התקציב לא גבוה אבל בהתחשב שהוא ללא כרטיס מסך וציוד הקיפי הוא לא רע 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מטרות המחשב : משחקים חזקים, מסך 14". ללא cdrom.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז לנצל, כמובן שאם אין צורך מעדיף לשלם פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Shadow of Mordor, Borderlands, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" ברזולוצית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (HIGH-Ultra) 3.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-