ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? ישמש בעיקר למולטימדיה ורצוי שגם יריץ משחקים באופן סביר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15,לא חשוב אם מט או מבריק. * רזולוציית המסך? fhd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא ממש קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?המחשב יהיה מחובר לשקע ישירות, אבל רצוי שגם יחזיק 3-4 שעות שהוא לא מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי מעל 750gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? .dell, lenovo, asus מודה מראש על העזר…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1 מעבד intel core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU core 2 לוח אם ASUS P6T SE 3 זיכרון G.skill F3-16000CL9T-12GBTDD 4 דיסקים קשיחים 1. ocz vertex 2 2.5" 120GB SSD SATA II MLC 2. western digital caviar black 2TB 7200 RPM, 64MB, SATA III 5 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 6990 GV-R699D5-4GD-B 6 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 7 ספק כוח Thermaltake ThoughPower 1000W W0115RI 8 קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme Preformance Liquid CPU Cooler 9 מארז Antec Dark Fleet DF-85 Case המחשב ישמש בעיקר לעריכת ווידאו בתוכנות כמו AFTER EFFECT. PREMIERE, וכו'. אני רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני שלא היו לי בעיות והאם יש למישהו הצעות לשיפור או נקודות שלא שמתי לב אליהם…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד gigabyte W536M. בו נמצאת סוללת li-ion. מוגדר לכבות את המסך לאחר דקה והכונן הקשיח לאחר 5 דקות, WIFI כבוי. מצב שינה הוא בעייתי כי לא תמיד יש לי את האפשרות לחכות 20~ שניות עד שהוא חוזר לעצמו. האם כיבוי התקנים דרך מנהל ההתקנים כגון כרטיס הרשת (LAN) עוזר לחסוך בחיי הסוללה? בכיתה המחשב בדרך כלל לא מחובר לחשמל אבל בבית כן. האם לחבר אותו לחשמל בבית ולהשאיר אותו בטעינה של 100% כול הזמן או לטעון ל100% ואז לפרוק וחוזר חלילה? או פשוט להוציא את הסוללה? הסוללה כרגע מחזיקה כשעתיים וחצי שלוש אם המחשב פשוט עומד לו עם מסך דלוק. המחשב בן כ8 חודשים. אשמח לעוד עצות כיצד ניתן לשמור על חיי הסוללה לטווח הקצר והארוך.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ללא המסך וללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: COD fortnite America's Army ועוד. קצת עריכת תמונות, Ligteroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מתלבט על קניית מחשב נייד הנני סטודנט להנדסת חשמל, ביקשתי כבר המלצה בעבר, שבוע הבא אני ניגש לקנות את המחשב ומאז השתנו הדעות שלי. לאחר חיפוש רב רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=17576 לא מצאתי ביקורות על המחשב הנ"ל, רציתי לדעת הם זה דגם חדש בשוק? האם המותג fujitsu מומלץ? בקצרה מעוניין במחשב דיי חזק, מהיר (עדיפות ssd), דק=ultrabook, מסך 13.3 אינץ, אחריות עדיפות 3 שנים. אין צורך משחקים וכדומה, אולי תוכנות שאצטרך להריץ בעתיד בכל מקרה לא גרפיות. לפי הנתונים היבשים המחשב נראה בדיוק כמו מה שאני מחפש, השאלה האחרונה היא האיכות בנייה, וכמובן חוות דעתכם. תודה רבה ושבת שלום ערן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מחשב נייח שברשותי בכרטיס מסך, הנתונים של המחשב, מצורפים בתמונה מטה. יש לי ספק כוח מיותר של 550 ואט, במידה והכרטיס מסך צורך יותר. בכל אופן, השימושים שלי הם עריכת וידאו (לא מקצועית), פוטושופ ובעיקר משחקי פיפא. מעוניין לקנות משהו שמצד אחד ישרת אותי תקופה, ומהצד השני לא יעלה על 1000 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המחשב הנוכחי והזקן שלי עושה בעיות ואני מחפש מחשב משחקים חדש בסביבות 3500 שקלים. חשוב - אני באילת בסוף החודש ומחפש לרכוש משם את המחשב, כנראה מאייבורי, אז הייתי רוצה לוודא שכל החלקים אכן נמצאים שם במלאי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך הרבה, אבל אם כן זה מבורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל המינים, אבל בעיקר הטוטאל וורים האחרונים, Crusader Kings ו-Skyrim עם מודים, Pillars of Eternity, וויצ'ר 3 כ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב מוגבל מאוד, אני יודע ולמרות זאת אני צריך את המערכת שתתן ביצועים טובים ביותר בתחום עריכת הסאונד. רק אם אין מצב לבנות משהו של INTEL בתקציב, תתנו מפרטים לAMD. כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD מבחינתי, משחקים לא חשובים פה. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150~200 אהל עדיף לא לעבור את 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: GTA IV * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן ,…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4500 שקלים אפשר לחרוג אבל בקצת 100 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - פיתוח ומשחקים אולי גם data 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ssd ישן שאני רוצה להעביר חשוב שיהיה לו מקום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין בעית גודל רצוי מארז בלי אורות ולא נוצצ מדי עדיף לבן אבל זה לא באמת חשוב 7. האם …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט תודה מראש על זמנכם היקר! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ תקציב: 2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה מערכת הפעלה רצויה: windows 7 כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 50 1 50 מארזים? Price U…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב חבר שלי הלך לחנות מחשבים ושם המליצו לו על מפרט, וגם אני בניתי לו מפרט האם תוכלו לתת את דעתכם על המפרטים הנ"ל ועל היתרונות והחסרונות של כל מפרט ומה יותר מומלץ מבחינת ביצועים \מחיר ובכלל, דעה אישית ביחוד על המחיר הוגן/לא הוגן. (שימו לב בחנות לא צינו את המחירים של כל חלק וחלק אלא מחיק כללי) מפרט המחשב XXXXX מחשבים) : מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 זיכרון- kingston 1GB ddr-2 677MHZ X2 לוח אם- ASUS P5B דיסק קשיח- WD 320GB 7200RPM 8MB SATAII כ.מסך+קירור לכרטיס -(לא רשמו חברה) 7900GS 256MB DVDצורב- DVD+- DUAL LAYER+16 (לא רשמו איזה דגם!) מארז +ספק(ג'נרי)- A-top Gladiator 500Watt Silver Gamers Dream Machine רמקולים 2.1- CYBER ACOUStics3095 סה"כ: 7000 ש"ח (!!!) המפרט שאני…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-