עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. המחשב עצמו יהיה בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט.. לא משהו רציני פשוט שיהיה מחשב בבית תגידו מה אתם חושבים ותגידו עם צריך תיקון?? 418 ש"ח WD 60GB 7200RPM 71 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 119 ש"ח CD Lite on x 52 Retail 1,004 ש"ח LG 17 FLATRON F700B 238 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 91 ש"ח SPIRE FalconRock II AMD 455 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 410 ש"ח Gigabyte Radeon 9200 128MB 537 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד Pentium 4 3.4Ghz 800FSB 1024K HT או Pentium 4 3.6hz 800FSB 1024K HT צורב dvd מהיר 16X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס גם משחקים הכי חזקים ,מהירים וגרפיקה גובהה תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, 1. תקציב מקסימלי 3K (עדיפות ללחסוך כמה שיותר) 2. מערכת צריכה להיות מבוססת על מעבדי AMD וזיכרון G4. 3. שימושי מחשב (עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית וצפיה בסרטי HD). - תוכנות עיקריות בשימוש PhotoShop, Pinaccle Studio, ProShow Producer, Ofiice - המחשב לא מיועד למשחקים - המסך שאליו יחובר המסך הוא Dell 2209WA LCD. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. אין צורך בצורב. 6. אין צורך בדיסק קשיח שגדול מ- 500G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יחוברו 2 דיסקים קשיחים נוספים. 7. חשוב שיהיה שקט יחסי 7 בסולם של 1 עד 10. 8. לא מתוכנן אוברקלוק. 9. יש צורך לכלול הרכבת מחשב, אין צורך במערכת הפעלה. 10. איזור מגורים השרון/מרכז. 11. ייתכן בעתיד שדרוג של זכרון. תודה רבה מראש לכלהעוזרים, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by OranH,

מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by lordon,

הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת

15. טוב אז ככה אני צריך מפרט למחשב חזק מאוד למשחקים .... אין הגבלת תקציב אבל זה הדרישות מהמחשב מעבד 64 ביט AMD + לוח מתאים שיהיה כמה שיותר חזק ומהיר גיגה זיכרון כרטיס מסך (צריך להיות של ATI) הכי חזק הארדיסק 250 SATA אפשר גם 2 יותר קטנים בRAID אם זה יהיה עדיף... צורב ונגן דיוידי מסך 19 אינטש איכותי כמה שיותר רמקולים טובים 5.1 מקווה שלא שכחתי כלום אם כן תשאלו... המחשב מיועד בשביל חבר שלי שכרגע גר באנגליה....לא חסר כסף והוא רוצה מפרט למחשב ממש חזק וביקש את עזרתי... אז היחלטתי להתיעץ איתכם אז קדימה לעבודה תודה מראש לכול העוזרים וזה גם דיי דחוף הוא מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה יש לי בערך תקציב של 3000 ש"ח מבחינת עכבר מקלדת כרטיס קול רשת ומודם אני מסודר גם מבחינת מסך אני מסודר אני מעוניין בלקנות מעבד מבוסס AMD שכמובן לא יהיה הכי יקר אלא הכי משתלם לזמן זה וגם שהביצועים שלו ייספקו אותי עד שלפחות אני אקנה כרטיס מסך מתקדם יותר כרטיס מסך אני מוכן לשלם עד 650 ש"ח והארד דיסק אני אסתפק ב - 40 גיגה זיכורנות אני מעוניין ב - 256 אבל אין לי מושג איזה לקחת

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Motiba,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, הרצת מכונת וירטואליות,סרטי HD ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מלפני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מעונין שיהיה לי מחשב חדש וטוב לצורך השתמשות ממוצעת.יעוני (יש דבר כזה יעוני?) משחקים, סרטים, אינטרנט מהיר הדפסה,תכנות,צריבה,ריקוד סביב המחשב בבגדים של אחותך תוך שאתה צועק "גם אני עושה שוק עם גיל חובב",וכו'. עכשיו יש לי בעיה שאני מעודכן, בערך כמו שזבולון מוששוילי לא גרוזיני (מי שלא הבין אז-זבולון מוששוילי הוא גרוזיני ואני לא מעודכן). ואני רוצה להבין מה לקנות,מה המחירים הממוצעים של השוק ,למה דבר אחד עדיף על אחר,מי באמת רצח את חביטוש(או לורה פלמר,אני לא זוכר). אנא עזרו לי. בתקווה לעזרה LKAZAI החיידק הידידותי. ???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eyalgola,

יש לי היום מחשב I5 דור 8 עם 16 גיגה זכרון וכ"מ 2070super. הוא כבר קצת מתקשה עם משחקים מודרניים ואני שוקל לשדרג בו את הליבה (לוח אם, מעבד, זכרון ומערכת קרור). אני נוסע לאילת בשבוע הבא, מה המפרט שאפשר להביא בסביבות 3000 ש"ח? אני שואף למערכת mid range סבבה שתחזיק לי עוד 5 שנים בערך עד השדרוג הבא [System Summary] Item Value OS Name Microsoft Windows 10 Pro Version 10.0.19045 Build 19045 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name DESKTOP-IN314HD System Manufacturer System manufacturer System Model System Product Name System Type …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם. מחפש לקנות מחשב לסטודנט לעיצוב גראפי בתקציב של עד-5000 ש"ח (בשאיפה לרדת קצת). אין צורך במסך ובציוד היקפי. בניתי 2 מפרטים מבוססי אינטל לפי חבר שקנה אבל אני ממש לא נעול עליהם ואשמח לשיפורים / הצעות. מה דעתכם על חלופת AMD באותה הרמה (אני מניח שתהיה זולה יותר)? מפרט I - מ-KSP Intel Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1280 Asus P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 560 1GB Kingston, DDR II 667 * 2 Asus 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1000 Western Digital, 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 320 Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 210 Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) 350 סה"כ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by firerb,

שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.