ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע באיזה הגדרות שיחקתי ואיך לתקן את זה. יש לי LENOVO Y700T 15.6" ועוד משהו פחות קשור, הייתי רוצה שהמחשב ירוץ דרך הכרטיס הגראפי GTX960M ולא דרך INTEL 530, אפשר לשנות את זה? לפני יום וחצי רק כשנקנה לפני ששיחקתי בהגדרות הכל היה תקין עכשיו כשאני מרים את המכסה אז אז המסך שחור ואני צריך לשחק עם כמה מקשים (הפעלה, רווח) אני אפילו לא יודע על מה אני לוחץ, אבל באיזשהו שלב המסך מתעורר זה לא היה ככה בהתחלה. אני רוצה להבין למה זה קרה ולא ישר לשחזר גם אחרי השחזור זה ככה. מה שבטוח שמחוץ לווינדוס זה לא ככה, ולחיצה ארוכה על רווח כן מדליקה את המסך.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים,אינטרנט והמון תוכנות שרצות ברקע,חובה 1GB לפחות (אם יהיה ניתן להכניס 2GB זה יהיה טוב) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4999.99 (קונה בכרטיס אשראי המסגרת היא 5,000 אז להשתדל אפילו שקל פחות). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב אבל שלא יהיה מעל 5000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב צריך לבוא קומפלט כולל מסך דק כמובן 19 אינץ' . המחשב יקנה מאייבורי בב"ש . המחשב בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא ומנג'ר ונבא החדשים . הכי חשוב שהמחשב ירוץ הכי חלק שאפשר .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד אחסוך לכם את קריאת הטופס הארוך כי הבקשה די סטנדרטית: מחפש מחשב נייד לאבא שלי, עד 3000₪ אין הגבלה על משקל או מסך מסך בינוני עד גדול (אין בקשה מיוחדת בקטע הזה) שיהיה ssd לווינדוס ואולי לעוד כמה תוכנות (120-240גיגה) זיכרון גם סטנדרט 1T כזה אין חשיבות רצינית לסוללה שתהיה ממש גדולה כי הוא לא יצא עם הלפטופ מהבית, פשוט רוצה לעבוד בסלון חח אם יש אופציה שתוזיל את המחיר (וכך להביא מפרט חזק יותר) שיבוא בלי ווינדוס אז מעולה כי יש לי מקורי להתקין (קיבלתי חינם ללא הגבלה). לקנות באחת מהחנויות במרכז או בחנות עם משלוח, להזמין מחול גם אופציה במיוחד לפני שנגמר הבלאק פריידי(לא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות לאישתי מחשב netbook. המחשב ישמש בעיקר כ-PDA עם מסך נורמלי (שימוש עיקרי) ולעריכת מסמכי word (שימוש מישני). אשתי היא טכנופובית לא קטנה אבל פשוט חבל לי לראות אותה נסחבת כל הזמן עם יומנים ענקיים. לכן, לשימוש הראשון אני רוצה לעשות לה את המעבר לקל עד כמה שאפשר וזה אומר, כתיבה ליומן בכתב יד. אם אפשר, אני רוצה שתהיה לה האפשרות גם לכתוב ל-word בכתב יד. התוכנה הזו צריכה להיות טובה עד כמה שאפשר. זה פיצ'ר חשוב מאד. כמו כן, המשקל חשוב מאד. ראיתי כמה מתחת לקילו וזה יהיה פשוט נהדר. גודל קטן ככל האפשר זה גם כן פלוס גדול. כמו שאתם מבינים מהכתוב לעיל, המפרט הטכני של המחשב מעבר למשקל וגודל לא ממש חשוב. השאלה היא אם יש כזה מחשב? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3768 הדגמים הגיעו! כל אחד מהם יותר יפה מהשני. עזבו את הטכנולוגיה המובנית בהם: את ה- Solid State Drive שאפשר לשים ב-XPS M1330, את התאורת LED האחורית, את כרטיסי המסך של 8400M GS, את האפשרות לכונן Blue Ray. גם אפשר לבחור את הצבע של המחשב! כנסו לאתר של DELL ותראו מה זה אתר ידידותי למשתמש וחווית קניה של מחשב נייד. אני מחכה ליום שבו יהיה אפשר להרכיב ככה מחשב בארץ. אני מתלבט בין ה-XPS M1330 ל- Inspiron 1420. מה דעתכם? דרך אגב, אפשר לבחור שם מעבד עם 800MHZ FSB אבל הזכרונות הם רק 667MHZ. זה משמעותי?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בערך תקציב של 3000 ש"ח מבחינת עכבר מקלדת כרטיס קול רשת ומודם אני מסודר גם מבחינת מסך אני מסודר אני מעוניין בלקנות מעבד מבוסס AMD שכמובן לא יהיה הכי יקר אלא הכי משתלם לזמן זה וגם שהביצועים שלו ייספקו אותי עד שלפחות אני אקנה כרטיס מסך מתקדם יותר כרטיס מסך אני מוכן לשלם עד 650 ש"ח והארד דיסק אני אסתפק ב - 40 גיגה זיכורנות אני מעוניין ב - 256 אבל אין לי מושג איזה לקחת
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםצ לכולם אני מנסה לבנות לי מפרט ב-6400 ש"ח ולא מצליח אני תמיד מגיע ל-7000 שקל שזה הרבה מעל התקציב שלי בגלל זה אני צריך אתץ עזרתכם... העיסוק שלי במחשב הוא מוזיקה אינטרנט משחקים סרטים ואופיס.... אני רוצה שתיבנו לי מחשב מבוסס amd 64 כולל מסך , צורב, צורב די וידי , וכל שאר החלקים החשובים.... (ואם אפשר שהמארז והצורבים יהיו שחורים) (לא חייב) תודה לעוזרים... נ.ב האם שווה לחקות לnforce 4 (או איך שלא כותבים את ז\ה) ותוך כמה זמן זה יגיע לארץ ומה יהיה מחירו....????
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים, ושיחזיק את ה4-5 שנים קדימה כמה שיותר יותר טוב כמובן. זה מה שאני בניתי בעצמי אודה להצעות לשיפור או שימור הסכום המקסימלי הוא 4000 שקל: מעבד: I5 4650 דיסק קשיח: 1 T כרטיס מסך: GTX 750 2GB מארז G-vsb 500w כוננן SSD 240GB לוח אם B-85 לא זוכר אם אינטל או ג'יגהבייט סכום כולל שקיבלתי הצעה מהטכנאי שלי עומד על 4000 שקל. מחשב טוב? מה כדאי לשפר... אודה מאוד לתגובות והצעות
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט מחשב למערכת משרדית: חלקו מבוסס על הרשימה המומלצת. AMD Athlon XP 2500 + Barton Tray CPU ---> 584 Chaintech 7NIF --->564 DDR Ram 512 MB Winbond 2700 --- 451 WD 40GB 7200 8MB Buffer ---409 Teac Floppy --- 51 CDROM A-Open x56 --- 128 LiteOn 52/24/52 Retail CDRW --- 280 Conexant 56k PCI Modem --67 Microsoft MultiMedia Keyboard+Optical Mouse Kit -- 155 Genius sp-G04 120w Speakers --- 47 Compucase-HEC CI-6825 --- 227 Monitor: Mag-796 FD 17" Diamondtron איזה מאוורר כדאי לקחת ? לא מצאתי את זה שהמלצתם עליו ב - PC-Hardware . איך המסך שבחרתי ביחס ל - LG 795FT ? תרגישו חופשיים לשנות כל דבר במפרט, מלבד מהירות המעבד (אני קונה את זה עבור מישהו שרואה רק מהירות עיבוד לנגד עינ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר חודש + באתר הנפלא הזה, וטונות של עצות, הזמנתי היום את המפרט למחשב החדש שלי. רציתי לשאול אם נראה לכם ששכחתי משהו או אם משהו לא נראה מתאים AMD A64 +3200 Winchester OEM ZALMAN CNPS7000B-Cu MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB Dual Channel PC3200 Platinum Series Sapphire Radeon 9800 128MB WD Raptor 74GB 10K RPM NEC ND-3500A Dual Layer DVD-R LG DVD 16X48 Mitsumi 1.44 Altec lansing ATP 3 2.1 Antec Sonata Case + Antec TruePower 380W PS Viewsonic VP171B 17 LCD
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח +קירור TERMALRIGHT מחשב לכל השימושים (כולל משחקים)... אם יש למישהו הערות , שינויים, יתקבלו בברכה...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה מפרט למחשב חזק לעיצוב גרפי, MAYAY MAX וכל חברייהם, מארז אני נעול על מארז של טורמל טייק שעולה 900 שקל אז לא לכלול מארז, דיסק קשייח יש לי שניים כל אחד 500 GB אז גם לא צריך בגדול מה שדרוש זה מעבד לוח זיכרון צורב האממ ואם שכחתי משהו סט מקלדת ועכבר איכותיים למרות שזה לא קריטי, גם בלי מסך. עדיפות לפנטיום למרות שגם לא כזה קריטי תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני מתכנן בשבוע הבא לרכוש מחשב גיימינג חדש מאחר שהמחשב שלי כבר בקושי סוחב סופרמריו . חפרתי וחקרתי המון עד שהגעתי למפרט הסופי הזה . אמרו לי לחכות לi5 אבל אין לי מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ . בעיקרון אני סגור על הכרטיס מסך על הזכרונות על הקירור ועל המסך המצויין של DELL . אני מתלבט לגבי הלוח אם כי אני הולך לעשות OC רציני אני מתכנן להגיע עם המעבד ל 4.0GHZ . אני גם מאוד מתלבט בין ה4890HD TOXIC לבין ה BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ההבדל בין שני הכרטיסי מסך הוא 20 שקלים . אני לא מבין מה מיוחד בטוקסיס אומרים שהוא כמעט משתווה לGTX285 אבל מה שיש בוא זה כולה קרור יותר טוב וOC מהמפעל אז אני יכול לקנות HD4890 רגיל ולהגיע איתו לOC בהרבה יותר חזק מזה של המפעל …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-