ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי ילד בן 12 שמבקש מחשב גיימינג... לא ממש מבינה בזה...התקציב הוא בערך 2500 ש"ח...יש מחשב איכותי במחיר הזה? או שכדאי לחכות ולחסוך עוד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לאדריכלות הזקוק למחשב נייד חזק להפעלת תוכנות לאדריכלים. המליצו לי על 2 מחשבים פוטנציאליים מדגם DEL PRECISION m7520 וכן מחשב מדגם HP ZBOOK STUDIO x5e44av . יש שוני ביניהם במהירות המעבד ובכרטיס המסך. אני מתקשה לקבל החלטה ואשמח אם משהו יוכל לבדוק המפרטים הטכניים של שני המחשבים ולהמליץ לי במה לבחור. תודה!! חיים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד. המחשב ירכש בישראל, התקציב עד 2500 ש"ח. ראיתי את ה-Lenovo S310, אבל אשמח להמלצות נוספות. הנה התשובות לשאלון: רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט עדיף, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? . עדיף FHD, אבל אני מניח שאין בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך. * Bluetooth? …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב עד 1200 ש"ח. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. לוח-אם איכותי עד כמה שניתן שיהיה מובנה בו כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. מארז קטן וזול כמה שניתן שיכלול מאחור כמה יציאות USB של הלוח, ושתי יציאות USB מקדימה. צורב DVD הכי זול שיש. זכרון פנימי אם מתאפשר במסגרת התקציב 4GB אם לא אז 2-3GB. ספק אמין אך לא יקר מידי. 550W מספיק חזק? כמובן שיכלול מאוור-2 לקירור או מה שצריך. ללא מסך, ללא מקלדת, ללא עכבר, ללא רמקולים. חשוב לא לחרוג מ-1200 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים ודברים בסיסים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה... אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיתן לי את כל מה שהנייח שלי יכול רק בנייד... כי עקב מעבר דירה וכו' אין מחשב נייח אז ככה יש שלושה מתמודדים לכתר: הראשון:MACBOOK AIR 13 הגרסא הבסיסית עם תוספת של 4 GB זכרון פנימי במחיר 1299 דולרים השני:HP ENVY Ultrabook 6t-1000 מה הסיפור של המחשב הזה? הוא טוב? בעד? נגד? השלישי:שבלי כל צל של ספק הוא חזק פה וכמובן הכי סקסי א-ב-ל אני בכל זאת רק סטודנט והוא יקר להרחריד הוא הMACBOOK PRO 15.6 רטינה אז זהו בגדול כל המחשבים נקנים בארה"ב ואני כבר כמה ימים לא יודע במה לבחור... אשמח לשמוע דעות בעד ונגד.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש''ח אינה הוא זה מksp הדברים מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 460 920 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ ASUS x16 (box) 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ 5330 ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מסכים? MAG כמות …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק למשחקים. לא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק למחשב בעיקר למשחקים אך גם לדברים נוספים כמו עריכת ווידאו. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל כולל מסך. המפרט שאני רוצה , יהיה בו כלול: Intel Pentium 4 2.53GHz 512K 533MHz Socket 478 המוכר בחנות המחשבים אמר לי שהחזירו את המעבדים האלה מהחנויות בגלל שהיתה פגם בהם, מישהו יודע משהו על זה? לוח אם זה ASUS P4B533-E או Gigabyte 8IEXP, למישהו יש המלצה על אחד מהם? כרטיס מסך זה Gigabyte Radeon9000 Pro. אני שונא Nvidia. דיסק קשיח זה: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache Special Edition כרטיס קול זה: Hercules Game Fortissimo 3 DVD DVD-ROM Pioneer 16/40 אני צריך לעשות חישוב אם כל הרכיבים האלה יספיקו לתקציב שלי, מישהו מוכן בבקשה לעשות לי חישוב. תגידו לי אם אני צריך לשנות משהו או להוסי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪647 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2134 צורב Pioneer DVR-21…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים , אחרי המון זמן שלא הייתי כאן איזה כיף לחזור צריך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה מעבדים 14700k , 7900x3d , 7950x לאור המטרות שלי , אשמח לשמוע את הפירוט שלכם על מה ולמה. חג שמח שבוע שקט לכל עם ישראל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לבית למשחקים סרטים ומוזיקה . התקציב בערך 3500 הייתי בKsp וזה המפרט שנתנו לי מה אתם חושבים עליו מעבד intel i5 4430 3.0ghz Arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם Asus h87-pro lga11500 זכרונות g.skill ares 2*4gb ddr3 כרטיס מסך gtx650 ti oc קשיח wd caviar blue 1tb ספק seasonic 500w ומארז sharkoon rex3 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קורא תביעות אצבע מובנה במחשב הפעלתי אותו והכל עובד מה שאני רוצה לעשות זה כניסה למחשב רק באמצעות האצבע ללא סיסמה הוא נותן תמיד אופציה להיכנס עם סיסמה כגיבוי איך אפשר לבטל את זה מערכת הפעלה XP PRO S3 תודה אלירן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-