עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. intel pentium IV 2.8 GH לוח ASUS 533 256 DDR333MHZ ---> אני מוסיף עוד 256... שזה עוד איזה 300 שקל ככה 80 גיגה 7200 כרטיס מסך עלוב אז אני לוקח RADEON 9600XT TV,DVI 128MB שזה 980 שקל בערך כרטיס קול 28 ביט מסך של LG T710BH ויש רמקולים עכבר מקלדת כונן דיסקטים ובלה בלה בלה סך הכל זה עולה 3500 ועוד הכרטיס מסך והזיכרון זה 4800 שקל ככה. תגובות בבקשה והצעות לשיפור. אם יש מפרט טוב יותר לדעתכם בסכום הזה אז תגידו תודה לעוזרים

2. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yyoo0,

שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שליש מהמחשבים הניידים מתקלקלים בתוך 3 שנים גרף זהה אך ברור יותר לפי סוג תקלה: נטבוקים לעומת ניידים בסיסיים וניידים יקרים: מה דעתכם? הסקר באנגלית (המקור) מצורף ב-PDF באדיבותו הרבה של Ivan. תודה. והנה הלינק המקורי: http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bareyal,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח +קירור TERMALRIGHT מחשב לכל השימושים (כולל משחקים)... אם יש למישהו הערות , שינויים, יתקבלו בברכה...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sheepush,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לצורכי גיימינג, יש לי כרגע את המחשב הזה: AMD Athlon II X3 445 Processor 4GB RAM ATI Radeon HD 5670 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 400W אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך ולהוסיף זכרון אז קיבלתי את ההצעה הבאה: Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk אני מעוניין לשחק במשחקים כגון Watch Dogs, Ryse ו-Assassin's Creed החדש כשיצא אבל לא בהגדרות גבוהות האם זו הצעה טובה? האם הרכיבים החדשים מתאימים לקיימים? האם לא יווצר איזשהו צוואר בקבוק או משהו כזה? תודה רבה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מחדש למשחקים יש לי כבר רמקולים ומסך ומומלץ שהכרטיס כול יהיה על הלוח מחיר עד 7500שח (לא לעבור זה סכום מוגבל ביותר) תודה מרוש :-(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by multizambura,

בניתי מחשב לפי מפרט מומלץ. 6460 (כולל windows 10). הדבר הזה יעבוד ? להחליף משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by RoD,

גרר למה שילבתם ת'נושאים? זה תקציב שונה ועכשיו צריך לעבור על שלוש עמודים בשביל להגיע למה שרציתי להראות..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ShadowFighter,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 670 ₪ - Gigabyte GA-Z97X-SLI S1150 799 ₪ - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1866Mhz 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 565 ₪ - SSD Crucial MX100 256GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 120 ₪ - Asus DVD-RW X24 985 ₪ - Corsair Graphite 760T Full Tower + Window 690 ₪ - Seasonic X-Series 750W GOLD Modular 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 8082 ₪ הייעוד: גיימינג + עיבוד ווידאו (סוני ווגס) + ועיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: זוהי המסגרת עד 8K שהצבתי לעצמי (ללא מסך) המהרה: בעתיד, לא בשלב זה. והשאלה: האם יש"צוואר בקבוק" ? משהו שאינו הגיוני ? אופציה איכותית יותר (בתוך המפרט הנוכחי…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shedon,

לעבודה משרדית בעיקר, אולי קצת למשחקים. צריך לתמוך בחלונות פתוחים רבים, כולל OUTLOOK (שכבד אצל כי יש המון הודעות נכנסות), חלונות OFFICE, חלונות EXPLORER, תוכנות שיתוף קבצים ותוכנות שונות למיניהן (משרדיות), לפעמים שפות תכנות כמו C++ וכו אבל לא בד"כ. מספר נקודות: 1. האם כדי לקנות קונרו עכשיו או לחכות חודש-חודשיים לסבב הבא אחרי DEBUGGING? 2. האם כדאי OC? אם כן איפה כדאי ללמוד איך עושים? האם זה משפיע על האמינות? 3. חשוב לי שיחזיק לפחות שנתיים. 4. לא צריך מסך. תודה מראש

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד: עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד גודל מסך - 14 אינצ' לערך משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו. זכרונות - 4GB מעבד - i5 M540 2.53 GhZ הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה. תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו. יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין במחשב נייד, לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודה עם אופיס וקצת אינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 11" ל 13", עדיפות למאט, עדיפות ל 11" * רזולוציית המסך? סטנדרטית לגודל המסך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, המחשב יתנייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, אפשר קטן * כונן אופטי? אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שנותן האחריות יהיה "נורמלי" * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Snir Levi,

אני רוצה לקנות / להרכיב מחשב לצורך סרטים (קודי פופקורן וכו') ולא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לפרטים מחירים חלקים ומה שביניהם. תודה מראש : )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ben Huri,

היי, ראיתי כמה דיונים מהעבר עם בקשות דומות, אך בכל המקרים חצי מהמפרט כבר לא קיים באתר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by natigabay,

יש לי asus n550jk ראיתי את המוצר הבא http://www.amazon.com/ASUS-TAICHI-Suit-Tablet-Laptop/dp/B00BD7UL5I#cm_cr_dpwidget אני צריך משהו כמו זה למחשב שלי השאלה אם זה מתאים למחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי עד כמה משמעותי ההבדל.אם עוד 200 ש"ח משנים הרבה, מעדיפה להשקיע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על אופיס ואקסל. תוכנות גרפיות כמו Photoshop CS5 ואנימציה. לא בצורה מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קיים DEL…

24. Started by Knobletz,

טוב אז אני חוזר בהודעה על חיפוש מפרט למשחקים ב-6K לא כולל מסך. אין לי העדפות בין INTEL ל-AMD וגם לא בין GEFORCE ל-RADEON. אני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים...

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SeaMonster,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Hp מדגם dv6 1060j. המחשב לא נדלק, במעבדה של Hp בדקו אותו והגורם לטענתם הוא הלוח אם. אין להם אחד חלופי מכיוון שהמחשב ישן ( בן 6), והיצרן הפסיק ליצר את הלוחות האלה. אני בכל זאת מעוניין לתקן אותו. יש מעבדות פרטיות מומלצות באזור המרכז? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים