ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את האסוס זן בוק ועליו היה מותקן win8 שנמכתי לwin7 לאחר שהייתי צריך למחוק את כל הכוננים (הייתי מקבל את ההודעה : ין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג GPT.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג MBRבלבד". וקראתי באיזה מקום שאם מוחקים את כל הכוננים זה פותר את הבעייה, וזה אכן פתר) העניין הוא שעכשיו אין לי דרייברים לUSB שלי מה שאומר שאני לא יכול לחבר שום דבר למחשב ואין לי בעצם איך להוריד דרייבים למחשב.. מה עושים עכשיו?.....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אז אני רוצה מחר בבוקר לרכוש את הלפטום ההחלטה הסופית שלי אני מצרף קישור מחפש המלצה על מה שהבאתי http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=878847,886977,866967,882589
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש לעבודה. מבחינת מטרות שימוש: אופיס,אינטרנט, מיילים. לא מעבר לזה. גודל מסך - 15.6 רזולוציה - לא משמעותי משקל רצוי - מעדיף מחשב קל ודק ככל האפשר, לא יודע איך זה מסתדר עם התקציב והמסך. זמן סוללה - מאמין שסביב ה-3 שעות זה סבבה, כמובן שכמה שיותר עדיף כונן קשיח - 320 אמור להספיק, איו צורך בSSD (סתם מייקר) כונן אופטי - אין צורך אחריות בינלאומית - לא צריך, אבל חשוב שהאחריות בארץ תהיה ל-3 שנים. חברות מועדפות, Lenovo,Dell תקציב גמיש עד 4000, אבל לא מעבר. (עדיף עד 3800, עד 4000 גם בסדר) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שיתפקד טוב ולא יקרטע בתוכנות פלאש, פריימייר, פוטושופ. עיקר התוכנות שאני משתמש בהם והכי חשובים לי. * מטרות המחשב: סרטוני אנימציה, עריכה בפרימייר, עיצוב ואיור דיגיטלי * גודל המסך? 15.6 מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? USB3 לפחות 2 יציאות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSHD/SSD לווינדוס נראה לי שgb128 יספיק. ו1 TERA למשני. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93Dell-Latitude13-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-256GB-SSD-%D7%96%D7%9B-4GB/pi5SS52AC71FE6420133?rd=1418673229036 מטרות המחשב? נטו תכנות. visual studio/eclipse וכו'. מעבר לזה יהיה נחמד אבל זה לא העניין שלו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עקרוני כל עוד אפשר לתכנת בו נורמלי. * רזולוציית המסך? העדפה לכמה שיותר גבוהה שיהיה שטח לעבוד איתו. * משקל רצוי? לא . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה לא מעניין גודל. מבחינתי גם 64GB מספיק. לא צריך הארד…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים בדיוק קניתי לאחי הקטן (11 דאז 13 כיום) מחשב. המחשב משמש משתמשים מרובים (גם אמא ואבא) ולכל אחד מהם משתמש נפרד. זהו המפרט: מעבד: Intel core i3 3220 3.3Ghz 3mb L3 cache s1155 לוח אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, intel H61, DDR3 1600, PCI-E VGA זכרון ראם: G.Skill 4GB DDR3 1333 Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E (לעצמי במקביל קניתי את הi5 הכי חזק והמחשב שלי סוס ) אבל אז הוא רק שיחק באינטרנט ועכשיו הוא כבר משחק NFS וGTA ואם זה היה תלוי בו היה כל היום משחק... הבעיה: המחשב עולה המון זמן והחלפת יוזרים לוקחת לפעמים עד דקה. הפתרון: SSD . הבעיה האמיתית: המחשב לא זז. המשחקים לא סוחבים, וכל …
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad). חשוב לי מקלדת numpad, ומזה touchpad? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). 5-6 שעות זה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה בערך * כונן אופטי? מזה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עג…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש לוח אם + מעבד + זיכרון + מאוורר - את המקסימום שאפשר להשיג תמורת כ1200 שח. אני אסכים להוציא 1500 שח על הכל אם זה יכלול גם כונן SSD עבור הווינדוס והאופיס שלי. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב אינטרנט ואופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט: 1. תקציב מקסימלי : 2000 ש"ח א. לנסות לחסוך ב. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושים עיקריים: תכנות ומשחקים לא כבדים במיוחד, שימוש תדיר א. חובה: visual studio, eclipse ב. חובה: league of legends - כרגע משתמש במסך 17 inch עם רזולוציה מקסימאלית 1280X1024 -הגדרות בינוניות\גבוהות 3. במידה וניתן במסגרת המפרט (אך לא חובה), מסך (אין העדפות ספציפיות) 5. השקט לא הכרחי ~3 6. לא נדרש OC 7. לא חובה מערכת הפעלה, עדיף (אך לא חובה) הרכבה בחנות 8. אין העדפה לחנות, הקנייה מתבצעת באילת (אז המחיר ללא מע"מ) 9. הקנייה (הזמנה) מתכוננת לשישי הקרוב ה19.12.14 10. (לא חובה) חיבורי אודיו מרובים 11. מבחינתי המחשב צריך להחזיק בדיוק שנתיים וחצי מהיום ולהתפגר 12. אי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים. תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v, far cry4, shadow of mordor, crysis 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תקציב: 2,500-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור), כל מה שמעבר לכך יהיה רק לבונוס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 11" ל-14", אני מעדיף לא יותר מזה. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע יהיה מאוד נחמד. * משקל רצוי? סוג העבודה שלי מכריחה אותי לנסוע כמעט כל הזמן והתכנון לקחת את המחשב לכמעט כל מקום, אז אני מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Inspiron 1545, Core2 Due T6400) שהיה מתחמם קצת אז פירקתי את המאוורר שלו וניקיתי שכבה עבה של אבק שממש אטמה את היציאה של האוויר מהמחשב. מאחר ולא היה לי משחה תרמית החזרתי את המעבד כמו שהיה מלפני כן בלי לגעת בכלום. המחשב עובד במצב מנוחה על בערך 50 מעלות. (לפי CoreTemp & Hwinfo באזור ה-40 מעלות, ולפי HWmonitor באזור ה-50 מעלות) האם אני חייב להחליף משחה תרמית ולשים חדשה, או שזה בסדר? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-