עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ntur64,

מה דעתכם על זה זה ניראה די משתלם https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12875 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם זה ממש חיוני 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים באיכות גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב gta 5, watch dogs, far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

2. Started by mo_ster,

היי, מצאתי מחשב (סמסונג NP530U3C-A07IL) שמאוד אהבתי, הזמנתי אותו ומסתבר שאין אותו במלאי לצערי... http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7752140 אני מצרפת את הקריטריונים שלי: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני לא רוצה לעלות מאוד מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא כל כך מבינה בזה... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קניתי מחשב לפני חצי שנה, חבר שעבד באיזה מחסן סידר לי מחשב מתצוגה ב2500 שקל לא שאלתי יותר מדי שאלות וגם היה אחפת לי כל כך, אני תלמיד ישיבה הייתי צריך מחשב לוורד ולא היה לי כוח לחפש יותר מדי, עכשיו אני מתגייס ואני רוצה למכור אותו, איך אני יכול לדעת מה התפריט שלו (חוץ מזה שהמסך הוא 17 אינצ' ושזה מחברת LG אני לא יודע עליו כלום) וכמה הוא שווה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. לנצל את כל התקציב, אם יש אפשרות לדחוס מסך בלי להתפשר על שאר הרכיבים אז אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה נטו. תוכנות: פוטושופ, לייטרום, AVID, PREMIERE ואולי בעתיד עוד תוכנות תלת מימד ועיצוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר נוחים-לא חובה אלחוטיים-לעבודה ממושכת, ללא רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא. הרכבה בחנות- כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. גר בירושלים 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שמיועד לגלישה ושימושים סטנדרטיים, ולעיתים מזדמנות גם לפוטושופ ועריכת תמונות. התקציב נע בתחום 2000-3000 ש"ח ואם אין סיבה טובה, אין צורך לנצל את כולו. יש כבר: מסך 19" (שאולי ישודרג ל-22 בעתיד ברזולוציה של 1680*1050), מקלדת+עכבר. לא מתוכננים משחקים או OC מכל סוג שהוא. הבנתי מקריאה כאן שפוטושופ עובד יעיל יותר עם מעבדי אינטל. מבחינת חנויות ישנה מגבלה לחנויות באזור חיפה. אחרי הסינון המתבקש נשארים עם פנדה, נועה, סקיי-פי-סי. אחת ההצעות שקיבל הינה ההצעה הבאה: Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1000 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7901 Intel Whitesburg DP55WB LGA1156, יחידות 1 ₪460 http://www.noacomp.co.il/product.asp…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אחרי שאני מסתובב בפורום, ברדיט ביוטיוב ובערך בכל מקום ברשת במשך כשבוע, אלה המסקנות שהגעתי אליהם, אבל עדיין יש לי חוסרים בידע לגבי דברים מסוימים ואשמח לקבל ממך ייעוץ וחוו"ד נוספת. הרצון הוא בגדול לראות שאין שגיאות קשות ברמת הרכיבים ואם ניתן להוזיל את המערכת. הסיבה שאני לוקח את הכרטיס מסך של ג'יגהבייט זה כי הוא מגיע עם אוברקלוק ופשוט קיבל ביקורות טובות, והוא קצת יותר חזק מהכרטיס של MSI באותו המחיר. כרגע אני לא רוצה להוסיף כונן SATA רגיל כי עוד שניה אני לא מצליח לשלם שכירות.. התחילו השעות הנוספות. לגבי SSD - קראתי שM2 יותר טוב מSATA וראיתי שאין הבדלי מחירים.. אז בחרתי. הלוח אם צריך להתאים לזה? אם כן הלוח שלקחתי מתאים? אם אפ…

9. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי לכולם אשמח להמלצה מניסיונכם האישי לגבי בחירת מחשב ללימודים. יש פה פירוט בערך של הכל. אשמח גם לדעת מאיזו חנות הכי כדאי לקנות. תודה רבה לכל העוזרים תקציב: עד 4000 ₪.האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 500 ₪.השימושים במחשב:מיועד הרבה ללימודים אבל בנוסף גם לשעות הפנאי כמו צפייה בסרטים ועוד כל מיני שימושים קטנים. שימוש יום-יומי.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב עד אמצע אוגוסט.האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: מה שרצוי והכי מומלץ כמחשב נייד.האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא, חייב שתהיה לו מערכת הפעלה.גודל קשיח מינימלי: 1 TB או כמה שיותר אבל אם יש גם פחות זה בסדר עדיפות ל- SSD.האם לתת דגש למשקל המחשב: שיהיה דק והעדיפות למשקל קל כמו 1.5 כי יסחב הרבה בתיק ללימודים ובנסיעות…

11. שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Zadu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לשימוש על ידי המשפחה שלי. עבודה משרדית + עריכה גרפית בסיסית מאוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו

16. אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, אני מעצב מקצועי ומצלם עובד רוב הזמן עם פוטושופ, בדרך כלל על קבצים קטנים יחסית אבל לעיתים על קבצים גדולים (1.5 ג'יגה). אני לא מבין בזה כלום ואשמח לעזרה ממי שמבין: מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i7-6700-12~18~111.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK ALFAR + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0 קדמיות מקדימה ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 6700 3.40GHz SkyLake לוח אם : ASUS Z170P CHIPSET Z170 זיכרון :16GB DDR4 2133MHZ דיסק קשיח : SSD 240GB דיסק קשיח : WD / TOSHIBA 1000GB SATA 3 כרטיס מסך : PNY QUADRO K2200 4GB DDR5 כונן א…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ziv_tt,

שלום לכולם, מחפש המלצות לתחנת עגינה ל dell vostro a840 לא ממש בקיא במחירים אז אשמח למגוון של דגמים כדי שאוכל לראות מה פחות או יותר מתאים ביחס עלות/תועלת. תודה, זיו.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עדיף פחות, אלא אם זה ממש כדאי ויש עסקה ממש טובה שחבל לפספס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עבודה. בעיקר אופיס קצת סרטים, קצת ניתוחים סטטיסטיים בסיסיים (SPSS)שיחות וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 או 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Tal13,

היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Xane,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: eVGA Geforce 7800GT 256MB PCI-E כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 Value לוח אם: DFI Lanparty nForce4 SLI-DR זיכרון: OCZ PC3200 DDR400 1GB (2*512) Dual Channel Platinum Rev. 2 כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II ספק כוח: OCZ PowerStream 520W צורב דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer 16x Black מארז: Sunbeam Transformer Black מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver אז ככה, אני הולך לעשות OC למעבד, מ-2.0GHz @ 2.4GHz ומי שכבר חקר על זה יודע שאין משתלם מזה, ה-eVGA 7800GT בא כבר עם אוברקלוק של 445MHz לליבה ו-1070MHz לזיכרון, עדיף על הכרטיס של Leadtek לדעתי וגם…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב? תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). IDEs מכל מיני סוגים, כולל אמולטורים (בתכנות לאנדרואיד לדוגמה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. הדבר היחיד שחסר הוא רמקולים, והדרישות מהם לא גבוהות. אין צורך במשהו קיצוני באיכותו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך (כרגע) בכרטיס גרפי נפרד. האלמנטים הגרפיים של המעבד יספיקו למה שאני צריך. כן הייתי רוצה לוח אם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by stam112,

הנה המפרט שלו: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=VL055EA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE התקציב שלי זה עד 6000, ואני דיי סגור על HP. האמת היא שאהבתי מאוד את העיצוב שלו אבל משום מה נראה לי שהמפרט שלו דיי חלש ביחס למחיר. המעבד שלו מסדרת T שכמה שהבנתי הם מתחממים יותר וצורכים יותר סוללה מסדרת P. בעקרון הייעוד של המחשב זה לצורכי תיכנות, והפעלה של הרבה יישומים במקביל. מה דעתכם? יש הצדקה למחיר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים