עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם יש לי תקציב של 5 אלף ש"ח לקניית המחשהב עצמו, ללא ציוד היקפי ומסך. אני רוצה לקנות את המחשב בחנות באיזור המרכז בלבד....לא בנועה מחשבים בטוח אין לי מושג איזה מעבד לקנות, AMD או אינטל, חשבתי על הקונרו E6600 או על הE6400, ובמAMD חשבתי על ה4200X2 לוח אם, אין לי מושג מה לבחור, של האינטל די יקרים, מתחילים ב1000 ש"ח + .....של AMD פחות יקרים. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר שאוכל לקבל בתקציב הנ"ל. הדרישות שלי: כרטיס מסך עד 1100 ש"ח זכרון 2 ג'יגה 667 הארד דיסק 250 ג'יגה מינימום תודה ניב

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hag911,

ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA 590.00 590 LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 184.00 175 BLITZ FORMULA (SPECIAL EDITION) LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD 1549.00 1467 LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1285.00 1270 DVDRW LG H42BK X18 DUAL LAYER BLACK 189.00 168 SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 408.00 380 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 271 מארז NZXT מדגם TRINITY כולל Thermal display 300 ¤ סה''כ:4775 4620 כרטיס מסך Evga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan 224$ 940 Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR (L726A) 285$ 1200 2140 סה"כ:6760

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ItachiSan,

שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא. התקציב הוא עד 6000 ש"ח. אני לא מתכנן OC או לשפר את המחשב בחלקים אחרים. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וראיית סרטים (אני רוצה שהמשחקים הכי כבדים יעבדו לי על המחשב עם ההגדרות הכי גבוהות ובלי תקיעות....) תודה רבה. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤927 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by fshahar,

שלום אני מנסה להתקין WIN7 על מחשב זה שהתקנתי בו הרד דרייב חדש. כיוון שה- CD ROM בלפטופ לא תקין ניסיתי לעשות BOOT מUSB STICK וגם מ CD ROM חיצוני . כל נסיונותי לא צלחו - או שהמחשב לא זיהה את ההתקן החיצוני או שגם כאשר ההתקן מזוהה אני פשוט רואה מסך שחור עם אנדר סקור מהבהב...בשום שלב ה-SETUP לא מתחיל. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה? פתוח גם לקבל המלצות למישהו מקצועי .... תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (כ-10 טאבים פתוחים במקביל בכרום), אופיס, מוזיקה, סרטים- סטרימיניג PLEX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא מיעוד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6. המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by oren3475,

הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1884 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤391 אחריות: שנה. סט…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Psychopath,

אני מתכנן לקנות נייד בקרוב, תקציב גבוהה יחסית של 8000 ש"ח (עם חריגות למקרה הצורך)... סקרתי את השוק והכל ממש חלש פרט לחברה אחת: www.alienware.com אלה שני מחשבים שאני שוקל: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_m9700/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-9700&SubCode=SKU-DEFAULT http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_m5790/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M5790&SubCode=SKU-DEFAULT תגיבו מה דעתכם ואם יש משהו שאני לא לוקח בחשבון. הפחד היחיד שלי זה שהאחריות בחו"ל... אוליי יש אלטרנטיבה טובה בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Erayo,

אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ונמאס לי לחכות עד שאני חוזר הביתה כדי להתחיל לעבוד. כבר התיעצתי בפורום לגבי קניית נייח והוא בהחלט מספק אותי בכל הקשור לעבודה כבדה ורנדור - אבל הוא לא נייד. השימוש העיקרי לנייד מלבד גלישה וצפיה בסרטים יהיה עבודה עם תוכנות גרפיקה, בעיקר 2d (פוטושופ, פיינטר, תוכנות אנימציה) אבל גם 3d ועריכה (מאיה, זי-בראש, אפטר אפקטס...) הוא לא צריך להיות מפלצת (את העבודה הרצינית אני עושה בבית) אבל אשמח אם יהיה מסוגל להריץ את התוכנות בעומס סביר. לגבי התקציב, אין לי ממש מסגרת מגבילה אבל גם אין לי דרישות תובעניות כך שאני מעדיף נייד שהכי משתלם ביחס למחיר, מקסימום ביצועים בשביל מינימום כסף. הנייד יקנה בארץ, אשמח לקבל המלצות על ספקים או מאיפה להזמין. (אני ירושלמי אם זה …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי! אני מחפש מחשב נייד לאשתי. גודל מסך 13.3 אינץ' ומשקל באזור ה1.5 ק"ג (כמובן עדיף פחות, אפשר טיפה יותר). קניה מחו"ל כי אני כרגע בלימודים בארה"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים משרדיים עם קצת עריכה גרפית וstreaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bagtoshop,

אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f

15. אהלן חברים , אחרי המון זמן שלא הייתי כאן איזה כיף לחזור צריך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה מעבדים 14700k , 7900x3d , 7950x לאור המטרות שלי , אשמח לשמוע את הפירוט שלכם על מה ולמה. חג שמח שבוע שקט לכל עם ישראל

16. שלום לכולם, בחודשיים הקרובים (תלות בנתב"ג) אני עומד לעבור מטעם מקום העבודה למאוריציוס. מלבד המחשב הנייד שלי (של מקום העבודה) אני רוצה לקחת איתי מחשב (נייח מיני או נייד) לשימושים פרטיים - סרטים, סדרות וגיימינג "קל" (1440P - משחקי באטלפילד לדוג'). התקציב הוא כ-10K (ש"ח) עם אפשרות לחרוג במידה והתועלת שווה את העלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה ולא באופיס. מבחינת רכיבים, עדיף שהמחשב יהיה עם כמה שפחות חלקים "נעים" למרות שהמחשב יעלה איתי למטוס ושיהיה WIFI מובנה. חשוב לי שיהיה מחשב אמין (עד כמה שאפשר) מאחר ומימוש אחריות יהיה קצת בעייתי ולקנות במאוריציוס פחות רלוונטי בגלל היצע נמוך ומחירים גבוהים. דוגמה למחשב מיני שעלה כאופציה הוא…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לאחי שמתעסק עם סולידוורקס לעבודות קלות - בעיקרון מה שהוא עושה זה לשרטט פלטה ועליה כל מיני כיפופים / חורים במידות שונות. ייתכן שגם משרטט בנוסף מתאם דק שיושב על הפלטה. הוא יהיה שבוע הבא באילת, אז מבחינת החנויות, אני צריך מTMS בסניף אילת. בהמשך המפרט שהרכבתי עד כה. 1. אשמח לעצה בנושא קירור המעבד / ספק כח / מארז - אלו הרכיבים שלא ידעתי מה לבחור, אז הלכתי על מה שנראה טוב בעלות מינימלית. הדרישות מהמארז בגדול שיהיה מאוורר בצורה טובה. אין דרישות שקט אקסטרימיות. 2. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג האכסון לSN750? 3. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג ל32GB זיכרון? …

18. הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. החברה שאני עובד בה החליטה לתת לחלק נכבד מהעובדים במתנה את המעבד Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme אני רוצה לבנות סביב המעבד הזה מפרט טוב לשימוש בעיקר ביתי . אינטרנט ואופיס. בלי משחקים כבדים ! המחיר למפרט הוא בסביבות ה2000 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Pavilion dv5164ea, המחשב בין שנתיים. יש לי בעיה עם המסך של המחשב ואני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא המסך לפני שאני מזמין חלקים מחו"ל. אז ככה, הבעיה היא ריצודים של המסך בעת הדלקת המחשב ובעת תזוזה של זווית המסך. כאשר אני מדליק את המסך, או שאני משנה את הזווית של המסך, אני מקבל קווים כאלו לרוחב במסך, התנועה במסך מפסיקה וזה מציג לי קווים לרוחב כאלו. יכול להיות שאני רואה תמונה במסך ויש עליה את הקווים, התמונה המקורית לא מתעדכנת אבל עדיין רואים אותה (למשל אם אני מזיז את העכבר לא רואים אותו זז) בנוסף לכל הבעיות האלו, ברגע שהמסך מגיע למצב נורמאלי שלו אני רואה שיש קו ארוך בצד שמאל של המסך שהוא צבוע אדום קבוע (כאילו הפיקסלים שם נשרפו וזה מציג רק צבע …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מחפש מפרט אולטימטיבי לצרכים שלי, בינתיים הרכבתי לעצמי את זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤259 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1113 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37343 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤177 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ס…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…

25. זקוק להמלצה של מיפרט לעריכת וידאו( גם אנלוגית )על בסיס אינטל, בעלי ניסיון מעשי - האם pinnacle או כרטיס וידיאו אחר? ללא מסך ,כרטיס קול בסיסי,מערכת קירור טובה ושקטה ! תקציב 4000 שח -+ בנוסף המלצה לצורב מתאים האם יש יתרון משמעותי למפרט ה-AMD שהצעתם בסוף יוני בכ-4700? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.