עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** מחפש מחשב נייד חזק וחדש, בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו, וגם תכנות. חשובה לי איכות המסך, והשקט של המחשב. אעבוד רוב הזמן מול דיסק חיצוני, אבל את העריכה וה cache אשים על כונן ה SSD הראשי של המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח. אפשר לחרוג צפונה לטובת שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe Lightroom Classic Adobe Lightroom Adobe Photoshop Vegas/Movie Studio VS Code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Batels,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל, מתאפשרת חריגה קטנה, יש אפשרות לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ולימודים בעיקר, שימוש בIDE למיניהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב רק שהמסך יהיה לא קטן יותר מ14 אינץ'. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שליש מהמחשבים הניידים מתקלקלים בתוך 3 שנים גרף זהה אך ברור יותר לפי סוג תקלה: נטבוקים לעומת ניידים בסיסיים וניידים יקרים: מה דעתכם? הסקר באנגלית (המקור) מצורף ב-PDF באדיבותו הרבה של Ivan. תודה. והנה הלינק המקורי: http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rjjb7,

המחשב שברשותי: (לפטופ) intel pentium 2 300Mhz processor IBM ThinkPad memory: 64MB HarDisc: ~5.5Gb מחשב בזיוני שאירגנתי בקומבינה מחבר בלי לשלם עליו שקל, השאלה אם אפשר להריץ עליו XP??? (כעת מריץ 98) הערה חשובה! כמובן שיכולתי להריץ בגוגל מה הדרישות לXP אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש או אחד עם נסיון עם מחשב נייד בסגנון הזה או מישהו שמבין יותר לעומק את הדרישות ולא מסתכל באופן שטחי על מפרטים ברחבי האינטרנט (מה שיכולתי לעשות בדיוק באותה צורה..) תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי מחשב כמו קול אוף דיוטי 4 או NFS וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: סדרת קוד בעיקר וNFS * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך כבר והגדול שלו הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רשמתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by itsome1,

שלום רציתי להתבלט בנוגע לכמה משחבים ניידים עד 5000 שקל במיוחד בשביל משחקים כמו LOL CS ... יש לי כמה שרציתי שתייעצו לי מה יותר טוב: (ואם יש לכם משהו יותר טוב להמיע אשמח לתגובות הראשון: מחשב נייד DELL דגם 15r-7548 i7-8-4K מפרט טכני: גודל המסך: “15.6 רזולוציה: 3840x2160 כרטיס מסך: AMD Radeon R7 M270 טכנולוגית מסך: 4K Ultra HD Truelife LED-Backlit with Wide Viewing Angle IPS מסך מגע רחב: מסך מגע Touch-screen סוג מעבד: Intel Core i7 דגם מעבד: 5500U מהירות המעבד: 2.4GHz תמיכה ב-TurboBoost עד -: 3.0GHz זיכרון מטמון cache: 4MB נפח זיכרון: 16GB/8GB סוג זיכרון: DDR3 ד.קשיח נפח אחסון: 1000GB חיבור דיסק קשיח: S.ATA כרטיס רשת אלחוטי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אני מעוניין במחשב נייד שיחליף לי את המחשב נייח בבית מכיוון שאני רוב היום לא נמצא בבית וגם בבית אני מעדיף להתנייד עם המחשב. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, מיילים וסרטים! בקשר למשחקים אני לא GAMER , אבל מידי פעם אשמח לשחק ב FIFA או משהו כזה ואם יש אפשרות לשחק במשחקים יותר חזקים עדיף שיהיה. * גודל המסך? אני מעדיף 13-14 אינץ אבל במידה והמחשב קל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? עדיפות גבוהה ל QHD או לרטינה מכיוון שאני אוהב לראות סדרות וסרטים באיכות גבוהה. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ולא לבנה אבל לא זקוק למחשב במשקל של MACBOOK AIR * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל עדיפות מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בעיקרון נורא חשוב HDMI ו ?USB3 אבל זה קיים בכל מחשב היום. גו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by alergic,

משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. מעבד i7 6700K קירור Noctua NH-U12P SE2 לוח אם Gigabyte Z170X זכרונות Kingston Fury Black 8GBx2 2400MHz CL15 כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8GB כונן קשיח WD 2TB Red (SATA III) Samsung 250GB SSD EVO 850 ספק כוח FSP Hyper 700W מארז NZXT H440 כונן דיסקים אופטי חיצוני רגיל כזה, LG Lite-On x8 (אין במארז מקום לאחד פנימי משום מה) סך הכל 9000ש"ח עגול, בהנחת מזומן 8730. מה אומרים, האם הרכיבים הם ברמה הטובה ביותר בקטגוריות המחיר שלהם? האם הייתם משנים משהו במפרט?

12. המחשב שאני מחפש זה מחשב לכיוון של להפעיל משחקים ברמה גבוהה, סרטים וכו. דברים שהייתי רוצה שהמחשב יכלול: מעבד מהסדרה החדשה של intel ה Dual Core 2 או איך שלא קוראים לזה. 250 גיגה 1024 זכרון כרטיס רשת עם ראוטר אל חוטי, במקרה ואי אפשר והוא לא קולט מרחק של 12 מטר בערך עם קירות אז שיהיה חוטי. כרטיס מסך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות. צורב די וי די, כונן DVD מארז שיהיה עם סירקולציה טובה, העיצוב לא ממש חשוב, אבל שלא יהיה בלוק. ואם יש עוד משהו ששכחתי והוא חיוני אז תוסיפו אני לא צריך מסך למה יש לי אחד שאני ישתמש בו. אז זה רק מחשב בלי מסך. תודה מראש על הכל, אלעד

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. זה המפרט שהרכבתי בנתיים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum s939, nF4Ultra 810 1 810 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 595 1 595 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 מארזים? Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 Total price 5335 ¤ יש למישהו הצעות\תגובות\הערות בקשר למפרט הזה ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? האם שווה ללכת על החברה הזאת "Forsa " או להשקיע קצת לגיגהבייט ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by oscar222,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by m.l,

שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב. נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם. יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם. יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?) בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7. הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES יש למישהו אפשרות לעזור לי …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. כולל לוח אם שיכלול את כל הדברים החדשין היום את כל החיבורים שיש ! וכל הדברים שיש ! רק של חברת ASUS מעבד אינטל גבוהה במיוחד כרטיס מסך חזק גיגה זיכרון עם אפשר לו חייב ! תודה לעוזרים ! מארז מהודר !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אוקיי חברה...אז החלטתי לפרסם את המפרט הסופי שלי לפני שאני קונה אותו ביום א'. כאמור המפרט מיועד למשחקים, אינטרנט, סרטים, תוכנות ועריכת גרפיקה ועריכת מוסיקה... זה המפרט תמורת 5,400 ש"ח. את כל החלקים חוץ מהמסך אני קונה מחנות אחת ולכן נאלצתי לבחור בכרטיס של ספייר במקום ATI כפי שתכננתי וגם בזיכרון של סמסונג במקום וינבונד... אני אשמח לשמוע הערות והארות...כל דבר!!! תודה Case: Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt + 1 Fan (210nic) Mobo: Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) (641nic) CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX + 1 Fan (1116nic) Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory (290nic)…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Kopi8,

מה קורה אנשים, רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים ב-6000 ש"ח (אפשר יותר אם צריך). החלקים שאני צריך, כדי שיהיה ברור יותר: - מעבד - לוח אם - זכרונות - הארד דיסק (80 ג'יגה מספיקים לי) - CDRW - פלופי - מארז (עם חלון) - ספק - מסך - מקלדת - הרכבה כרטיס מסך אני לא צריך כמו שרואים, יש לי את ה-9800NP והוא מספיק טוב בשבילי.... רצוי שהמפרט יהיה מלוג'יק... מקווה שלא שכחתי משהו, מקסימום אני אערוך בהמשך. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Akimbo,

להלן מפרט המחשב שאני קונה בקרוב: Processor: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache MotherBoard: EPOX EP 4G4A+ 845G 533MHZ Video Card: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Sound Card: Creative Live 5.1 Retail Memory: Corsair CMX512-3500C2 HD: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case: Enermax FS-710-B 350W CD-Rom: LG X52 Floppy: Teac Floppy 1.44 אם יש הצעות, הערות.... אה כן: לא צריך מסך, לא צריך צורב, לא קונה כרטיס קול טוב ורמקולים בגלל שאני שומע באוזניות (מיקום לא יעיל של המחשב)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tilien,

היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by hararim,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים בסיסיים בגדול (גלישה, אופיס וצפייה ישירה). בעתיד יכול להיות שאשתמש בו קצת גם לתכנות. מה דעתכם על המחשב הבא?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.