עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Akimbo,

להלן מפרט המחשב שאני קונה בקרוב: Processor: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache MotherBoard: EPOX EP 4G4A+ 845G 533MHZ Video Card: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Sound Card: Creative Live 5.1 Retail Memory: Corsair CMX512-3500C2 HD: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case: Enermax FS-710-B 350W CD-Rom: LG X52 Floppy: Teac Floppy 1.44 אם יש הצעות, הערות.... אה כן: לא צריך מסך, לא צריך צורב, לא קונה כרטיס קול טוב ורמקולים בגלל שאני שומע באוזניות (מיקום לא יעיל של המחשב)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברה! אחי נמצא כרגע בחו"ל - ואני רוצה לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולסנג'ר אותו שיביא לי מחשב חדש(כמובן בחלקים...). אס ככה-אני צריך מעבד וכמובן לוח אם חדשים, אני רוצה מחשב למשחקים - ז"א כרטיס מסך חזק יחסית וזכרון טוב כמובן. לגבי הרד דיסק- יש לי כבר 200 ג'יגה -ולמרות שהם ב מערך IDE (כן כן יש אנשים שיש להם כזה עדיין...) נראה לי שזה בסדר.. כונן דיוידי לא צריך גם...כמובן שאני לא יכול להעמיס על אחי מארז וספק(האומנם?) אז את זה נקנה בארץ... תודה על העזרה חברה- יש פה אחלה פורום(לא שהייתם צריכים את האישור שלי) אז לסיכום: תקציב : 2000-2500 ש"ח חנוק... לוח אם- תומך כל הטכנולוגיות החדשות - sata 2 ddr 2/3 pci-e וכו...(תמיכה בסרטי בלו ריי וhddvd) מעבד- עוד לא החלטתי intel או amd - את זה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Noam Bro,

שלום, מלפני כשבוע-שבועיים פתחתי דיון אודות רכישת מחשב חדש, אך מפני שהדרישות והתקציב שלי קצת השתנו, החלטתי לפתוח דיון חדש. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K, לא מתאפשרת חריגה, ובכלל עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כגון skyrim, rocket league) אינטרנט ותכנות ב-visual studio וב-pycharm. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - מה דעתכם עליו: https://www.tms.co.il/s24f350fh (מחוץ למסגרת התקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. משחקים : לא! יעוד : מחשב ביתי + שרת mySQL + תחנת פיתוח תוכנה OC : כן, צנוע - בשביל להגיע לFSB תואם בין הCPU לDDR בסיס : COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ הקנייה המתוכננת : Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2400+ Tray 0.13 MK DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail EDIMAX ADSL + Cable Router 4 port ( BR-6104) Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound System(Sub+5) DVDRW +8/-8 Gigabyte Retail FOXCONN QUIET COOLER FOR AMD SOCKET A (up to AMD3200+) המלצות, תיקונים, זעקות קרב אינדיאנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מעבד- Athlon 64 3700 Socket 939? Box San-Diego לוח אם - Asus A8N-E Socket 939 nForce4 Ultra דיסק קשיח - WD 80GB SATA 2 .מספיק לי 80GB כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express זיכרון - KINGSTONE 512MB DDR 400MHz PC3200 C.L 3 X2 מארז- COOLERMASTER Centurion 532 ספק - COOLERMASTER Power Supply 430W הערות: לקחתי ASUS במקום DFI כי הבנתי שבמצב סטוק הASUS לוקח את הDFI בביצועים,ואני לא מתכנן OC. אני מתלבט בקשר למעבד מה כדאי לקחת 3200 או 3700?,אני רוצה את המחשב חזק לכמה שנים בגלל זה בחרתי 3700,וגם בגלל שב3700 יש 1MB מטמון שחשוב למשחקים.כך נאמר לי. והאם כדאי לקחת כרגע רק סטיק אחד של 1GB במקום 2 של 512,כי יכול להיות שאני יוסיף בעתיד עוד 1GB. ואיך המארז+ה…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..המחשב שלי כבר מתחיל להיות עגלה.. :-\ וחשבתי לשדרגו עם כסף היום הולדת הנחמד שלי . אז ככה ברשותי 2000 שקל תקציב והמפרט הבא : מעבד - פנטיום 4 2.66Ghz באס- 533Mhz. לוח אם - VIA MainBoard P4PB 266E. כרטיס מסך - גיפורס 4 - inno3D- 64Mb SDR. זיכרונות - 256MB - 400Mhz- לא יודע מה החברה. 128MB- איטי יותר (לא יודע מה המהירות..ואני מאמין שבגלל זה הכרטיס של ה-256MB לא מפיק את המיטב שלו..)- גם לא ידוע החברה. דיסק קשיח - 40GB WD. ספק- 400W ג'נרי.. :-\. (4 מאווררים, סליבים, קתודת UV, פאן באס, LCD [זה לא קשור..חחחח]) עכשיו נכון, אני יודע, צריך להחליף ממש את כל המערכת הדפוקה הזאתי ..אבל התקציב לא ענק מספיק כדי להשקיע הכל.. לכן אני מעדיף להשקיע במשהו ספציפי אחד עכשי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Nikor,

זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום , הצגתי פה היום מספר מפרטים בכל מקרה החלטתי לקנות אך ורק מ KSP לאחר כמה התייעצויות / בדיקות / השוואות וכדומה קישור לאשכול קודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478255.0 התקציב המקסימלי הוא 2,500 ש"ח כולל החריגה + / - ( כולל ניצול מקסימלי של התקציב ) המחשב מיועד למשחקים כעיקרון , משחקים של שנת 2009-2010-2011 ונניח לעוד חצי שנה / שנה משחקים לדוגמא : Metro 2033 / Fifa 2011 / Medal of honor / Cod / Darksiders וכדומה , בנוסף משחקי רשת המסך של המחשב הוא 23 אינץ של פיליפס מסך חדש , אין צורך בשום ציוד היקיפי אפשר להוריד את הצורב יש ברשותי כבר צורב. השקט של המחשב דיי חשוב כי אני משאיר אותו הרבה זמן דלוק כעיקרון , לא צריך מערכת הפעלה , אבל כן הרכבה בחנות. אוברק…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, בעוד כחודשיים-שלושה אני מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים, בתקציב של עד 4K ש"ח. 1. האם ללכת על מפרט מבוסס על מעבד AMD או אינטל? 2. לדוגמא בחרתי באינטל. האם ללכת על i7 על-חשבון כ. מסך פשוט יותר, ולשדרג אותו בעתיד, או ללכת על i5, ולקחת כרטיס חזק יותר? 3. האם צפויות הוזלות בתחום החומרה בשלושת החודשים הקרובים, אם לא, אשמח אם תוכלו לסייע לי להרכיב כבר עכשיו מפרט. אעדיף חנויות במרכז, בדגש על אזור ר"ג-ת"א. המסך שלי - Samsung BX2335, כך שלדעתי אין צורך באחד אחר. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, בעבר הייתי פעיל בפורום אך בפעמים האחרונות כל פעם שאני נכנס זה בעיקר לקבלת עזרה במפרט. אשמח גם הפעם לקבל מעט הכוונה. אני מודע לכך ש10K הוא סכום גבוהה ואף בזבזני במיוחד שאין צורך בציוד הקפי, אך אציין שאאבד סכום נכבד מהכסף אם לא אנצל את כולו. אשמח אם אוכל לקבל מפרט בסכום הזה גם אם הוא מעט בזבזני. אם חובה לחרוג אז מקסימום 50 שח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך ישומש גם להפעלת תכני HD ועבודות משרדיות שונות. אין כרגע כוונה לעשות OC. אני מעוניין שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא שידרוגים שונים אך אשמח אם יבנה בצורה כזאת שתאפשר עידכון בעתיד. כאמור אין צורך בשום ציוד הקפי, המסך איתו יעבוד המחשב הוא Dell 2407 A04 ברזולוצית 1920X1200. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אך …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Miyota,

שלום לכולם. חבר טוב שלי רוצה להרכיב שרת אכסון. אני הצעתי לו את המחשב הזה. ורציתי הצעות כדי להביא לו את המחשב הכי אמין והכי חזק. אני חשבתי על המפרט הזה. אני ישמח עם תתנו לי הצעות לשיפור המחשב . התקציב הוא בסביבות 5500. אבל אם אפשר לחסוך ולעשות אותו פחות זה יותר טוב. כמובן שהמחשב הזה לא מתכוון לעבור OC וכרטיס מסך לא איכפת לי איזה יהיה! יותר טוב אפילו אם הוא יהיה O\b. זאת ההצעה שלי

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מיועד למשחקים ולתוכנות מעבד DUAL CORE 820D 2.8 לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR2, LAN, Bulk [GA-8I945PG bulk] ¤593.30 מארז[/מארז RAIDMAX Cobra 822 PSU 400W **PFC+SATA +24pin+120mm** Black Deluxe 2Fans 120mm [CobraBL] ¤457.69 או מארז A-Top X-BLADE PSU 450W Black [A859ASV] ¤439.02 מסך 19' CTX CRT EX951FS, 97khz, 0.25, 1600x1200, Silver Black [EX951FS] ¤902.34 כרטיס מסך Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail [PX7600TE25] ¤1276.96 דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer [WD1600JS] ¤448.04 צורב DVDRW LG GWA-4167B x 16 Dual Layer Black Bulk [GWA4167B] ¤276.89 זיכרון Di…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oraven,

היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Rageous,

שלום לכולם, נרשמתי לפורום לפני שאני קונה מחשב חדש. להלן המפרט ש"חבר שמבין" המליץ לי. הסברתי לו שהתקציב עד 5,000 ש"ח וזה מה שיצא (דרך פלונטר): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87191 מי שיכול לעשות טובה ולתת כמה מילים על המערכת אם אפשר להוזיל אותה זה יהיה נהדר, ואם החלקים שנבחרו הם מספיק טובים..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקיי, אני צריך מפרט עד 3.5k. מעבד : q6700 קירור למעבד : לא ממש מבין בדגמים השונים, תמליצו לי אחד שמתאים לoc. לוח אם : לא מבין גדול.. בעיקרון צריך שיהיה אמין, שיאפשר oc משמעותי, לא חשוב לי רייד וכדומה. זיכרון : חשבתי על 2 ג'יגה, אם התקציב מאפשר אז 4. הארד דיסק : 500 ג'יגה בעיקרון, תמליצו על חברה ודגם מומלץ.. צורב : הבנתי שה Asus DVD-RW 2014L1T מצויין, מסכימים? מארז + ספק : מאוד התלהבתי מהסגיטה 2, הבנתי שמגיע איתו ספק של 400w - הספק שווה משהו? איך המארז? אני מתכנן לקנות מtms, אז תבססו את המפרט על המחירים שלהם. זהו בעיקרון, נתחיל ונראה עד איזה סכום מגיע המחשב, אם ישאר משהו, אפשר לקחת כרטיס מסך פשוט, בכל מקרה המחשב לא למשחקים רציניים, כך שאפילו כרטיס מובנה יתאים. ת…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. איך עושים את זה? באתר של לנבו כתוב ללחוץF11 כשהמחשב עולה ואז מופיע אופציה לשחזור , לי מופיע רק את המערכת הפעלה ובדיקת זכרון . לא קיבלתי עם המחשב דיסק DVD או כל דיסק...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Cabasse,

היי אני רוצה לשדרג את המחשב , ברשותי Core Duo 6850 עם כרטיס מסך 9600GT שנרכשו לפני 4 שנים והייתי מרוצה מהשילוב עד כה. הגיע הזמן לשדרג , אני לא גיימר שמחפש FPS מטורף אלא להנות ממשחקים חדשים עם מסך DELL 2312 ברזולוציה 1920X1080. יש לי תקציב מוגבל ל 2500 שח לשדרוג. יש לי שתי אפשרויות שאלך על אחת מהן - I3 מדגם 3220 לוח אם - H77 D3H זכרון 2X4GB 1600 של ג'י סקיל כרטיס מסך GTX660 2GB המפרט השני אותו דבר רק שהמעבד I5 מדגם 3470 וכרטיס מסך GTX650-OC מה עדיף לביצועי משחקים וכלליים של בית שלא עושה עריכות / קידודים מסובכים או רינדורים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by mosheva,

שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…

דיונים חדשים בפורומים