ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים עבודה עם סרטים..לקודד מדיי פעם...וכל שאר הדברים,אינטרנט,אופיס וכדומה.. -דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400mhz 660 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON 9800 PRO 128MB/256bit 1400 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 ¤ 1 MAG 996PFS 1170 ¤ 1 LS-23 400W 40 ¤ 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 70 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7600 מחיר כל תשלום: 7430 = דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 ASUS P4P800 SE 610 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400mhz 6…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה15K מעדיף רכישה באילת כדי להוזיל עלויות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול בתוכנות 3D (מאיה, זי בראש, בלנדר) + פיתוח משחקים (UNREAL 5, UNITYׂ) + גיימינג ( 5 Battlefield2042 , Forza) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k עם Hz144 או יותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא חייב סופר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז שחור מעוצב בקטנה בלי אורות וקשקושים …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה אנשים, רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים ב-6000 ש"ח (אפשר יותר אם צריך). החלקים שאני צריך, כדי שיהיה ברור יותר: - מעבד - לוח אם - זכרונות - הארד דיסק (80 ג'יגה מספיקים לי) - CDRW - פלופי - מארז (עם חלון) - ספק - מסך - מקלדת - הרכבה כרטיס מסך אני לא צריך כמו שרואים, יש לי את ה-9800NP והוא מספיק טוב בשבילי.... רצוי שהמפרט יהיה מלוג'יק... מקווה שלא שכחתי משהו, מקסימום אני אערוך בהמשך. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 4460 שמאבד מערכו משבוע לשבוע, הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060 6GB. אני משחק בעיקר Apex Legends והמשחק לא רץ כמו פעם, המעבד במאמץ של 90% - 100% והמשחק מקרטע, שלא נדבר אם אני מנסה לעשות סטרימינג. (המשחק על הגדרות נמוכות) התקציב שלי מאוד דל, לכן אני שוקל לרכוש את Ryzen 3 3300X ולוח אם תואם, מצאתי באתר הזה את המעבד במחיר מאוד נח : https://www.yahavpc.co.il/product/4837/מעבד-חברת-amd-דגם-ryzen-3-3300x-3.8ghz-4.3ghz-16mb-cache-am4-box-with-wraith-stealth ובנוסף חשבתי לרכוש גם הלוח אם הזה: https://www.yahavpc.co.il/product/2573/לוח-אם-חברת-asrock-דגם-ab320m-hdv-am4-ddr4-vga-dvi-hdmi האם החומרה ראויה לצרכים? אנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מיילים, אינטרנט, עבודות לבי"ס. כנראה שגם עיבודי תמונה, ווידאו ומוסיקה ברמת כניסה (ילדה יצירתית). המחשב אמור לשרת אותה כשלוש עד ארבע שנים. * גודל המסך? - 14 או 15.6 (מעדיף 14 אבל ב-15.6 יש יותר אפשרויות, במיוחד לגבי צבע המחשב ולה זה חשוב) * משקל רצוי? - עד 2.5 ק"ג, אולי קצת יותר, היא לא באמת תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא במיוחד. שעתיים יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא * בלוטות? - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דור…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא בערך 5500~ השימוש הוא בעיקר משחקים ללא OC, משחקים כמו: Crysis, Wolfestien, UT3 וכו.. רזולוציה מקסימלית היא 2560X1600, ללא ציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבה בחנות. אני גר בחיפה אז אם אפשר חנות מהאזור אם אין עדיפות לחנות מסויימת. הרעש מפריע לי והשקט דיי קריטי... האחריות על המחשב חשובה לי אז אם יש על זה ידע אני אשמח! נתנו לי הצעה שנשמעת לי טוב ואני מחפש משהו בסגנון הזה.. והיא הולכת ככה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray - מחיר (775) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Gigabyte - מחיר (455) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מחיר (450) 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS - מחיר …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב לפיתוח. התקציב בלתי מוגבל. עניין הביצועים הוא חשוב ביותר. אני רוצה להריץ עליו לינוקס, המשקל לא חשוב. חשוב שתהיהי אפשרות ל- docking station. בגדול, נראה לי שהמפרט של ה- ThinkPad W530 אמור להתאים לי, החסרון היחיד שמצאתי בו הוא שאין אפשרות לרכוש אותו עם SSD (יכול להיות שאני טועה ויש אפשרות?) נראה לי ש- SSD יתן לי שיפור רציני בביצועים. אני יודע שסדרת ה- thinkPad נחשבת למוצלחת, לכן הלכתי לכיוון. מה דעתכם? האם אתם מכירים מחשב אחר שיתן את אותם היתרונות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לסרטים ועבודה משרדית ביתית. תקציב עד 2.9K לא מתוכנן OC התבקשתי ע"י חבר לבדוק את המפרט, הוא קיבל את ההצעה ולכן אני יכול להביא רק את הפרטים שקיבלתי. מפרט מוצע: לוח אם ASUS P5KPL-CM אחריות 3 שנים מעבד intel duo core e2180 2.0 ghz;1mb cache אחריות 3 שנים זיכרון 1GB ddr2 667mhz כמות: 2 אחריות 3 שנים דיסק קשיח western digital 160 gig 8 mb cache (SATA אחריות 2 שנים צורב NEC AD7173-S SATA אחריות שנה מארז ATX Midi+450 watt PSU אחריות שנה מצורפת מערכת הפעלה windows XP המחיר כולל הרכבה סה"כ:2450 ש"ח זוהי הצעת מחיר כללית. הוא לא קיבל מחיר מפורט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב I5 דור 8 עם 16 גיגה זכרון וכ"מ 2070super. הוא כבר קצת מתקשה עם משחקים מודרניים ואני שוקל לשדרג בו את הליבה (לוח אם, מעבד, זכרון ומערכת קרור). אני נוסע לאילת בשבוע הבא, מה המפרט שאפשר להביא בסביבות 3000 ש"ח? אני שואף למערכת mid range סבבה שתחזיק לי עוד 5 שנים בערך עד השדרוג הבא [System Summary] Item Value OS Name Microsoft Windows 10 Pro Version 10.0.19045 Build 19045 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name DESKTOP-IN314HD System Manufacturer System manufacturer System Model System Product Name System Type …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב למפרט יגיע עד 4000 ש"ח, ניתן לחרוג מעט למעלה במקרים חריגים אם מדובר באמת בשידרוג נחוץ וחשוב. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ןגלישה באינטרנט ולעיתים גם לצפייה בסרטים וסדרות. אני מחזיק במסך LG 1900 בגודל 19 אינץ', אני לא זקוק לציוד היקפי נוסף. חשוב לי שהמפרט לא יתחמם וישאר שקט בגלל שבארץ ובעיקר בחדר שלי חם מאוד. אני לא מתמצא באוברקלוקינג ולכן כנראה לא אעשה בזה שימוש. בעיקרון אני מחפש מחשב שיהיה טוב לכמה שנים ויוכל להריץ משחקים בצורה מקסימלית כמה שיותר זמן, לכן חשוב לי שיהיה כרטיס מסך טוב וחדיש. אני לא מבין גדול במחשבים, יש לי ידע בסיסי ביותר ולכן אשמח לכמה שיותר הסברים לגבי החלקים שתבחרו. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-