עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheRedEye,

אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Fortunes,

walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by elior_mesmes,

מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by supersparkle,

היי, בינואר קניתי מחשב נייד של ASUS 10.1 אינץ בניו יורק, לאחר שנאמר לי כי יש לASUS אחריות בינלאומית לשנה כולל סניפים בישראל. אתמול כאשר פתחתי את המחשב ראיתי כי כשליש מהמסך הפך ללבן עם מעט פסים צבעוניים ולא ניתן לראות בו כלום. בנוסף, היום גיליתי שהסוללה כותבת "מחוברת, נטענת" אבל למעשה היא לא נטענת וכאשר אני מנתקת את המחשב מהחשמל הוא נכסה. המחשב בן 4 חודשים בלבד!!! התקשרתי לסניפים בישראל הכתובים באתר האינטרנט של ASUS אבל כל המספרים מנותקים מלבד אחד שמקשר לסניף FEDEX ובו לא הבינו מה אני רוצה ומה הם קשורים. לאחר אינסוף טלפונים עם ASUS ארה"ב אני מחכה לתשובה מהם לגבי מה עושים עם האחריות בישראל. מישהו יודע מה לעשות? האם אתם מכירים את הסניפים המורשים בישראל? האם יש לASUS נציגות ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אז דבר ראשון זה המפרט שלי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.58 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B/S FlowCooler [ ¤ 82.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. צרכים: משחקים צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך ובלוח אם-לא סגור על שניהם. המחשב צריך להיות מוכן גם לשידרוגים עתידיים מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1759 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP מחיר: ¤1342 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - PASSIVE COOLING מחיר: ¤617 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1612BL DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL מחיר: ¤240 אחריות: שנתיים. זיכרו…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by chief,

שלום לכולם, חבר צריך מחשב, כאשר מעבר לשימושים הרגילים של אינטרנט, אופיס וסרטים, הוא משתמש בתוכנה שמשתמשת במסד נתונים של PostgreSQL. הוא ישתמש כל הזמן בשני מסכים - האם מומלץ u2312hm או p2414h? בנוסף הוא רוצה לחבר את הטלוויזיה שלו בכדי לראות סרטים מידי פעם - אם אפשר נניח לעשות איזה סוויץ בין מסך אחד לבין הטלוויזיה זה יכול להיות טוב. צריך SSD, נראה לי 256GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? נניח 4,000 ללא המסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגדול התקציב הוא גמיש אבל בלי להגזים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, וצריך כוח עיבודי חזק בשביל כל מני תוכנות ( לא רציניות יותר מדי ). המחשב לא יכלול ציוד הקפי חוץ מרמקולים. מה שחשבתי עליו זה: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤467 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 ¤1700 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1108 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤159 http://www.foxpc.c…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

11. Started by orengore2,

שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SkyCity,

איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by eli_lub,

בניתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע את דעתכם המחשב מיועד רק לצורכי גרפיקה עיקר העבודה זה autocad, revit, Photoshop, Solidworks התקציב הוא עד 8K כולל מסך (מעוניין במסך זה ספציפית) וסט מקלדת ועכבר אשמח לקבל את דעתכם והצעות ליעול שיפור תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ziv87,

שלום לכולם, אני מתעניין לרכוש מסך כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט, השימוש במסך יהיה לצורכי FPS GAMES כמו PUBG / OVERWATCH רציתי מסך 27 אינץ' לקבל חוויית משחק גבוהה יותר 1440p לפחות.. עם מינימום 144HZ אבל ראיתי מלא גיימרים וסטרימרים עם 24 אינץ' על 1080p.. תודה על העזרה מראש! מפרט טכני נייח: Corsair 780T I7-7700K OVERCLOCKED 4.9 32GB 3000mhz corsair dominator Asus z270 maximus ix code NVIDIA 1080TI OC ROG SWIFT 11G Seasonic Platinum-860 860W Samsung EVO 840 128GB

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

16. Started by bodeg,

הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by idfhw,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD ו-HDD. כמו כן Geforce GTX 1060, שמתישהו ישודרג ל- RTX 2070 או משהו דומה, אבל לא עכשיו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (לא חייב דממה, אבל מחפש שקט). 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

18. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג. כלומר אני רוצה להריץ משחקים כבדים על מסך 19 אינטש עם פול פילטרים והגדרות. התקציב הוא 4אלף גג. ללא כל חריגה. התשלום הוא למזומן מטרות המחשב הן בעיקר למשחקים כבדים כגון קרייסיס COD 4 R6V AC GRID WIC וכל משחק חדש... כמו כן הורדות וצפייה בסרטים. ציוד היקפי לא נחוץ. מה אני לא צריך זה צורב DVD קורא דיסקטים ואני אסתדר עם כרטיס קול מובנה. העדפה יש לי לכרטיס מסך SAPHIRE RADEON 4850 PRO TOXIC או ל4870 (סטוק רגיל) אם יהיה מצב לדחוס אותו בתקציב... אין לי בעייה עם מעבדי AMD כל עוד לא זקוק אוברקלוק למעבד בשביל שלא יהיה צוואר קבוק אבל עדיין ידוע לי שאינטל מובילים עם המעבדים בתקציב של 500-900 למעבד... אני זקוק לקירור טוב ושקט עד כמה שאפשר והעיצוב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bareyal,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 645 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח +קירור TERMALRIGHT מחשב לכל השימושים (כולל משחקים)... אם יש למישהו הערות , שינויים, יתקבלו בברכה...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (קונה באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב ? משחקי מחשב בינוניים עד כבדים,כתיבה,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ליום יום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה \ואופיס יהיה נחמד מאוד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?חנות באילת ,העדפה ל KSP או IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב כמו …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Itzik.J,

שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים