ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2,700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 20.1 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בין לא לקל/בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN7 על מחשב זה שהתקנתי בו הרד דרייב חדש. כיוון שה- CD ROM בלפטופ לא תקין ניסיתי לעשות BOOT מUSB STICK וגם מ CD ROM חיצוני . כל נסיונותי לא צלחו - או שהמחשב לא זיהה את ההתקן החיצוני או שגם כאשר ההתקן מזוהה אני פשוט רואה מסך שחור עם אנדר סקור מהבהב...בשום שלב ה-SETUP לא מתחיל. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה? פתוח גם לקבל המלצות למישהו מקצועי .... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד בתקציב הנ"ל לסטודנטית מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=62.0 או שיש הצעות יותר טובות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=ozk4rgmjlezi.png האם כדאי לקנות שם? ומה דעתכם על חברת ksp האם היא אמינה או לא ? תודה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לילדה בתיכון ללימוד מהבית שימוש באופיס, זום, אינטרנט וסרטים. רוצה מוצר אמין שיחזיק כמה שנים. כרע מתלבט בין שני מחשבים HP 15 dw2028nj 171Z6EA לDELL VOSTRO 3591 VM- RD09 -11949. פתוח גם להצעות אחרות (I5 דור 10 8G 256 SSD) תקציב עד 3000ש"ח כולל וידוס 10 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני חושב לקנות נייד של TOSHIBA SATELLITE P200-199 מסך 17" הארדיסק 250 2 גיגה זיכרון פנימי DVD הייתי רוצה חוות על המחשב לפני שאני קונה את המחשב או עם יש לכם להמליץ מחשב דומה אליו באזור אותו מחיר 6000 העיקר שיהיה 17" :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שימוש: סרטים מוזיקה תיכנות (ECLIPSE + VISUAL STUDIO) אינטרנט אופיס בקיצור הכל חוץ ממשחקים ועיצוב גרפי כבד. המחשב שיש לי עכשיו יש בו בעיה אחת המעבד הפך להיות חלש בשבילי. אם אני מפעיל כמה תוכנות כבדות במקביל המחשב מתחיל לעבוד לאט. מחשב נוכחי: פנטיום Intel Pentium 4, 2433 MHz לוח אם MSI 865PE Neo2-PS זיכרון DDR 1.5GB כ.מסך: GEFORCE 6200 משהוא שהרכבתי: (פעם ראשונה שאני מרכיב מיפרט), מה אתם חושבים? הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי מעוניין לרכוש נייד (יתכן שיהיה שינוי לנייח אם הנייח שיש לי כרגע ימשיך לעשות בעיות). ראשית תודה לנפוליאון שעזר לי מאוד בפרטי, תותח אמיתי. לצערי הנייד שהוא שלח לי כנראה כבר לא במלאי (לא הצלחתי למצוא אותו), אז אשמח להמלצות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אזור ה-3,000 לנייד, מעדיף לא לחרוג כמה מאות שקלים למסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט אופיס ומסמכי pdf צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם הוא מגיע עם רמקול סביר מובנה, אז לא. אני מתכנן לרכוש סט של מקלד…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי יומיים להחליט אם לקנות מחשב בתאילנד או בהונג קונג ואין לי מושג איפה עדיף ואיפה יותר אמין אם יש למישהו ניסיון בנושא או סתם טיפים לרשום לי זה יעזור רצח!!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. כמו שמצויין בכותרת אני זקוק למחשב חדש אחרי שהישן הלך לעולמו.. אני צריך בעיקר מעבד חזק ונפח זיכרון אני עובד המון עם מטלב לחישובים שונים וזמן חשוב לי בנוסף אני עובד עם מספר רב של תוכנות במקביל ואין ספור טאבים פתוחים. אני כמעט ולא משחק במשחקים.. פעם בחופשת סימסטר כנל גם סרטים אבל יהיה נחמד אם הם ירוצו באופן סביר..(כלומר רק שירוצו.. אין צורך בפילטרים) - התקציב כמו שציינתי 3500 שח (אפשר עם חריגה קטנה.. אני לא הולך להיתחשבן על 150 שח אם ישנו הבדל שמצדיק את זה) - עדיפות לרכיבים אמינים ( ולא חברות סוג ת') - למסך בעל רזולוציה של 1920X1080 - אין צורך בציוד הקפי לרבות צורב - שיהיה שקט ברמה סבירה כמו כן אין תכנון לo.c וגם לא היה, פשוט אין לי זמן פנוי בחיים לזה. - אין…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? Chaintech Price Units Total SK8T800 (S-754) 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung 552A x16 Dual x2 480 1 480 מארזים? Price Units Total 2209 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מקלדות? Price Units Total 2/3 …
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר של המשפחה רצה לקנות מחשב במגה (כן כן הסופרמרקט) ושאל מה דעתי. בדקתי את המפרט (וזה לקח הרבה זמן כי לאיש המכירות שם לא היה מושג) ואני חושב שהם דיי ניפחו מחירים עשיתי מעין סקר קטן שלי ונראה לי ששמחיר הריאלי של מחשב כזה הוא נמוך באיזור שלוש מאות שקל. בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט של המחשב במגה (מיד מגיע). 2. על סמך הדרישות שלהם, מה דעתכם על המפרט שאני אציע. (זה פעם ראשונה שאני מציע מפרט אז תרגישו חופשי לתקן אותי). דרישות: המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ושיתוף קבצים בעתיד אולי גם עבודה קלילה עם פוטושופ. אין צורך במסך או ציוד הקפי אחר. אין צורך במערכת הפעלה. אין שום כוונה לOC. תקציב: המחשב במגה תומחר ב3100 שקל (אבל יכול להיות גם שהוא מו…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי 4000 שקל לשידרוג המחשב, (אני צריך מעבד, לוח-אם, וכרטיס מסך) את הכ.מסך ומעבד אני רוצה להזמין מחו"ל. www.newegg.com חבר שלי יביא לי את החלקים. זיכרון כבר הביאו לי http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210 (ולכן לא כולל בתקציב) ולוח-אם אני צריך לקנות בארץ (גדול מידי למישלוח), את המעבד והכרטיס מסך מחו"ל. לשלושתם יש לי 4000 שקל. הכוונה היא להריץ ברזולוציה של 1280X1024 בהגדרות גבוהות. מומלץ AMD. חשבתי להזמין בארץ את ה- DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR eXpert nVIDIA nForce4 SLI אבל לא יודע אם ישאר לי כסף למעבד ולכ.מסך תנו לי פתרון.... (בעקרון אם חורג קצת גם טוב) חשבתי על משהו כזה: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562 כר…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נייד בבתקציב עד 2500 ש"ח. חשוב מאוד שהחנויות יהיו חנויות מורשות כמו אופיס דפו, טרקלין חשמל, שקם אלקטריק ... כי יש תלושים מהעבודה. סה"כ הייתי רוצה מסך בסביבות ה 15", כאשר השימושים של המחשב יהיו אינטרנט בעיקר, משחקים ממש בקטנה (סגנון ANGRY BIRDS) ותוכנות קלות, ככה שאין משהו מיוחד. תודה רבה לכל המסייעים. ** איך שני אלו, סתם לדוגמא http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357091&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PlbYhevYmEOWL7HkjmhjSFG:12bbi68k5?id=4357059&pr=QJ5&N=2%2031488%2032683&sgID=10
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות דוגמת origin, mathematica, matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680*1050. בעתיד מתכנן לקנות מסך נוסף 27 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב עומד בערך על 4000-4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכונת גרפיות לא באופן שוטף אבל כן פוטושופ אילוסטרייטור ואפילו משחק או שתיים אם יהיה עניין לשחק- לא בא לי להיות מוגבל מדי ביכולת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, יש לי SSD של 120 אבל לא נראה לי משמעותי מדי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי מאוד 6. האם ישנה ה…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 1000 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, הרד דיסק, צורב. המחשב מיועד ביעקר לגלישה באינטרט.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למשחקים לא כבדים למשל כמו: פיפא כולל מסך ד"א המפרט הזה שווה 3100? מארז - ATX 480W X6USB לוח אם -GIGABYTE INTEL 945 GA945GCMX-S2/1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-4500/2.2GHZ/2MB/800FSB זיכרון -1024MB PC5300/DDR II 667MHZ הרחבה- PCI EXPESS X16 תמיכה מלאה בVISTA שדרוג לכ.מסך (לגיימרים) FX 8500GT 512M כ.קול-מיקצועי הכולל 8 ערוצים כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX18-SAMSUNG/NEC/LG מסך-LG 1954SG LCD19 1:5000/5MS-כולל רמקולים דק במיוחד בעיצוב חדשני סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+סט רמקולים סטראופוניים(משולבים במסך) מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2007 אוזניות+מיקרופון(מדונה)מתנה למזמינים באתר בלבד! [br]פורסם …
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב חברים אני יודע ששיגעתי אותכם תאמינו לי שגם אני כבר התחרפנתי!@!#@$ הרגע חזרתי מאייבורי... אין להם את הMA-770-UD3 של ג'יגה בייט בדגם של הDDRII, לכן עברתי לDDR3 מה שהעלה את המחיר פלאים. ואז העניין הגיע לכמעט 5K. לכן הייתי חייב קצת לקצץ ורציתי במקום ה4870 1GB את הגירסא של ה512 שגם אותה אין במלאי לכן ירדתי ל4850 1GB ספק סיסוניק 550 לא היה לכן לקחתי מה שכתוב למטה בסופו של דבר זה המפרט הכמעט סופי(מחר אני צריך לתת את הOK הסופי להרכבה). ספק 550W FAN 12CM POWER MAN (אין SEASONIC) מעבד AMD ATHLON II 620 AM3 לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3P כרטיס מסך ATI RADEON 4850 1GB זכרון VALUE GEIL2X2GB DDR3 1066MHZ הארד דיסק 500GB של HITACHI (עדיף WD?) צורב DVD LG X22 מארז של 400…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-