עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני כרגע עומד לרכוש מחשב חדש, התחלתי לבנות מפרט חלקי (חלק מהציוד כבר יש לי) המחשב מיועד למשחקים ועבודה גראפית, וכמו כן יש לי כמה לבטים שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור, התקציב הוא בערך בין 3 ל-4 אלף ככה אבל אני יותר מתמקד בחלקים כרגע, הכל מפורט בהמשך, כרגע לא צפוי OC. מבחינת מה שכבר יש: + עכבר Logitech G5 + מקלדת Microsoft Wireless 2000 + מסך 19" - Samsung 931c + דיסק קשיח Seagate 500GB עכשיו, לבט ראשון, מבחינת מעבד, לאחר התלבטות קשה ושיטוט ברשת החלטתי על Intel Core 2 duo E8400, מה דעתכם? ראיתי שברב המפרטים באתר הוצעו Quad, שגם יקרים יותר וגם לרב לפי מייטב ידיעתי אינם מנוצלים כיום, האם זה עדיין שווה את ההוצאה הכספית? או שאפשר להסתדר יפה עם הduo …

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  2. יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

4. היי. אני מחפש מחשב גיימינג עם כרטיס מסך GTX2080TI. תקציב 10,000 אבל אפשר לחרוג (אין משהו מוגדר אבל לא להגזים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא צריך לא HDD ולא SSD ולא מסך ולא שום ציוד הקפי אחר, וכמובן לא DVD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10 חשוב 9 (היה לי NH-D15 במחשב קודם והייתי מבסוט ממנו) 6. האם מתוכ…

5. Started by igalk474,

from ksp: Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87-GD65 Gaming motherboard (military class 4, c1/C2 Stepping) 1,090 Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 650 from ivory(missing at ksp): Noctua NH-D14 SE2011 cpu cooler 320 Thermaltake Chaser MK-1 case 760 from skypc: Asus DRW24B1ST dvd burner 122 = 4280=357*12 ksp credit 1080 ivory cash 122 skypc cash next month, ksp: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz 890 (16gb for ramdisk) Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 375 Gigabyte GTX770 4GB GDDR5 gpu 2,460 Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 640 SanDisk Cr…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by roisgs2,

היי, איזה שינויים שיפורים הייתם עושים? התקציב הוא 4500 הספק לא חלש מדי? מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 955 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 332 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 מאווררים למארזים: Antec 2 speed 120mm TrueQuiet PRO fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by vk,

המפרט הזה שווה 4k? lenovo 3000 n100 0768-fvg core duo t2450 2ghz 533mgz 2m cache 1 gb 667mhz 120gb sata 15.4" צורב דיוידי bluetooth vista premium שנה אחריות או שפשר יותר טוב בתקציב?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום לכולם - מתחיל ללמוד באזור אוקטובור והמחשב הנייח כבר ישן (אוטוטו בן 11) אז הוחלט גם להתחדש במחשב נייד וגם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש בלי קשר הדבר הכי חשוב - מעל להכל זה זמן סוללה.. שלא תיגמר תוך שעתיים-שלוש אחרי חצי שנה עבודה... התקציב הוא בערך 4000שקלים - שאני מאמין שהוא מכובד יחסית לדרישות, אבל אם לא אז אפשרי להעלות אותו עד אזור ה5000שקלים - וכמו כן, אם הוא גבוה יותר מדיי אז אשמח לחסכון קצת (שנת לימודים יהיו הרבה הוצאות גם ככה :-\ ) * גודל המסך : רצוי 15.6 כי ישמש קצת לצפייה דרך DVB אבל אפשרי להתפשר קצת אם זה יתרום לזמן הסוללה. * משקל רצוי: אין חשיבות כלל... כל עוד לא עובר את ה40קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): מעל ה10 …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. השימושים במחשב יהיו משחקים קלים (יש לי כבר 7750), TRANSCODING כבד דרך הPLEX, פיתוח אפליקציות לאנדרואיד. אני צריך מעבד, לוח אם וזכרון. מעבר לכך אשמח גם להמלצה על כונן SSD בנפח 120. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש מחשב שהוא בעצם מסך משולב כונן, עבור עסק, זאת אומרת שאני צריך כמה מחשבים. הדרישות מהמפרט של המחשב עצמו פחות קריטיות עבורי, כי ירוצו עליו תוכנות בסיסיות בלבד. יש מחשב שמצאתי המתאים עבורי והוא Asus EEE Top N270 שזה בעצם מסך משולב כונן, מסך מגע, מעוצב. החיסרון שאין מלאי שלו בשחור בארץ, מישהו יודע מי היבואן? עם מי כדאי לדבר בשביל להשיג כמות שלו? http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2256&catId= ושאלה הכי חשובה, האם יש עוד מחשבים בסגנון? מאוד אשמח לעזרה, תודה מראש נאור

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. מטרות המחשב: ביחוד לעבודה משרדית כולל צפייה בסרטים, משחקים לא בהכרח הכי חדשים, אינטרנט מעדיף לקנות דרך KSP.co.il כפי שאתם רואים אין ציוד הקיפי הוא הולך להיות שקט במיוחד? איך המארזים של HEC ? עדיף כ. רשת אלחוטי קבוע או כזה המתחבר דרך USB ? http://docs.google.com/View?id=dc7n8pnr_315fb3mkhdk מה אתם אומרים? חג שמח

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, והייתי מעוניין למצוא פתרון בהרבה פחות מזה. אני לא חושב שצריך להגיע לשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב קטן שמיועד לחיבור לטלוויזיה (ולאינטרנט) לצורך הצגת מדיה. ראו פירוט בסוף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. הוא מיועד לצפייה בחדר השינה, גם בסרט/סדרה שקטים לצורך העניין, ומכשיר מרעיש מאוד יפריע. 6. האם מתוכנן אובר…

15. Started by ronenz,

13.3 עדיף עם i5 וSSD. אני לא מחפש ביצועים מטורפים למשחקים או פוטושופ. הכי חשוב לי שזה לא יעלה על 3000 שקל ושזה יהיה יחסית אמין (אני מודע לזה שב3000 שקל אי אפשר לבקש יותר מדי אבל לא איזה משהו טיוואני שמתקלקל תוך כמה חודשים...) הדבר הכי כבד שיעלה על זה זה visual studio על ווינדווס ובמקביל התקנה של אובונטו.. זהו.. אשמח לכל עצה והכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי - 3K 2. שומושי המחשב - משחקים כבדים. תכנות ברמה גבוהה שצורך זכרון רב ויכולת ביצועית גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) - 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא מתכונן OC כלל! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא מערכת הפעלה אבל כן בניית המחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - המעבד צריך להיות ליבה מרובעת לפחות. בנוסף, 4 GB זכרון לפחות. אני מוכן להש…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. רציתי לשאול היכן ניתן לרכוש את המחשב הנ"ל בארץ..מה אתם חשובםי עליו? ובכלל על מחשבי מותג לגיימרים...

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by abaganuv,

איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by CyberBot,

ECS G41T-M12 E5500 אני יודע שגרוטאה כמה אפשר להוציא מזה ואם מישהו מעוניין?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by yuvalhuck,

יש לי מחשב Acer ולאחורנה המסך הופך ללבן ודורש כיבוי והדלקה כל פעם שאנימזיז את המסך. ברור שזה בעיית חומרה, אבל לדעתכם יש משהו לעשות חוץ מלשלם על תיקון?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by joniar,

שלום רציתי לשאול האם כשאני קונה מחשב נייד למשל זה.. http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-x501a-xx231h-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 א.אוכל להחליף לו בעתיד לבא מעבד I7 או משו עם הHASWEL? (או איך שכותבים..)? כלומר האם זה אותה תושבת? ב.האם זה יבטל לי אחריות? ג.האם זה יצור לי צואר בקבוק? ד.האם זה ישנה/ישפר לי בכלל בביצועים של המחשב?

• 2 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. שלום, אשמח להערות למפרט הבא אשר מיועד לשמש כמחשב גיימינג עם שלושה מסכים 1650*1050. אני מתלבט לגבי הקירור (אולי NINJA3), כונן קשיח (משהו יותר מהיר או RAID0) והלוח אם גרסת ה-PRO תתרום לי במשהו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪988 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪166 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪984 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2962 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMX8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 For Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪635 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2228 S…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Nirurshon,

הי מחפש טלפון לאשתי, כרגע עם רדמי נוט 4 ועשה את העבודה יפה 3 שנים כרגע מעוניינת להשתדרג עם נייד עד 1000 ש"ח (ללא חריגה) קראתי הפה בערך 6-7 עמודים וראיתי שממליצים עד הMi 9t Pro והפוקפון (לאבא שלי יש פוקפון ומאוד מרוצה) אבל שוב אשתי אמרה שאין צורך לחרוג מ1000 ש"ח המכשיר כנראה ירכש באילת ושמתי עין על המכשירים האלה, יכולים להסביר לי אם יש הבדל מהותי ומה כדאי ? אין משהו מיוחד שחשוב בנייד, הכל כמכלול חשוב, אבל קראתי שמעבד Mediatek עדיף שלא ולכן גם REDMI NOTE 8 PRO נדחה אז מה הכי כדאי מכולם ? XIAOMI REDMI NOTE 7 https://eilat.bestmobile.co.il/551-rn7ro-10-1.html XIAOMI REDMI NOTE 8 https://eilat.bestmobile.co.il/505-xrn8h-10-1.html XIAOMI MI A3 ht…

דיונים חדשים בפורומים