ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות / להרכיב מחשב לצורך סרטים (קודי פופקורן וכו') ולא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לפרטים מחירים חלקים ומה שביניהם. תודה מראש : )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 670 ₪ - Gigabyte GA-Z97X-SLI S1150 799 ₪ - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1866Mhz 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 565 ₪ - SSD Crucial MX100 256GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 120 ₪ - Asus DVD-RW X24 985 ₪ - Corsair Graphite 760T Full Tower + Window 690 ₪ - Seasonic X-Series 750W GOLD Modular 399 ₪ - Noctua NH-D15 מחיר סופי: 8082 ₪ הייעוד: גיימינג + עיבוד ווידאו (סוני ווגס) + ועיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: זוהי המסגרת עד 8K שהצבתי לעצמי (ללא מסך) המהרה: בעתיד, לא בשלב זה. והשאלה: האם יש"צוואר בקבוק" ? משהו שאינו הגיוני ? אופציה איכותית יותר (בתוך המפרט הנוכחי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב נמוך-3000 עד 4000 ש''ח(כולל הכל). אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט ולתת המלצות לחנויות(באזור תל אביב)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני (מחליף HTPC קיים) המהווה גם מחשב גיימינג בתקציב של עד 6500 (ניתן לחרוג ב-500) מעוניין שיהיה כמה שיותר שקט ושיוכל להריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית. אין צורך בציוד היקפי וגם לא ב-OC. יחובר למסך נוכחי 51" FHD. משחקים עיקריים כדוגמת: FIFA, NBA, HALO, WOT, SWBF, FALLOUT ומשחקים עתידיים. לכלול SSD אחד של 512 (יש לי כבר HDD 4T). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי הזמנתי את המפרט הזה מאייבורי, והוא יגיע עוד שבועיים ככה שיש מקום לשינויים, אז רציתי לשאול אתכם מה דעתכם, אם צריך לשנות משהו? מסך : LG Flatron T710SH לוח אם: MSI K8N NEO4-F nForce4 Athlon 64 Skt939 זכרון: OCZ ?1G KIT 400MHZ 2.5CL כונן קשיח: WD SATA 8M BUFFER 80G מעבד: ADM ATHLON 3200 939pin כרטיס מסך: MSI NX6600GT-TD128E מטרה: משחקים מחיר 4500 ד.א המחיר סביר למפרט הזה? כי הם לא אמרו כל חלק בנפרד... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט למשחקים בתקציב של 3200 ש"ח, רצוי מהחנות Skypc.co.il. ללא ציוד היקפי, ללא דיסק קשיח, ללא כוננים אופטיים, צריך מארז וספק כוח. I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB מחיר לפריט - 589.00 ¤ 589.00 ¤ 39105 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG מחיר לפריט - 555.00 ¤ 555.00 ¤ twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 492.00 ¤ 492.00 ¤ 6A19-400 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P מחיר לפריט - 435.00 ¤ 435.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מחיר לפריט - 916.00 ¤ 916.00 ¤ סיכום הזמנה סכום ביניים : 2,987.00 ¤ מה דעתכם על המפרט הנ"ל? איך הוא יסתדר עם משחקים שיצאו בעתיד, כמו Crysis ומשח…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה5000. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים[כולל HD לסוגיו] ועיקר הצורך למחשב החדש הוא לצורך לימוד תכנות בJAVA/ANDROID. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI USB3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומומלץ 1T * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שתהיה אחרויות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אני מעדיף מעבד במדור החדש ivybridge וכן מעדיף i7.…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר נוסף ביקש ממני עזרה ברכישת מחשב, וטוב שהוא ביקש כי אחרת המוכר הרמאי שטען שאם הוא ילך על ה"כרטיסי המסך החדשים" (PCI-E) זה מה שמייקר את כל העסק בכ-2000 ש"ח שכן כל החיבורים ומע' החיבורים משתנה!!! שלא נדבר על זה שהוא גם רצה למכור לו זבל ולא פירט את החלקים וטען שזה הכי מעולה. :angryfire: (היו עוד הרבה דברים שיכולים לשגע כל אחד פה) בכל מקרה, התקציב אותו נתן הוא 4000-4500 למחשב, אבל כפי שהבנתי ממנו זה שהמחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) ועוד שימוש בתוכנות שרטוט כגון AUTOCAD וכד'. כמובן יש לו ילדים קטנים שישחקו במחשב אבל הם בסה"כ בני 6-8 כך שאני לא חושב שיהיו להם כאלה דרישות גבוהות מהביצועים.כך שאפשר משהו בתקציב נמוך יותר. בניתי כבר מפרט AMD64 מ-KSP ב…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב לשימוש הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, דפדפן אינטרנט וכד׳) ולצפייה בסרטים בסטרימינג (לא משחק במשחקי מחשב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שח' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת Baldur's Gate 3, Elden Ring, Cyberpunk 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש לשדרג רק את הלוח אם, מעבד וזכרון (כנראה גם צריך לחדש קירור למעבד במידה והנוכחי לא תואם) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש שיריץ לי סימולציות שאני עושה בהודיני, הקיים עושה עבודה אבל ממש איטית עם מפרט דיי חזק מינימום 256 גיגה זכרון מעבד AMD (הכי מוכחים בשוק) כרטיס מסך אלך על ה 5090 כנראה (כרגע עם 4070), מי שמבין יכול להמליץ לי על מפרט או חנות שמתעסקת ספציפית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור, ושאיפה לקצת וידיאו. תכנות. משחקי מחשב מעט מאוד (לא גיימר בכל אופן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עדיף פחות, אלא אם זה ממש כדאי ויש עסקה ממש טובה שחבל לפספס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עבודה. בעיקר אופיס קצת סרטים, קצת ניתוחים סטטיסטיים בסיסיים (SPSS)שיחות וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 או 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-