ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
להלן המפרט http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A רק במקום Q8200 מגיע עם Q6600 מבצע ב-24 תשלומים שוים שאר המפרט אותו דבר אשמח לקבל את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Q6600 Gigabyte Ga-ep-43-ds3l OCZ 2x2GB ddr2-800mhz Ocz2vu80046k http://www.memoryten.com/p/015488.htm OCZ vendetta 2 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום ואפתח את הודעתי הראשונה בבקשה למפרט. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים לא כולל ציוד היקפי ב 1500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג ב 20 ש"ח אני רוצה את כל הרכיבים לתפעול מחשב לא כולל עכבר מקלדת רמקולים וכו... אבל אני כן צריך מסך ואני רוצה להפעיל משחק כמו OBLIVION חלק על הגרפיקה הכי גבוהה על מסך 24 אינץ תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 10k ואפשר לחרוג... צריך שיהיה מחשב חזק, למשחקים כבדים בעיקר. צריך גם ציוד היקפי: מסך, משהו כמו 21-22 אינץ'...לא רחב. מקלדת ועכבר (משהו רגיל כזה..מולטימדיה אני יודע) בלי רמקולים. ולא מתוכנן OC... ומשהו אחד, אם אתם רואים שמישהו הביא מפרט דומה למה שאתם רוצים להביא אז אל תביאו גם, כי אחרי זה סתם אני צריך לשבור את הראש איזה מפרט לבחור...תשתדלו שאני לא אצטרך לבחור יותר מדי תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים בניתי מפרט לאחיין שלי ומבקש את חוות דעתכם, התקציב הוא 3500 שח פלוס מינוס בלי מסך וציוד היקפי. Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 676 ₪ 676 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX White CMK16GX4M2D3000C16W CMK16GX4M2D3000C16W ₪ 342 ₪ 342 Kingston SSD 480GB A400 7mm 2.5" SATA III SA400S37-480G …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט אינו כולל כרטיס מסך. מה אתם אומרים? זה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אחותי צריכה מחשב חדש, כל מה שהיא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לראות סרטונים באינטרנט, לראות סרטים/סדרות, ומפעילה תוכנות פשוטות כמו ICQ ומסנג'ר, אולי משחקים פשוטים מאוד באינטרנט... וכל זה ביחד, לא יותר מדי, נכון? היא צריכה מחשב קומפלט חוץ ממסך, רמקולים, מקלדת ועכבר... כלומר רק את החומרה הפנימית... רצוי שהחנות תיהיה אמינה, אחריות ובתשלומים וכאלה... אה, וגם מומלץ שתיהיה בראשון. בקשר לתקציב, בגלל שהדרישות כאלה נמוכות, זה לא שיש הרבה לאן להגיע, וכמו שאתם מבינים היא לא צריכה משהו מפגיז, היא לא כלכך הרב העל המחשב...
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 אולטימייד על הטאבלאט ומופיע לי במאפייני המערכת של הווינדוז שאין קלט או עט מגע זמינים עבור צג זה, אך מצד שני בלנובו UPDATE הוא מזהה אותו כן כטאבלט ואף הוריד לי תכנה בשבילו, אך בפועל המגע לא עובד לי כרגע, ואולי אני צריך לשחק בהגדרות התכנה, ואשמח לעצה- מצורפת תמונת תכונות הטאבלט של לנובו. כמו כן כשאני פותח את ארגז הכלים של לנובו, מופיעה הודעת שגיאה ואני מוכרח לסגור את התכנה- מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לנועה עם מפרט שהמליצו לי פה וזה מה שהם נתנו לי, מה דעתכם ? מפרט לגלישה ומשחקי רשת, ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית בהגדרות הכי גבוהות התקציב עד 3000 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ₪630 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5406 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6000 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 הרכבת מחשב חדש, יחידות 1 ₪180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו שאני מכיר עובד בתחום המחשבים. הוא הציע לי שאני יביא לו רשימה של חלקים שאני רוצה שיופיעו במחשב והוא יוכל להשיג לי אותם בזול. על רוב החלקים אני די סגור חוץ מלוח אם כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם. מטרות? מטרות כלליות: WORD, כל המשחקים, אינטרנט וכו'. בקיצור, מחשב לשימוש ביתי כולל הכל. תקציב? אין לי כל כך תקציב כי אם זה עולה בחנות 5000 ש"ח לדוגמא אז אולי אני יוכל להשיג ב- 3700-4000 ש"ח, כך שאני לא כל כך יודע מה התקציב. בעיקרון התקציב לפי מחירי החנויות הוא 4500- 4700 ש"ח והמפרט שבניתי נכנס בתקציב. מה אתם חושבים על החלקים? בסדר? איך הלוח אם? מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technolo…
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
בהמשך לשירשור שפתחתי בפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502052.new#new ובהמשך לעצתם של tmpusr ו about:blank אני פותת את השירשור הבא בקשר למפרט למחשב לעריכת וידאו HD, שימוש בתוכנות After effects ו Premiere pro cs5.5. המפרט: מעבד i7-2600k 16GB זכרון של kingstone כ. מסך Gigabyte GTX580 SSD crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 שני מסכי dell u231H * אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומארז. לגבי הלוח הייתי בהתלבטות בין Gigabyte p67a-ud7-b3 או z68x-ud7-b3. אחרי שקראתי את זה: http://software.intel.com/en-us/blogs/2011/01/07/intel-quick-sync-video-en…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי ויקוח עם חבר הוא קנה את המחשב הבא כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box Venice 2,568 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,063 ש"ח 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1,482 ש"ח 1 Westren Digital SATA 160GB 8MB 7200 RPM 529 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB 2,881 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 617 ש"ח 1 ATX 500 WATT POWERSUPPLY 137 ש"ח סה"כ 9,435 ש"ח והוא אומר לי שמה שהמליצו לי באתר לא יותר טוב משלו ולא טוב בכלל בכל מיקרא מי שמוכן ולעזור לנו לפתור את הויקוח שיכתוב לכל מי של…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מערכת לטובת ווירטואליזציה, לא חומרת שרתים. הדרישות הן 4\6\8 ליבות, מקסימום RAM, אין חשיבות למהירויות זכרון \ מעבד. לפחות 3 חיבורי SATA ורצוי מאוד תמיכת חומרה בRAID 3. כולי תקווה שניתן לעשות זאת בפחות מ4K אבל ניתן לעלות בהתאם ליכולות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 15.6 כשהתכונות החשובות לי הן : 1. מסך LED איכותי לצפייה בסרטים 2.כרטיס מסך טוב עבור משחקים חדשים כגון GTA 4 3.חיי סוללה סבירים, שזה אומר מבחינתי יותר משעתיים וחצי 4.משקל לא יותר מדי כבד, כלומר לא מעבר ל 2.80 וכמובן הדבר הכי חשוב זה יצרן ודגם אמינים .. ואם כבר באותה השאלה, מה אתם אומרים על מחשבים של ACER? תודה טוב אחרי חיפוש וסינון נותרתי עם שני דגמים: Dell Inspiron 1545 ו ACER AS5738G ל ACER יש מעבד יותר חזק (T 6600) הארד דיסק גדול יותר (500) וגם כרטיס מך יותר טוב ATI Radeon HD4570 512MB וחיבור HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855 ל DELL כאמור אין שום יתרונות "על הנייר" חוץ מאולי משקל קצת יותר קל וזיכרון יותר מהיר (800 MHZ) ht…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנטית, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות הדמייה וגרפיקה של לימודי עיצוב פנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-