עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sharonp,

1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להוסיף כמה מאות אם זה קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - מטלב, סולידוורקס, פוטושופ, משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים מספיק רק צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - משהו כמו 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אני לא יודע מה זה אפילו אז כנראה שלא כל כך חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…

3. זה המפרט שהרכבתי בנתיים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1330 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum s939, nF4Ultra 810 1 810 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 595 1 595 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 מארזים? Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 350 1 350 Total price 5335 ¤ יש למישהו הצעות\תגובות\הערות בקשר למפרט הזה ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? האם שווה ללכת על החברה הזאת "Forsa " או להשקיע קצת לגיגהבייט ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום.. אני חושב לקנות מחשב חדש בסכום של עד10K שישמש בעיקר למשחקים כבדים ותכנות (אני תוכניתן..) - ללא אוברקלוקינג כנראה. אני צריך גם ציוד הקפי, כל מה שנדרש. השאלה שלי היא האם זו תקופה טובה לקנות מחשב בסכום כזה? ברור שזו שאלה שאף פעם אין עליה תשובה ברורה אבל אני אשמח לשמוע כמה דעות בעניין. במידה ולדעתכם זו תקופה טובה לקניית מחשב- תתנו מפרטים מתאימים וחזקים. תודה מראש ((:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Shay s,

שלום חברים אני מתחיל לחשוב על מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באיזור 5K אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי, ברשותי מסך 4K אבל לא ממש מכוון לשחק רק ב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ברשותי 2 כוננים Sandisk Extreme II 240G 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי אורות אבל לא קרי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by מנו40,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח אפשר לחרוג ב500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרט לרבות הורדות סרטים יוטיוב וכו'. מדי פעם עריכת מצגות לעבודה ועבודה משרדית מהבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כי המחשב לא מיועד לאולפן הקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב? עד 4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט (עבודה במס' טאבים במקביל), אופיס, צפייה ב FHD, עבודה עם תוכנות ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לבחור במארז הבא: Cooler Master Sileo 500 אך אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? קיימת דרישה למערכת שקטה ככל האפשר (ראו סעיף 9) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני שם דגש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by noamohana,

היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, אני מרכיב מפרט לחבר שלי, שמעוניין במחשב חזק למשחקים ב6000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קלה], ללא ציוד היקפי... הרכבתי את המפרט הבא ואני צריך חוות דעת \ מפרטים והצעות שלכם... תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1076 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤397 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤927 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 צורב ASUS DRW-20…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by crazydiamond,

כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maxth,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 23 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות נטבוק של DELL Dell Inspiron Mini 1012 Atom N450 NetBook וראיתי שיש שלושה דגמים עם שני כרטיסי מסך שונים רציתי לדעת מה ההבדל ואיזה מהם יותר טוב? 1. INTEL NM10 EXPRESS 2. INTEL GS45 3. INTEL GMA3150 תודה לעוזרים... עריכה: מצאתי חנות שמוכרת במחיר זול יותר וגם משדרגת את הכרטיס מסך Crystal HD BROADCOM מישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DellIns1012&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם שווה לקנות שם??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by london22,

היי, למשרד שאני עובד צריך מחשב עבורי. אני גם אקנה מסך טוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה - עיבוד תמונה, אפטר אפקט. לא תלת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא …

17. Started by omriaharoni,

שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עבודה משרדית פשוטה מהבית וגלישה באינטרנט לא מתכוון לקחת אותו איתי, ישאר רק בבית חשוב שיהיה מהיר אמין ולטווח ארוך מעבד I5 8GB זיכרון SSD 15.6 ללא מערכת הפעלה תקציב סביב 2500-3000 ש"ח (לא יותר) הסתכלתי על שלושה דגמים Dell Vostro HP ProBook Lenovo ThinkPad E15 אשמח להכוון יותר ספציפי לדגם שמשתלם עבורי תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by exhibit96,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח 1.איזה מחשב כדאי לקנות? 2.כדאי לקנות ב-EBAY? ראיתי ששמה המחירים הרבה יותר זולים 3. אם לא ב-EBAY, אז באיזה חנויות בארץ כדאי? 4. מה ההבדל בין ליבה כפולה למרובעת והאם מרובעת מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום 🙂 אשמח לייעוץ עבור רכישת מחשב נייד שישמש לעבודה שוטפת עם תוכנות גרפיות,לרבות פוטושופ, לייט רום, אילוסטיירייטור ואין דיזיין. המחשב ישמש אותי לעריכת תמונות באיכות גבוהה (קבצים גדולים יחסית) ולעיצוב גרפי דרישות בסיס- 100% SRGB גודל 14"-15" 1TB SSD עדיפות ל-4K כרטיס מסך ומאיץ גרפי מתאימים עדיפות למשקל נמוך יחסית האופציות שהתמקדתי בהן- LENOVO YOGA. LENOVO LEGION, DELL XPS 15, ASUS ZEN BOOK כמובן שאשמח להכוונה לכל יצרן\דגם אחר. התקציב הראשוני שלי עמד על 5000-6000 ש"ח, ככל שאני קוראת יותר נראה שמה שאני מכוונת אליו עולה יותר (מתכנת להגיע לאילת לרכישה) מה המלצתכם למחשב אופטימלי לעבודה שציינתי? מה הם הפרמטרים שהם MUST…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yoramns,

רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by mandaho,

הציעו לי לקנות מחשב עם מפרט הבא Dell Precision WorkStation 670 E7525 (workstation) chipsets שני מעבדים קסיאון 3.4 ג'יגה XEON 4 MB of L2 Cache 2 MB per core 4 ג'גה ראם ECCDDR2 ארבע יחידות של ג'גה דיסק קשיח 147 ג'גה סקזי 15K כרטיס מסך קוודרו FX1400 צורב די וי די פלוס כונן די וי די רשיון נילווה איקס פי פרו מארז אורגינאלי עם ספק 650 וואט כמה להציע עבור מחשב כזה ? יש לי מסגרת תקציב של 3500 ש"ח למארז כי היתר יש לי והאם במסגרת תקציב זה יש מחשבים יותר חזקים מכזה שהוצע לי לקניה? פשוט רק המחשבה על שני מעבדים 3.4 כ"א ו4 ג'יגה זיכרון אכותי ודיסק קשיח בעל ביצועים מדהימים בחבילה שכזו האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים