עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mo_ster,

היי, מצאתי מחשב (סמסונג NP530U3C-A07IL) שמאוד אהבתי, הזמנתי אותו ומסתבר שאין אותו במלאי לצערי... http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7752140 אני מצרפת את הקריטריונים שלי: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני לא רוצה לעלות מאוד מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא כל כך מבינה בזה... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by leahd3,

שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mrwolf,

אהלן. חזרתי משנה בחו"ל למחשב פנטיום 3 1000 מגה"צ בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן לשדרג. חשבתי לחכות עד שויסטה ייצא אבל ניראה לי שהמצב של המחשב דורש פעולה. בעיקרון המחשב למשחקים ולעבודה רגילה של אינטרנט ומוזיקה. לא משהו מטורף. חשוב לי שויסטה ירוץ עליו בפינוקים. בעיקרון אני די סגור על כל הרכיבים שאני רוצה. DUAL CORE 2 2 ג'יגה זיכרון פנימי SATA II DIRECT X.10 צורב די וי די ומסך דק עם עדיפות ל 19 אינטצ איכותי. הבעיה היחידה שכרטיסי מסך לדירקט החדש יצאו רק בגירסאות HIGH END וזה לא מסתדר תקציבית וגם אני לא מחפש HIGH END אני חושב להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי (RADEON 9000 PRO ) או שאולי לקנות כרטיס מסך כרגע הכי זול שתומך ב SLI ואז בעוד חודש וחצי שייצא ויסטה החדש ביחד עם גל של כרטי…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Gigiben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, אני מרכיב מפרט לחבר שלי, שמעוניין במחשב חזק למשחקים ב6000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קלה], ללא ציוד היקפי... הרכבתי את המפרט הבא ואני צריך חוות דעת \ מפרטים והצעות שלכם... תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1076 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤397 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤927 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 צורב ASUS DRW-20…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by liori,

שלום לכם, כזכור לכם קניתי ווסטרו 1015, והוא מחשב נחמד - חוץ מהעכבר שלו שהוא בלתי ניתן לשימוש כמעט, לא נוח וקטן. אני משתמש בעכבר חיצוני מעולה, ולכן אין לי כמעט בעיה עם המחשב, אני מרוצה ממנו והמחיר של 3000 ש"ח למחשב כזה הוא מצויין. כעת לבעיה שלי - בקישור הבא: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1015&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= מופיעים הדרייברים של המחשב שלי, מתאימים לווינדוס 7. הבעיה היא, שאין דרייבר למצלמה, לא מצאתי בעמוד הזה. יש בעיה נוספת שזה לא ביג דיל, אבל אשמח אם תוכלו לפתור: יש דרייבר נוסף שנקרא "מנהל" משהו,…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. החברה משיקה גרסה מעודכנת לנייד הגיימינג הקטן שלה, שיגיע יחד עם עמדה ייחודית לכרטיס מסך שולחני חיצוני שתאפשר להקפיץ את הביצועים ברגע לכתבה: http://hwzone.co.il/alienware-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9b/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by XGALX,

אוקי היה פה נושא על המחשב שלי(לא אני פתחתי אבל היה)בכל מקרה בגלל הנחה גדולה על המעבד שהשגתי נשארתי עם כסף לשידרוגים ושידרגתי ועדיין נשאר לי 450 שקל לשדרוגים אגם אם אפשר חוות דעת על המיפרטים (המחשב למשחקים כבדים) הישןליפני ההנחה על המעבד) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 25…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Liran Cohen,

שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן חברים , אחרי המון זמן שלא הייתי כאן איזה כיף לחזור צריך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה מעבדים 14700k , 7900x3d , 7950x לאור המטרות שלי , אשמח לשמוע את הפירוט שלכם על מה ולמה. חג שמח שבוע שקט לכל עם ישראל

16. טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..) ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, אני מעוניינת לבנות מחשב חדש-ישן, אבל כבר יש לי חלק מהרכיבים, אז לא צריך להחליף הכל לדעתי. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת, אם בכלל שווה להשאיר את החלקים או להחליף הכל. המחשב הוא לצוריכ סרטי blue ray ומשחקים כבדים כגון starcraft 2 וכ'ו. (צורב יש לי וגם דיסק קשיח, אז אין צורך באלה ). אלה הרכיבים שיש לי אם בכלל כדאי להשתמש בחלק מהם : מסך : Samsung 931BW מעבד : Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך : ati radeon x1950 pro 256MG זכרון פנימי : 2 כרטיסים של : (G Skill F2-6400CL5-1GB (DDR2-800, 400 MHz 2 כרטיסים של : (SuperTalent SUPERTALENT- 500MG (DDR2-667, 333 MHz אני מעוניינת במארז חדש וכרטיס רשת חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח בתקווה שז…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by IlyaN,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מונטוינה מחו"ל, דגם HP Pavilion dv4thttp://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Mobility&series_name=dv4t_series . זה דגם שלא משווק בארץ אז אני חושש שלא יתנו לי שירות פה על אף האחריות. דיברתי אתמול עם HP לגבי דגם אחר שגם כן לא משווק בארץ, במכירות אמרו שיכול להיות שלא תהיה תמיכה בגלל חוסר בחלפים אבל במעבדה אחת הפקידות אמרה שלא תהיה בעייה... עכשיו, זה עניין של זמן עד שיגיעו מחשבים של HP מבוססי מונטוינה לארץ אז מה אתם אומרים שווה לקחת את הסיכון?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המחשב הנייד מיועד לעבודה משרדית, כעיקרון לקורס DevOps וכחלק מזה להרים VM של אובונטו כנראה רק עבודה ב-Terminal לא משהו כבד. אני מעוניין במחשב 13.3" קל משקל עד 1KG. מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 13IAP7 Zenbook S 13 OLED UX5304VA מה כדאי לי?

21. Started by ronigrr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ערב צח המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים כי אין לי כלום! ז"א שיהיה מעבד וקירור למעבד (שקט) ומארז שקט והארד דיסק 250 ג'יגה לוח אם עם כרטיס מסך וכרטיס קול ורשת מובנים גיכרון 1 או 2 ג'גה לא יודע צורב DVD ספק שקט כונן A פלופי מסך דל 20 אינץ לא הרחב עכבר מקלדת אל פסק איכותי שכחתי משהו??? המחשף הוא לשימוש ביתי, קרי -סרטים הורדות, מוזיקה, אופיס, אינטרנט טלוויזיה (לא למשחקים) שככתי משהו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elior_mesmes,

מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו בחודש בערך והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4000 אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. נ.ב. איפה כדאי לקנות? צריך שיהיה סוס עבודה לא חשוב לי מארזים יפים רק ביצועים אלפיי תודות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by theunreal,

אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.