עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by katzar,

המטרות שלי במחשב הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים של hd המסך שלי הוא 22 אינץ' ורזולוציה 1920x1080 ואם אתם רוצים לתת לי עצות למפרט שונה אז שיהיה רק מ- ksp או tms. מחשב מורכב מ ksp: מעבד: 695 ש"ח Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 קירור למעבד: 110 ש"ח Arctic Freezer 64 Pro http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3884 לוח אם: 365 ש"ח 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 כרטיס מסך: 1150 ש"ח HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 זיכרון: 235 ש"ח 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסק קשיח: 189 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150~200 אהל עדיף לא לעבור את 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: GTA IV * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן ,…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , משחקים כמו FIFA CSGO א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, סוני וגאס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by igalgerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי גם בבית כמחשב ראשי וגם אני יוכל לקחת אותו איתי למקומות כמו לימודים. (אני יחבר אותו בבית למסך..) אין לי הגבלת תקציב, עדיף שלא יעבור את ה8000 אבל אם צריך אני מוכן להשקיע כדי לקבל מחשב טוב ונוח. אני מתלבט האם לקנות את המחשב בארץ או להזמין מחו"ל - הבנתי שלרוב יש בעיות אחריות. * מטרות המחשב? תיכנות, שימושים כללים, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכה ואולי טיפה משחקים לא הכי כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 * משקל רצוי? רצוי מחשב קל מאוד עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by נדב אייל,

קניתי מקלדת בארה"ב ולצערי היא לא נוחה לי. אני מעוניין למכור אותה ולא יודע כמה אפשר לבקש עליה. היא היתה בשימוש כשבועיים, מעבר לזה היא נקיה וחדשה. אין כיתוב בעברית. עלתה לי 660 ש"ח כולל משלוח. המודל: Topre Type Heaven

6. שלום לכולם, השאלון: תקציב - 6000-7000 * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד ללימודים שיריץ בקלות תוכנות כמו AUTOCAD, STRAP ו-OFFICE.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוצה מסך 13" אני סוחב אותו איתי הרבה, אז שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יו מינימום FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לכוון בסביבות המחיר הזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, זה דיי גבול מקסימלי. אם עניין של 100 לפה ולפה אז בסדר ולא נורא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לתלמידה במגמת קולנוע, שימוש תדיר בתוכנות כמו Premier. גם מצלמת סטילס כתחביב אז הרבה Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

8. Started by ronmar,

יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by jioht games,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. היי, אני מתכנן לקנות מחשב עבור עיצוב, תלת מימד וסרטונים (יריץ תוכנות של פוטושופ, אילוסטרייטור, סינמה 4D, אפטר אפקטס, פרימייר), והתקציב שלי הוא 5000 - 5500 שקלים. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ודברים כאלו. אשמח לעזרה תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. לנצל את כל התקציב, אם יש אפשרות לדחוס מסך בלי להתפשר על שאר הרכיבים אז אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה נטו. תוכנות: פוטושופ, לייטרום, AVID, PREMIERE ואולי בעתיד עוד תוכנות תלת מימד ועיצוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר נוחים-לא חובה אלחוטיים-לעבודה ממושכת, ללא רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא. הרכבה בחנות- כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. גר בירושלים 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הנושא לא רלוונטי יותר

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Koby,

שלום לכולם אני קונה מחשב שבוע הבא ואני צריך הצעות לשיפורים במפרט המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק בעקרון זה המפרט: 1 x Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK 983.26 ש"ח 1 x Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,998.99 ש"ח 1 x Gigabyte- 7950 GX2 1GB-DDR3 - PCX - Retail 3,377.02 ש"ח 1 x NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 2xWD Raptor X 150GB - 10,000RPM 16MB 1 x GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח Thermaltake Toughpower 750W 1 x 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1,885.32 ש"ח 1 x Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 259.03 ש"ח בעקרון הדברים שאני לא בט…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by koren,

ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 20,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: samsung 171lcd 17(lcd תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0 תוכנה לצורב: nero 5.5 מערכת הפעלה: win' xp pro 2002. *ההורים שלי רומים לקנות לי גם קונסולה אז מה יותר עדיף xbox/gamecube (יש לי כבר ps2). אז בבקשה חברה תעזרו לי לפני שאני קונה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. צריך לקנות הכל השבוע, צירפתי את המפרט, החלקים בלי המחיר קיימים ממחשב קודם. יש מה לשפר או לשנות ?? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום אשמח עם תעזור לי עם מפרט למחשב חדש אני רוצה כמה דברים בבסיס 1. מסך 19" (לדעתי LG 2MS ההוא) 2. ספק כוח Enermax 400W 400wELT חשוב לציין שהמחשב האומנם לא מיועד למשחקים כלל אבל אני רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, אם אפשר, למרות שממש לא קריטי מצידי אפילו GF6200 יספיק לי אשמח לעזרה :-) חן.

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amma,

שלום, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל, אם בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם! אני חייב (!!!) לקנות מחשב חדש, ואני זקוק לעזרתכם... (למה חדש? P3 עם 128MB כבר ישן מדי, לא?) נתחיל בתקציב: 5000 ש"ח, ללא מסך. (כולל עכבר, מקלדת ושאר ירקות. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים.) את התתקציב ניתן למתוח ל- 6000 ש"ח, אבל בואו נתחיל בקטן... מה המחשב יעשה, בסופו של דבר: עיבוד תמונה. גודל הקבצים: 6MB. עבודה בפוטושופ בעיקר, אבל יש גם תוכנות אחרות של קנון, לדוגמה, שירוצו על המחשב. כנראה שיהיה מולטיטסקינג (משהו שלמדתי באתר...) בנוסף, גלישה באינטרנט, והעברת קבצים גדולה. (למרות שאני יודע שזה לא משנה כ"כ...) דרישות מינימום: 1GB זיכרון RAM. לפחות! מהיר ככל שניתן. (אשמח לשמוע על אפשרות ל- 2GB. אני יודע שזה נשמע מוגזם, אבל מאנשים שמעבדים תמונות, הבנת…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני רוצה להרקיב מחשב טוב למשחקים, קצת עריכה (לא רציני), ולשימוש יומי. אחרי שבוע של חיפושים ואני לא מעודכן בחידושים הגעתי למערכת כזאות התקציב שלי 3500-5000 אין צורך בציוד הקפי, אין צורך במסך, לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך לכלול את התוכנות, מארז יש לי מהמחשב הישן אני חושב שהוא מתאים... לוח אם: ASUS MAXIMUS EXTREME III SOCKET1156 מעבד: INTEL CORE I7 2600K 3.4 GHZ , S1155, 8MB זכרון: DDR3 2X4 PATRIOT GAMER2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך: ASUS HD 5850 1GB GDDR5 דיסק קשיח: 'WESTERN DIGITAL 1TB SATA III 7200RPM 64MB ספק כוח: CORSAIR CX 600W ACTIVE PFC 12CM FAN מה דעתחם על המחשב? מה חסר? מה לא מתאים וצריך להחליף? מראש תודה!

23. Started by Avraham Yurkevich,

* מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס) 2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל) * גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6) * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Darkwood,

ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.

25. * נפח דיסק קטן, אם אין 256 GB SSD משתלם אז אפשר גם חצי טרה בHD. * רק 8 GB ראם כרגע עם אפיק לשדרוג עתידי. * מסך '23 ומעלה. תודה..

דיונים חדשים בפורומים