עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alexg657,

ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by odedk,

אשמח לעזרה בחיפוש אחר מחשב נייד, אלה הדרישות בגדול: * מטרות המחשב? גלישה, מסמכים ותכנות ב-VISUAL STUDIO * גודל המסך? 14 או 13.3 מכיוון שאני רוצה להשתמש בו בעיקר בנסיעה ברכבת * משקל רצוי?עדיף עד 2 ק"ג, אבל אפשר עד 3 ק"ג - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, שעה וחצי-שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף HDMI, לא קריטי * בלוטות? לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא משמעותי, רק בשביל התקנת WIN * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי ש-DELL, LENOVO טובות הדגמים שחשבתי עליהם כרגע הם: DELL 4030 (אין עליו הרבה מידע באתר יש סיבה?) DELL 3010 (האם המסך שלו …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, עד 1,000 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, הקמת סביבות וירטואליות וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא, אבל לא פוסל אפשרויות עתידיות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dsane,

בן שנתיים בערך אין דיסקים או חוברות Q8200 asus p5g41t-m LX kingston ddr3 2*2Gb ram radeon x1950 עם accelero s1 (קירור פסיבי) ספק hec 400W 120mm antec 200 כונן DVD יימכר ללא הארד דיסק.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nadavkr3,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב נמוך-3000 עד 4000 ש''ח(כולל הכל). אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט ולתת המלצות לחנויות(באזור תל אביב)?

7. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: יש כבר ג'יג'ה זיכרון(מיקרון), 2 הרד דיסקים WD80GB 8MB-CAHCE, מארז, מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. המחשב למשחקים, לא ל OC. המפרט צריך לכלול: 1. מעבד A64 - ההבדל בין 512K ל 1MB זיכרון מטמון משנה מאוד? 2. לוח ל A64, שיהיה צ'יפסט טוב, בכל תמיכה ב RAID, וכל הפיצ'רים הרגילים: כ.קול(לא חייב מאוד איכותי, סביר+), כרטיס רשת, USB..... 3. NEC 2510A 4. X800 PRO של חברה טובה. 5. ספק כוח איכותי וחזק. 6. קירור למעבד(אם אין סטנדטי). עדיף לחסוך כמה שיותר ולא לבזבז סתם, לתת תמורה טובה למחיר, למרות שהוא לא מוגבל. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

11. בשעה טובה נולדה בתי השלישית בלידת בית נהדרת ואני לוקח חופשת לידה, במהלכה אהיה רוב הזמן OFF-LINE ולכן אני נפרד מכולם פה זמנית. אחזור בקרוב (חודשיים-שלושה) ואנסה להתעדכן בינתיים ככל האפשר. מאחל לכולם רק טוב, TMPUSR

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח

13. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אני רוצה את החלקים הכי טובים שיש תקציב? 2500 דולר המחשב ל משחקים כבדים אני חי בחול בNY תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by leahd3,

שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת קוד צד לקוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1, doom, the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ של dell ברזולוציה טבעית של 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

16. בעצתכם שאיבורי מסריחים הלכתי גם ללוג'יק פי סי וזה המפרט שקבלתי מהם... המוכר טוען שזה בהחלט יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות, אבל אני לא בטוח מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5226 Foxconn 3GTA 210 Midi Tower 300 W True Power Case 215.28 ¤ 1 215.28 ¤ 1 927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 163.00 ¤ 1 163 ¤ 2 1680 AMD Athlon XP 2800+ 333 Mhz Tray CPU 740.02 ¤ 1 740.02 ¤ 3 3995 Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP 60.01 ¤ 1 60.01 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 480.00 ¤ 1 480 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 1904 ABIT NF7-SL …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

19. שלום 🙂 אשמח לייעוץ עבור רכישת מחשב נייד שישמש לעבודה שוטפת עם תוכנות גרפיות,לרבות פוטושופ, לייט רום, אילוסטיירייטור ואין דיזיין. המחשב ישמש אותי לעריכת תמונות באיכות גבוהה (קבצים גדולים יחסית) ולעיצוב גרפי דרישות בסיס- 100% SRGB גודל 14"-15" 1TB SSD עדיפות ל-4K כרטיס מסך ומאיץ גרפי מתאימים עדיפות למשקל נמוך יחסית האופציות שהתמקדתי בהן- LENOVO YOGA. LENOVO LEGION, DELL XPS 15, ASUS ZEN BOOK כמובן שאשמח להכוונה לכל יצרן\דגם אחר. התקציב הראשוני שלי עמד על 5000-6000 ש"ח, ככל שאני קוראת יותר נראה שמה שאני מכוונת אליו עולה יותר (מתכנת להגיע לאילת לרכישה) מה המלצתכם למחשב אופטימלי לעבודה שציינתי? מה הם הפרמטרים שהם MUST…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Swimmer,

AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זקוק להמלצה של מיפרט לעריכת וידאו( גם אנלוגית )על בסיס אינטל, בעלי ניסיון מעשי - האם pinnacle או כרטיס וידיאו אחר? ללא מסך ,כרטיס קול בסיסי,מערכת קירור טובה ושקטה ! תקציב 4000 שח -+ בנוסף המלצה לצורב מתאים האם יש יתרון משמעותי למפרט ה-AMD שהצעתם בסוף יוני בכ-4700? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול איך המחשב הנ"ל שבניתי לחבר. הוא נתן לי טווח של 2.5-3K אז השתדלתי לנצל אותו במלואו. המחשב הוא בעקרון לעבודה סטנדרטית ומשחקים ולכן התפשרתי על המעבד לטובת הכרטיס מסך וכמו כן המחשב יהיה בסלון ולכן חשוב השקט ולכן המארז הזה... רק אני לא יודע אם הוא ממצא את התקציב ואם המאוורר סטוק של המעבד הנ"ל שקט. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪530 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים