עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  4. Started by Iko89,

* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, מחפשת מחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח מטרה: עבודה משרדית + צפיה בסרטים (וגם הורדה, יסלח לי אלוהים...) מעבד:לא פחות מ - core i5 גודל מסך: לא נעולה על זה -שיאפשר צפיה נוחה אבל שלא יהפוך את המחשב למפלצת בגודל ובמשקל משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות) יציאות מיוחדות: HDMI עדיף שיהיה צורב DVD מילה כללית: חשוב שיהיה מחשב חזק כי זה אמור להיות המחשב ביחיד בבית שיהיה בשימוש כבד של כל הנוכחים. הרבה תודה מראש. שרית

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by yairhass,

מחפש מחשב נייד לעבודה ולפגישות. הוא צריך להיות קומפקטי כדי שאוכל לראות את האדם שיושב מולי כאשר הוא פתוח. התקציב גמיש אבל אני לא רוצה לשלם על מה שאני לא צריך. אני לא גיימר. אני כן מריץ מספר תוכנות במקביל ורוצה מחשב שרץ היטב. מוכן לשלם בשביל זמן סוללה ארוך יותר ובשביל מסך שעובד טוב גם באור יום בחוץ. גם בשביל איכות סאונד אסכים לשלם. עיצוב - כמה שיותר קטן במגבלה של מסך 13.3. אשמח לקבל המלצות למחשב מתאים.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. * מטרות המחשב? הרצה של מספר מערכות הפעלה במקביל, וירטואלציה, תיכנות וכדומה - אין צורך בחוזק למשחקים אבל זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה להפעיל GUI מורחב ופיצ'רים של ווינדוס 7 ושל Ubuntu 9.04 כאשר הם רצים אחד בתוך השני. * גודל המסך? 15+ עדיפות ל LED * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לאור העובדה שזה עומד להיות מחשב "עבודה" (תיכנות בעיקר והרצת VM) אשמח אם תיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא ממש אבל תמיד נחמד שיש. (אבל החוסר בזה הוא לא זה שימנע ממני לקנות) * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB כאשר עדיפות היא של RPM 7200 של 320 GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שלום רב לחברי הפורום. אשמח להמלצה על מחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות. תודה מראש למסייעים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, חריגה של 50 ש"ח, עדיף שיעלה פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש מורה. עבודה ביישומי אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, לא אמור להתאמץ יותר מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Epidem,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. *תקציב: 1,500 - 2,700 משהו כזה.. זורם * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זורם אתכם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? זורם אתכם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB במינימום * כונן CD/DVD? צורב? צורב, דה * כונן Bluray? זורם אתכם * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זורם אתכם * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.. שיעבוד מהר בלי להתקע, אין צורך בגיימינג. רוצה לקנות מחר מ KSP באילת בKSP המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17448&txt_…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by cocooi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה (אוהב להשתמש בכמות עצומה של כרטיסיות), פוטושופ חובבני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kolola,

שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by zvi8875,

שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

19. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים והורדות. * גודל המסך? 16 - 17 אינץ' מסך מבריק * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תקציב ללא הגבלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס גודל - סביבות 17 כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים. תודה רבה שבוע טוב ושקט

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. * מטרות המחשב:משחקים(Generals,Warrock,CS לא משהו רציני...אם אפשר גם Red Alert 3) וצפיה בסרטים * גודל המסך:15 ומעלה...כמו של Dell Inspiron * משקל רצוי:אממ סטנדרטי...לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה תהיה אחלה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:אמממ 160GB מינימום * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חנויות מוכרות כמו SKYPC,IVORY וכדומה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. היי חברה אני מבקש הצעת מחיר למחשב נייד. תקציב עד כ2000 שקלים מחשב מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר ועבודות משרדיות כגון אופיס משחקים קלים ומעט צפייה בסרטים. גודל מסך לפחות 14 אינץ לא פחות. משקל פחות בעייתי המחשב לא יזוז יותר מדי . זמן סוללה של כ 2.5 3 שעות יציאות USB כמובן וכניסה לכרטיסי זכרון. וכמובן WIFI בלוטות לא מעניין. דיסק קשיח מינימום 160 גיגה. נדרש צורב DVD פרמטר מאוד חשוב מבחינתי למחשב הוא אמינות, מחשב שיהיה אמין מאוד עם מינימום תקלות. אשמח לקבל המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 10 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים