עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעצב מקצועי ומצלם עובד רוב הזמן עם פוטושופ, בדרך כלל על קבצים קטנים יחסית אבל לעיתים על קבצים גדולים (1.5 ג'יגה). אני לא מבין בזה כלום ואשמח לעזרה ממי שמבין: מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i7-6700-12~18~111.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK ALFAR + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0 קדמיות מקדימה ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 6700 3.40GHz SkyLake לוח אם : ASUS Z170P CHIPSET Z170 זיכרון :16GB DDR4 2133MHZ דיסק קשיח : SSD 240GB דיסק קשיח : WD / TOSHIBA 1000GB SATA 3 כרטיס מסך : PNY QUADRO K2200 4GB DDR5 כונן א…

2. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים. ראיתי בזאפ דירוג טוב של חנות שמתמחה בסוללות למחשבים ניידים. אני חושב לרכוש סוללה לדל לטיטיוד שלי אבל מתלבט בין סוללה מקורית לחליפית: מקורית: http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=14051 חליפית: www.sollan.co.il/sale.asp?pid=14049 מחשב נייד שלי מחובר לספק חשמל באופן קבוע ואני צריך סוללה לצרכי גיבוי בזמן נפילת או הפסקת חשמל. למרות שיש הבדל של 130 ש''ח בין סוללה מקורית לחליפית, אני חושב שחליפית תתאים לי יותר למטרה הנ''ל. מה דעתכם? חוויתם בסוללות חליפיות פעם? איך הן מבחינת בטיחות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

6. Started by Nachum987,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Dima323,

HP DV6411EJ סוג מעבד מעבד intel® pentium® dual core processor t2130 ‎1.86 ג´יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1‎ mb ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של windows vista® home premium זיכרון סטנדרטי ‎1,024 mb זיכרון מרבי תומך בזיכרון ddr2 של עד 2gb‎ מערך הזיכרון ‏(‎2 x 512 mb‏) כונן דיסק קשיח פנימי ‎120 gb sata hard disk drive 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי super multi dvd writer ‏(‎+/-r +/-rw) עם תמיכת double layer (שכבה כפולה) מאפייני המערכת מודם מודם 56k במהירות גבוהה ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100bt טכנולוגיות אלחוט 802.11b/g wlan יציאות קלט/פלט חיצוניות 2 יציאות usb 2.0‏, יציאת vga אחת, מחבר מודם rj11 אחד, מחבר אתרנט rj45 אחד, יציאת s-video tv‏, יציאה א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by omer11a,

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כרטיס מסך כבר יש לי forsa geforce 9600gt 512mb תגידו לי מה יש לשפר או להוריד כי סך הכל אני מחפש מחשב עמיד וזול למשחקים...תודה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 FSP 500W 60APN, יחידות 1 ¤233 http://www.rsm.co.il/produc…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צריך לקנות הכל השבוע, צירפתי את המפרט, החלקים בלי המחיר קיימים ממחשב קודם. יש מה לשפר או לשנות ?? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני עובד באוניברסיטה ואנחנו עמודים לקנות מחשב להרצות סימולציות ואלגורתמים כבדים. המעבד שהולך להיות במחשב הוא : Intel® Core™ i7-6950X Processor Extreme Edition הלוח אם : Gigabyte GA-X99P-SLI ספק כוח: Silent 550 Watt. 80 PLUS certified 1. השאלה שלי לגבי הלוח אם הוא מתאים לשדרוג עתידי של GPU ? אם לא איזה לוח אם מומלץ ? 2. האם הספק כוח מספיק ? 3. על איזה GPU אתם ממליצים ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! לפני כחמש שנים רכשתי מחשב (לאחר התייעצות בפורום ), שמטרתו הייתה בעיקר עיצוב גרפי, כולל תוכנות עריכת כבדות 3D, סרטים ומשחקים. היום אני בקושי מצליח להתקין משחק על המחשב, ורציתי לדעת האם עליי להחליף את כולו או שניתן לבצע שדרוגי חומרה ספציפיים. intel Q9550 2.83 Gigabyte GA-EP43-DS3L 6GB RAM (DDR2) ATI HD4850 512MB זהו בגדול הבסיס שלו. אשמח לדעת מה דעתכם, וזו תעזור לי מאוד. תודה!

17. Started by mandaho,

הציעו לי לקנות מחשב עם מפרט הבא Dell Precision WorkStation 670 E7525 (workstation) chipsets שני מעבדים קסיאון 3.4 ג'יגה XEON 4 MB of L2 Cache 2 MB per core 4 ג'גה ראם ECCDDR2 ארבע יחידות של ג'גה דיסק קשיח 147 ג'גה סקזי 15K כרטיס מסך קוודרו FX1400 צורב די וי די פלוס כונן די וי די רשיון נילווה איקס פי פרו מארז אורגינאלי עם ספק 650 וואט כמה להציע עבור מחשב כזה ? יש לי מסגרת תקציב של 3500 ש"ח למארז כי היתר יש לי והאם במסגרת תקציב זה יש מחשבים יותר חזקים מכזה שהוצע לי לקניה? פשוט רק המחשבה על שני מעבדים 3.4 כ"א ו4 ג'יגה זיכרון אכותי ודיסק קשיח בעל ביצועים מדהימים בחבילה שכזו האם יש אלטרנטיבות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו בחודש בערך והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4000 אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. נ.ב. איפה כדאי לקנות? צריך שיהיה סוס עבודה לא חשוב לי מארזים יפים רק ביצועים אלפיי תודות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך ח…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by maor66,

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בקרוב ואני צריך לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות,בתור סטודנט להנדסת תוכנה כנראה גם תכנות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר, בערך 5 שעות, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם אפשר אז HDMI, אם לא אז לא קריטי* בלוטות? לא קריטי, אבל עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by castro,

מה דעתכם על המחשב ? מעבד: Intel Core 2 Duo T9300 מהירות: 2.5GHz זיכרון: 4GB מהירות זיכרון: 800MHz דיסק קשיח: 320GB מהירות דיסק: 5400RPM זה בקיצור המחשב, מה אומרות הביקורות עליו בערך? האם הוא בנוי טוב, וכדומה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם זאת הודעתי הראשונה (למרות שאני רשום כאן מ-2008 משום מה :s05:). לאחר בדיקה של כמה מפרטים שנוצרו כאן באותם הסכומים והשימושים והבנה של מפרטים מבחינת יחס עלות/תועלת יצרתי לעצמי מפרט עפ"י הפרמטרים הבאים: 1. תקציב: 7,000 ₪ עם חריגה ל- 7,500 ₪ 2. שימושי המחשב: * גיימינג - AA+AF גבוה, רזולוציית מסך - 1920X1080. * עריכת סאונד - קיים כרטיס קול ברשותי. * עריכה גרפית - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב, 3DSMax ו- Maya. * עריכת וידאו - רינדורים מהירים ועבודה אינטנסיבית במוצרי אדוב + Avid ו- Fusion * וירטואליזציה - מריץ מערכת vSphere לבדיקת שרתי VM במקביל. 3. ציוד היקפי: אין צורך כלל. 4. אוברקלוק: אופצייה לאוברקלוק (בינוני) עתידי. 5. מ"ה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by hezy,

איך המחשב אני קונה אותו השבוע אבל תציעו לי איזה חלקים להחליף ותגידו איך המחשב מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1164ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 852ש"ח זיכרונות-2* DDR KINGSTON 400MHZ 256MB CL2.5 678ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 2264 ש"ח מסך-VIEWSONIC FLAT TUBE 17' G75F 1117ש"ח מקלדת-CHICONY BP9885 MULTIMEDIA USB BLACK 80ש"ח עכבר-MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE 154ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 350ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 75ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 582ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 270ש"ח מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 30…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Vidati,

אין מקלדת ועכבר וגם רמקולים כי זה דברים שוליים ולא כל כך חשובים! המפרט צריך להיות לגיימרים! 763 ABIT INFINITY NF4 SLI 1911 AMD Athlon 64 3800 939 BOX VENICE 816 1G (512Mbx2) KIT PERFORMANCE CL-2-3-3-6 OCZ 616 Western Digital 250Gb SATA 2369 Geforce 7800GT 256 mb VIVO Retail GIGABYTE 252 NEC-3540A x 16 DUAL LAYER BLACK 616 THERMALTAKE XAS…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.