עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GooG,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…

2. בנו לי פה מפרט לפני כמה זמן אבל הסכום קצת חרג מהתקציב... האם אפשר להוזיל את המערכת בהתבססות על AMD ולהישאר עם ביצויים דומים? רצוי שהתקציב ינוע בין 3500 - 4000 ש"ח. הינה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס ט…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. מעבדי אינטלCore 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונותDDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחיםWestern Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסךeVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול7.1 Channel Audio צורביםPioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 ארזיםHJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W, 12cm Fan (24pin) מקלדותLogitech Value Keyboard Black עכבריםLogitech SBF90 Optical Wheel Black רמקוליםCREATIVE SBS A30, 2.0 מחיר : 3000 חבילה זו כוללת אחריות לכל …

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת

• 19 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by oren12,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיעלו עליו משחקים,סרטים וכל הדברים האלה.. עד 4000 ש""ח איזור צפון (TMS,IVORY,IQPC..) שיעבדו עליו בעיקר המשחקים החדשים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]2000-2500 ש''ח[/glow] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) [glow=red,2,300]הורדות ומשחקים כבדים כגון :[/glow] [glow=red,2,300]Wolfenstein, NFS Shift, Prototype,GTA IV[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. [glow=red,2,300]מסך דק LCD[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]כל מה שפה: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או ל…

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  9. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קול אוף דיוטי 8, קריסיס 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  11. התקציב: עד 6000 ש"ח. היעד: מחשב שיריץ סרטים באיכות טובה (480P), שזמן חיי הסוללה יהיו ארוכים (5 שעות), שיהיה נוח לקרוא בו, ושכמובן תהיה תמיכה בווייפיי. כונן אופטי הוא לא חובה אבל כונן קשיח גדול יתקבל בברכה. שהרמקולים, המקלדת והטצ'פד יהיו איכותיים ו...זהו. חשבתי על hp mini 311, אבל אני מתלבט אם גודל המסך שלו יספק אותי. ד"א אני כותב מהפלאפון. עד מתי מרץ 09?!?!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by dpv1,

שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by AdiD,

מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by BENZBENZ,

שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by Shoko,

השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ASAFBS2,

שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by LiavH,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by WizardOfOz,

דרישות מינימליות: מחשב של INTEL. מעבד 4 ליבות כרטיס מסך nVidia דגם 9500+ 1024mb חלקים חדשים לא דגמים ישנים. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by 10ziv,

1. מה התקציב המקסימלי:2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).:לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים:18.5 אבל אני אולי קונה יותר מאוחר מסך של 27. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by avihai159,

שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by Mr_Kevin,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by nbjo460,

ב"ה1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3850 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ותכנות(לתכנת אפליקציות) באקליפס ואימולטר של אנדרואיד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes 2014 fifa 2014 sonic כל מיני משחקים ואולי:nba 2k14 ,need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים