עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Danikz,

1. מה התקציב המקסימלי? 1700-1800. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי שהכל יעבוד בו אחלה, משחקים, עבודה משרדית וכו' .. א) משחקים כמו : Cod4, Fifa09/10 וכו' .. ב) אני רוצה שהמחשב יהיה סביר ושיוכל להריץ משחקים לא הכי כבדים אחלה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by xMiisha,

. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. שלום אני מעוניין בנייד מעדיף DELL אבל לא חייב, לעבודה בתלת מימד שיהיה Core 2 Duo כרטיס מסך טוב לעבודה בתלת מסך 15.6 אינצ HD WLED זיכרון 3-4 גיגה ארד דיסק 250 -500 גיגה לא קריטי, מעדיף 7200RPM קנייה בארה"ב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה והפקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיו משחקים פה ושם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש בעיקר ליצירת מוזיקה. התקציב שעומד לרשותי הוא 3000 ש"ח - לא כולל מסך, ולא כולל כרטיס קול (אותם אני קונה בנפרד) דרישות: שהכרטיס מסך יאפשר לחבר 2 מסכים. שיהיה חיבור Firewire. שהמחשב יהיה שקט (מארז וקירור). החדר בקרה של האולפן הוא גם החדר הקלטה, ככה שהמחשב צריך להיות שקט כדי שלא יהיו רעשים מיותרים. מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרון X2 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty - 2GB Kingston Value דיסק קשיח Seagate - ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ כרטיס מסך ASUS 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E צורב Pioneer DV…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מער…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by gaby1992,

שלום לכולם, אני צריך מפרט ב7000 שקל ללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC ויש לי מסך 24" המטרה היא למשחקים כבדים וסרטים אבל סרטים בעדיופת שניה... עכשיו הבקשות המיוחדות הם... מעבד Q9550 והכרטיס החדש של NVIDIA GTX295 הדבר שבאמת חשוב לי הוא שלא תבנו מהיבט כלכלי לא לנסות לחסוך כי אני חסכתי 4 חודשים בשביל זה.... ואני מעוניין לקנות את המערכת עם מלוא הכסף (אך כמובן לא להגזים עם מארזים ב 1000 שקל ) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by GooG,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 5,000 ש"ח, חריגה של 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: אין צורך ב-SSD או בכונן קשיח. המחשב הקודם כולל קירור מעבד cooler master hyper 212 שאני חושב שאפשר להשתמש בו....? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב אבל לא קריטי מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?: אין צורך מיוחד באוברקלוק, אבל אם יהיה משתלם לעשות מפרט עם אוברקלוק אז אין בעיה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: לא. העיקר שייצא כמה שיותר זול. גרים בא…

11. בנו לי פה מפרט לפני כמה זמן אבל הסכום קצת חרג מהתקציב... האם אפשר להוזיל את המערכת בהתבססות על AMD ולהישאר עם ביצויים דומים? רצוי שהתקציב ינוע בין 3500 - 4000 ש"ח. הינה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1046 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס ט…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. מעבדי אינטלCore 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונותDDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחיםWestern Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסךeVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול7.1 Channel Audio צורביםPioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 ארזיםHJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W, 12cm Fan (24pin) מקלדותLogitech Value Keyboard Black עכבריםLogitech SBF90 Optical Wheel Black רמקוליםCREATIVE SBS A30, 2.0 מחיר : 3000 חבילה זו כוללת אחריות לכל …

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת

• 19 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by oren12,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיעלו עליו משחקים,סרטים וכל הדברים האלה.. עד 4000 ש""ח איזור צפון (TMS,IVORY,IQPC..) שיעבדו עליו בעיקר המשחקים החדשים

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]2000-2500 ש''ח[/glow] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) [glow=red,2,300]הורדות ומשחקים כבדים כגון :[/glow] [glow=red,2,300]Wolfenstein, NFS Shift, Prototype,GTA IV[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. [glow=red,2,300]מסך דק LCD[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]כל מה שפה: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או ל…

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  18. 1) תקציב - 3500 2. מטרות המחשב - משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות. תודה לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קול אוף דיוטי 8, קריסיס 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. התקציב: עד 6000 ש"ח. היעד: מחשב שיריץ סרטים באיכות טובה (480P), שזמן חיי הסוללה יהיו ארוכים (5 שעות), שיהיה נוח לקרוא בו, ושכמובן תהיה תמיכה בווייפיי. כונן אופטי הוא לא חובה אבל כונן קשיח גדול יתקבל בברכה. שהרמקולים, המקלדת והטצ'פד יהיו איכותיים ו...זהו. חשבתי על hp mini 311, אבל אני מתלבט אם גודל המסך שלו יספק אותי. ד"א אני כותב מהפלאפון. עד מתי מרץ 09?!?!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by dpv1,

שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by AdiD,

מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by BENZBENZ,

שמעו אחים שלי אני חייב מפרט למחשב חדש ומהררר אז יאללה בוא נעבור על החוקים ונראה שלא פיספסתי כלום אני רוצה מחשב למשחקים כמו cod5 pes9 וכל מיני כאלהה.. שירוצו לי על high אני חושב שאני ירצה אוברקלוק אבל לא גדול תמליצו לי בקטנה ותסבירו לי בקטנה מה הסיכונים ומה התכונות הטובות בזה.. אני יצטרך מקלדת+עכבר+מסך(הכי זולים שיש) לא אכפת לי השקט רק שלא יהיה כמו משאית OC קטן אני חושב לביינתים ומשחקים אמרתי כבר וcrysis 2 שירוץץ חלקקקק...אני מת על המשחק הזה אז שירוץץ מהר ועל איכות גבוה תודה לכולם מראש ועם טעיתי במשהו מנהלים לתקן בבקשה אני חדש פה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.