ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב FreeNAS שישמש לכלל שירותי האחסון במשרד. אחסון קבצי גיבוי רגילים אחסון VHD למכונות וירטואליות שרצות על ESX אחסון גיבוי Time Machine למחשבי מק העברת קבצים בין משתמשים. חשבתי להתחיל עם 4 דיסקים של 2TB ולהשאיר אופציה להרחבה עד הכפלה. אני משער שאני לא צריך יותר מדי כח עיבוד. הדגש לכאורה על ספק, מארז, ולוח אם. התקציב גמיש לשני הכיוונים. אם אני טועה לגמרי בכיוון אנא ספרו לי על כך. תודה מראש נ.ב. עדיפות גדולה ל TMS
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1) תקציב? 5000-6000 ש"ח 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישהבאינטרנט, אמייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחוריותר מאחד) לרוב משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד היקפי ?(לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא זקוק לציוד היקפי. 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לאצריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלקכלשהו ? G-force 8800GT 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה אוכל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיהבמחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלוויזיה או כונן DVD) צורב DVD, כונן DVD, כרטיס רשת(ניתן מובנה.). 8) האם נושא הקירור והיופי במחשבחשובים לך ?…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם זה באמת חשוב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? gta 4, crysis וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב?6000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים, תוכנות כבדות ועוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר מארז NZXT TEMPEST 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?מאוורר אני רוצה MUGEN2 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא קריטי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. כל המשחקים הכי חדשים, רזולוציה 1680X1050 עוד הערה שלי: עדיפות למעבד הזה INTEL Core I7…
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לקנות מחשב למשחקים ואנחנו נשמח לקבל מפרטים מתאימים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים וסרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Sims3 TitanQuest ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא צריך שזה יהיה על איכות מקסימלית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המסך ישן ויוחלף למסך אחר בהקדם עם רזולוציה HD Ready 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא דרוש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) …
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עריכה: עשיתי לפי החוקים: הערה*: הסכום אמור לכלול גם מסך בגודל של 19 אינטץ' 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ , עריכת וידאו צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים מידי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך גם מסך חדש בגודל 19 אינטץ', אבל למשחקים לא כבדים מידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך גודל 19 אינטץ' 4. האם יש…
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
[h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי, אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים? יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online. חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!! אשמח לקבל חוות דעת כ…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שיהיה כולל צורב DVD, שיהיה מבוסס קונרו.... לא צריך מקלדת\עכבר\רמקולים. תודה מראש =] עריכה: עדיף מארז יפה של טרמלטק, אולי הסופרנו...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש. מטרת המחשב היא משחקים כבדים לטווח של כשנתיים. בסך הכל אני לא צריך שום ציוד היקפי, רק מחשב. אני פשוט צריך שתבנו לי מפרט טוב ב4k (יש אפשרות לחריגה אם צריך, אבל לא גדולה). מחשב שאהנה ממנו לטווח של שנתיים, שיפעיל את כל המשחקים על המקסימום וכו'. אני לא מתכוון לשדרג אותו זאת אומרת מה שאני קונה עכשיו נשאר איתי לשנתיים. אני לא ממש מבין בoc אז לא יודע מה לרשום לגבי זה. יש לי מסך 19 אינץ' מקרוב אני משדרג אותו ל24. אז תביאו מפרט בשביל מסך 24 אינץ'. תודה.
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מהו תקציב לרכישת המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 0 מהם השימושים במחשב? 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות איזו מערכת הפעלה תשתמש: מסוג 32bit האם תבצע OverClock למחשב? בקטנה למעבד האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? הכי זולה שיש הרכבה: כן הערות: המעבד שברשותי הוא (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB המפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי רק עוד כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, COD MW3, Saints Row 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מקווה 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, צפיית סרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אני צריך מסך 20"-22" 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינ…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3200 חריגה עד 200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ADOBE AE,PHOTOSHOP,GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתכוון לקנות מחשב כמה שיותר מהר אפילו אם יביאו לי עכשיו מפרט טוב אני קונה אני ממש דחוף לי מחשב אז קיצר.. אני צריך מחשב בסביבות ה-3000-3500 אני מעיקרון המחשב צריך להיות מהיר!! יותר לאינרטנט אני יתקין עליו משחק אחד שתיים לא כאלו כבדים אבל בינונים כזה (קאנטר בטרייק למי שמכיר..) אבל בעיקרון אני עובד יותר על המחשב מתכנת אתרים ומעצב וזה כאילו הרוב על האינטרנט.. אני צריך הכל מחשב כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך+רמקולים אני צריך צורב DVD.. בקשר למארז בדיקת מערכת הרכבה וכל זה תקשיבו אני רוצה מארז יפה כאילו לא כזה מכוער שחור בלי כלום אני גם לא צריך כזה אתם יודעים איזה דרקון בצד וכולו שקוף למה זה עולה יותר אם זה בסדר מבחינת התקציב אז סבבה.. וההרכבה וכל זה אני יודע להרכיב מחשב א…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תקציב:4000-5000 שקל מטרות המחשב:משחקים (גיימר) לדוגמא- GTA IV, CRYSIS,need for speed כל המשחקים הכבדים שיצאו.. ציוד הקפי: לא צריך יש הכל לא חייב:לא צריך כונן דיסקטים העדפה: הכרטיס מסך שיהיה מי ANVIDA מערכת הפעלה: לא צריך יש.. שקט: חשוב שיהיה שקט ולא יוציא הרבה רעש האם מתוכנן OC: לא יודע מה זה=]]] משחקים רזולוציה: gta iv,crysis,cod 4,spiderman 3 ושהם יעבדו על הרזולוציה גבוההה ושיראו טובב
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-150 ש"ח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דגניה ב' 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-