ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך את עזרתכם כדי שתציעו לי חלקים טובים ויתאימו למשחקים עתידיים. הנה המפרט שלי: מעבד: Q660 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad, 2400 MHz לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte Motherboard Name Gigabyte GA-EG41MF-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון: System Memory 4096 MB RAM Slots 4 DDR2 DIMM כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx (425W ----------------------------------- 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ממש יודע איזה תקציב יתאים אבל שיהיה מוצר איכותי וזול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עב…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2,700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 20.1 אינצ' רחב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בין לא לקל/בינוני 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה ליקנות מפרט חדש עד 5300 שקל לצורך משחקים בלי שום דבר רק מחשב מומלץ מ skypc אני קונה מחר אז עם אפשר מהר!!!! תודה מראש לכלכ העוזרים
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מעוניין להדגיש: כרטיס מסך(כמה שיותר חזק בתקציב הזה) מעבד(סביר) זיכרון(1G) כל היתר ממש לא משנה לי חוץ משהיה מאוברר. בבקשה על תגידו לי שהתקציב לא טוב כי אין לי יותר בבקשה תעזרו לי במה שיש.
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עם משתלם עד 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. A.V.A SF2 COD4 BATTLEFIELD LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות [לא צריך תמחשב הכי טוב בעולם אבל משהו סבבה לפחות] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה לחבר מפרט שיעבורOC מכובד. התקציב הוא 3000. עד עכשיו יצא לי ככה Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 255 ש"ח Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 293 ש"ח LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM 155 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 210 ש"ח Corsair VX Series 450W PSU 405 ש"ח Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 630 ש"ח Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe 849 ש"ח סה"כ 3,332 ש"ח שזה כולל חריגה …
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
כותרת ואני תריך את זה היום אז מהר בבקשה ועוד משהוא שיהיה קריא כי לפעמים מביאים שלא מבינים כלום ללא ציוד הקפי
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח ולפי דעתי בצ'יקים 2. משחקים כבדים 3.מסך ''19 LCD וגם רמקולים 4. 5.TM&FOX PC 6 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. אם אפשר כרטיס מסך חזק ומעבד חזק ל OC 9. לא כ"כ חשוב שקט אבל שלא יהיה רועש 10. בינוני 11. רזולוציה 1440 על 900 משחקים כבדים ו Very High [glow=red,2,300] [move]**הערה- רק המחשב 4000 ש"ח (המסך והרמקולים בנפרד)[/move] [move]לוח אם עד 420 שקל שיתאים ל OC[/move] רמקולים- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574990
-
- 20 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט כולל מסך אפשר לחרוג עד כזה 4.6 אבל מסך אין לי כ"כ מקום אז עד 22'' לא יותר ושהמעבד לא יהיה I5 ולא I7 מספיק לי QUAD
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שימושים: משחקים די כבדים הרבה מוזיקה וסרטים ציוד הקפי: לא צריך והמסך בעל מקסימום של 1280*1024 מקום: 500GB הערות:במארז לא להשקיע יותר מידי איזה 170-180 שקל ולהוסיף קירור נחמד באיזה 45 50 שקל והרכבה חנות מועדפת: iqpc ולהוסיף גם הרכבה
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, ASSIANS CREED IV, BATLLEFILD, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חרגיה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים גם בHD, משחקים, ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרכתם בבניית מפרט למשחקים וסרטים בעיקר, עד 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 ULTRA SETTINGS, COD GHOSTS, CRYSIS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ASUS 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 35 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- אני מעוניין בכרטיס מסך ספציפי Nvidia GTX680. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כנראה שאני אקנה מסך חדש בגודל 24''.. אז אין לי ממש מושג.. אשמח גם להמלצה למסך אם כבר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 46 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני יודע שכבר פתחתי נושאים קודמים אבל עכשיו התקציב נסגר סופית ובנושאים הקודמים התפתחו ויכוחים אישים שהוריד את הנושא שלי לזבל.. אז ככה בקשות.. אשמח להכניס קווארד.. כרטיס מסך טוב .. לפחות ה320MB ...ציוד היקפי : מסך [לא פחות מ19] עכבר ומקלדת] לגבי העכבר אשמח לשלב mx518 ... מתוכנן oc קל-בינוני .. מארז שקט!! אשמח מאוד להכניס את הP180.. אני מת עליו!!. 2G ראאמ לפחות.. 250 HD לא צריך יותר... צריך צורב אבל לא משהו מיוחד ששוה להשקיע עליו .. תודה מראש לכל העוזרים והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אשמח אם תרכיבו לי מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ) באזור ה-2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח. המחשב יהיה ללא כל ציוד היקפי אבל יכלול צורב דיוידי. החנות צריכה להיות באיזור הצפון- קריות, עכו נהריה ועם הרכבה. תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-