ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לומד פיתוח אפליקציות ומשחקים למובייל ויש לי מסך אחד 23.8 ברזולוציה 1920X1080. אני רוצה להוסיף עוד מסך כך שיהיה נוח לפתח. איזה רזולוציה מומלץ לקנות לטובת פיתוח? האם FULL HD מספיקה או מומלץ יותר וכמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להתקין WIN7 על DELL V131 חדש שהגיע רק עם LINUX. חיברתי כונן DVD חיצוני דרך USB. אחרי הטעינה הראשנית מבקש לבחור שפה, ואחרי זה אומר STARTING WINDOWS וכמעט מיד אחרי זה הודעת שגיאה: A required cd/dvd drive device driver is missing הודעה דומה יוצאת אם מנסים להתקין מFLASH DRIVE (יצרתי דיסק און קי BOOTABLE והעתקתי אליו את דיסק ההתקנה) איזה דרייבר חסר לו ? מאיפה אני מוצא את הדרייבר ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. תקציב 3000-3200, ללא מע׳ הפעלה או הרכבה. קנייה בשבוע-שבועיים הקרובים. שימוש: מחשב מיועד להורים, יעמוד בסלון ויחובר עם hdmi לטלוויזיה, השימוש העיקרי יהיה יום יומי- כגון אופיס, יוטיוב, אחסון תמונות, גלישה. בנוסף חשובה היכולת להתמודד בקלות עם וידאו hd- צפייה בנטפליקס, במיוחד שמדובר בשני מסכי hd (אולי בעתיד הטלוויזיה תהיה 4k). השאיפה לשימוש חלק ב2 מסכים במקביל, שהמחשב לא יתחמם ויתאמץ- גם בצפייה בווידאו. השקט די חשוב, 5-6 מתוך 8. צריך לכלול כונן אופטי dvd, לוח אם עם חיבור usb c. מעדיף מאוד גודל microATX. עדיין לא בחרתי מארז, אני מתקשה למצוא מארז מתאים (למה לכולם בימינו יש פתח רשת למעלה? זה מכניס מלא אבק), מקציב לו 300…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לקנות HTPC לסלון, אני מבקש את עזרתכם בבניית המפרט, חשובים לי מספר פרטים: מערכת הפעלה תהיה ויסטה - כנראה ULTIMATE, לא צריך לכלול במחיר, כבר יש לי. 1. אם הדבר אפשרי מבחינת הVISTA אז אני רוצה את האפשרות לחבר שני כרטיסי טלוויזיה, כלומר אפשרות לצפות בשני מקורות במקביל ואפילו להקליט אם זה אפשרי. אגב, הכוונה לשני טיונרים, ולא להקלטה מהטיונר וצפייה דרך VIDEO IN 2. מארז שוכב שנראה סביר , לא חייב את הטופ - אנד. 3. שלט רחוק + מקלדת ועכבר אלחוטים. 4. דיסק קשיח - 500GB - ABYS. 5. צורב DVD. 6. שלא ירעיש יותר מידי (לא חייב FANLESS ) מאוד חשובה לי האפשרות הראשונה שציינתי, אשמח לשמוע תגובות ממישהו שכבר התנסה בנושא.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי lenovo T400. כבר בהתחלה היו לי בעיות איתו לכן החליפו לי מחשה מלבד הדיסק שעבר למחשב החדש. אחרי החלפת המחשב עדיין היו בעיות (איטיות, מסך פתאום מרצד, סאונד מקוטע ועוד) לכן פירמטתי והתקנתי מחדש. אגב, מ"ה XP. בינתיים נראה כי כל הבעיות נפתרו מלבד בעיית הסאונד. כשאני שומעת מוזיקה פתאום הסאונד נהיה מקוטע. קורה גם בצלילים של windows ולא רק בשמיעת מוזיקה. האם יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכולם, אני מחפש להרכיב מחשב חדש שישמש לעבודה, משחקים ומדיה. המטרה היא מחשב שישמש אותי לפחות 5 שנים, לכן מתוכננת השקעה ברכיבי הליבה (מעבד, לוח אם מארז וספק), הזכרונות, הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך ישודרגו בשנים הקרובות, לכן אין צורך להשתולל שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי: מדיה ב1080P במקרן, משחקים ב-QHD על 30" ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB+2X500WD חשבתי לשפר מעבד+כרטיס מסך, העבודה שלי היא לתלת מימד ועריכה ואני רוצה גם לשחק, השאלה אם אני צריך שני כרטיסי מסך (אם זה אפשרי אחד לעבודה עם עריכת וידאו והשני למשחקים)
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3495&siteurl=http%3a%2f%2fksp.co.il%2f%3fstore%3deilat%26uin%3d23177%26utm_source%3dzap%26utm_medium%3dcpc%26utm_campaign%3dzap&modelid=877534&prodId=1504202157&platform=2 זמן סוללה, איכות מסך וביצועים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 - עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל, אם בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט בלי ציוד הקפי...רק מחשב עצמו בסביבות ה5000 לא יותר מדיי מעל למשחקים כבדים לא איכפת לי אינטל\אמד לא עושה OC... ד"א אני לא צריך צורבים\דיוידי או משהו כזה..רק סידירום.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שכבר הגעתי למצב הזה עם מפרט של 6000 ש"ח, הוכרחתי לוהזילו ל5000 ש"ח. המחשב למשחקים ולעבודה שוטפת מהירה וטובה, הורדות, צפייה בסרטים, צריבה וכו'. זה המפרט הסופי שנבנה פה בפורום : * כרטיס מסך 1147 ש"ח. Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail * מעבד 1399 ש"ח. INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (930) LGA775 BOX * קירור למעבד 150 ש"ח. Arctic Cooling Freezer 7 Pro * סט זכרונות 586 ש"ח. MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x512MB * מארז+ספק 486 ש"ח. Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK * צורב DVD 227 ש"ח. NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk DVD * כונן קשיח 421 ש"ח. WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS * …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגמים ראשונים שכוללים את טכנולוגיית ה-RealSense של אינטל לחישת עומק זמינים לרכישה בארץ. בואו לראות מה עושים עם זה והאם זה מצדיק את התשלום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-realsense-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות שרת קטן לעבודה שלי. אציין את הדברים החשובים לי: 1. 4 ג'גה זיכרון לפחות. 2. גודל דיסק סביר, לא צריך RAID או משהו מטורף. 3. שיהיה יחסית מהיר. 4. שיריץ לינוקס ולא יהיו בעיות דרייברים עם הפצות סטנדרטיות. אני מחפש משהו יחסית זול, לעבודה פנימית שלנו. יש לכם המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(לא כבדים מדי) ולעבודה שוטפת שכוללת שיתוף קבצים, צפייה בסרטים ועבודה משרדית. אני לא צריך ציוד היקפי וגם לא מארז, ורוצה שיהיה צורב DVD. העיצוב לא משנה, יותר חשוב שהמחשב יהיה שקט. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי מפרט(ללא סיבה אמיתית מKSP) כלשהו שמראה את הכייון שהולך אליו אשמח להערות והצעות דומות בערך באותו תקציב דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 9400F 2.9Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF H310M-PLUS GAMING LGA1151v2, Intel H310, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Black 16GB DDR4 3200MHz CL18 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GT730 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Blue 3D NAND WDS500G2B0B 500GB M.2 2280 SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ White VS650 1 מאר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת קוד צד לקוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1, doom, the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ של dell ברזולוציה טבעית של 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-