עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Nikor,

זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

5. רוצה לקנות מחשב לסטודנטית. לא משתמשת בתוכנות כבדות. רק אופיס ואינטרנט. שלא יהיה נורא איטי וכמה שיותר חיי סוללה. בחנות המליצו על: dell vostro 3568 באינטרנט ראיתי המלצה על dell Latitude E7440 במחיר דומה. מה עדיף?

6. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by arielarielariel,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בכוונתי לקנות חלקים למחשב בחו"ל (california) ולהרכיב אותו כאן... התקציב שלי גמיש מאד (למטה ולמעלה) בסביבות 1000$. אני לא מחפש לקנות מחשב ב- 1000$ אלא לקנות מחשב שיענה על הצרכים שלי וקצת יותר מזה (שיהיה מוכן לעתיד). לגבי המעבד החלטתי ללכת על Q6600. הצרכים שלי הם: * אני מתכוון לצפות בסרטים דרך המחשב בטלויזיה LCD (האיכות חשובה לי מאד!), אם יש אפשרות לכונן Blu-ray אני אשמח אם לא אני אקנה אחד חיצוני רגיל. * OFFICE אינטרנט ועוד דברים שלא מצריכים הרבה. * יש לי HD750 Giga שיש לו חיבור FIREWIRE 800/400 (אם אני אוכל לנצל את ה-800 מה טוב). * חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר. * אני מתכוון להתקין VISTA. * בגדול אני לא מריץ משחקים אבל הייתי רוצה לשמור על האופציה. * אני רוצה שיהיה לי א…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ranP,

לפורום שלום, אני מנסה להרכיב מחשב חדש, בעיקר לצרכים של עבודה עם אפטר ותוכנות תלת (לא מידולים כבדים במיוחד). בניתי מפרט והיית שמח לנסות לגלח את המחיר לסביבות ה10. אשמח לדעות וטיפים, והאם כל המרכיבים מתחברים יחדיו בצורה טובה. תודה! [img]http://www.1pc.co.il/img/logo.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.1pc.co.il[/URL] - רשת חנויות א&א מחשבים [b]מעבד: [/b]: [url=http://www.1pc.co.il/product-75713-Intel_Core_i9_10900__1200_Tray_C10900T.aspx?c13=75713,&c14=32300,&c15=75759,&c16=68406,&c17=61648,&c18=76016,&c19=69050,&c20=4382,&c21=63119,&c22=93580,&c31=75365,&&p=false]I…

11. Started by yoramns,

רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הנה, סוף סוף מסמך רשמי עם כל המידע ( אבל ממש הכל ) לגבי הדור החדש של מעבדי רייזן מבית AMD. שורה תחתונה - יש שיפור, אבל ה - 8700K עדיין בטופ. https://www.gadgety.co.il/198884/ryzen-2000-leaked/ תהנו.

13. Started by I7210I,

שלום רב, אני רוצה להזמין חלקי מחשב ולשדרג את מה שיש לי כיום: I7-4790K asus maximus vii ranger geforce GTX 970X samsung evo 840 250GB ssd SeaSonic S12ii 16GB ram crucial ballistix אשמח לשמוע את המלצתכם 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, מחפש להחליף מחשב גיימינג עכשווי (i7 6700/16 giga/gtx 1070) בחדש. באופן כללי מעדיף אמינות על ביצועים - הגיימינג הוא בעיקר משחק רשת DESTINY, אבל יכול להיות שיהיו משחקי FPS אחרים ולא רשתיים. 0. נדרש 32 גיגה RAM ו-I7. 1. התקציב הוא עד 6000 ש"ח(גמיש עד 6500). 2. השימוש הוא בעיקר ל-DESTINY אבל צריך להריץ גם FPS עדכניים, לא נדרשות הגדדרות ULTRA או VERY HIGH PERFORMANCE. 3. אין צורך בציוד היקפי למחשב. 4. שקט מחשב בעדיפות יחסית נמוכה. 5. אין הגבלה לגודל ומשקל המחשב, מעדיף מאוד ללא LED ו-RGB ושאר נוצצים. 6. אין צורך במערכת הפעלה ווינדוס 10 או בהרכבת המחשב בחנות. 7. אין העדפה לחנות מסויימת. 8. קניית המחשב תתב…

15. Started by zloyboy,

רציתי לדעת מה מחיר הגיוני עבור: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] DELL inspiron n5510: i5-2410M 4GB RAM NVIDIA GeForce GT525M windows 7 home premium[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] הוא במצב שמור מאוד וכולל סוללה 9 תאים גם שמורה תודה מראש למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ניב ציון,

שלום לכולם!!! אז ככה... יש לי 7000 ש"ח, שאני מייעד אותם לקניית מחשב נייד. הדברים שאני רוצה לעשות עם המחשב הזה הם בעיקר משחקי מחשב... חדשים, וגם קצת יותר ישנים, אבל חשוב לי שירוצו על רמת גראפיקה מדיום או High, ושירוצו חלק!!! (משחקים כמו Xcom2 וגם Just Cause 3 וכו'...). עם זאת, אני עובד על המחשב, אבל זה כבר דברים שרצים על כל מחשב, כמו אינטרנט, בלוגים, פייסבוק, יוטיוב ושאר הדברים הרגילים... מה שחשוב, זה שאת המשחקים שאני קונה, אני גם אוכל לשחק ולהנות מהם (לא כמו עם המחשב הנוכחי שלי שמריץ משחקים רק על LOW Graphic, וגם אז... הם צולעים)... אני יודע שזה שאלה כללית מידיי, אבל ממש אשמח לקבל המלצות למחשבים בטווח ההקצבה שרשמתי מעלה... אני עד כה, מצאתי מחשב אחד שנראה לי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by amittt,

תכינו לי מפרט מחשב אם מעבד AMD לוח אם וזיכרון ddram והארדיסק של 40 gb וזהו השאר יש לי תודה רבה לכולם אבל שהחלקים יהיו הכי טובים שיש כאילו שיהיו מהחברות הכי טובות תודה רבה לעוזרים ושזה יהיה בסביבות 2000 ש"ח תודה שוב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by timesin,

אמורה להיות לי מדבקה מתחת למחשב עם קוד של ווינדוס כדי שאוכל להוריד תוך שניה ווינדוס חוקי בכל עת כעת אני מחליף את הHDD בSSD ומשום מה אין לי את המדבקה הזאת המחשב נרכש בארהב ומהרגע הראשון היה בו ווינדוס בעברית..מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, אני עוזר למישהי לקנות מחשב לעבודה משרדית וסרטי HD בתקציב של עד 4000 ש"ח. המחשב ישמש אותה לכמה שנים טובות (5+) ולכן חשוב לשמור על אופק שדרוג. לקחתי את המפרט למטה מהמפרטים המומלצים בפורום ועשיתי בו כמה שינויים קטנים. מה דעתכם? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באבחנה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת חוטית, עכבר חוטי, מסך, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. טוב אז אני צריך כאמור את חוות דעתכם על המפרט הזה למשחקים שבניתי בתקציב של 3000 שקל בערך : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX8800GTS 512MB PCIe ¤901 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אחרי לבטים רבים, הרכבתי מפרט שאני מתכוון לקנות מIQPC באשדוד. הנה המפרט: מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GHz MK-250 - זמין במלאי ₪148 מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE - זמין במלאי ₪1399 מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪419 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪324 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪245 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1226 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪106 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ערב טוב לחברי הפורום ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כמחשב שני ) וצריך עזרה בבניית מפרט לשימושים כמו גלישה באינטרנט , הורדות באימיול וצפייה בסרטים (פה ושם איזה קידוד סרט ושירים) .לא נראה לי שצריך כרטיס מסך איכותי כי אני בכלל לא משחק . אני מעדיף מעבד של AMD וניס כי קראתי עליו ביקורות טובות באתרים בחו"ל או אפילו איזה סמפרון חזק או סלרון. רק בבקשה לא כפולי ליבה למינהם (אני לא מבין דבר וחצי דבר באוברקלוק וגם לא רוצה להשקיע יותר מדי במארז+ספק עוצמתי וקירור בשביל זה) אני צריך משהו פשוט שיספק את הצרכים שציינתי . גם יספיק לי לעבוד על XP (אפילו שהתרגלתי כבר ל-2000 על המחשב הישן שלי) כך שאין צורך לתאימות ל VISTA . ראיתי במפרטים המומלצים , מפרט ב-3000 לא כולל מסך , אבל המעבד ליב…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חבר'ה, אני צריך המלצה למפרט משחקים כבדים. התקציב הוא 6000 (לא כולל מסך) אבל ניתן לחרוג מעט. מקלדת, עכבר, רמקולים וכוננים אופטיים אני לא צריך.

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by D.Apsentel,

מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by b127,

אני רוצה לייחד מחשב שיעבוד כשרת ויחבר 5 מחשבים שכולם שולחים אליו מידע ולרוב אפילו בו זמנית, ומחשב שישי שולף את המידע להדפסה. לפי מה שהבנתי חייבים דיסקים קשיחים מהירים לפחות ראפטור, ועדיף בתצורת רייד. והשאלה שלי היא, אם חייבים דיסקים של SCSI ולוח תואם עם מעבד XEON וכל זה, או שאפשר להסתדר עם לוח יקר ומעבד E6600. ולעבוד עם 2 ראפטורים ברייד 0? צורת העבודה היא שהמחשבים שולחים לשרת קבצי תמונה להדפסה, בנפחים שבסביבות מאה MB כל פעם, שזה מלא קבצים קטנים בני 1 מגה כל אחד, ויש מחשב שישי שקורא את הקבצים ושולח אותם להדפסה. נ.ב. הרשת שקיימת עכשיוהיא 10\100, האם זה מספיק, או שצריך לשדרג אותה? בתודה לעונים, ואני מקוה שזה הפורום המתאים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.