עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by אוריפ,

היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה שלכם בהמלצת המפרט למחשב החד של אחי. המפרט שבסוף נקנה הוא: 1. מעבד - AMD Athlon XP 2600+ Barton. 2. לוח אם - ABIT NF-7SL. 3. זכרון - סטיק אחד של סמסונג 512MB במהירות של 400 מגה הרץ, הפשוט. 4. דיסק קשיח - 80GB SATA של WD. 5. כרטיס מסך - R9800 פרו של MSI (זה עם הR360). 6. כונן 1.44 בצבע שחור (אין לי מושג של מי, אבל אני באמת לא חושב שזה מאוד משנה). 7. DVD - של TOSHIBS בצבע שחור. 8. צורב - X52X32X52 של LITE-ON בצבע שחור. 9. ספק - 350W של אנרמקס. 10. מארז - השחור עם הכסף של צ'נברו (הGAMING BOMB). 11. מקלדת + עכבר מולטימדיה של מייקרוסופט. 12. מאוררים - למעבד טיטן שנתנו לי בחינם (סיפור לפעם אחרת) ו120 מ"מ ג'נרי מאחורה. 13. מסך - 722 (או איך …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by פתח הדביר,

בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי מתוך קריאה ברחבי האינטרנט ולפני הרכישה מעדיפה להתייעץ עם מי שמבין באמת... התקציב היה עד 4000 ש"ח והגעתי ל4266. דיסקים קשיחים - אין צורך כיוון שיש לי. מעבד Intel® Core™ i5-11600K Rocket Lake Tray מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 לוח אם Asus Tuf Gaming B560-Plus Wi-Fi ATX זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz KVR32N22S8/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD כרטיס מסך Palit GeForce 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 ספק כח אקטיבי Corsair CV550 80+ Bronze 550W מארז מחשב Antec NX200 בצבע שחור כולל חלון צד תודה רבה מראש.

5. מה דעתכם על המפרט הבא(פעם ראשונה שאני מרכיב מפרט),מכיוון שהרכיבים כולם יקרים, מסך(CRT בן 3) אני לא מחליף,עכבר מקלדת אני לא מחליף,רמקולים(ישנים של קריאייטיב,אבל עובדים כמו תותחים) אני לא מחליף,דיסקים קשיחים(SATA 1 בנפחים 80 ו-160 ) לא מחליף וCD/DVD ROM אני לא מחליף(צורב DVD)(כל אלה אני אשדרג בהדרגה כשיהיה לי כסף לכך): יעוד:משחקים,נסיונות באוברקלוק(חדש בתחום),תכנות,שימוש יומיומי(מסנג'ר שיטוט באינטרנט),וכמובן שיהיה מוכן ומותאם לVISTA ויהיה מסוגל להריץ בעתיד DX10 מעבד: Intel core 2 duo E4300 כ-700 ש"ח כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS 320MB sparkle PCIe כ-1650 ש"ח לוח אם: Asus P5B Deluxe כ-1100 ש"ח זכרון: OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL3 כ-1400 ש"ח ספק(שיהיה מוכן גם לSLI וגם לריבוי מאוור…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by buki45,

יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לתרום לילדה...אבל עשיתי פירמוט ואין לי את הדרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול ולכן למרות שרציתי למסור לה את המחשב כבר בתחילת החופש הגדול העניין מתעכב אין לי קול במחשב, והגרפיקה לא טובה מה עושים? אנא עיזרו לי למסור לילדה (נזקקת) את המחשב (אין לה מה לעשות בחופש, לבד בבית) ניסיתי דרך אתר hp ולא מצאתי שום דבר מתאים? (אני חייבת לציין שאני לא מבינה בנושא)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by canonnn,

שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. היי, מעוניין לרכוש מחשב שישמש ב-80-90% מהזמן לעבודה משרדית וביתרה למשחקים. כאשר אני משחק אני מעוניין שההגדרות תהיינה על המקסימום האפשרי. המחשב יחובר למסך (נפלא) של Dell ברזולוציה של 1600x200 שכרגע לא מתוכנן לו כל שדרוג. אין צורך לכלול בעלות: * רמקולים * מקלדת + עכבר * דיסק קשיח * מע' הפעלה 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כאמור 80%-90% משרדי והיתרה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס/אינטרנט ברוב הזמן כאמור …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by SPONER,

שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by oferd20,

שלום לכם אני משתמש במחשב על אינטרנט, משחקים וסרטים, מה אתם ממליצים לי את המפרט מחשב הזה או לשנות את המפרט מחשב עד 8,500 תקציב? תודה , שנה טובה ומתוקה מעופר [intel Core 2Duo 2.4 GHZ 4MB E6600bOX cpu Gigabyte ga 965P =DS4 INTEL965P LGA775 MOTHERBOARD Maxtor 250gb 16mb buffet diamondmax SATAII HDD lg gsa -h10lb lightscribe16x white Bulk dvd -R/RW+- R/RW Sapphire Radeon x1900xt pci-e512 mb vivo retail video card gigabyte gzxx1 casns triton silver fulltowwer case Twinmos1024MB DDR-II DDR667 MEMORY Enermax 400w e400awt liberty 20/24 pin power supply Zalman cnp s9500 led92 mmfan cooledr for PIV/AMD COMPUTER ASSEMBLY

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by benibenny,

שלום רב . הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר? אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי. אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים. מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח. לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אוקיי, הכנתי את המפרט הבא אני רוצה לצין שחשוב לי לשמוע מוזיקה טוב. גם אני הולך לשחק משחקים, אבל הסאונד בעיקר חשוב לי בקטע של מוזיקה. אני רוצה להוריד הרבה סרטים/משחקים/סדרות ולאכסן אותם על המחשב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1284 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤612 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD10EACS 1000GB SATA II ¤811 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EACS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מתלבט בין דגמי Dell Vostro 5471. התקציב באיזור ה3500 ש"ח שכולל הרחבת זיכרון ל16ג"ב (לפחות בשבלב הראשון) אציין שאני לא צריך מערכת הפעלה, תוכנות וכוננים נוספים (יש לי 1TB SATA SSD, ואת כל התוכנות הדרושות שיעבורו מהמחשב הנוחכי שלי) המחשב אמור להחזיק לי לפחות ל3 שנים, ואני מתכנן לרכוש בשבוע הקרוב. השימושי העיקרי הוא תכנות ( web/desktop/mobile), כמו כן, מעט עבודה משרדית ומדי פעם עריכת מדיה (סרטים 4k/1080p, ותמונות) תוכנות עיקריות: Visual Studio 2017, Android Studio Photoshop Premiere ראיתי שיש דגם i7 שמגיע עם 128+1TB: V5471-7001 או דגם i5 שמגיע עם 256 SSD: V5471-4024 (כ. מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד (מתכנן לקנות בחודשים הקרובים) והדגם שהכי מצא חן בעיניי הוא Asus N551JK, בקונפיגורציה המוצגת בקישור: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887613 אשמח לביקורות ממקור ראשון. למישהו יצא להשתמש במחשב? ויותר חשוב: הדבר העיקרי שמונע ממני לקבל החלטה סופית בעניין הוא אסופת סיפורי אימה שנתקלתי בהם בנוגע לשירות חברת Asus בישראל ולאחריות שלה. קיוויתי לקבל חוות דעת שישפכו מעט אור בעניין. האם השירות מספיק גרוע כדי להצדיק ויתור על המחשב שמציע את המפרט הכי חזק שנתקלתי בו בתקציב? (עד 5,000 ש"ח) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rmindel,

היי, יש איזה שהוא קוונצנזוס לגבי איזה מחשב עדיף לקנות בארץ לטווח מחירים שנתתי? (אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר קל) והאם במחירים האלה כבר כדאי להזמין מחו"ל ומקסימום לשלם מכס? אשמח לדעות קצת יותר מקצועיות לגבי הפרוצדורה... תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ashinak,

אני עומד היום לפני קניה של מחשב נייד ועברתי על כל הסוגים והמינים של המחשבים ואלה הדגים שאני חושב בכיוון שלהם ה- asus a8jn http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3683 ה-dell inspairon 6400 high preformens עם הרכבה לגיגה זיכרון http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הניידים של אסוס מכל הבחיונות עמידות, אמינות לטווח הארוך מה עדיף מה יחזיק יותר ושורה תחתונה מה עדיף... איך הניידדים של DELL בהשוואה ל-ASUS ..... אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד ובכלל כל חוות דעת תתקבל בברכה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת קוד צד לקוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1, doom, the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ של dell ברזולוציה טבעית של 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

19. אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Fortunes,

לפני שנה רכשתי DELL 1520, מאוד מרוצה ממנו ולכן השנה קנינו עוד DELL 1525. רק שאין שום אפשרות להתקין עליו מערכת הפעלה! BOOT של XP לא עולה בכלל בעקבות "no operation system found". במחשב הקודם היה צורך להגדיר מחיצות על ההתחלה, אך גם אותם הגדרתי דרך דיסק הבוט של ווינדוס. אבל הפעם אפילו דיסק הבוט לא עולה... מה אפשר לעשות? תודה..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tazok,

אני צריך מפרט רק של מעבד, כרטיס מסך, לוח אם וזכרונות. המפרט שלי כרגע זה P4 northwood 2800Mhz Asus p4c800 Asus GeForce 5900FX Kingston 512MB 400Mhz

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zukim,

הי עבר המון זמן מאז שקניתי מחשב. היעד: משחקים כרטיס מסך מהשורה הראשונה עד 1.5k מעבד מהדור החדש i7 אני יודע לעשות oc אבל אני לא חושב שאני יעשה עליו. לא צריך מסך מקלדת ועכבר רמקולים חייב cd?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch רזולוציה: 1600x900 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB האם המעבד הוא QUAD CORE? הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI? התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב הצעות אחרות בתקציב הנ"ל? תודה מראש לעוזרים, זיו.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מאט אבל רק אם זה באמת למען שיפור ניכר- לנסות כמה שפחות. (עד 200-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בינוני במשחקים, הרבה גלישה באנטרנט שכוללת הרבה לשוניות פתוחות, הרבה סרטונים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, Alien: Isolation (אוליי בעתיד GTA V) ועוד משחקים אינדים. -מהי הרזו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי דילמה ורציתי לשתף אתכם שתעזרו לי לפתור אותה. המחשב שלי הגיע בחלקים, המוכר שאל אם אני רוצה להרכיב בעצמי או שהם ירכיבו, מבחינתו זה לא משנה בכלל, הוא לא מבקש תוספת מחיר. הנקודות למחשבה הם - אחריות, זמן, אמינות. החששות שלי שהם ירכיבו הם - 1 - בכל זאת זה לא מחשב שלהם, היחס הוא לא כמו יחס למחשב ולרכיבים שאתה שילמת מהכיס שלך. 2 - עוד יומיים עבודה הוא ביקש להרכבה. החששות שלי מהרכבה עצמית - 1 - הרכבתי מחשב בעבר אבל עם טכנולוגיה הרבה יותר ישנה, מפחד להתקע מחוסר ידע בהרכבת המחשב החדש. 2 - מפחד להרוס משהו בטעות, או שהוא לא יעבוד ואז הם יגידו לי שאני הרסתי, במילה אחרת אחריות. 3 - זמן יקר אבל אולי שווה את הלמידה והנסיון. ייתרון נוסף להרכבה עצמית הוא הסיפוק.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.