עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם מחפש מחשב נייד עד 2500 שח וזקוק לעזרתכם כל הדרישות מופיעות למטה תודה על העזרה תקציב מרבי והאם יש אפשרות חריגה: 2500 שח חריגה של 300 שימוש המחשב: שימוש של סרטים גלישה באינטרנט ואולי בעתיד תוכנות לימודים (כרגע לא יודע איזה אבל לא משהו כבד) צורך בציוד היקפי: אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט: לא משהו שאני מכיר חשוב שקט: בעדיפות שיהיה שקט אבל זה לא ימנע ממני לקנות את המחשב האם מתוכנן אוברקלוק: תאמת שאני לא יודע מה זה אבל אני מקשיב להמצתכם מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7/10 ושהמחשב יובנה בחנות חנות מועדפת או אזור: אני גר בחולון ונייד להגיע למקום…

2. היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב, מדי פעם הוא משחק במשחקים קלים כמו Football Manager או פיפא. תקציב: 3500 ¤. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3500¤ 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים , צפיה בסרטים (מדי פעם). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , רמקולים , מקלדת ועכבר , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. *החבר מתעקש על LCD אז אין אפשרות למסך CRT. תודה מראש, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב בכל מקרה הנה המפרט: צרכים: OC, SLI, גיימר כבד, תוכנות עריכה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤2968 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1119 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2507 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב CD-RW: LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B(B) - BLACK - BULK ¤114 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤179 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤606 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤590 ספק כוח: HEC ZEPHYR 650W - ACTIVE PFC ¤…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך להוסיף כמה מאות בשביל לשפר את המפרט בצורה משמעותית אין בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, תוכנה לניהול תיקים במשרד, לא תוכנה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by timac,

מה עדיף מבין המפרטים הבאים אין לי צורך ב OC או במרובעי ליבות אך ורק משחקים ביצועים ושישמר להרבה שנים וכמובן ויסטה תקציב 6 המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤598 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2766 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤265 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 533MHz CL4 ¤620 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤380 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי: ¤6159 או המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. חיפשתי ומצאתי את אלו: 1.SONY VAIO VGNBX563B 2.dell inspiron b130 יש עוד המלצות? חובה:מסך 15",HD לפחות 5400RPM,זיכרון 512MB כל השאר אני משאיר לשיקולכם. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, כעקרון אני מבקש לדעת אם המפרט שבניתי הוא טוב. הרזולוציה של המסך שלי היא 1600X900 ואני רוצה לדעת אם יחס הרזולוציה של המסך שלי טובה ליחס הכרטיס מסך שמוצג במפרט. אשמח לדעת כמה FPS המפרט הנ"ל יציג (אם הוא משתלם בכלל )במשחקים כמו BF3 וBFBC2 אשמח לדעת עוד האם המארז הוא מארז טוב שמציג זרימת אוויר טובה והאם הוא טוב לגיימינג .ואחרי כול החפירה אני מציג את המפרט שלי : המפרט - מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪924 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אודה להתייחסות / הצעות לשיפור של המפרט הבא (מתוך TMS) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Asus P5N32-E SLI ¤ 1237 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 2 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 רשתות Gigabyte Wireless USB2.0 Card GN-WBKG 802.11b/g 54Mbit GNW…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום וצהריים טובים לכם רכשתי ביום חמישי מחשב נייד HP מדגם 9750, אני מאוד מרוצה ממנו. הפעלתי עליו איזה משחק ממש לא כבד, ושמתי לב שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 8400M GS 256MB. הבעיה היא, שהלכתי לאתר הרישמי של ג'יפורס, הורדתי את העידכון האחרון לכרטיס מסך, אבל זה מראה לי בעיה כשזה מתקין את הדרייבר. אז חשבתי, אולי אני צריך דרייבר מיוחד למחשב נייד, ממש אין לי מושג, ולכן באתי לשאול כאן את שאלתי; אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק לדרייבר האחרון לכרטיס מסך הזה שיתאים למחשב נייד ולומר לי אם אני צריך גם לפני שאני מתקין את הדרייבר, למחוק את הדרייברים הקודמים? תודה רבה אני מאוד חדש בנושא הזה X:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by KusHniR,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חיפשתי וחיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו קונקרטי, רציתי לשאול אם מישהו יודע. גם נייד עם כניסת express יתאים למרות שאני לא רואה הרבה כאלה, אבל עדיף עם צ'יפ של Texas Instruments, אונבורד. אם מישהו מכיר\יודע אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by barak_gn,

שלום כולם, אני חדש פה, ורוצה לדעת האם המפרט הזה טוב למשחקים, כדי שיעבודו על איכות טובה. משחקים ברמת המודרן וורפר 3, באטלפילד וכו... המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 הארד דיסקWestern Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: Sharkoon Sharkoon Vaya Value Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: Thermaltake TR2 RX 550W …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ערב טוב ותודה מראש על העזרה כאן. התבקשתי לסייע בבחירת מחשב נייח עבור סטודנט להנדסת מכונות באוניברסיטה. בעקרון - על המחשב להיות בעל מפרט אשר יאפשר לכלים מדעיים כגון Matlab, Simulink, Nastran ו-Mathematica לרוץ בקלילות וביעילות. על המחשב לתמוך ב-Student Edition של תוכנות CAD אשר אמור הוא לעשות בהן שימוש במהלך הפרוייקטים השונים בתואר, בדר"כ ב- SOLIDWORK או ProEngineer. (כלומר צריך כרטיס גרפי שלפחות יתאים בתור "תנאי פתיחה"). כמו כן נדרשת תמיכה בעריכת ווידאו HD , אבל ברמה חובבנית ביותר. תקציב : גמיש, 3000-3500, לא כולל מסך וציוד היקפי. התוכלו להמליץ על מפרט מנסיונכם? תודה מראש על הסיוע. להלן השאלון: מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by goodspeed,

שלום, מחפש מעבדת תיקונים לנייד LG ו-HP באזור השרון. האחריות על שניהם נגמרה. בשאיפה שתיקון במעבדה פרטית יהיה יותר זול מההנפצות מחיר של התיקונים אצל היבואנים. אין לי מושג אפילו אם התקלות הן תקלות תוכנה או חומרה (תקלה מוזרה כזאת) אבל שיהיה...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

תראו באתי היום עם דוד שלי לחנות מחשבים ישר אמרתי לו לקחת AMD המוכר כל הזמן אמר שamd מתחמם מהר והוא ישרף לנו כל יומיים ורק מי שיודע להתעסק עם כל הקטע של החומרה אז הוא צריך לקנות את זה כאילו מישהו שמבין במודינג וכל זה צריך לקנות מעבד כזה...ואז הוא הציע prescot ישר אמרתי לו שזה בכלל אין מה לדבר הדבר הזה הוא תנור חימום אז המוכר אמר שאני צודק אבל בגלל זה הוא מביא איתו מאוורר חזק מאוד ומארז קשיח שככה לא יהיה רעש של המאוור...מה אתם חושבים? לפני שאתם רואים את המפרט המחשב הוא בשביל דוד שלי ולבן שלו שהוא בן 8 ככה שלא צריך כרטיס מסך טוב במיוחד והמחשב הוא בעיקר למשחקים קטנים ולראות בו טלויזיה... וזה המפרט: מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב לחבר. (חיפשתי במפרטים המומלצים ולא מצאתי משהו שקולע לתקציב) עיקר השימוש יהיה : - עבודה משרדית ממושכת - צפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב שזה יהיה מפרט חזק ככל שניתן בתקציב של עד 3200 ₪ על המחשב לכלול : -מארז (שקט אם אפשר) -לוח אם (עם כרטיס קול מובנה) -מעבד -זכרון -אחסון -כונן DVD -*כרטיס מסך (אם אתם רואים לנכון) -מסך - מקלדת+עכבר אלחוטיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, לצערי הכרטיס מסך שלי שווק חיים, ואי אפשר להציל אותו, אני לא יודע אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב הנוכחי שלי מכיוון שהוא טיפה מיושן כבר. אם רק כרטיס מסך אז התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח אם לשדרג אז אני אצטרך לעלות לסביבות 5000 ש"ח הנה המפרט הנוכחי שלי: מעבד: i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G לוח אם: B85-Pro4 -ASRock Socket LGA1150 CPU Haswell, Broadwell זכרון: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v KINGSTON כרטיס מסך:GeForce GTX780 Ti GPU - 3GB 384 bit GDDR = מת ספק כוח: S12G-550 -Seasonic 550W - 80+ Gold certified - Active PFC קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Sup …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני הולך לבנות בעצמי שרת על בסיס P4 או על בסיס AMD 64 BIT המארז שאני הולך להשתמש בו יהיה מסוג RACKMOUNT בגודל U1 אני מחפש אנשים שעשו כבר פרוייקט כזה ושיש להם בקיאות גבוהה מאוד בנושא הזה. התקציב שלי לשרת הוא 5500 שקל (אין צורך במסך כי השרת מיועד להתאכסן בחוות שרתים של אחד מה ISP בארץ) לגבי יבואנים בארץ שעוסקים בייבוא מארזי U1 ושאני דיברתי איתם וניתן לרכוש מהם ישירות את המארז. אז היבואנים הם : יבואן של מארזי חברת COMPUCASE-HEC בישראל פייב אקסיטס http://www.5exits.co.il יבואן של מארזי חברת GENESYS RACK בישראל חברת "רוזטק טכנולוגיות מתקדמות בע"מ http://www.rostec.co.il אם אתם מכירים יבואנים נוספים אז אשמח מאוד אם תרשמו זאת (יבואנים בלבד ולא חנויות) אני צריך …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by amisha,

אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Eraneraneran,

היי אחרי מחשבה על לקנות כרטיס מסך חיצוני ללפטופ החחלטתי שיהיה יותר חסכוני ויעיל לשדרג את המחשב הנייח הקיים שלי כרגע הוא נורא איטי (מעבד ישן) נתקע לעיתים תכופות ועשה שלל בעיות המחייבות אותי לרסט אותו גם באמצע דברים חשובים המפרט הנוכחי: מערכת הפעלה: Windows 7 Proffessinal 64 לוח אם: מעבד: Intel Core i3-2120 (3.30GHz, 4CPUs זיכרון: 6144MB RAM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6800 צג (לא יודע אם חשוב): SyncMaster B2230W - לא בטוח אם הצג או המחשב עושה את הבעיה, בה הכל נקפא לכמה שניות ואז הצג מראה שאין סיגנל ווידאו ומנסה לחפש אותו.. אולי אצטרך גם להחליף מארז מחשב, מכיוון שיש כמה USBים שלא עובדים וגם כניסות ויציאות של סאונד שזה מחרפ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. המפרט שהרכבתי (חלקית) הינו המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1066 מארז: חדש - מארז גיימינג מבית TMS - בלעדי לקוחות TMS - אפשרות עד 7 מאווררים כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כמות: 1 - מחיר: ₪259 קשיח למחשב שולחני: Corsair 120G Force3 GT series 80K IO Sata3 כמות: 1 - מחיר: ₪944 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by neta_co,

היי יש נייד יחסית חדש לפביליון שרק בעוד כחודש אמור לצאת עם משווק מורשה דרך hpישראל.. היתרון שלו על פני קודמיו הוא בעיקר היחס בין המשקל/מסך השם שלו בסדרתו החדשה הוא HP Pavilion dm4-1350 יש כמה חנויות כמו קומבינטור ודי.סי.טק שמוכרות אותו בארץ אבל במחיר יקר ובסדרה נמוכה יותר (dm4-1060us)... [glow=red,2,300]השאלה מה כדאי לעשות[/glow]? לרכוש נייד מהאתר של היצרן בחו"ל ולייבא אותו איכשהו לארץ? או שלדעתכם כדאי לרכוש אותו בסדרה נמוכה יותר מכפי שרשום באתר של היצרן בארץ ופשוט להרחיב את המפרט הקיים ( למשל שינוי כרטיס מסך, הגדלת זיכרון, וכו') או שפשוט לחכות שיהיה אותו באתר של היצרן בארץ ולהתפלל שזה יהיה במחיר הכי נמוך? להלן המפרט באתר בחו"ל ( שם כמובן אפשר בלחיצת עכבר לשנות את המפרט כ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים