ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מחשב למשחקים,אינטרנט וכד'... בעיקר למשחקים. שיהיה מחשב טוב שיריץ משחקים חדשים סכום שיש חבר שלי הוא 4.5K. תודה מראש...! כמו שכבר רשמתי,שימושים עיקריים למשחקים!! בנוסף לזה כמובן גלישה באינטרנט ותוכנות כמו איסקיוו,הבחור לא מבין ככ במחשבים..רוצה לשחק בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים כבדים, יש לי מסך 22 של סמסונג. ללא עכבר, מקלדת, רמקולים וכו'. דגם המסך - T220P SAMSUNG ללא אוברלוק תודה...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ואם אפשר גם שיכלול גם וינדוס ברוסית
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לא משנה גודל מסך אך עדיך כמה שיותר גדול(ואני מבין שרק נט בוקים נכנסים בתקציב..) אז על איזה מחשב אתם הכי ממליצים?? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כמה דברים שחשובים לי במחשב זה 1- סרטים 2 - אינטרנט 3 - משחקים ישנים כמו וורקראפט 3 תודה מראש למגיבים!!!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך שתרכיבו לי בבקשה מפרט למשחקים כבדים כגון: STALKER ,DIRT, CRYSIS, ומה שאני מבקש שהמעבד יהיה מבוסס על CORE 2 וכרטיס מסך8800 של SPARKLE CALIBRE 320 (שהופיע עליו סיקור באתר) , אין צורך בצורב DVD כי כבר יש לי , ומתוכנן OC יציב כמובן לסביבות ה-3.0 ג'יגה הרץ או 3.2
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon 64 3200 BOX [1,356.21] MotherBoard For AMD: Asus SK8V [1,307.83] Memory: CORSAIR TWINX512-4000 Dual-Channel Memory KIT DUAL DDR 256MBX2 [1,119.03] HD: 200GB 7200RPM IDE/133 8MB BUFFER MAXTOR [869.68] צורב: Lite On 52X32X52 VideoCard: ALBATRON GeForce 6800GT 256MB [2,554.30] DVD ROM: Asus X16 [206.78] Floopy 1.44 [50.00] Cases: THERMALTAKE XAZER 5 V7000D [833.19] (Blue) Speakers: CREATIVE Inspire 5.1 T5400 [735.88] Services: בניית מחשב והתקנת מערכת הפעלה P/S: Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN [ ¤328.41 ] מקלדת ועכבר: סט אלחוטי עכבר + מקלדת מבית מייקרוסופט MMDESKTOP [¤304.08 ] מסך: SONY TFT "19 X93B [¤4,476.10 ] Subtutal: ¤ 14469.14
-
- 100 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זקוק למפרט שיהיה אופטימלי למשחקים(ורק למשחקים), שיריץ אותם בצורה הטובה ביותר. מעדיף את מעבדיה של אינטל מאשר א.מ.ד, אבל אם אין הבדל רציני במשחקים- ובמחיר כן, אז אני יכול להיות גמיש.. כרטיס המסך הכי טוב כרגע(עם מחיר הגיוני) הוא ה-9800GTX, בגלל זה הוא יהיה חייב להיות במחשב שהוא רק של משחקים. מחיר עד 6800(כמה שפחות עדיף ), מחכה להצעות- תודה רבה מראש. נ.ב אני לא מבין ב-O.C(אז אם צריך דברים מיוחדים בשביל זה, אז אני לא צריך) , ולא זקוק לציוד היקפי(חוץ ממסך חדש). חן.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מייעד את המחשב כך שיופעלו עליו קבצי מולטימדיה - סרטים ומוזיקה וכן לגלישה באינטרנט וכד' המחשב לא מיועד למשחקים כך שהדגש הוא על החוזק והיציבות של המערכת אשמח לשמוע הצעות...
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עריכה גרפית דו מימדית, צפייה בסרטים HD , משחקי מחשב. חשוב שיריץ את המשחקים הכי חדשים באופן חלק באיכות הכי טובה, משתמש בפוטושופ CS4. רזולוציה : 1280x1024 . רצוי שיהיה כמה שיותר שקט (6 מ-1 עד 10) לא מתוכנן OC, ייתכן שבעתיד אשתמש במחשב לצפייה בטלויזיה. המסך החדש בגודל 22' .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא בעיקר לדברים הפשוטים, אבל אני עלול לרצות לשחק משחק פעם בה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Halo 2, Graphics Gale. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש ביתי אם הבנתי נכון את ב. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. יש לי הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? הייתי מעדיף שיהיה צורב, אבל זה ל…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש... בואו נראה: * תקציב בערך 6.5K, במזומן, גמיש יחסית. עם זאת, אני מסכים לקונצנזוס בפורום - "חסוך במה שאתה לא צריך היום, והשתמש בכסף לשדרוג מחר". * מטרות המחשב הם בעיקר גיימינג כבד, וצפייה בסרטים (כרגע DVD בעיקר). * אין צורך בציוד הקפי. * האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים, מן הסתם. כרטיס קול - מספיק אחד שתומך ב- 5.1 רמקולים, אני לא כזה אודיופיל, לכן נראה לי ש On-Board מספיק לי, או שאני טועה... * הקירור והעיצוב: אני מעדיף עיצוב סולידי מצעקני, אבל לא צריך להגזים, אין צורך שמעצב איטלקי ידוע שם יהיה חתום לי על המארז (כלומר, אפשר עיצוב זול כל עוד המארז איכותי ). * הרכבה במעבדה, עדיפות רבה לחנו…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי יעוד וורד אקסל דברים חשובים שיהיו במפרט: 1.כ.מסך שתומך בCUDA -אני מתכוון לשים על זה ווינדוס 7 32BIT ולכך אני חושב שכרטיס מסך של NVIDIA שתומך בCUDA (כך נראה לי קוראים לזה) יועיל ועם חיבור לשתי מסכים 2. 2-כוננים קשיחים (RAID1) של 750 במהירות 7200 RPM 3.שקט- אחרי הכל זה משרד וצריך שקט 4.חסכוני-חסכוני בחשמל (פשוט אני לא זוכר איזה מעבד של אינטל חסכוני יותר) כי אני צריך לחבר את זה לאל-פסק אחרי הכל שהריד לא ימחק במקרה של נפילת חשמל כל המשרד מגובה על זה צורת השימוש היא תהיה ככל הנראה יעשה ע"י שיתוף ברשת פנימית נ.ב אם למישהו יש רעיון לצורה טובה יותר לשמור על המידע שיהיה מגובה אז שיציע אני חשבתי על כונן חיצוני עם חיבור esata שיהיה מחובר לאל-פסק ומאפשר נ…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב רק להפעיל בו word וכאלה... לגלוש באינטרנט ושהיה עם כרטיס רשת. 20 ג'יגה יספיקו.. אם אפשר מחנות באזור ראשל"צ ת"א.. תודה :]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שלרוב אני סתם גולש באנטרנט אייסיקיו ומוריד... לפעמים משחק, הייתי מעוניין בהצעות למפרט בעלות של 5000 שקל שיכלול צורב dvd ואו 80 או 120 ג'יגה בייט מקום. אחת ההתלבטויות בהרכבת המפרט היא האם לשים ג'יגה זכרון או 2. עוד דבר הוא שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בשנתיים שלוש הבאות.. בגלל זה ההתלבטות עם הזכרון בנתיים זה המפרט שלי: כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,093.09 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL…
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני מכיר את הפורום הזה כבר כמה זמן, אני יודע כמה בקיעים המשתמשים פה, ואני סומך עליכם! תודה רבה! אני אוהב אותכם כל כך. אני צריך מפרט למשחקים כבדים כמו (DOOM 3 ו- ו GTA 3.... ו STALKER : CLEAR SKY ) תקציב: 6500 ש"ח דרישות: 1. כרטיס מסך מסדרת ה RADEON 4870 1GB 2. מסך 22" 3. עיצוב יפה של המארז (אבל במחיר טוב נגיד עד 500-600) 4. אני גר בבת-ים אז חנות בתל אביב או ראשון לציון יהיה נחמד, אבל כל חנות שעושה משלוחים לכל מקום יהיה טוב. 5. אני צריך חנות זמן האספקה שלה קצר זאת אומרת עד 7 ימי עבודה, כי אני צריך מחשב דחוף (שלי שבק חיים) 6. רמקולים טובים (שמתי עין על ה 540 X של לוגיטק) אבל אני לא יודע אם זה טוב, אני רוצה סראונד וזהו, שקט לא חשוב לי מי שיעזור ל…
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אפשרית חריגה של 500 ש"ח, אך מנומקת היטב, מעדיף לחסוך. אין העדפה לאינטל או לamd. כרטיס מסך - dx11. עדיפות ל5850. מסך - 24 אינץ', אלא אם אין אפשרות טובה בטווח מחיר, ואז אפשר לרדת ל22 אינץ'. שקט חשוב. כמה חשוב? 8 מ1-10. לא יתבצע o.c. לא עכשיו ולא בעתיד. אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר-מקלדת-רמקולים אשמח לשמוע. אם לאו, ירכשו בנפרד. רזולוציה - לפי המסך שיבחר. למחשב תחובר טלוויזיה 32" hd ready. בנוסף למסך. שהכרטיס מסך לא יחסום סלוטים בלוח אם! (ניסיון רע) תודה!!! עריכה: אפשר לקנות רכיבים מחנויות שונות ואני ארכיב לבד. רוצה להוציא כמה שיותר מהסכום הזה...
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקי היי אז אני צריך מפרט למחשב שהוא בעצם למשחקים והתווך מחירים הוא: עד 4500 ש"ח אפילו אפשר להגזים ויותר... אז מה שאני לא צריך זה מדפסת וחשוב מאוד היום קניתי מסך viewsonic VE 710s אז כמובן בלי מסך ואני רוצה כרטיס מסך תותח למשחקים כמובן! ואני לא צריך כל צורב. ועוד משהו שהמעבד יהיה של אינטל פנטיום 4.. אז בבקשה ותודה!
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-