ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
הרצוני לרכוש מחשב נייד בסכום של עד עד 6000 שקל שהביצועים שלו יהיו בעיקר למשחקים והמפרט שלו יהיה פחות או יותר כמו זה http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg או אפילו יותר טוב מטרת המחשב משחקים
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תקציב: 4000-5000 ש"ח ללא חריגות מעל ה5000. ללא מסך, ללא HDD (ארד-דיסק/ים) וללא כוננים/צורבים. 1. מה התקציב? 4000-5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, HDD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ שומע הרבה תגובות טובות על GIGABYTE אז.... 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למחשב שקט, מארז שאני כתבתי!!! וזהו בעיקר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה אפשר לישון ולא או…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד, כל החדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS3, AC וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 יקנה חדש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מאוד)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחי מחפש לעצמו מחשב חדש, למשחקים, בסביבות ה3-3.5 אלף שקל, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך אבל כולל כרטיס רשת וכרטיס קול. המחשב מיועד למשחקים, אבל שלא יהיה מכונה שרואים כאילו זה מציאותי. עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך:22-24 אינץ רזולוציה: 1200X1900 עכבר גיימרים לייט, אלחוטי,אין צורך במקלדת, אין צורך ברמקולים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?2 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן o.c. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחשב למשחקים,אינטרנט וכד'... בעיקר למשחקים. שיהיה מחשב טוב שיריץ משחקים חדשים סכום שיש חבר שלי הוא 4.5K. תודה מראש...! כמו שכבר רשמתי,שימושים עיקריים למשחקים!! בנוסף לזה כמובן גלישה באינטרנט ותוכנות כמו איסקיוו,הבחור לא מבין ככ במחשבים..רוצה לשחק בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים כבדים, יש לי מסך 22 של סמסונג. ללא עכבר, מקלדת, רמקולים וכו'. דגם המסך - T220P SAMSUNG ללא אוברלוק תודה...
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ואם אפשר גם שיכלול גם וינדוס ברוסית
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לא משנה גודל מסך אך עדיך כמה שיותר גדול(ואני מבין שרק נט בוקים נכנסים בתקציב..) אז על איזה מחשב אתם הכי ממליצים?? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כמה דברים שחשובים לי במחשב זה 1- סרטים 2 - אינטרנט 3 - משחקים ישנים כמו וורקראפט 3 תודה מראש למגיבים!!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך שתרכיבו לי בבקשה מפרט למשחקים כבדים כגון: STALKER ,DIRT, CRYSIS, ומה שאני מבקש שהמעבד יהיה מבוסס על CORE 2 וכרטיס מסך8800 של SPARKLE CALIBRE 320 (שהופיע עליו סיקור באתר) , אין צורך בצורב DVD כי כבר יש לי , ומתוכנן OC יציב כמובן לסביבות ה-3.0 ג'יגה הרץ או 3.2
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
CPU: AMD Athlon 64 3200 BOX [1,356.21] MotherBoard For AMD: Asus SK8V [1,307.83] Memory: CORSAIR TWINX512-4000 Dual-Channel Memory KIT DUAL DDR 256MBX2 [1,119.03] HD: 200GB 7200RPM IDE/133 8MB BUFFER MAXTOR [869.68] צורב: Lite On 52X32X52 VideoCard: ALBATRON GeForce 6800GT 256MB [2,554.30] DVD ROM: Asus X16 [206.78] Floopy 1.44 [50.00] Cases: THERMALTAKE XAZER 5 V7000D [833.19] (Blue) Speakers: CREATIVE Inspire 5.1 T5400 [735.88] Services: בניית מחשב והתקנת מערכת הפעלה P/S: Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN [ ¤328.41 ] מקלדת ועכבר: סט אלחוטי עכבר + מקלדת מבית מייקרוסופט MMDESKTOP [¤304.08 ] מסך: SONY TFT "19 X93B [¤4,476.10 ] Subtutal: ¤ 14469.14
-
- 100 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
זקוק למפרט שיהיה אופטימלי למשחקים(ורק למשחקים), שיריץ אותם בצורה הטובה ביותר. מעדיף את מעבדיה של אינטל מאשר א.מ.ד, אבל אם אין הבדל רציני במשחקים- ובמחיר כן, אז אני יכול להיות גמיש.. כרטיס המסך הכי טוב כרגע(עם מחיר הגיוני) הוא ה-9800GTX, בגלל זה הוא יהיה חייב להיות במחשב שהוא רק של משחקים. מחיר עד 6800(כמה שפחות עדיף ), מחכה להצעות- תודה רבה מראש. נ.ב אני לא מבין ב-O.C(אז אם צריך דברים מיוחדים בשביל זה, אז אני לא צריך) , ולא זקוק לציוד היקפי(חוץ ממסך חדש). חן.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מייעד את המחשב כך שיופעלו עליו קבצי מולטימדיה - סרטים ומוזיקה וכן לגלישה באינטרנט וכד' המחשב לא מיועד למשחקים כך שהדגש הוא על החוזק והיציבות של המערכת אשמח לשמוע הצעות...
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עריכה גרפית דו מימדית, צפייה בסרטים HD , משחקי מחשב. חשוב שיריץ את המשחקים הכי חדשים באופן חלק באיכות הכי טובה, משתמש בפוטושופ CS4. רזולוציה : 1280x1024 . רצוי שיהיה כמה שיותר שקט (6 מ-1 עד 10) לא מתוכנן OC, ייתכן שבעתיד אשתמש במחשב לצפייה בטלויזיה. המסך החדש בגודל 22' .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-