עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, למערכת שבנדון מגוון שימושים : שרת-קבצים (בפרוטקול CIFS בד"כ), מארחת מכונות-מדומות (כ-1-2 שמהן ינבע בד"כ עומס קל עד בינוני), ושימושים אחרים - לפי הצורך. הערות : תת-מערכת האיחסון הינה בתצורת RAID-1 (שיקוף), וייתכן כי לגבי חלק משטחה תופעל הצפנה שקופה בזמן-אמת בתוכנה (למשל באמצעות FreeOTFE בחלונות או LUKS בלינוקס - תלוי במה שאחליט להתקין שם). ייתכן מאד שאפעיל את המעבד רוב הזמן ב-Underclocking, לחסכון באנרגיה. כל הציוד החדש, למעט פתרון-הקירור למעבד, נרכש ויובא ביבוא-אישי מארה"ב. המפרט המחודש : מארז (JSP M-100A μATX - 2x120mm-Fan (GlacialTech GT12025-HDLA1 (קיים) ספק-כוח FSP FSP300-60HCN 300W 288W@12V (קיים) לוח-ראשי Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 (חדש) מעבד-ראשי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by a1516a,

שלום, אני מעווניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, אשמח להצעות ע"פ הדרישות הבאות: תקציב: מקסימום 1200$ ייעוד המחשב: עבודה עם תוכנות כבדות לעריכת מוזיקה + הרצת משחקים הכי כבדים בצצורה חלקה וברמה גבוהה (במשחקים מטורפים כמו קרייסס 2 אין צורך ULTRA אלא שיריץ חלק HIGH), סרטי HD בחיבור למסך חיצוני. מעבד: CORE I-7 מהסדרה החדשה ביותר זיכרון ראם: 6GB ומעלה דיסק קשיח: 640 ומעלה במהירות 7200 מסך: לפחות 15.6" ושיהיה כמה שיותר איכותי - לא מהסוג המבריק כרטיס מסך ושאר מרכיבים: המלצות שלכם ע"מ שיתאים לייעוד המחשב. אשמח להמלצות של כל החברות המוכרות והאמינות חוץ מ-ASUS לינקים למחשבים שמצאתי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800983-REG/Dell_X15L_1024ELS_XPS_15_15_5_Notebook.html http://www.be…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by maxth,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים,עבודה משרדית,תכני hd. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לכלול מערכת הפעלה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים ksp/ivory מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by THE_OTTER123,

היי, אני תלמיד תיכון ויש לנו מלא עבודות ואנחנו גם לומדים מחשבים, ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק לכל 3 שנים בתיכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות (c#, pyton וכדומה), עבודות לבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Xavi06,

שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cowerd,

אוקיי אז בניתי שני מחשבים בשני אתרים שונים עכשיו אני צריך עזרה מה יהיה יותר טוב בשבילי למשחקים אז הנה: סוג מכירה שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ רגילה OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ¤1,360.00 ¤1,360.00 רגילה LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 1 ¤3,300.00 ¤3,300.00 רגילה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ¤860.00 ¤860.00 רגילה ANTEC P160 1 ¤820.00 ¤820.00 רגילה AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 ¤2,180.00 ¤2,180.00 רגילה OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 ¤570.00 ¤570.00 רגילה NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה WD 160GB 7200RPM 8MB SATA…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Home Boy,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. איזה חברה כדי לקנות? (DELL.HP.NEC וכו') 2. איזה זיכרון כדי לשים? 3. איזה כרטיס מסך כדי לשים? המחשב בעיקר לעבודה משרדית (הדפסות גלישה וכו') אך אני רוצה שגם יהיה אופציה למשחקים עליו...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gilad4321,

היי אני קונה השבוע מחשב חדש והוא יהיה למטרות משחקים בעיקרו ולOC קל. אני צריך מסך lcd 19 עכבר מקלדת וכל השאר. ההתלבטויות העקריות שלי הם בכרטיס המסך,בזכרונות ובלוח האם. אני מבקש מהמבינים לעזור לי בבניית המפרט ועוד שאלה-לכמה זמן המחשב יחשב מחשב טוב וסביר,האם גם בעוד שנתייים למשל? תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by aboren,

היה לי מחשב סמסנוג 15.6 עם כרטיס מסך של NVIDIA ושמתי לו SSD של 256 גיגה I7 ו6גיגה זכרון נגנב אתמול מביתי. אני רוצה מחשב חדש. מה ההמלצות? השימושים: משחק מנג'ר פוטושופ תוכנות עריכת סרטים. גלישה תקציב 3500-4000 ש"ח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. * מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…

17. Started by ronoz,

שלום, אני מעוניין לבנות מחשב על בסיס ASRock 310: https://www.amazon.com/gp/product/B07GRYR22B/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 מעבד i3 9100: https://www.amazon.com/gp/product/B07RXW4Y2K/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1FF9ODJZIUKGX&psc=1 מבקש המלצה על SSD 500GB וזכרון 16GB, אפשר גם מתוך אמזון. תקציב גמיש אבל לא משהו מוגזם, סה"כ מחשב משרדי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. משקל - לא משנה לי סוללה - לא משנה לי גודל מסך - לא משנה לי דרישות? ביצועיסט כמה שיותר לכיוון הגיימינג מצידי על חשבון איכות הבנייה, גם ככה הולך להתחבר אליו מסך חיצוני ומקלדת אלחוטית\עכבר אזור הדרום

19. Started by ranbigon,

שלום, מסיבות שלא צריכות להיות חשובות לאף אחד פה, אני קונה מחשב ללא הגבלה כספית ברורה. אני לא רוצה שהמחשב יעלה 20 אלף שקל, אבל אני לא ממש צריך לחסוך בואו נגיד את זה ככה... אני לא ממש מבין במפרטים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה טוב מאד, אפילו מעולה, אבל בלי להגזים יותר מדי. עד כה קיבלתי המלצה כזאת: לקנות מעבד dualcore 3.4 ג'יגה הרץ... זיכרון פנימי 1536ram מבחינת הכונן הקשיח 250 ג'יגה בייט מספיקים לי מאד... שלא כמוכם לפי מה שקראתי פה קצת... הדבר שאני ממש ממש ממש לא מבין בו זה כרטיס מסך, ואני רוצה אחד ממש טוב אבל לא יקר בטירוף כמו שראיתי (7000 שקל רק לכרטיס מסך זה קצת טירוף לא?) אז אני מבקש שתרשמו לי מה ממש חשוב שיהיה. וגם על הכרטיס מסך והמפרט שכתבתי. תודה מראש- רן.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yoramns,

רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by masterb,

שלום חברים חג שמח ושנה טובה, המטרה מפרט כמפורט בנושא, ללא צורב DVD (יש לי חדש) בעלות MAX של 3,500 ג'ובות... חשוב מאד שיהיה שקט מאד (מישהו אמר קרור מים?) לא רוצה לשמוע רעש בכלל!!! ללא ציוד היקפי למעט מקלדת טובה... המטרה - משחקים! (ביושוק גרם לי עוגמת נפש רבה כאשר לא עבד על הדינוזאור שלי...) כמו כן ובנפרד, יתכן ואני מוכר את המחשב הזקן שלי + מסך VG712s של VIEWSONIC לאיזה ניגר ב - 1500 ש"ח. לכן, בשאיפה שימכר, אני זקוק למסך lcd באיזור ה - 1,500 ש"ח, עדיף 20" 16/9 ומעלה... חשבתי על VX922 Viewsonic ב- 1,300 /ש"ח בלבד. לעניין המפרט ולאחר עיון במפרטים מומלצים של אינטגרל המלך חשבתי על - מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 42…

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ניסיון #2: 1. מה התקציב המקסימאלי? -- 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ואף רצוי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. בנוסף, איכלוס מכונות וירטואלית - אבל לא נראה לי שקריטי שזה יהיה Core i7. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA IV, Assassin's Creed 2+3, Duke Nukem Forever. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 192…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by דובי770,

תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במפרט שעשיתי לבסיס של מחשב שמיועד לעריכה ומשחקים שאני מעוניין לקנות אני לא מומחה וניסתי להתאים חלקים האם אתם רואים בעיות במפרט ? האם יש רעיונות אחרים יותר טובים במחינת לוח אם ומעבד בעיקר ? הייעוד של המחשב הוא עריכה (תחביב) ומשחקיי VR בעתיד ... (על כרטיס מסך עוד לא החלטי ובינתיים אשתמש בGTX ישן יחסית....דיסקים גם יש מהמחשב הישן) תודה לכולם מעבדים - Intel Socket LGA1151 Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray..l לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ניב ציון,

שלום לכולם!!! אז ככה... יש לי 7000 ש"ח, שאני מייעד אותם לקניית מחשב נייד. הדברים שאני רוצה לעשות עם המחשב הזה הם בעיקר משחקי מחשב... חדשים, וגם קצת יותר ישנים, אבל חשוב לי שירוצו על רמת גראפיקה מדיום או High, ושירוצו חלק!!! (משחקים כמו Xcom2 וגם Just Cause 3 וכו'...). עם זאת, אני עובד על המחשב, אבל זה כבר דברים שרצים על כל מחשב, כמו אינטרנט, בלוגים, פייסבוק, יוטיוב ושאר הדברים הרגילים... מה שחשוב, זה שאת המשחקים שאני קונה, אני גם אוכל לשחק ולהנות מהם (לא כמו עם המחשב הנוכחי שלי שמריץ משחקים רק על LOW Graphic, וגם אז... הם צולעים)... אני יודע שזה שאלה כללית מידיי, אבל ממש אשמח לקבל המלצות למחשבים בטווח ההקצבה שרשמתי מעלה... אני עד כה, מצאתי מחשב אחד שנראה לי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.