ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
באחד המחשבים שיש לי יש - Aopen AK72 Athlon 650Mhz (orion) 256MB SDRAM 133Mhz Geforce 2 MX 400 דיסק קשיח 30Gb 7200RPM של סמסונג (ATA 66) צורב 8x4x32 של HP וכרטיס קול (מעבר למובנה) SB 128 עכשיו, אני מתכוון לקנות לוח אם + מעבד + זיכרונות חדשים, ולהשאיר את כל השאר (מלבד הכרטיס קול). השאלה היא אם אפשר למכור את הקיימים, ובכמה, או אם ישתלם לי לבנות מחשב שלם ולמכור את כל החבילה הנ"ל ביחד (כלומר, אם ההבדל בין לוח+זיכרון+מעבד למחשב יעלה לי פחות מאשר הכסף שאני אקבל על החבילה הנ"ל) (לא צריך ייעוץ בקשר ללוח+מעבד+זיכרון שאני הולך לקנות, אותם כבר בחרתי, וחוץ מזה, מקווה שלא טעיתי בפורום)
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב, בדסקטופים אני הרבה פחות מעודכנת ולכן אשמח לעזרתכם. בן דודי קונה מחשב למטרות גיימינג ולהלן המפרט שהרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם DFI LANParty DK X38-T2RB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Raidmax AZTEC ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W קרור למעבד Thermalright Ultra-120 מאורר למארז Xilence Case Fan 120mm מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD מקלדת Logitech Media 600 עכבר לייזר Logitech G5 Laser Mouse New Design מערכת הפעלה: Vista Home Premium סה"כ 7230 ש"ח ננזפתי כמגיע לי , מוסיפה את האינפורמציה: הוא מתכנן לעשות OC…
-
- 57 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לפני קניית המחשב. הדרישות- מסך 17.3 אם יש אופציה אפילו לגדול יותר זה מעולה. השימוש יהיה בעיקר בתוכנות הדמיה אוטוקאד אלוסטריטור פוטושופ וכ'ו. התקציב בין 1000$ ל2000$ כעיקרון קונין לי אותו מתנה לכן אבקש באופן חריג המלצה לשתי הקצוות. אני מתכננת לקנות מאמריקה כנראה ומצאתי ללא הבנה שתי אופציות אשמח לחוות דעתכם או למשהו מתאים יותא תודה! https://www.amazon.com/Notebook-i7-8750H-NVIDIA-Windows-Computer/dp/B06XMRPDTQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1529493123&sr=8-2&keywords=8750H&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&th=1 https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-P…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה , לתוכנות - google sketchup 3d max autocad / revit v ray rhino מדובר בתוכנות לארכיטקטורה ודיגום 3D , כולל רינדור . המחשבים שנראים לי משתלמים וטובים הם הבאים - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32727 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3578&products_id=33254 מהחיפושים אלו נראים כמו התמורה הטובה ביותר אשמח לשמוע מה אתם אומרים , כולל על המעבד והכרטיס הגרפי. וכן לקבל המלצות למערכות מחשוב אחרות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 500 חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מחו"ל. …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך חדש Geforce 7900gt pci-express, והלוח הנוכחי שלי הוא AGP... אז אני רוצה לעשות כמה שינויים במחשב ולהפוך אותו למחשב משחקים, ובאותה הזדמנות שאני נפטר מהחלקים הישנים לבנות מהם מחשב נחמד לאמא שלי לצרכי אינטרנט OFFICE וכו'. המפרט הנוכחי שלי הוא - AMD 1700+ EPOX 8RDA+ 512 GENERIC RAM 400MHZ RADEON 9550 128MB WD 80GB 8MB IDE אני יעביר אותו לאמא ויקנה לה מסך LCD באיזור ה-1000, מקלדת עכבר מארז ספק וכו'. ויהיה לה מחשב אינטרנט/אופיס. אצלי יש כבר GeForce 7900GT CO 256MB, משמע שאני צריך : מעבד - רצוי AMD לפי התקציב לא? לוח - PCI-EXPRESS זכרון - 512/1024MB HD - 160GB יחד עם המסך LCD אסור לעבור את ה-3000... אני אשמח אם תוכלו להציג לי מס' אפשרויות כש…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, מחר אני קונה את המחשב ככה שאני חייב אישור עליו. אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל ! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤670 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤442 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤342 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB (512MBx2) 800Mhz CL4 ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-1GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤167 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤335 http://sk…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לא הייתי בפורום כבר כמה שנים טובות לדעתי, אבל הגיע העת לחזור. אני מבקש את ייעוצכם, עקב מספר מגבלות בגלל תוכנה מאוד ישנה שאני צריך להפעיל, אני מוגבל למחשב עם מעבד i3, וwin7 32 bit, ההסבר למה יהיה מאוד ארוך, אז בואו ניקח את זה כעובדה מוגמרת. כיום זה עובד עם מחשב AIO של Dell, בן כ4 שנים לפחות. אני מעוניין להחליף למחשב חדש, עם ssd כמובן. האם ישנה בעיה לקנות מחשב חדש, נניח i3, 4gb ram ודיסק קשיח ssd. ולהתקין עליו ווינדוס 7 32 ביט? קיים דיסק מקורי ורישיון. למיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה, כמובן שלא אנצל את כל יכולות המחשב. תקנו אותי אם אני טועה, בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בניתי לי מפרט מחשב ואני מעוניין לשמוע את דעתכם כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 1197 ש"ח זכרון 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CL7 240 ש"ח כונן קשיח Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 260 ש"ח ספק Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 400 ש"ח מעבד Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB 1023 ש"ח לוח אם GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 655 ש"ח מארז CoolerMaster CM 690 II BASIC 409 ש"ח צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 95 ש"ח סה"כ 4279 ש"ח הרכבה עצמית. אין חנות ספציפית שאני קונה ממנה, את הרכיבים אני קונה במספר חנויות... ציינתי מחירים שאספתי מכמה חנויות. קירור למעבד בכוונה לא צויין משום שאני לא מתכנן לעשות OC…
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים במיוחד ובעתיד ל OC מסך CRT FLAT ציודע הקפי ללא רמקולים. התקציב הוא 5500 לא חריגות... הרכבתי לי מחשב ב לוג'יקפיסי תנו חוות דעת:
-
- 13 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שח שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה, תמונות וקצת סרטים וזהו לא לשיתוף קבצים . הוא אמור להיות מחשב נוסף ללימודים, כמו כן יש ברשותי מחשב נייח . רציתי גם לדעת אם זה חשוב שתהיה יציאת pcmcia לחיבור לאינטרנט או שיש את זה בכל מחשב או שיש דרכים אחרות כדי לחבר כרטיס רשת אלחוטי, ואם יציאת s video חשובה ולמה היא משמשת, התקציב הוא עד 5500 שח אך עדיף שיהיה פחות אני פשוט לא רוצה לקנות מחשב שבעוד שנה לא אוכל לעשות בו כלום. כמו כן רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס amd ואם כן מה זה אומר מעבד sempron אם זה המקביל של amd לסלרון? תודה...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 2000 ל 3000 אפשרית חריגה של עד3500 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא (אבל אשמח לדעת כמה יעלה אם כן? ). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המינימום שאני הצלחתי זה ב 5K עם התפשרות על מסך (NU 19) E6300+160GB+7600GS+945+1GBX1+6A19 400W+NU 19 כולל מסך - רצוי 19 LCD מקלדת+עכבר רמקולים פשוטים תודה לכולם...
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כרגע לקנות מחשב ללא כרטיס מסך וללא מסך. התקציב 4000 שח הכי הרבה. אני מתעסק בעיקר עם תוכנות ולכן מחפש i7 , 500 GB SSD וכו'. כרגע בדילמה על הלוח אם. אשמח לקבל הצעות ללוחות מומלצים שתומכים SATA 3 בתקציב עד 600 ש"ח ללוח אם. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לכרטיס זיכרון 16 GB בתקציב עד 450 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב שימש לעריכת מוזיקה, ללא מסך וללא כרטיס קול (אותם יש לי בניפרד). ההתלבטות היא האם ללכת על Intel Based או על AMD Based ולשדרג עוד קצת RAM. התקציב עד 3500 תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-