ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה מפרט חזק במשחקים וגם שיתאים לאינטרנט הורדות סרטים וכל הדברים האלה.. בתקציב של 4500 אם צריך לחרוג קצת אני יכול אבל לא להגזים.. אני מעדיף מאינטל עם מארז ללא ספק ספק בניפרד 400W עם לוח אם ומעבד שיספיקו והכי חשוב כרטיס מסך 8800GTS זיכרון 2GB ואם אפשר את הדיסק קשיח 320GB ושהמפרט יהיה בנוי ללא ציוד הקפי רק את החלקים המארז והמפרט מהחברה skypc תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני היתי רוצה עזרה במפרט מחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנתון(3400 ש"ח) ללא ציוד היקפי (יש לי מסך 19 אינץ) רק המחשב עצמו. ללא צורך ב אובר קלוק ( o.c) יש העדפה למעבד 4 ליבות אם אפשר של amd (המעבדים שלהם זולים ומצוינים מספיק לצרכים שלי) כמו המעבד Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm וכרטיס מסך שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות על משחקים ממש חזקים שיוצאים היום לשוק וגם השקט טיפה חשוב אבל לא כול כך!! (זה לאמחיב את המעבד הזה אבל מחשב שיספיק לי לפחות ל3 השנים הבאותת)
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נדרש הרבה זיכרון (מהיר ככל האפשר) וכמה שיותר ליבות. לא צריך כרטיס גרפי איכותי, כל on-board יהיה מספיק טוב. זיכרון - כמה שיותר מהיר, ורצוי עם ECC. מערכת הפעלה לא נדרשת, אני אתקין windows 7 64 bit. רצוי שיהיה שקט עד כמה שאפשר, ואני לא מתכוון לעשות OC (אלא אם כן אפשרי ללא תוספת קירור וללא הסתבכויות מיותרות). לא נראה לי שאשדרג את הזיכרון (אבל ארצה שתהיה לי אפשרות להוסיף, למקרה שאצטרך/ארצה). את המעבד כנראה לא אשדרג. לא מתוכנן שידרוג של כרטיס המסך. בעקרון אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד כמה שנים טובות, עד שאחליף אותו בשלמותו. אפשר לחרוג מהתקציב, אם הכרחי. אשמח גם להפניות לקניה לא רק בארץ. הבנתי שלעיתים קרובות זול יותר להזמין מחו"ל את החלקים, ולהרכיב. אין לי בעיה עם הרכבה עצמית, בתנ…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה 200-300 שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני עד כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO , GTA , ומשחקים חדשים שיצאו ויצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 HD…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,COD6 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עכשיו לקנות מחשב חדש לעבודה גרפית בסכום של עד 4000 שח אני לא מבין כל כך בחלקים שצריכים להיות אז אם אפשר לבנות לי מפרט שיתאים תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חדש כאן בפורום, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט/חוות דעת למפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה למטרת לימודים, וסרטים באיכות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב ההקיים שלי או להרכיב אחד חדש אם זה מה שעדיף (עם אפשרות להשתמש בחלקים מהמחשב הקיים במידת הצורך). המחשב הקיים לא מצליח להריץ לצערי משחקים חדשים כבר באיכות גבוהה ללא איבוד רציני של FPS. ובנוסף הייתי רוצה לשדרג את הרזולוציה ל2K ואת הקצב ריענון ל120+ השידרוג אינו דחוף, מצד שני במידה ואין משהו יוצא דופן באופן בשנה הקרובה, אני לא רואה סיבה לחכות. האם יש טעם לחכות לבלאק פריידי לדוגמה? תודה מראש, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k ניתן לחרוג עד 12k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון witc…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה בבקשה סיוע למפרט מחשב עד 3000 ש"ח [ניתן לחרוג ב 200 300 שקל]. המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי. [רק כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, דיסק קשיח, ספק]. אני חשבתי על המפרט הזה... חסר לי פה ספק ודיסק קשיח... אני גם לא יודע אם הציוד חורג מהתקציב או לא. תקנו ושפרו לפי שיקולכם: מעבד: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם : P7H55D-M EVO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זיכרון פנימי : 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיס מסך : HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר את עצמי.. אני כבר הרבה זמן בונה על קניית מחשב חדש, כרגע אני עם לפטופ Lenovo Y580 שהוא מדהים, אבל לא מספיק. הוא לא מספיק בעיקר בגלל כמות החיבורים שלו, הקירור הנוראי, והעובדה שאני לא יכול להתנייד עם המחשב נייד כי הוא מחובר למליון כבלים.. רציתי ללכת על מחשב מטורף ב10K אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא חכם כרגע.. השתחררתי לפני שלושה שבועות מהצבא וכרגע אני בכיוון של להשלים בגרויות - אם יהיה לי מחשב חדש ומטורף כרגע כנראה זה קצת (הרבה) יסיח את דעתי.. ובגלל זה.. החלטתי לקנות מחשב, שיהיה מעולה - אבל בלי כ.מסך ובלי מסך (אני כרגע עם מסך טלווזיה 8MS 60HZ), ככה שהוא יהיה קיים אבל לא ליותר מדי שימושים, לפחות לעכשיו. כמובן שחשוב לי שכל המפרט יבנה במחשבה…
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנטית - בגלל הבלאק פריידי המתקרב אתם מוצאים דילים שווים אשמח לשמוע(בארץ) תודה! דגם שמצאתי שעונה על הדרישות שלי ואשמח לחוודים עליו:[h=1]Lenovo Yoga 2 13 59442292[/h] מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית , רוב השימוש במחשב הוא בישומיי אופיס , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (מהכונן הקשיח ובצפייה ישירה) גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: העדפה ללא יותר מ13" , אין העדפה מיוחדת רזולוציית המסך: חשוב שתתאים לצרכים שציינתי למעלה , אין לי ידע בנושא ולכן לא יודעת לפרט דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיפות לעכבר TOUCHPAD משקל רצוי: עדיפות עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לזמן סוללה ארוך האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא עד 3000. חריגה של 100 שקל לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ומשחקים כמו Heros of the storm, PUBG חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא . 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מחשב נייח בסיסי ביותר לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים תקציב עד 2000 ש"ח ללא מסך, ללא ציוד הקפי, ללא צורב, ללא התקנה, שיאפשר צפייה ב HD, הארד דיסק: 250GB+ רעש: שיהיה רועש כמה שבא לו
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מעדיף צ'ק 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Crysis,COD4,NFS pro,להורדות, סרטים וזהו נראה לי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 19 אינץ, מקלדת ועכבר ,צורב דיוידי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא נראה לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני לא יודע אם זה משנה החברה רק אם זה חשוב תשימו 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור אם הוא חשוב אז סבבה עיצוב ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך מערכת הפעלה אבל אני לא יודע מה כדאי xp או ויסטה פרימיום, כי חבר אמר לי שעוד מעט יגיע חבילת תיקון לכל ה…
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברה בואו תעזרו לי בבקשה אני צריך שתעשו לי איזה הצעה מ www.ksp.co.il עד 2000 אבל עדיף לחסוך כמה שיותר מה שאני צריך מעבד,זכרון, לוח אם. אם יש אפשרות לכרטיס מסך על הלוח זורם יענו אני לא מבין בכרטיסים שהם משולבים על הלוח אם הם טובים או לא אין לי כל כך צורך בכרטיס מסך משוכלל כי אני לא בקטע של משחקי מחשב מה שכן HD כן דברים שמעניינים אותי USB3 HD ואם יש עוד שטויות שאני לא מכיר ומה שאני הולך לעשות עם המחשב זה להתעסק עם יצירת מוסיקה CUBASE VST וכאלה עכשיו אני הסתדרתי עם המחשב שיש לי כרגע, כן הוא איטי לי ואני רוצה לשדרג את היכולות אבל מה שאני בא להגיד זה שאני לא איזה מקצוען שצריך מחשב טוב ברמות וגם אם הסתדרתי עם הנוכחי אז צריך שיהיה שדרוג רציני מן הסתם אבל לא שגוזל הרבה אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל לטובת המעבד וכ. מסך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים(COD וכדו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CALL OF DUTY ועוד בסגנון * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית 3. האם יש צורך בציוד היקפי …
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט לחבר ב1700 שקל. השימושים העקריים הם מסמכים סרטים מוזיקה ומשחקים לילדים קטנים [ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף וכאלה. משהו פשוט] רצוי בKSP \ PANDA\TMS. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של 2500 שקל+- מטרות המחשב זה משחקים (כמו:cod 4) וסרטים. אין צורך בציוד היקפי נ.ב מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 89Watt 592 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15591 Gigabyte GA-M52S-S3P nForce 430 AM2 320 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18301 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 310 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15303 Leadtek GeForce 8600GTS 256MB PCIe 790 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17218 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 250 ש"ח http://www.pan…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הבדל ואפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל תלוי אם הבדל משמעותי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA החדש שיצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש הבנתי הכי גבוה עדי…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-