עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LoopXXX,

1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי בתקציב של 7000 עם אפשרויות חריגה. 2. השימושים הם עריכת ווידאו, קיבוץ, משחקים, תכני HD. משחקים כגון BFBC2 MW2 FARCRY2 SUPREME COMMANDER 2. במשחקים אני מעוניין שיריץ אותם על הגדרות הכי גבוהות כשנה לפחות מיום הקנייה ועל הגדרות בינוניות מינוס לזמן של כ- 3 שנים ומעלה. המחשב לא מיועד לשידרוגים עתידיים כי אני מעדיף להשקיע סכום נחמד על מנת שיחזיק מעמד לאורך זמן. רוב המידע והמחירים לקוחים מ אתר KSP.CO.IL 3. ניסיתי להרכיב מפרטים ונתקלתי במספר שאלות... ואשמח להרחיב את הידע על מנת לעשות קנייה יותר חכמה. מעבד ההתלבטות היא רבה בעיקר בגלל חוסר ידע בפרטים הקטנים שבין I5 I7. 1) אינטל I5 או I7 מה הבדלי ביצועים בסדרות האלה, בכל האספקטים? 2) מה ה…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 381 381 1 לוח אם ABIT LG-95 לוח אם LG-95 872 872 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מעבדים IE4300 226 226 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB דיסק קשיח ואחסון 80JD 208 208 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLA397 300W מארז FC397 555 555 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe כרטיס מסך 28501 349 349 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 2X512MB זיכרון KVR667D2N5K21G 6 פריטים 2,590 ₪ סכום כולל מע``מ מskypc

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Rockout,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה. 2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dadzik,

AMD Phenom II X4 955 Schyte Mugen 3 Rev B Sapphire Radeon HD 5770 Gigabyte GA-770-UD3 2x2GB KINGSTON HyperX LG - צורב DVD ANTEC 200 מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze ללא HDD.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom), קבצי RAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Hymn666,

מה קורה אנשים? הייתי וותיק בפורום חומרה ותוכנה בגיימר. אבל אחרי שהפורום עבר הריגה הומנית (או לא הומנית) החלטתי לבוא הנה ולהתרשם... ובלי שום קשר, קניתי מחשב חדש שיגיע עוד כמה ימים מאייבורי ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה דעתם עליו. המטרות שלי היו משחקים כבדים בהגדרות מקסימליות על 1080 פלוס משחקים עתידים. רציתי מחשב שיחזיק לי ממש טוב עד סביבות 5-6 שנים בלי בעיות הפעלה של משחקים. ולהלן המפרט. מארז: CoolerMaster CM690 III ספק כוח: Corsair CS750M 750W Semi Modular מעבד: Core I7 4790K קירור למעבד: Scythe Mugen 4 לוח אם: Gigabyte GA-Z97X GAMING 5 זכרון: Corsair Vengeance 2X4GB 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Western Digital RED 2TB דיסק פלאש: Intel 530 120GB SSD כרטיס מסך: Gigabyte GTX 980 G1 G…

10. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 6Hades6,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. טוב אז טיפה רקע: מדובר על נייד לצורכי עבודה בפועל (לא לימודים), ברכבת (יש שולחן) ובבית. לא אתחיל למנות פה את כל ה-IDEים כי זה לא כל כך רלוונטי, דרוש פיתוח בלא מעט פלטפורמות. צריך לתת מקסימום נוחות ותפוקה לפיתוח. לדוגמא קראתי על אכזבה גדולה בעולם הפיתוח על דגמי ה-ThinkPad האחרונים של Lenovo (לא יודע אם כולם) שבהם הם החליפו בין מקש ה-CTRL למקש ה-Fn, כך שרמת הפרודוקטיביות ירדה ורמת חוסר השביעות והבלבול עלתה. * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח כמו שפירטתי, צפייה בסרטים באופן מזדמן (לא צריך להוות שיקול - בונוס), לא למשחקים! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? האמת שאני לא מכיר את ההבדל בין מבריק למאט, גודל אני חושב 15.6". * רזולוציית המסך? כנראה שעדיף 1920*1080. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dani,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (אבל לא משהו רציני כי אולי שנה הבאה אני אקנה מחשב חדש כבר...) עד 1000 שקל. איזה כרטיס מסך עד המחיר הזה יתן לי את הביצועים הכי טובים?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני רוצה לשדרג תמחשב שיש לי עכשיו למשהו יותר מתקדם ל XP 2100+ אני מזמין את הכל מחו"ל אבל השאלה שלי איזה חלקים כדאי לי להזמין... אני לא ממש מבין בזה כעת יש לי Mobo: IWILLKK266 CPU: AMD 1.4 Memory: 512 SDRAM x2 chips זה כל מה שאני צריך לעשות שדרוג אני חושב יש לי הכל בסדר כולל כרטיס קול וכרטיס מסך כנראה אני קונה ת ati radeon 9700 pro עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD XP 2100+ ואיזה זכרונות.. ואם כדאי להשאר אם ה SDRAM. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מה דעתכם על הרכיבים הבאים? האם שילובם ייתן מחשב טוב למשחקים כבדים? את כרטיס המסך אבקש שתוסיפו לי- עד 1000ש"ח לכרטיס. לא יכול יותר. ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Includes SERILLEL (Ultra ATA to Serial ATA adapter ) [AMD/DDR] 617.78 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 1,457.03 Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory 652.32 Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD(Quiet solution, Liquid bearing) 436.57 Subtotal NIS 3,163.71 תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אוקיי - גנבו לי את המחשב והמסך אז אני נאלץ לקנות חדשים. שלא כמו הפעם הקודמת, אני מנסה ללכת hi-end. אם יש דברים מיותרים או טעויות במפרט, אשמח לדעת: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 1 770 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory x2 1320 ¤ Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 830 ¤ Antec TX1050B 500W Case 1 980 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 270 ¤ Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 1 80 ¤ סה"כ 10020 ש"ח. לזה אני מקווה לצרף מסך Dell 2405FPW (בגללו לקחתי את ה- GTX עם הכנה…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, אני מתלבט בין דגמי Dell Vostro 5471. התקציב באיזור ה3500 ש"ח שכולל הרחבת זיכרון ל16ג"ב (לפחות בשבלב הראשון) אציין שאני לא צריך מערכת הפעלה, תוכנות וכוננים נוספים (יש לי 1TB SATA SSD, ואת כל התוכנות הדרושות שיעבורו מהמחשב הנוחכי שלי) המחשב אמור להחזיק לי לפחות ל3 שנים, ואני מתכנן לרכוש בשבוע הקרוב. השימושי העיקרי הוא תכנות ( web/desktop/mobile), כמו כן, מעט עבודה משרדית ומדי פעם עריכת מדיה (סרטים 4k/1080p, ותמונות) תוכנות עיקריות: Visual Studio 2017, Android Studio Photoshop Premiere ראיתי שיש דגם i7 שמגיע עם 128+1TB: V5471-7001 או דגם i5 שמגיע עם 256 SSD: V5471-4024 (כ. מס…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup ללא רינדורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24 בערך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה…

20. רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…

21. Started by yousux,

מה דעתכם על המפרט הבא בשביל מחשב שישמש למשחקים, גלישה, תכנות והרצת מכונות וירטואליות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤878 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤490 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤841 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤495 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1316 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומע…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא: אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד. ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM ההבדלים העיקריים בניהם הם: ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge. ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם. כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול. אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם. וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב נייד 15'' ללימודים שנה הבאה בין ה2000-3000 שקל כ"מ לא כלכך חשוב מאחר שמשחקים רק יפריעו לי ללמוד ולזה יש את המחשב החזק והגדול בבית חח ... הדגש יותר על ביצועים טובים כדי לשמור על מחשב מהיר ואיכותי לזמן רב יותר לכן שמתי דגש על קניית מעבד I3 ולא מהדור הישן .. יותר זכרון בראם וסוללה שלפי מה שראיתי לא כלכך שונה היום בין שאר המחשבים (כולם כמעט 6 תאים וזמן סוללה תלוי בעוצמת המחשב) דגש נוסף שראיתי הוא שבדגמים מסוימים אני יכול להשיג גם יציאה אחת של USB3.0 שהוא נאמר להיות מהיר מספיק להעביר סרט HD בדקה השאלה אם כדאי להשים דגש על רכיב זה או לחסוך כמה מאות שקלים ולקבל את אותם הביצועים ללא זה(ועוד כמה קשקושים בלתי נחוצים) מגגול מהר של הרכיב החדש ראיתי מאמר באתר שבו כ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Guyalki,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, אינטרנט, אופיס וסרטים. מודה לכם מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) אינטרנט, סרטים, אופיס. לא ישמש למשחקים כלל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים, אולי כרטיס מסך מובנה יוכל להתאים גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים