עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום וברכה, לצורך אולפן ביתי קטן רציתי לקבל המלצה למפרט מחשב טוב ואמין עד כמה שאפשר בתקציב כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס 5 עם רשיון. שימוש תדיר. בערך שעתיים ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. Started by Night_Fox,

אפשר לחרוג ב 500 שח כרטיס מסך לדעתי אני יסתפק ב 7300GT רק ל CS מה עם ראם 2 גיגה לא? מארז אם אפשר טריטון או טריניטי... ותרכיבו לי ב TMS כי בא לי OC על המחשב דיסק קשיח 80 גיגה גג מעבד כמובן AMD... ולוח אם נחמד

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by Night_Fox,

אפשר לחרוג עד 2500 צריך כרטיס מסך ממש חלש או אפילו מובנה מעבד נורמאלי גם לOC זיכרון של 2 גיגה נראה לי לא צריך צורב מארז אם אפשר טריטון או טריניטי ואם נכנס אפולו

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by haimcoen,

1. מה התקציב? 3000שח עם חריגה עד 400 שח במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב לי העיצוב או הרעש אבל חשוב שישאר קר ויחזיק את המערכת יציב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: wow cryses nfs undercover world in conflict רצוי ברמ…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Adobe Photoshop CS5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call of Duty: Black Ops / BF3 / Deus Ex Human Revolution / DCS: A10 / Microsoft Flight Simulator X / Total War Shogun 2 / Call of Duty: Modern Warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

7. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 למחשב ו2000 למסך 2. מטרות המחשב? הכי חשוב תכנות, אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שגם משחקים ירוצו בכיף 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני רוצה לקנות מסך אבל לא בטוח שבאותו זמן עם המחשב בסביבות ה2000 שקל 22 אינטש ומעלה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד הקפי עכבר מקלדת וכו' 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שאתם ממליצים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה שקט יחסי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב במעבדה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל …

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by snird,

מממ מפרט ב4500 למשחקים P: אני הולך לקנות עוד בערך חודש מחירים לא מי יודע כמה ישתנו נכון? טוב אז המחשב בלי מסך וכל ציוד הקפי רק עם צורב DVD....... שיהיה מעבד INTEL.... עכשיו בקשר למעבד בקשה מיוחדת, שיהיה בסוקט 775 כדי שאני אוכל בעתיד לשדרג לC2D, בנתיים אני רוצה מעבד חלש שלא עולה יותר מ500 בשביל לחסוך כרגע לכ. מסך הרבה יותר טוב...... רק שיהיה סוקט 775 כדי שבעתיד אני אוכל לשדרג..... אותו דבר עם זיכרון, כרגע רק DDR2 667 עם סטיק אחד של 512 בכדי לחסוך שיהיה כ. מסך כמה שיותר טוב... וכמובן שיהיה בלוח אם אפשרות לשים עוד סטיק של זכרון...... מממ ספק כוח שיהיה משהוא טוב... כמובן לפחות 450W לדעתי... במהלך השנה אני ירביץ בו שידרוגים אדירים. תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  10. שלום, אשמח לעזרתכם אני אמנית שמתכננת עבודה בזמן אמת שאצה בפייתון ומעבדת וידאו המגיע ממצלמה ומוציאה את התוצאה אל המסך. צואר הבקבוק הוא במעבד, התוכנה רצה בריבוי נימים ואני מעוניינת במחשב עם Core i7 4930K בנוסף אני רוצה כרטיס מסך טוב (יתכן שהמחשב ישמש לעריכה בעתיד), זכרון 16 גיגה ב 2 סלוטים, SSD קטן למערכת ההפעלה (Ubento( דיסק של 1T המחשב צריך לעבור מהסטודיו למספר חללים בשנה הקרובה, והייתי רוצה מחשב קל לשינוע וכמה שיותר קטן. תודה רבה לכם, מירי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by cool_man,

היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, אם אוכל לקבל הצעות למפרט מחשב עם הפרמטרים הבאים אני אודה לכם מאוד: 1. תקציב 5000 ש"ח למחשב, ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש עושה את ההבדל. 2. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, WORD, אבל גם למשחקים (בעיקר משחקי אסטרטגיה ). אני צופה שהוא יהיה דלוק חלק נכבד מהיום. 3. התקציב אמור לכלול גם ציוד היקפי: מסך (מה דעתכם על SAMSUNG BX2335) ורמקולים (לא ממש חשוב העיקר שיהיה סאונד), מקלדת ועכבר אלחוטיים ללא מדפסת. 4. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. 5. לא מתוכנן אובר קלוק. 6. המחיר אמור גם לכלול והתקנת וינדוס ואופיס והתקנת המחשב עצמו. 7. אני גר בירושלים והייתי מעדיף שהחנות תהיה בירושלים אם למישהו יש המלצה. 8. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל (רצוי לפחות I5 עם 4 ליבות). אני לא מתכנן לש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AvivSB,

אבקש לרשום הצעות למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדר…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ומידה וניתן אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה HD, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תוכנות בורסה כבדות, מלא דפדפנים פתוחים, מלא תוכנות פתוחות וסקייפ עם 10 אלף אנשים שעד היום כל מחשב שהיה לי בקושי אחזיק אותו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סקייפ ממש ממש כבד עם מלא אנשים והודעות כל שניה, תוכנות בורסה שמאבדות מלא נתונים והרבה דפדפנים שמפעילים JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גרפיקה בהגדרות הגבוהות BF4, WATCH DOGS, משחקי הדור הבא -אילו משחקים לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!

17. קיבלתי משימה לקנות לאחים הקטנים שלי מחשב, ואני חייב את עזרתכם =] הנתונים של המחשב צריכים להיות די בסיסיים, רוב השימוש במחשב יהיה לאינטרנט וקצת למשחקים. אם אשמח אם תוכלו לשלב במפרט את הכרטיס מסך ATI Radeon HD4670. תקציב - 2000 ש"ח, לא חייב לנצל את כל התקציב אם לא חייב. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות מועדפת: KSP המון תודה!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  18. שלום! קצת היסטוריה גיזרתית - בעבר הייתי סטודנט והיה לי מקבוק פרו (שאני מוכר) ששימש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב גיימינג. מצבי השתנה. כעת אני מחלק את זמני בין 2 מחשבים - מחשב netbook שממנו אני כותב עכשיו ומחשב נייח לגיימינג (בלבד) שיבוא עלינו לטובה. למרות השינוי במצבי, אני עדיין מחפש מחשב בקייס קטן ונייד שאוכל לקחת מאתר לאתר. ופה האתגר הבנתי שיש סוג של קלאסס מארזים למסיבות רשת שנועד להיות נייד, חזק, מאוורר, בילט אין עם ספק טוב ועם מספיק מקום לכרטיס מסך טוב. אחד מהם הוא ה- GTR Tech GT3, אחר הוא Armor כלשהו של Thermalrake... אני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר. הבעיה היא שאני גם לא ממש מכיר מקומות שמוכרים אותם בארץ. לגבי ציוד נלווה - אני אצליח להתארגן עליו כבר לבד המסך א…

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. כמה אילוצים בנוסף: 1. צורך בקנייה מהאינטרנט(אני חייל נטחן וההורים שלי לא מבינים בזה כלום אז צריך ניצול זמן מקסימלי). 2. העדפה למעבד עם ארבע ליבות - נראה לי שזה יהיה יותר יעיל לעתיד(ואם אני טועה, תקנו אותי) אני משתמש במחשב לשלושה דברים: אופיס, אינטרנט ומנג'ר(שנראה לי נחשב משחק קל, לא?) יש לי רשיון חוקי של ווינדווס XP PRO אז רק אם צריך משהו אחר.....אם לא אפשר להוריד את המערכת הפעלה מהתקציב. זקוק להרכבה, שקט לא חשוב לי יותר מדי אני מחליף מחשב פעם בכמה שנים טובות, זאת הסיבה שנראה לי שמעבד עם ארבע ליבות יחזיק לי ליותר זמן, ולפי הרבה מחירים ראיתי שהתקציב הזה אמור להספיק לי. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק למחשב חדש, בתקציב לא גדול, עבור צרכי לימוד ועבודה בלבד. הדרישות העיקריות שלי הם הרצת התוכנות הבאות: פוטושופ, visual studio, vmware. למרות הדרישות המעטות, עבודה שקטה של המחשב ואמינותו הם פרמטרים חשובים עבורי. יש לי היום מחשב ותיק של DELL, שלצערי לא מסוגל לתמוך ב vmware וזאת הסיבה העיקרית בגללה אני משדרג. אני לא זקוק למוצרים נלווים כמו מסך, מקלדת וכו', והתקציב, כפי שציינתי בנושא, הוא עד 2000 שח, כאשר המטרה היא שיסתכם בכמה שפחות. מודה מראש למשיבים

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקבל בבקשה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית ולעיבוד נתונים בתוכנות CAD. עם המחשב אני צריך מסך ורמקולים, אולם הרמקולים פחות קריטיים מהמחשב עצמו. להלן שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4.5 אלף שקל, כולל כל הציוד ההיקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, גרפיקה (סולידוורקס), עיבוד נתונים (ANSYS) וכדומה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Solid Works, Ansys, ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בע…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by בחור,

אלהן! אני זקוק למפט מחשב בעיקר למשחקים בסכום של 2500 כולל מסך דק 19 אינץ. תודה לעוזרים!!!!!!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  24. Started by TehDavid,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by idan_avni,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 אפשרי חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ורק גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10, 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

דיונים חדשים בפורומים