ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25982&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22177 או http://ksp.co.il/?uin=26047 ולהוסיף לו עוד סטיק של 4GB ולהוסיף לו SSD אם אפשרי.. כי מספיק לי רק 500 GB וI5 לבין I7 אין כל כך הבדל גדול והמאיץ גרפי לא כל כך משנה, נראלי.. אני רוצה את זה לתכנות ולקצת משחקים כמו FIFA ו CS GO. איך הדגמים הללו? והאם אפשר בנוסף להוסיף SSD?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. הקודם היה Lenovo e330 עם מעבד i3. בדיעבד ממש לא היה מספיק חזק עבורי. דרישותי: תקציב: סביבות 4-4.5K. עדיף לא יותר. * מטרות המחשב? הרבה סרטים וסדרות, מעט תכנות, פוטושופ, Office ובעיקר שיעבוד מהר לאורך זמן. משתמש המון במחשב שלי! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה, לא החלטתי עם מאט או מבריק * רזולוציית המסך? חשוב מאוד מסך טוב * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף מעל 5-6 שעות * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD מה דעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני בעיקר מת…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סיוע בהרכבת מפרט לעריכת אודיו - Cubase , תקציב עד 3K אשמח אם תוכלו לעזור לי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף 400-500 שקלים במקרה הצורך למען בוסט רציני אם קיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו באמצעות תוכנת Cubase5 אם אפשרות שדרוג לגרסא 8. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אני ממש שובר את הראש ולא מצליח להחליט, אהיה אסיר תודה על כל עזרה: המפרט הראשון הרכבתי ב TMS בהסתמכות על המלצות (מעולות!) שראיתי פה בפורום למי שרוצה מחשב לדו מימד ב 5K המפרט השני קיבלתי מחנות אחרת בתל אביב, הדילמה: המפרט השני לכאורה יקר יותר, אבל אולי נותן גם ביצועים טובים יותר ? כלומר הכרטיס מסך נראה לי יותר עדכני מצד שני הלוח אולי טיפה פחות טוב? ה ssd הוא של קינגסטון שהבנתי שגם טיפה פחות טוב ? וכו׳ או אולי הם לא באמת פחות טובים וזו סתם טעות שלי? כמובן שאני מוכן לשלם יותר ולקחת את היקר יותר, אבל רק בתנאי שהוא באמת יותר טוב מצרף פה את המפרט הראשון בטבלה והשני אחריו ------- המפרט ראשון [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]מעבד[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i7-47…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיריץ סרטי HD חלק בכל הפורמטים, וגם את המשחק Hearthstone (דרישות) אני קונה בארה"ב והתקציב שלי הוא עד 750$ אבל כמובן אם יש יותר זול אז עדיף. וסתם לידע כללי - כמה יעלה נייד שיריץ בצורה סבירה GTA5?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים, סביבת פיתוח תוכנה, וגיימינג קל-בינוני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שהתקציב מאפשר (עדיף כמה שיותר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? דיי חשוב. 6…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המחשב שלי ישן מאוד אף עובד בלי עין הרע, מעולה !! טפו טפו אני רוצה לפנק את המחשב בכרטיס זכרון, אבל אני לא יודע בכמה הוא תומך, איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי זכרון אני צריך לקנות למחשב? מצורף מפרט המחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני עומד להשתחרר עוד כחודש, ומתכוון להתחיל לימודי אדריכלות בקרוב. אני רוצה לקנות מחשב עבודה קל וחזק שיהיה לו את הנתונים הבאים: מעבד חזק. זיכרון 8GB עדיפות לכונן SSD משקל מקסימלי 1.5kg מסך מגע FHD שמתקפל 360° (מצב טאבלט) שמיועד לשרטוטים מדויקים/ כתיבת מסמכים (עם עט ייעודי). תקציב: עד 1000$ מארה"ב (לא מוגבל למלאי בארץ- אני קונה אותו בחו"ל בעז"ה). שאלה: אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב ורציתי לדעת האם האחריות שאני מקבל מחברות כמו LENOVO / DELL / HP / ASUS / ACER וכו' תקפות גם לארץ. אני לא משחק משחקים אך חשוב שיהיה מהיר ובעל יכולת גראפית סבירה (מסתדר עם כרטיס מסך מובנה טוב). כשחיפשתי מעבדים הלכתי לאיבוד ולא הבנתי אם מעבדי Intel core M עדיפים על מעבדי i7-U. א…
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד. עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?' מסך 14 אינץ' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג - צריך להיסחב איתו כל היום על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)ך. זמן סוללה הגיו…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , עבודה משרדית. גודל מסך: 15.6 אינטש מסך מבריק - לא טאצ' משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: עדיפות לSSD , במידה ולא קיים מחשב התואם את כלל הדרישות עם SSD אבחר ב HDD. כונן אופטי: יש צורך חיבור BLUETOOTH דרוש. בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. בתודה והערכה! ארז
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט), תכנות (#C), צפייה בסרטי HD ושימוש מזדמן בפוטושופ ובפרימייר (ממש מזדמן, פעם בכמה חודשים). מאוד חשוב לי שיהיה קל וקטן (14" יהיה טוב, 13.3 אם אין ברירה אבל זה כבר קטן מדי). התקציב הוא עד 2000 שקל והמחשב ירכש באילת.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לעבודה סביב תקציב של עד 6K בערך המחשב מסתןבב איתי הרבה לכן משקל נמוך חשוב אני רוצה רזולוציה של 14 אינצ' בערך מסך איכותי (מבלה הרבה שעות מולו) המליצו לי על לנובו T450 (לא S שיקר יותר) אבל ראיתי שהמסך די חלש בתאורה שלו בטח בתנאי יום הוא ממש גרוע כמובן שצריך כניסת VGA HDMI לפחות 3 USB סוללה טובה ועמידות טובה (היה לי עד עכשיו E5430 שכולו שבור לאחר 3 שנים של עבודה. המחשב לא חייב להיות כ"כ חזק מבחינת מפרט אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח דעתכם - אני מתלבט בין 3 דגמים. שימושיים עיקריים: סרטים, אינטרנט ומשחקים (GTA5 לדגמא ) 1. Dell Inspiron 15 5000 5547 IN-RD33-8378 - שח4290 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz), נפח זכרון פנימי: 8GB , נפח דיסק קשיח: 1000 + 8SSD גודל מסך: "15.6 , 1920X1080 מסך מגע דגם כרטיס מסך: AMD Radeon HD R7 M265 2GB DDR3, מערכת הפעלה: Windows 8.1 , אחריות: שלוש שנים באתר הלקוח https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3060& 2. Dell Inspiron 15 5000 5548 IN-RD33-8526 - שח4250 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-5500U Processor (4M Cache, up to 3.00 GHz), נפח זכרון …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד מסך 15.6 לאינטרנט וסרטים עד 2500 שקל כולל מערכת הפעלה * גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * כולל מערכת הפעלה * מעדיף שיהיה אחריות 2 שנים יש לי נסיון עם דל לטובה אבל לא חייב תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-