ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה, הציעו לי hp 2560p i5 יד 2 ללא סוללה ומטען ב-1000 ש"ח כדאי? איזו שנה הדגם הזה? מה דעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: ה עצמית של מחשב נייח Intel 3220 1 3220 31491 מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 20318 מאוורר למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 30832 לוחות אם למעבדי אינטל MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 28882 זכרונות Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 19856 ספקי כוח Seasonic 650W Active PFC Modular 80+ Gold X-650 PSU 1 2579 הרכבה הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע 1 http://ksp.co.il/?cardfull=1 חשוב לי לציין שכרגע לפחות משחקים לא בראש סדר העדיפויות, אלא יותר מולטי-סטקינג, סביבות פיתוח שאני עובד איתם, מדיי פעם אני כן רוצה לשחק. כרגע יש לי מהמחשב הישן GTX260 (שבינתי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, את המחשב קניתי לפני כמה שנים טובות, לדעתי באזור 2011, מאז הוא עשה את שלו והיום כמעט לא זז ולכן אני רוצה לשדרג אותו או לחילופין להחליף לגמרי, המפרט הוא כזה: לוח אם: asus p5q pro turbo עם קירור Freezer Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 שני כרטיסי מסך בקרוספייר: Radeon HD5770 זכרון: 8GM RAM לא זוכר של איזו חברה וכן שלושה כוננים נייחים SATA HDD. כיום אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ וכן עריכת וידאו כמו פרימייר, כמו כן מעוניין להגדיל את הזכרון ל16GB RAM ולהוסיף SSD של 250-500GB. האם שווה להשאיר משהו מהחומרה שיש לי כיום במחשב? או להעיף הכל ולקנות הכל חדש? אשמח ליעוץ, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברי הפורום! עברו כמה שנים והמחשב הקודם שקניתי כבר לא מספק את הסחורה (אם כי החזיק לא רע בכלל). מחפש מפרט יחסית בסיסי במארז קטן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בלייטרום, שימושים משרדיים רגילים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FHD, בשאיפה שבעתיד הלא רחוק ישודרג ל-UHD (הידוע גם כ-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חזק למשחקים דוגמת witcher3 מצאתי כמה דגמים עם מפרט דיי דומה (אסוס ולנובו), כך שהשאלה למעשה היא על איזו חברה אתם ממליצים, ולמה מפרט לדוגמא: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6998&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=7482&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, אופיס וכו', גיימינג כבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא התעסקתי מעולם בניידים, מה עדיף למשחקים? * רזולוציית המסך?1366X768 ו1920X1080 מוכן לוותר על 1080P לטובת ביצועים . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ברכה, אבל כמובן שאני לא מצפה לניסים עם דרישות של גיימינג כבד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI וUSB3 * Bluetooth? - אשמח, אבל אין בעיה לוותר לטובת גיימינג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD וקשיח יהיה אופטימלי לטעמי, שוב, מוכן להתפשר על קשיח פשוט בתמורה לביצועים. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לטושיבה קיימים דגמים של Z30 בשתי סדרות - Satellite ו- Portege. בשיחה עם נציג מכירות של חצי-היבואן (חצי, משום שמסתבר שיש יבואן מסויים לסדרות העיסקיות - Portege, ויבואן אחר לסדרת הבסיס - Satellite), במהלכה ניסה כמיטב יכולתו לשכנע אותי שמחשבי ה- Z30 בסדרות השונות שונים בתכלית (מיוצרים במקומות שונים, מפרטים לא דומים אפילו, וכו'), שוכנעתי עד מאוד שהמחשבים משתי הסדרות השונות (לפחות ה- Z30) מאוד מאוד זהים, למעט נקודות ההבדל המאוד ברורות. לסדרה העסקית: קורא כרטיסים חכמים, קורא טביעת אצבע (עם TPM), אפשרות ל- docking, ואולי עוד כמה נקודות קטנות שלא מעניינות (אותי) במיוחד. אני דן עתה בדגמים החדשים של Z30 בסדרת Portege, אלו בעלי מסך IPS FHD. למעט זה שבסדרת Portege קיים דגם עם touch (…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9221 בקצרה: T6600 4GB DDR 800MHZ 500GB Hard Drive Geforce GT 130M 1GB NO OS שנתיים אחריות היה היום 7% על מחשבי LG (בלאק פריידי), יצא 3897 ש"ח. אני יודע שעדיף לשאול לפני שקונים, אבל אשמח לחוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מבקש הצעה למפרט למחשב למשרד , קצת אינטרנט והרוב אופיס וכו , זכרון יספיק 256 ללא מסך+מקלדת+רמקולים. יש צורך בכ.מסך בסיסי + TV OUT המחשב צריך להיות מבוסס אינטל לוח האם עדיף שיוכל לתמוך בשידרוג עתידי של המעבד+הזכרון. אני יודע שקשה להרכיב משהו סביר במחיר שכזה ובטח מבוסס אינטל אבל אם תוכלו לנסות את ההצעה האופטימלית
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוו שלום היום נסעתי עם אבא ליום עבודה ובדרך הלכנו לבדוק עוד כל מיני דברים חדשים על המחשב שלי.. וגיליתי דברים מעניינים וחדשים לפי איך שהתרשמתי מKSP הם אחלה חברה.. הייתי בסניף שלהם בת"א ליד עזריאלי והם ממש נראים חברה טובה ואמינה להבדיל מכל מה שאמרו פה (אבל זאת אוכל להגיד וודאית אחרי שאני יתנסה..) אז גיליתי שיש הרבה מוצרים שפנדה קונים מKSP חיחיחי.. וגם גיליתי ש-Biodome עובד בKSP חיחייחיחי.. טוב אז לעניינינו אני תיכננתי לקנות את המחשב מפנדה אבל עכשיו לא יודע ,אבל אני חושב שKSP יותר משתלם אז תראו זה המפרט שהתכוונתי לקנות בפנדה: 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 120GB 7200RPM 8MB 522 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail 218 ש"ח 1 Compucase-HEC Tower CI-692…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב לחבר בסביבות 5000-6000 ש"ח... המפרט צריך להיות כולל הכל (מסך, ציוד הקפי +מדפסת)... הוא אמור לשמש לעבודות משרדיות ולמשחקים.... אני חייב את המפרט דחוף מכיוון שאני קונה אותו בעוד יומיים
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מפרט יותר מתאים לשימושים שלי ... מה אתם אומרים ? AMD ATHLON 64 3000+ BOX 900 ¤ 1 MSI K8N Neo4-F NFORCE4 600 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL [512*2] 1000 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 380 ¤ 1 ATI® RADEON 9600XT DDR 256MB 700 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 350 ¤ 1 Floppy 1.44MB 40 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case 280 ¤ 1
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאמרתי מפרט מבוסס AMD בעיקר למשחקים וגלישה אך אולי קצת OC בעתיד. הדברים הבאים קבועים: - לוח אם NFORCE - מעבד בארטון - צורב וDVD
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU: Athlon XP 2500+(512k 333) 550 Memory: 512MB Infineon 470 Video Card: ATI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1780 Hard Drive: MAXTOR 120GB (8MB) SATA 620 Case: ATX FullTower Supertalent alum. 480 Motherboard: EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX - 612.39 CD/RW: LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK - 272.67 P/S: HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU - 362.07 Total Price: 5146. טוב אז ככה המחשב מיועד למשחקים כבדים, תוכנות של Adobe ואניטרנט. תגובות הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא השימוש העיקרי יהיה משחקי גיימינג באיכות הכי גבוהה. מתכוון לקנות מסך 2K בנפרד. מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש. המפרט שקיבלתי: מעבד intel i5 9600k 3.7ghz לוח אם asus TUF Z390M-PRO GAMING כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 זכרון HyperX FURY Black 2X8Gb DDR4 2400Mhz כונן קשיח 1 ג'יגה SSD 256GB ספק כוח Corsair 750W קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme cpu cooler 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש המלצה על לפטופ שמתאים לילדה בת 10. כמובן לא צריך דרישות גבוהות במיוחד. שיוכל להריץ תוכנות אופיס ללימודים וגלישה, וגם שיוכל לסחוב משחקים - אבל לא משחקים כבדים. המחיר המקסימלי הוא בסביבות 3000, אבל כמובן אם לא צריך אשמח להוריד את המחיר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (לילדה בת 10 ללימודים), וקצת משחקים פשוטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מחשב נייד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייח בסביבות 2K 2.5K אני מחפש מחשב בעל לוח אם ומעבד חזק. המחשב בעיקר לאינטרנט אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק לעבודה על פוטושופ ולהרצה חלקה של סרטים. הציעו לי מחשב מותג של DELL ושל HP עם המפרטים הבאים: DEll dell OptiPlex 330L MB:Intel G31 Express chipset ) מעבד: intel® Pentium® DualCore E2180 1024 RAM 160 HD גרפיקה: Intel GMA 3100 intergrated up to 256MB HP: HP DX2400 MB: intel® G33 Express מעבד: Intel Core Duo E2160 Processor 1.86 GHZ 1066MHZ 1024RAM 160GB HD גרפיקה: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 שניהם בפחות מ 2K איזה עוד אופציות יש לי? תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת שבחתימה. אני סגור על מעבד I5-2500 ומסך Dell U2311H כך שאפשר להוציא אותם מהתקציב. מהמערכת הקיימת אני חושב שאפשר לשמר את הספק 450VX וכרטיס המסך 8800GT, ואולי אפילו את ה TUNIQ במקרים מסויימים. התקציב:2000 ש"ח כשלא חייבים לסיים את הכל. שימושים: משחקים,HD עבודה משרדית וSOLIDWORKS לעתים. אין כרגע צורך בציוד הקיפי. יש צורך בצורב חדש, וכונן 1TB לאחסון רוצה רמת שקט גבוהה(9?) - המחשב ימוקם בחדר השינה. לא מתוכנן OC. בעתיד מתוכנן שדרוג כרטיס מסך כשיהיה צורך וSSD. אם יש אפשרות לכלול WIN 7 בעסקה זה יהיה מצויין, למרות שזה כנראה בעייתי במפרט חלקי. אזור מגורים - קרית גת, ניתן לקנות חלקים מחנויות שונות. דרישות מיוחדות - מארז שקט איכותי ועמיד לאבק(פ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-