עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חדש פה אני נוהג לבקר הרבה באתר ומאוד אוהב את התכנים וגם ראיתי שיש פה אחלה פורומים. לאחרונה היתה לאחי הקטן בר מצווה, וההורים הבטיחו לקנות לו מחשב. למרות שהם לא נקבו בסכום מדויק, אני מניח שהסכום המתקבל על הדעת יהיה משהו בין 7000-8000 ש"ח. אני אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למחשב החדש. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג, עם השקעה גם לטווח של לפחות השנתיים הבאות. דברים שצריך שהמפרט יכלול: מסך (לא זקוק ליותר מCRT חביב של 17 אינץ', אולי 19 אם זה יסתדר עם המחיר..) צורב DVD motherboard עם תמיכה בSLI? (חשבתי על כך במקרה שיהיה מפרט עם 6800 GT לדוגמא. האם זו השקעה טובה\נבונה?) ג'יגה RAM עדיפות למעבד 64bit HD של מינימום 120 ג'יגה מארז כמובן דברים שלא צריך …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטי HD 1080p, מוזיקה, ולעיתים רחוקות תוכנות קצת יותר כבדות (Matlab ותוכנות סטטיסטיקה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש. מבחינת ביצועים, בתאכלס אני כרגע מסתדר עם נייד מבוסס I7 5600U עם 8 ג'יגה והארד דיסק מגנטי רגיל (לא SSD). המחשב שיש לי פשוט לא נוח לי לשימושים שלי. אני סטודנט ורוצה נייד שנוח וכיף לעבוד איתו, גם בחוץ וגם בבית, ולהתנייד איתו ממקום למקום ושהוא לא ירגיש כמו צעצוע שביר. מחפש נייד קל, עם מסך מאט (אלא אם מדובר במקבוק פרו ואז הייתי מוכן להתפשר על זה), עם סוללה שתאפשר לעבוד 6-8 שעות בלי טעינה כאשר WIFI דולק (זאת דרישה הגיונית בכלל?). בגדול הכיוון הוא לנובו T460 או איזה דל לטידיוט 14 אינטש. אבל זה לא באמת קריטי (אם היה לי תקציב הייתי קונה מקבוק 15" או סרפס בוק 13.5"). חשוב לי שתמיד אוכל להתחבר לנקודות WIFI זמינות ושהחיבור לא יקר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1) חשוב לנו להעמיד עמדות עם איכות חומרה וביצועים מהירים! ושיהיו רלונטיים גם לעוד 3 או 4שנים. למרות שמדובר על צרכי מישרד, בהחלט היינו רוצים שיהיה לעמדות יכולות מולטימדיה טובות לפחות בציון 8 או 9 באותו רף מחיר שניקבע. 2) דגש חזק על איכות המסכים עם שאיפה למסכים רחבים ככל שניתן! 3) מערכת שקטה ככל שניתן. 4) מיקלדת ועכבר איכותיים ונוחים שעובדים חלק ולא צריך להלחם איתם! 5) את המיפרט היינו רוצים לגמור לכל היותר ב4750 פר עמדה - ולהשאיר קצת מקום למערכת הפעלה ותוכנת אופיס. 6) בנוסף למפרט אולי גם סורק טוב (אחד בודד שלא קשור למיפרטים מבחינת המחיר). 7) היינו שמחים לקבל טיפים על ציוד הקפי שמומלץ לקחת בחשבון ולא ידוע לנו! נ.ב בגדול, מעדיפים להריץ ויסטה - מה עדיף 32 או 64? בתודה והערכה גד…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Bright Moon,

גג 4250 ש"ח. ללא אביזרים נלווים - רק מעבד, לוח אם, כ. מסך, זכרון, דיסק קשיח. אם יש אפשרות לתיאום עם PSU 230W, בשמחה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Mr.Act,

מעוניין להרכיב מחשב המיועד למשחקים בעיקר לא כולל מסך , מקלדת ועכבר ורמקולים ב-8000 ש"ח אם אפשר הצעות גם לAMD וגם לאינטל בנוסף ארצה לקבל הצעות אשר לא נכללות ב-8000 ש"ח של המחשב לאל פסק, ומדפסת לייזר עד 3000 ש"ח שיכולה גם לצלם מסמכים ואם אפשר גם לשמש כפקס ;D תודה מראש!! Mr.Act

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mironbre,

שלום רב! כיוון שאף פעם לא קניתי מחשב נייד,וחברתי צריכה אחד לעבודה, אשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: חברתי סטודנטית לארכיטקטורה,ובמסגרת לימודיה היא עובדת עם תוכנות שרטוט,כדוגמאת AUTOCAD האחרון ותוכנות לרינדור תלת-מימדי של מבנים,כדוגמת VIZ 2008 , אשר דומות מאוד מבחינת דרישות ל-3D MAX (מאותה חברה). כיוון שהיא כמעט ולא גרה בבית,אלא במעונות,עולה הבקשה למחשב נייד. האם אתם יכולים להמליץ על מחשב טוב שיצליח להריץ את היישומים הללו,בנוסף לאופיס , צפייה בסרטים בשעות הפנאי ומוסיקה? אהה... כמובן שאלת התקציב... עברתי פה על הודעות בפרוום והבנתי שמחשב טוב יעלה סביב ה-4000-4500... אם תהיה חריגה לכיוון ה-5000,גם אפשרי... כמובן שנשמח לחסוך כמה שאפשר,לקניית אביזרים נוספים למחשב,אך …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית מהירה, כיום יש ברשותי מחשב של DELL עם 4 ג'יגה ראם בן כ-5 שנים והוא פשוט סופר-איטי, אפשר בעבודה עם חלון אחד של כרום, או פתיחת קובץ PDF אחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by איש מטורף,

whats up peeps? תראו, אני כבר די הרבה זמן מנסה להרכיב מפרט איכותי ועכשיו עם אישורה של אמא אני חושב שהצלחתי להרכיב משהו שמוסכם על שנינו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מפרט שווה לי לבחור בגלל מספר דברים. אז, קודם כל המפרטים: Comp-IL LogicPC אז ככה, בComp-IL אני מקבל את ה7800GT של EVGA שמגיע עם הBF2 וספק מצויין של MGE עם סליבינג שמתאים למודינג שאני עושה כרגע. אבל, המחיר הסופי הוא יחסית גבוה ולא מאפשר לי לרכוש תוספות כמו קטודות, מאווררים וגיים פאד. לעומת זאת במפרט של LogicPC המפרט הסופי ללא התוספות למינהן הוא הרבה יותר זול, אבל כרטיס המסך הוא גרוע מהEVGA ואני דואג שאני ארגיש את ההבדל. הספק של Enermax נראה לי מצויין וקראתי עליו רבות, אך עדיין אני לא מסוגל להחליט אם ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מתקרב יום ההולדת שלו ובידיוק נשרף לו המחשב אז חשבתי ככה למתנה ליקנות לו מחשב ללא ציוד הקפי התקציב הוא בערך 2000 עדיף לא לחרוג אבל אם צריך אז אפשר יתחבר למסך 1440*900 השקט לא ממש חשוב OC אולי אבל לא משהו רציני ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה מעדיף מ SKYPC קניתי אצלהם מחשב לאחותי ומסך DELL והם כבר הרבה זמן בשוק חבל שאת שלי לקחתי ב FOX

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yali,

אני מתחילה תואר באוקטובר במדעי המחשב וזקוקה למחשב נייד. הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בסביבות 3000 (ואם יש פחות אז מה טוב), מעבד של לפחות I5, מסך נוח לתכנות ועבודה ממושכת, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, זיכרון פנימי של לפחות 4GB והכי חשוב, שיהיה במשקל נמוך ככל האפשר (הצבא מספיק גמר לי את הגב, לא צריכה עוד בעיות מהלימודים). אם אפשר פירוט של דגמים וחברות אני אשמח, תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nimnyeloim,

שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הזה. זה מבצע בדיל-היום. בדקתי- בחול המחשב הזה עולה באיזור ה840 דולר. אף פעם לא קניתי שום דבר של חברת ASUS, ואני דיי בדילמה גם עכשיו. האם התמורה ביחס למחיר שמציע המחשב, כדאי? האם מישהו מכיר את החנות אשר מוכרת את המחשב דרך הדיל? ( גם וגאמא אופיס ומחשבים 09-8850088 הצורן 2 נתניה ) בקיצור - אשמח לכל חוות דעת בנושא - מחיר אל מול תועלת. הדיל נגמר ביום רביעי ה15 לאוגוסט, ככה שחשוב שזה יהיה זריז ככל הניתן :-) תודה !

16. Started by moshikseo,

היי, קודם כל רוצה להודות מראש לכל העוזרים: מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 7-7.5K לגיימרים. כולל מסך מקלדת ועכבר. חשוב לי להשקיע במחשב שיתן מקסימום תוצאות למשחקים חדשים שקיימים היום ויהיה גם רלוונטי למשחקים בשנים הקרובות.. אם אפשר שיריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית. כמו כן, צריך תמיכה אופטימלית לתוכנות עריכה וידאו ועיצוב גרפי - Premiere, After effects, Photoshop לא מתכנן לעשות OC מחשב שקט שלא ירעיש- חשוב מאוד. בהערכה רבה, מושיק

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Classify,

צריך מחשב נייד לצורכי לימודים גודל 15/16 SANDY BRIDGE לא משחק במשחקים. רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5520-2410m.htm יש למישהו משהו להגיד על הדגם הזה או להציע משהו מקביל טוב יותר? (מבחינת מחיר/חומרה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, החלטתי להגשים חלום קטן ולקנות את הטופ של הטופ. נורא מבקש לא להניע אותי עם הודעות בסגנון של "תקנה מחשב ב7 אלף ותחליף עוד שנתיים" 1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עד גבול ההגיון, למשל לא לבזבז אקסטרה 1000 שקל עבור פריים אחד) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות לימודים וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר - witc…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בס"ד שלום ותודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 אבל רק אם ההסבר ממש משכנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - coral draw, הכנת סמלי "לוגו" בצבע אחד לפני הדפסה על מוצרי פרסום. הכנת תמונות והדפסתם לסובלימציה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בימים אלו אני מתעניין ברכישת מחשב נייד. המחשב מיועד לעבודות תיכנות גם לצורך גלישה באינטרנט וכתיבת תוכניות קלות ( גלישה באינטרנט וברשת, מולטימדיה ,תיכנות). אז למשקל יש עדיפות ! כמה שיותר קל . הכי חשוב הוא המשקל . כי אני מתחיל ללמוד ב האקריו . אני אשמח לתמיכתכם ברכישה הנוכחית, תודה רבה. טופס בקשת המלצה לקניית מחשב נייד. 1. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעוניין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: תשובה : רשתות מעודפות: לא . 2. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): תשובה: מהארץ (מדינת ישראל). 3. תקציב רכישה: תשובה: החל מ - 1500 ש"ח עד - 6000 ש"ח . עם אפשרות לחריגה ב 1000 עד 2000 שקל מקסימום. 4. יד ראשונה\שנייה: תשובה: יד ראשונה, מוצר חדש מהחנות. 5. זמן אחריות רצוי: תשובה: לא משנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

גג

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by War-Hammer,

אני צריך מפרט שיכלול לוח אם SLI, מעבד, וכרטיס מסך מעבד - הבנתי שאם אני לא רוצה להחליף את הזכרונות שלי ל DDR2 אז אני חייב ללכת על AMD ואם כבר על AMD מדברים אז אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הליבות לוח אם - אני רוצה לוח אם שיהיה טוב באוברקלוקינג ושיהיו לו ביצועים טובים ותמיכה ב SLI זכרונות - יש לי (תראו בחתימה) DDR1 הארדיסק חשבתי ללכת על ה WD 250GB 16MB SATA2 יש הצעות אחרות? כרטיס מסך : כרגע יהיה אחד ובחצי שנה הקרובה יצתרף אליו אח דומה (תגידו המחירים של הג'יפורסים הכפילו את עצמם או שסתם אני מדמיין?) המחשב שלי כרגע עובד עם שני ספקי כח ג'נריים (עלק 300W) שמתחלקים בעומס שניהם מחוברים דרך אל פסק (זתומרת שהמתח יחסית יציב) השאלה אם ספק ג'נרי 1 יכול להחזיק מעבד, זכרונות, וכרטיס מס…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.