עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מפרט לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ , אדוב אילוסטרייטור, מאיה, 3D STUDIO MAX , AUTOCAD תוכנות עריכה של וידאו גם שמשתמשות במעבד של הGPU וכו' עד 3K זה אומר שזה רק מעבדי AMD? שווה לקנות חלקים לבד ולהזמין נניח מעבד I7 מחו"ל? או שזה יוצא בכל מקרה יקר יותר? אם זה מחשב עד 3 אלף (עם אפשרות חריגה עד ל3.5K) וצריך גם כרטיס מסך טוב , מומלץ ללכת על מעבדי ATHLON 2 X4 ? או שרק על PHENOM 2 X4 ? איך מעבדי הLIANO ל DESKTOP ? ועל איזה כרטיס מסך מומלץ ללכת בתקציב כזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idangozlan,

זה שוב אני, תיקון לבקשה: התקציב הוא 6000-5000 ש"ח, לא חייב לנצל את כולו אך אם זה חשוב אפשרי בהחלט, ניתן לחרוג ב500 ש"ח. השימושים הצפויים למחשב הינם עריכה בתוכנות גרפיקה במקביל, למשל אני משתמש בPhotoshop,Flash,Illustrator במקביל! על בסיס יום-יומי. לא משתמש במשחקי מחשב. יש צורך במסך איכותי לאור העובדה שאני משתמש במחשב לעיצוב אתרי אינטרנט. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים, לא אכפת לי מאיכות הסאונד. השקט של המפרט לא הכי חשוב אם כי חשוב שלא יציק יותר מדי.. ללא שום אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה, המערכת שתרוץ היא ווינדוס 7. אין העדפה לרכישה בחנות ספציפית אין בקשות מיוחדות. אין כוונה לשדרג בעתיד הקרוב.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  4. אז ככה אני צריך מפרט מחשב להורים. עיקר השימוש במחשב הוא משרדי-אינטרנט אופיס , ועבודה עם סרטים(עריכה) ותמונות. התקציב הוא 1500 שקל והמחשב יקנה באייבורי. אין צורך בציוד היקפי. דרישות: הארדיסק של לפחות 250 ג'יגה לפחות 2 ג'יגה זיכרון כונן dvd+צורב dvd מעבד-עדיפות לאינטל זהו בגדול תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לnumber crunching - הרצת Matlab ב100% במשך ימים רצופים, על DATASETS גדולים, תחת WIN7 ו\או ubuntu (דואל-בוט). כמו כן, ידרש שימוש יעיל בPhotoshop- Illustrator ומעט רינדורים תלת-מימדים (לכן נדרש GPU *צנוע*). חשבתי לבנות את המחשב סביב I7-2600K, אבל אין לי מושג בנוגע ללוח אם, ספק וכד'. יש צורך בלפחות 2TB אחסון (בכונן אחד או שניים), עם דגש על אמינות הכונן. כמו כן, אני אזדקק לכמה שיותר RAM שאפשר להכניס בתקציב - לפחות 8GB ואם אפשר 16GB. אשמח לכמה אלטרנטיבות לרכיבים - אני נאלץ לקנות מספק ספציפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ל6000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מוכן לחרוג בעוד 500 אם זה משנה משהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סאונד. עבודה עם קיובייס וייתכן בעתיד גם Pro Tools ו- FL Studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, חשוב לי שיהיה רחב וזהו בעצם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בסולם של 1-10 הייתי אומר 6-7 כי כרגע אני לא מקליט, ייתכן ובעתיד כן אקליט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים וקצת משחקים בעתיד הרחוק ( שנה פלוס ) אוטוקד בתדירות נמוכה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך ) אין עדיין מסך, רצוי 22-23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? diablo 3 נכון לעכשיו , ובעתיד משחקים דומים. 3.…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by hali,

שלום לכולם, אודה לכם מאוד למפרט מחשב מדיה סנטר עם הצרכים הבאים: 1. יכולת צפיה בטלוויזיה בסרטים דרך רשת ביתית וכן הרצאות באינטרנט (יש שקע תקשורת). 2. יכולת התחברות עתידית למגבר (לשם שמיעת מוזיקה ברמה טובה וכן ללא תלות בהדלקת המחשב). 3. מחשב שקט עם מארז סלוני פונקציונאלי ונוח (למרות שהוא מתוכנן להיות בתוך ארון ספריה). 4. יכולת איחסון סבירה . 5. תקציב של כ-2 א' ש"ח אפשר קצת לחרוג אך לא יזיק אם נחסוך . 6. לא מחשב לצורכי משחקים!!! . נ.ב. מה אתם אומרים על המפרט שמציעה אייבורי למחשב סלוני הכולל מעבד אינטל Core™ i3 ב-2300 ש"ח (קצת יקר לי...)? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475&CatCode=142 אנא העירו את עיניי אם אני אצטרך פונקציות נוספות... תודה רב…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  10. אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC בתקציב של עד 3000 שקל שיענה על הדרישות הבאות: 1) מארז שקט 2) מארז ללא פתח אוורור עליון כדי שיהיה אפשר להניח מעליו ממיר (האם מומלץ? נגמר לנו המקום במזנון...) 3) יציאת HDMI 4) צפייה בסרטים ברזולוצית 720P ובסראונד 5.1 5) דיסק קשיח של 1TB לפחות (אפשר מפוצל לשניים), כי המחשב ישמש גם כשרת גיבויים 6) תמיכה סבירה במשחקים (720P) 7) שלט וכרטיס לכידת וידאו הם בגדר nice to have, אם נכנס בתקציב מקווה שזו לא פנטזיה תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by guest1978,

1. מה התקציב המקסימלי? 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לסלון להקרנת סרטים בעיקר HD ולמשחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כגון סימס 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024 x 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכי…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by Shayb25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. היי, המחשב הישן כבר לא מצליח לסחוב, במיוחד כשיש יותר מדי תוכנות שפועלות בו זמנית. מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לשימושים כלליים, קצת תכנות (פיתוח Android), הורדות וקצת Gaming. חשוב לי במיוחד שהמחשב יהיה אמין ולא אצטרך לנסוע רחוק ולהפסיד יום עבודה כדי לתקן אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון אמינות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תכנות, בעיקר Java בסביבת Eclipse לפיתוח Android, לצרכים פרטיים בלבד. הרבה תוכנות פתוחות במקביל, הרמת DataBase מקומי, שימוש בתוכנות Office, הרבה חלונות דפדפנים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by yatzeK,

בוקר טוב חברים, אני צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט למחשב במחירים בין 3000-3500 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וכמובן לכל שאר הדברים : סרטים, מוזיקה... תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by benny.zhit,

שלום לחברי הפורום. המחשב של אמי הלך לעולמו, והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המחשב ישמש לתוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (לא חובה HD). בקיצור זה צריך להיות מחשב ביתי פשוט וזול ככל האפשר, אך עם חלקים אמינים ולא גנריים כמובן , אין צורך בציוד הקפי - רק המארז וכל מה שבתוכו. אין גם צורך בצורב DVD, כי אני אעביר את זה שהיה במחשב הקודם (בהקשר זה, עדיף שהמארז יהיה לבן, כי הצורב לבן). עוד נקודה חשובה היא שהמסך שישמש את המחשב הוא מסך ישן מאוד (מסך ''15 CRT של LG), וחשוב, כמובן, שניתן יהיה לחבר את המחשב למסך הזה. התקציב הוא מצומצם למדי, אך אני מאמין שניתן להרכיב מחשב לדרישות הנ"ל. תודה מראש על העזרה. נ.ב. אודה לכם אם המפרט יורכב באתר של חנות מומלצת ואמינה.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  19. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש לבית. עיקר השימוש שלו זה עבודות משרדיות (אופיס/אינטנרט) אבל הוא רוצה להריץ משחקים (כולל חדשים) באופן סביר. הוא מוכן להשקיע במחשב בין 3000 ל 3500 שקל. הוא צריך רק ציוד שיש בתוך המארז כולל (לא צריך מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו'). הוא גם מעדיף מעבד אינטל. וכרטיס מסך הוא רוצה שיהיה עם TV-OUT לחיבור לטלוויזיה רגילה.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by eliyahoo,

שלום אני מחפש מחשב ביתי רגיל לעבודות משרדיות, אנטרנט (לא גיימינג - אין רלבנטיות לכרטיס מסך טוב) המחשב עתיד לשרת אותי כמה שנים טובות (5) לכן התקציב גבוה יחסית כי אני רוצה מחשב חזק שיהיה מהיר וגם יחזיק הרבה זמן (מעבד חזק, לוח אם איכותי, זכרון גדול ומהיר, ספק כוח איכותי) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אטרקטיבי למחשב שמיועד לשימוש ביתי. זאת אומרת- בעיקר עבודה משרדית באופיס וגלישה באינטרנט, וגם צפייה בתמונות וסרטים מידי פעם (המחשב מיועד להורים שלי) תקציב: 2,200-2,500 ש"ח. * אין צורך במסך ורמקולים תודה.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכל אנשי הפורום ידידה שלי זקוקה למחשב בעיקר עבור עריכת וידאו שהיא עושה עם חומרים שהיא מצלמת עם מצלמת DV (לא למטרת OC :-) ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט עד 4000 ש"ח וחנויות מומלצות בהרצליה והאזור. דגשים חשובים למפרט הם: 1. לצורך ניידות חשוב לה שיהיה לא דיסק חיצוני לפחות 160GB רצוי 250 2. לפחות 1GB זכרון, האם 2GB זכרון משפר את העבודה עם תוכנות לעריכת וידאו ? 3. חבור FireWire 4. נראה לי שאפשר להתפשר על כרטיס מסך on borad כמו GeForce 6100, שוב האם יש יתרון לכרטיס מסך נפרד בעבודה עם תוכנות עריכה ? 5. מעבד לפי המלצכם , מה שנותן היום את יחס הביצועים למחיר האופטימלי 6. מארז סטנדרטי, לפי המלצתכם 7. צורב DVD אני מצרף קישור למפרט שפורסם באתר ב- 4-10-2006 ושלפיו פחות או יות…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל ידוע לי שפתחתי 2 הודעות אחרים, מקווה שלא תנעלו לי את זה .. קראתי חוקים! תודה רבה המשתמש E_XeQuit הציע לי את זה: בבקשה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (20…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.