עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5,000. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-U…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ahkcht98,

שלום אני הולך ליקנות מחשב חדש ( הוא מיועד לגיימינג ולעריכת וידאו ) זה המפרט שחשבתי עליו רק רציתי לדעת אם הוא טוב מעבד : [h=1]Intel Core i7-4820K [/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11657 מאוורר למעבד : [h=1]CoolerMaster Eisberg 120L[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12108 כרטיס מסך : [TABLE=width: 754] [TR] [TD=colspan: 2, align: right][h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX760 2GB GDDR5[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11763 לוח אם : [h=1]MSI Z87-GD65 GAMING[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10957 זכרון : [h=1]G.Skill 16GB DDR3 1600MHz F3-1600C9Q-16GAB[/h]http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10293 הארד דיסק : [h=1]Seagate SSHD 2TB ST2000DX001[/h]htt…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי חבר'ה, טוב, אז לפני כמה זמן כבר התייעצתי איתכם ע"מ לשמוע קצת מחירים, להתעדכן על המצב בשוק בכרטיסי המסך המומלצים והיה דיון מאוד מעניין ולמדתי המון. עכשיו אני מתקרב לנקודת הקניה ואני מעוניין לחדש את הדיון בדיון חדש ועסיסי לבחירה סופית של הרכיבים למחשב עם הדרישות המיוחדות. 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 6500 עד חריגה ל7000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת, אפשר לחרוג עדיין אם מדובר במשהו חיוני שלא נכנס בתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר יעשה שימוש בעריכה (עריכת תמונות מקצועית) בPS ותוכנות כבדות ניקון/קאנון, משחקי מחשב (GTA, סימולטורי טיסה ברזולוציות גבוהות מאו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, מחפש נטבוק 10" בתקציב באזור ה 2000 ש"ח לסטודנטית, מבוסס WIN7. חובה סוללת 6 תאים. מעבד וכ.מסך כמה שיותר חזקים היא צריכה להריץ pro engineer וגם matlab - ידוע לי שזה מגוחך על נטבוק, אבל לצרכים שלה היא אומרת שזה יספיק לרוב הדברים, ומה שלא - היא תריץ על המחשבים במעבדה. הסטודנטית נדלקה על לנובו S10-3 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5368&CatCode=315 טוב\רע\חלופות מומלצות? אני לא ממש מתמצא בשוק הזה נכון להיום, ואשמח להמלצות, דעות וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייח בסביבות 2K 2.5K אני מחפש מחשב בעל לוח אם ומעבד חזק. המחשב בעיקר לאינטרנט אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק לעבודה על פוטושופ ולהרצה חלקה של סרטים. הציעו לי מחשב מותג של DELL ושל HP עם המפרטים הבאים: DEll dell OptiPlex 330L MB:Intel G31 Express chipset ) מעבד: intel® Pentium® DualCore E2180 1024 RAM 160 HD גרפיקה: Intel GMA 3100 intergrated up to 256MB HP: HP DX2400 MB: intel® G33 Express מעבד: Intel Core Duo E2160 Processor 1.86 GHZ 1066MHZ 1024RAM 160GB HD גרפיקה: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 שניהם בפחות מ 2K איזה עוד אופציות יש לי? תודה!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nimnyeloim,

שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הזה. זה מבצע בדיל-היום. בדקתי- בחול המחשב הזה עולה באיזור ה840 דולר. אף פעם לא קניתי שום דבר של חברת ASUS, ואני דיי בדילמה גם עכשיו. האם התמורה ביחס למחיר שמציע המחשב, כדאי? האם מישהו מכיר את החנות אשר מוכרת את המחשב דרך הדיל? ( גם וגאמא אופיס ומחשבים 09-8850088 הצורן 2 נתניה ) בקיצור - אשמח לכל חוות דעת בנושא - מחיר אל מול תועלת. הדיל נגמר ביום רביעי ה15 לאוגוסט, ככה שחשוב שזה יהיה זריז ככל הניתן :-) תודה !

10. Started by civic_ex,

עשיתי בנייה לוח של ג'יגה בייט GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד i7-3770 זכרונות של קינגסטון 8 ג'יגה X2 צורב דיוידי דיסק קשיח יש לי של ווסטרן דיגיטל 1 טרה מהמחשב הקודם שאני מוסיף לו עוד דיסק קשיחSSD למערכת הפעלה של OCZ VTX3-25SAT3-120G [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מארז Phantom USB3[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]ספק של [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Thermaltake Litepower 700W[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]כרטיס מסך יש לי גם מהחשב הקודםATI Radeon HD 5870 Series[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מה אתם אומרים? [/td][/tr][…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Lital Laufgas,

עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by spidiguy,

שניהם חזקים, ניתן לומר שה551JK חזק יותר בכמה דברים אבל ההבדל במחירים הוא 1200-1300 ש"ח השאלה האם כדאי להשקיע את ההפרש ולרכוש את ה551JK? תאכלס מה שאני שואל זה מה אתם הייתם עושים? שניהם מתאימים לרצונות שלי. רק רציתי לוודא האם יש לN56JK כונן אופטי בשביל להחליף אותו לSSD? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eliXir,

אני מחפש לקנות לפטופ חדש (טווח מחירים עד 4000 ש"ח), ואני לא יכול שלא להרגיש שמה שמוכרים לנו פה בארץ היא סחורה סוג ב' עם מחיר מופרז. 90 אחוז מהלפטופים שאני עובר עליהם באתרים ישראלים ומחפש עליהם מידע בגוגל, או שאני לא מוצא את הדגם בכלל, או שאני מוצא את הדגם רק באיזה אתרים נידחים בשפה שאיננה אנגלית. נדיר שאני מוצא בדיוק את הלפטופ שחיפשתי באתרים הראשונים באתרים מרכזיים בחו"ל, עם סיקור וביקורות כמו שצריך. ואני לא מדבר אפילו על החיפוש המלא עם המודל במיליון אותיות ומספרים שבד"כ מתווסף לדגם בכותרת. אתם יודעים על מה אני מדבר? יש אמת או זה רק אני?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by asaf16,

שישמש גם למשחקים כמו פרקריי דום והאף לייף שירוץ טוב תחת עבודה באינטרנט עם הרבה יישומים ברקע ביחד לדוגמא מסנג'ר אייסיקיו אקספלורר טים ספיק ווינאמפ. אני לא מתכוון לעשות לו OC, לא אכפת לי איך המארז נראה העיקר שיהיה קירור סביר. ניתן לחרוג במאה שתיים או שלוש אם זה מצדיק. אני מתכוון לקנות בKSP אלא אם כן לוג'יק זולים יותר אני גר בפתח תקווה ושניהם זמינים. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום אני מבקש הצעה למפרט למחשב למשרד , קצת אינטרנט והרוב אופיס וכו , זכרון יספיק 256 ללא מסך+מקלדת+רמקולים. יש צורך בכ.מסך בסיסי + TV OUT המחשב צריך להיות מבוסס אינטל לוח האם עדיף שיוכל לתמוך בשידרוג עתידי של המעבד+הזכרון. אני יודע שקשה להרכיב משהו סביר במחיר שכזה ובטח מבוסס אינטל אבל אם תוכלו לנסות את ההצעה האופטימלית

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים מצויין עם רמקולים טובים ובלי מסך תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב מאוד בקרוב (כשהתקציב יסתדר), זה המפרט הרצוי, הRADEON אוטוטו מגיע מחו"ל (חצי מחיר, זה טירוף!) מה אתם אומרים עליו? הכל יעבוד טוב? אני יודע שהמעבד והכרטיס מסך די מעמיסים מבחינת אספקת כוח, המארז שלקחתי הוא טוב וזה יספיק 350 וואט? מחכה לתגובות..... Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mous…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 מקסימום.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by good__one,

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=SIM-N5010 מחשב נייד DELL Inspiron N5010 GMA HD I3-370M + 4GB מחיר רגיל ₪3,500 מחיר מבצע ₪1,895 חיסכון בקניה ₪1,605 מה אתם אומרים? בטח ט.ל.ח

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Classify,

צריך מחשב נייד לצורכי לימודים גודל 15/16 SANDY BRIDGE לא משחק במשחקים. רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5520-2410m.htm יש למישהו משהו להגיד על הדגם הזה או להציע משהו מקביל טוב יותר? (מבחינת מחיר/חומרה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Admondi,

המלצה למחשב נייד לעבודה, שימוש באופיס ואינטרנט בעיקר. שיהיה חזק, מהיר, אמין, יחזיק מעמד לתקופה ארוכה. קל.13-14'' זיכרון אחסון גדול יחסית. זיכרון עבודה 16GB לפחות מחיר כ 3,000 מקסימום 5,000 תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי כולם, שאלה קצת כללית - לאחרונה הילדה הביעה עניין בעריכת סרטוני וידאו. מדובר בילדה צעירה (9) ולכן בעריכה חובבנית, אבל כן צריך שהיא תהיה חלקה ולא מתסכלת. מה דרוש למחשב על מנת שניתן יהיה לערוך סרטונים בצורה חובבנית? הרבה זיכרון? (כמה?) מעבד חזק? (איזה?) כרטיס מסך? (על מה בערך מדובר?) איך זה משתנה אם הסרטונים הם FHD לעומת 4K? (אני מאמין שכרגע הסרטונים יהיו FHD, כי זה הדיפולט של הטלפון שלה, אבל אם כבר קונים מחשב אז כדאי שיוכל להחזיק את זה כמה שנים קדימה, לא?) המחשב הנייח מקרטע (הוא ישן מאוד). התלבטתי אם לרכוש נייח חדש (או פשוט לחבר את הלפטופ הקיים למסך ומקלדת), אבל אני מאמין שעבור עריכה נאלץ לקנות מחשב חדש. אני מנ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.