עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.

3. Started by idann,

שלום אשמח לעזרה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ב"ש,…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, בניתי מפרט למחשב גיימינג ואני אשמח לחוות דעת ועצות ייעול! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Lol Dota witcher3 BF4 skyrim וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tidan31,

שלום! ברצוני לדעת האם המסגרת השחורה מסביב למסך היא רק מסגרת או חלק מהמסך עצמו ואם ניתן לנקות טביעות אצבעות מימנה בעזרת מטלית לניקוי משקפיים כשהמסך דלוק?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. Started by ymdv10,

לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  9. היצרנית הטאיוואנית לא ממתינה לאינטל עצמה ומציגה כבר עכשיו מחשב זערורי שלם שמבוסס על שבב אטום חדש מדור ה-14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%92%d7%91%d7%99-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tidan31,

שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?

11. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yuvyor1,

[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…

13. היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asvg,

שלום מה זה touchpad במחשב נייד ומה שמו בעברית ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by uncommon,

זהו המפרט שהוצע לי בחנות מומלצת באתר: מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קרור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 זיכרונות: Hynix DDR3 8GB 1600 X 2 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 מארז: Nanoxia Deep Silence 4 White ספק כח: FSP Hyper 600W Active PFC 85+ כרטיס מסך: MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 כונן קשיח : Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ההתלבטויות שלי: ■ המארז היפה והקומפקטי (בכ"ז גיימינג...) מגביל אותי בבחירת לוח האם, הייתי מעדיף ASUS Z97-P ■ כרטיס המסך R9 280X נראה לי פשרה טובה בין ה-gtx970 ל-gtx660 המומלצים כאן, ויאפשר רזולוציה גבוהה. הרגיעו אותי בחנות שסידרת msi היא שקטה (להלן ביקורת), מצד שני הבח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. OK, אז ככה אני מתחיל את המחשב מכלום צריך מחשב למשחקים, והתקציב שלי עומד על 5000 בלי ממש אפשרות לחריגה. די חשוב שזה היה מחשב מבוסס אינטל ,טוב אני חושב שזהו, קצר ולעניין תודה מראׁש (:

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

18. Started by shaulh,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

19. מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  21. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by itay_izra,

* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tidan27,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של לנו בו למשחקים יש שני דגמים ש ל מחשבים אחד מגיע עם מעבד4710hq ומאיץ גרפי 860m 4gb והשני מגיע עם מעבד 4720hq ומאיץ 960m 4gb מבחינת העלות של המחשבים יש הבדל של בערך 1000₪ מבחינת הבדל בביצועים קראתי שיש הבדל של 10 אחוז בין שני הכרטיסים ובין המעבדים עשו אוברקלוק קטן למעבד השני על מה אתם ממליצים לי ללכת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים