עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. מעבד: Intel Core i7 930 2.8GHz, 4 core 8 thread מקרר מעבד: Scythe Mugen זיכרון: 3x Corsair Vengence Low Profile DDR3-1600 9-9-9-24 4GB, סך הכל 12GB, ב-triple channel. לוח אם: ASUS P6X58D Premium כרטיס מסך: Gigabyte HD 7970 WindForce 3X OC ספק כוח: Seasonic SS-620-GM, 620W מארז: קופסא כלשהי של CoolerMaster, די מוצלחת, שכחתי את המספר מודל. אחסון: 3x 500GB WD Green אופטי: יש. של LG. עושה גם LightScribe אם זה מעניין מישהו. מאווררים: כל מיני כמה זה שווה בתור מחשב? ובתור חלקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש. מבחינת ביצועים, בתאכלס אני כרגע מסתדר עם נייד מבוסס I7 5600U עם 8 ג'יגה והארד דיסק מגנטי רגיל (לא SSD). המחשב שיש לי פשוט לא נוח לי לשימושים שלי. אני סטודנט ורוצה נייד שנוח וכיף לעבוד איתו, גם בחוץ וגם בבית, ולהתנייד איתו ממקום למקום ושהוא לא ירגיש כמו צעצוע שביר. מחפש נייד קל, עם מסך מאט (אלא אם מדובר במקבוק פרו ואז הייתי מוכן להתפשר על זה), עם סוללה שתאפשר לעבוד 6-8 שעות בלי טעינה כאשר WIFI דולק (זאת דרישה הגיונית בכלל?). בגדול הכיוון הוא לנובו T460 או איזה דל לטידיוט 14 אינטש. אבל זה לא באמת קריטי (אם היה לי תקציב הייתי קונה מקבוק 15" או סרפס בוק 13.5"). חשוב לי שתמיד אוכל להתחבר לנקודות WIFI זמינות ושהחיבור לא יקר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yan2411,

שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.

5. Started by zzrxox,

שלום, נא חוות דעתכם לגבי המפרט הבא. מחשב מיועד למשחקים ושימושים רגילים נוספים. המחשב מיועד לתפקד לתקופה של לפחות 5 שנים, רכיבים איכותיים ואמינים במסגרת התקציב, וכמובן שלא ירעיש. הכנתי את המפרט הראשוני הבא, ויש כמה התלבטויות: מעבד- Intel Core i5 9500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray https://ksp.co.il/?uin=66475 קירור למעבד- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Noctua NH-D15S https://ksp.co.il/?uin=28083 Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler https://ksp.co.il/?uin=19004 לוח- אם- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Gigabyte Z390 M GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI …

6. Started by mironbre,

שלום רב! כיוון שאף פעם לא קניתי מחשב נייד,וחברתי צריכה אחד לעבודה, אשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי: חברתי סטודנטית לארכיטקטורה,ובמסגרת לימודיה היא עובדת עם תוכנות שרטוט,כדוגמאת AUTOCAD האחרון ותוכנות לרינדור תלת-מימדי של מבנים,כדוגמת VIZ 2008 , אשר דומות מאוד מבחינת דרישות ל-3D MAX (מאותה חברה). כיוון שהיא כמעט ולא גרה בבית,אלא במעונות,עולה הבקשה למחשב נייד. האם אתם יכולים להמליץ על מחשב טוב שיצליח להריץ את היישומים הללו,בנוסף לאופיס , צפייה בסרטים בשעות הפנאי ומוסיקה? אהה... כמובן שאלת התקציב... עברתי פה על הודעות בפרוום והבנתי שמחשב טוב יעלה סביב ה-4000-4500... אם תהיה חריגה לכיוון ה-5000,גם אפשרי... כמובן שנשמח לחסוך כמה שאפשר,לקניית אביזרים נוספים למחשב,אך …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מחפש נייד לשימוש פרטי, אינטרנט ומשחקים קלים . האם מומלץ לקניה ? איזה צבע כדאי לקחת, הבנתי שיש שחור כחול ולבן, יש המלצה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בימים אלו אני מתעניין ברכישת מחשב נייד. המחשב מיועד לעבודות תיכנות גם לצורך גלישה באינטרנט וכתיבת תוכניות קלות ( גלישה באינטרנט וברשת, מולטימדיה ,תיכנות). אז למשקל יש עדיפות ! כמה שיותר קל . הכי חשוב הוא המשקל . כי אני מתחיל ללמוד ב האקריו . אני אשמח לתמיכתכם ברכישה הנוכחית, תודה רבה. טופס בקשת המלצה לקניית מחשב נייד. 1. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעוניין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: תשובה : רשתות מעודפות: לא . 2. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): תשובה: מהארץ (מדינת ישראל). 3. תקציב רכישה: תשובה: החל מ - 1500 ש"ח עד - 6000 ש"ח . עם אפשרות לחריגה ב 1000 עד 2000 שקל מקסימום. 4. יד ראשונה\שנייה: תשובה: יד ראשונה, מוצר חדש מהחנות. 5. זמן אחריות רצוי: תשובה: לא משנ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 אני מפנה בעיקר לאלה שיש להם את המחשב, או שיש להם ניסיון כלשהו איתו המפרט נראה סביר, במיוחד ביחס למחיר - 2385 ש"ח השאלה שלי נוגעת ל3 מישורים עיקריים : 1) אמינות ההרכבה של המחשב (בזה אני מכליל גם את טיב המקלדת), איך התרשמתם ממנו ? 2) זמן הסוללה, כמה זמן ברצף יצא לכם לעבוד עליו ללא צורך בחיבור החשמל ובאילו אפליקציות ? 3) איך התרשמתם מהיכולות תקשורת שלו, קרי, האם הוא מצליח להתחבר לרשתות האלחוטיות השונות ובאיזו איכות (התנתקויות) ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המחשב לעיבוד נתונים נטו, בלי משחקים וכו', למעשה הייתי קונה שרת אם המחירים היו שפויים. המפרט שחשבתי עליו: cpu: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray mb: Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E ram x2: Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 ssd x2: 240/250/256 GB SSD psu: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan cpu cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler העלות אמורה לצאת בסביבות 6700, לא סגור לגבי: 1. לוח אם - לא חסר תגובות רעות של לוחות Asus P9X79 תקולים, למי שהלוח עובד כמובן מרוצים. במיוחד תלונות על סלוטים של זיכרון תקול, כאשר לי זה משמעותי כיוון שאני הולך להפעיל את כל השמונה. בגדול כל לוח אם מחברה אמינה המאפשר 64 גיגה יס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, SC2, MW, Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26' 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הנה הקישור לדוגמא למפרט (לא חייב להיות בחנות זו, זה כתוב ברור שם) http://www.speed4u.co.il/sg_product~5738G~65~142.htm מטרה: המחשב מיועד להריץ תוכנות כמו אופיס, אינטרנט, ויזואל סטודיו, מטלב, סים, תוכנות גרפיות, תוכנות לתכנות (בגדר הנורמה להרצה בבית), תוכנות שנה א/ב בהנדסה בת"א (לא מאמין שפרויקט גמר מריצים בבית... , לעיתים מעט סרטי דיוידי, קצת משחקים GTA לדוג'.. וינאמפ, שירים, סה"כ מה שסטודנט ממוצע דורש. ***לא מיועד לניוד מרובה הלוך חזור. תקציב: כמו שמצויין 3.5K-4K גג. שאלות: תנו דעתכם. שווה קנייה? איך המאיץ הגרפי? מעבד? זכרון? האם יעמוד בדרישות שלי ולצרכים שלי? שווה להשקיע הכסף בזה? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by The Cleaner,

http://img17.echo.cx/img17/4657/19md.jpg מחיר: 3240 ש"ח ??

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. 1) חשוב לנו להעמיד עמדות עם איכות חומרה וביצועים מהירים! ושיהיו רלונטיים גם לעוד 3 או 4שנים. למרות שמדובר על צרכי מישרד, בהחלט היינו רוצים שיהיה לעמדות יכולות מולטימדיה טובות לפחות בציון 8 או 9 באותו רף מחיר שניקבע. 2) דגש חזק על איכות המסכים עם שאיפה למסכים רחבים ככל שניתן! 3) מערכת שקטה ככל שניתן. 4) מיקלדת ועכבר איכותיים ונוחים שעובדים חלק ולא צריך להלחם איתם! 5) את המיפרט היינו רוצים לגמור לכל היותר ב4750 פר עמדה - ולהשאיר קצת מקום למערכת הפעלה ותוכנת אופיס. 6) בנוסף למפרט אולי גם סורק טוב (אחד בודד שלא קשור למיפרטים מבחינת המחיר). 7) היינו שמחים לקבל טיפים על ציוד הקפי שמומלץ לקחת בחשבון ולא ידוע לנו! נ.ב בגדול, מעדיפים להריץ ויסטה - מה עדיף 32 או 64? בתודה והערכה גד…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב לגיימינג עד 2800 ש"ח (אפשרות לחריגה) מחנות שיש לה סניף באיזור רחובות והסביבה. אני צריך רק מחשב. ללא מסך, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי. עדיפות גדולה למעבד אינטל. המחשב לא יעבור OC. יעבוד עם מסך 22". תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר בשיפור קיצוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלויזיית Full HD ומשחקים ישוחקו עליה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ללא צורך בשקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by moshikseo,

היי, קודם כל רוצה להודות מראש לכל העוזרים: מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 7-7.5K לגיימרים. כולל מסך מקלדת ועכבר. חשוב לי להשקיע במחשב שיתן מקסימום תוצאות למשחקים חדשים שקיימים היום ויהיה גם רלוונטי למשחקים בשנים הקרובות.. אם אפשר שיריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית. כמו כן, צריך תמיכה אופטימלית לתוכנות עריכה וידאו ועיצוב גרפי - Premiere, After effects, Photoshop לא מתכנן לעשות OC מחשב שקט שלא ירעיש- חשוב מאוד. בהערכה רבה, מושיק

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למטרות עיבוד גרפי ב2D בתוכנת פוטושופ בעיקר וגם תוכנות RAW ודומות למינהן. אין לי צורך בכרטיס QUADRO ממה שכבר הבנתי מדיונים ותגובות קודמות כאן בפורום. את המפרט הבסיסי קיבלתי בהמלצתכם כבר מלפני מספר חודשים אך בחרתי לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת המחירים של אינטל, הזכרונות, הרכיבים האחרים וכמובן הדולר שכנראה תרם. אז הנה המפרט המעודכן, אשר בעבר התבסס על ה7600GT ועל 2GB זכרונות של GSKILL מסוג PK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 ועתה בחרתי ללכת על ה-HK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 תזמונים יותר טובים וגם קצת יותר זולים. (אני מתכנן OC בעתיד, לא מיד עם הקניה) השאלות שלי בסוף אחרי המפרט: מעבד: INTEL C…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (200+-) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.