עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, באטלפילד 3 וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ב"ה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 (חוץ מציוד הקפי), עדיף פחות אבל אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, עיצוב בפוטושופ וכדומה, ועבודה משרדית (ללא עריכת סרטים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול, אבל רק מסך אני צריך גדול ונוח לעבודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד איזור ה 14״ במחיר נניח בין 2500 ל 4000 ש״ח (יודע שהתחום די רחב - בהמשך הסבר). יהיה לשימושים בסיסיים של סטודנט (לא מדמ״ח או גרפיקה או משהו מיוחד, לא ישמש למשחקים בכלל) - של אינטרנט (הרבה דפים במקביל), Office, וקצת צפייה בסרטים (לא מסך חיצוני). חשוב שייראו במסך טוב, ושהשימוש יהיה נוח (מקלדת ו TrackPad נוחים), ושלא יאיט משמעותית כל הזמן בגלל שמתחמם מהר (מנסיון עם לפטופ קיים). מעדיף מחיר זול אבל מוכן גם לשלם יותר אם אין צריך בשביל לקבל חווית שימוש טובה (בשימושים בסיסיים). ורצוי אחריות טובה (כלומר שבאמת מקבלים את האחריות כשצריך, ועדיף תקופה ארוכה מהמינימום) תודה

5. היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. המחשב מיועד בעיקר להרצת מספר יישומי java כבדים במקביל. כמו כן, רוצה לוודא שיהיה ניתן לחבר ולעבוד על 2 מסכים במקביל מהמחשב. מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box קירור למעבד: Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי: 4GB 800mhz דיסק קשיח: 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מסך: LCD 24 inch - S- PVA - Wide Screen 1920X1200 - Dell 2407WFP

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by xenocide,

היי חבר'ה, מה העניינים? טוב אז אמא שלחה אותי לברר איזה מחשב כדאי לה לקנות. המטרה היא מחשב לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט, צפיית סרטים (אולי דרך טלויזיה) ושאר נפלאות. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח, ללא ציוד הקפי. אם אתם חושבים שאפשר להסתדר בתקציב נמוך יותר אתם מוזמנים להציע עוד משהו, שמתי לב שאתם נוטים להשתמש רבות במעבדי AMD ולא אינטל והשאלה היא למה? מה ההבדל? האם ניתן לקבל מפרט שמבוסס על אינטל ואחד אשר מבוסס על AMD? אשמח לעזרה, תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by אביב גפן,

שלום לכולם. יש לי לקוחה בעסק שרוצה לקנות מחשב גיימינג VR לבן שלה. מהקריאה שעשיתי הבנתי שHTC Vive הוא המוצר המומלץ לגיימינג דרך Steam ונראה לי שזה מה שאמליץ לה. אודה להארות אם יש + מפרט נחמד שיחזיק את כל החוויה כמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

9. שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רצוי שיחזיק הרב זמן (הקיים בן 6) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ומעלה - שירוץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Zinger777,

שלום, חבר שלי סטודנט לאנימציה וצריך מחשב נייד (לא של אפל). מטרות המחשב: עריכה גרפית (תוכנות אדובי למיניהן) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי? 2.5 ק"ג צריך כונן אופטי לא קריטי אם המסך מבריק או לא. חיבורים שצריך- HDMI אין צורך במסך מגע צריך ווינדוס מקורי כלול במחיר. כרגע חשבתי להמליץ לו על https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מה דעתכם? יש דגם אחר מומלץ? חיפשתי פה בפורום וראיתי שהרוב מחפשים מחשבים קטנים יותר. תודה מראש, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Shumy2,

היי! המחשב הנייד שלי מתחמם ונכבה, ומגיב ממש לאט.. יש לו משטח קירור אבל לא נראה שזה עוזר יותר מדי.. מה מומלץ לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Carlito,

אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD A-Data 512 MB DDR 3200 Memory Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX הכל 6000 ש"ח או קצת יותרר מה אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. - Scythe "INFINITY" 5Heat Pipes CPU Cooler - 270 ש"ח - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX - 1,522 ש"ח - ASUS BLITZ Formula Intel® P35 chipset LGA 775 - 1,530 ש"ח - OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 FlexXLC 3-4-4-15 OCZ2FX800C32GK - 1,208 ש"ח - Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS - 677 ש"ח - GigaByte Nvidia Geforce 8800Ultra 768Mb DUAL DVI Retail GV-NX88U768H-B - 4,613 ש"ח - LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black - 215 ש"ח - Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 51 ש"ח - Enermax Liberty 500W Active PFC - 650 ש"ח - Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case - 785 ש"ח סה"כ 11,520 ש"ח המחשב מיועד לOC , משחקים ועריכה גראפי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by FatLipZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פארקריי 4 אססין קריד יוניטי באטלפילד הארד ליין (כל הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חברים, כבר המון שנים לא בתחום החומרה העדכנית. צריך בבקשה מפרט מחשב כולל הכל עד 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K - גמיש במידה ויש צורך ממשי - אם כן אשמח לראות גם כזה שלא חורג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי בתוספת גיימינג בסיסי (בעיקר MineCraft אולי עוד משהו קליל בעתיד) ועריכה בסיסית. לכן כנראה דגש על מעבד וכרטיס מסך ביניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 פשוט (דל, סמסונג) אני מניח שיספיק, ורמקולים נחמדים כי המחשב יושב במרכז הסלון. …

21. Started by ohadco5,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 10K וחריגה של 1000 שח. אם אפשר עזרה במפרט במחירי אילת וגם במחירים עם מעמ שעומדים בתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , cities skylines 2 , cyberpunk 2077, DOTA2 , Formula1 וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני , כן הייתי מעדיף כמה שיותר שקט אבל יש לי העדפה של כמה שפחות פליטת חום. 6. האם …

22. Started by Pini Marto,

היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, ארצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 970 [/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד [/td] [td] Scythe Katana 3 CPU Cooler [/td] [td] 120 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td] [td] 670 [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E [/td] [td] 2295 [/td] [/tr] [tr] [td] זכרונות [/td] [td] Transcend 4GB 1333Mhz DDR3 X2 [/td] [td] …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ofeking,

שלום, אני מתחיל ללמוד בחודש הבא ועובר להתגורר במעונות. בשל כך אני אזדקק למחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי וישמש בעיקר ללימודים. מהמחשב נדרש לשרוד את 4 שנות התואר, לשמש ללימודים (office, Internet, Mathlab וכו') וכן מעט לבידור. לכן מומלץ שהוא יצויד במעבד טוב ומספיק זיכרון. חשוב לציין שאני ממש לא בקיא בתחום ובסטנדרטים, כך שבמידה ואחת הדרישות שלי מהמחשב לא הגיונית/ מיותרת/ פוסלת לי מחשבים טובים, אפשר להתגמש. עם זאת, אני מעדיף לא לסטות מגודל המסך הרצוי ומהחברה המייצרת. מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים HD ואולי קצת משחקים. גודל מסך: 14"-15.6". משקל רצוי: אין דרישה מיוחדת. כמובן ששואף למינימום, אך כל עוד הוא לא כבד במיוחד זה בסדר. הבנתי ש 2.5 זה הסטנדרט. זמן סוללה: …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.