עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

2. צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yotam86,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בטווח מחיר של 3500 ש"ח. אין לי כל כך אפשרות לחריגות... המחשב בעיקרון אמור לשמש אותי למשחקים (משחקים כבדים עם גרפיקה גבוהה). אני מעוניין לשחק כאשר האיכות בהגדרות המשחק הן גבוהות. בנוסף אני עומד להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואני אשתמש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד ועוד. כלומר, אני אצטרך לעבוד עם תמונות ופרויקטים דיי גדולים מה שיצריך אותי במעבד חזק ומהיר. בכלליות אני משתמש כבד במחשב, אני מוריד המון סרטים ומוסיקה ותמיד עושה כמה דברים במקביל במחשב וכיום אני נתקל בבעיה שהמחשב כל הזמן נתקע ומגיב לאט כאשר אני פותח הרבה ישומים שונים, זה דיי הגיוני אבל אני מעוניין במחשב שמסוגל להתמודד עם זה. החדר שבוא נמצא המחשב הוא ממ"ד ובקיץ קורה שדיי חם בחדר. הכר…

4. נשרף לי הלוח האם הישן של הQ6700 אז אני מחפש מעבד ולוח אם חדשים,יש לי כבר AMD 7800 GPU אז אני לא צריך מעבד עם כרטיס גרפי מובנה. אני מחפש לקנות רק מחנות IVROY. אם אפשר דוגמא למחשב מצד אינטל ומצדAMD, עד 1200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dogday,

המחשב צריך להיות כמו כל מחשב של משתמש ביתי בעיקר למשחקים. הציפיות שהוא יפעיל משחקים עתידיים כמו דום 3 ו hl2 ושיהיה ניתן לעשות לו אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. ושהוא יהיה כמה שיותר שקט. הרכיבים: מעבד {amd\intel} זיכרון-512mb ddr דיסק קשיח-60 gb ומעלה כרטיס מסך dvd cdrw floopy מארז- יפה וטוב אם שכחתי משהו להוסיף בבקשה תודה לכל העוזרים!!! אם אפשר - עד לאן יגיעו המעבד והכרטיס מסך אחרי אוברקלוק. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by ran1809,

* גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI או HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעדיף אחריות של יותר משנה, מעדיף כרטיס מסך מובנה כך ארוויח זמן סוללה ומחשב קריר יותר. התעניינתי במחשב של HP דגם ‎HP Pavilion DV3660‎ אך יש בו כרטיס נפרד שקצת גורם לי להמנע ממנו. תודה מראש רן

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by summer69,

רק מעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מארז ספק וצורב DVD. אם אפשר, אז כרטיס מסך שלא יהיה OB, משהו כמו 7600gs או 8500GT תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. דרישות: מסך 17" 80 ג'יגה 1 ג'יגה ראם מעבד כפול ליבה זה מחשב לעבודה פשוטה וגלישה בילבד

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by benny.zhit,

טוב, אז המחשב שלי מת אחרי כשלוש וחצי שנות שירות נאמן יחסית... הגעתי למסקנה שאני לא משחק מספיק בשביל להצדיק הוצאה של מאות שקלים על כרטיס מסך, ושאם יום אחד זה ישתנה, אני פשוט אקנה קונסולה וזהו. אי לכך, אשמח לעזרתכם מהרכבת מפרט למחשב ביתי בסיסי אך אמין, שיוכל להתמודד עם הנטייה שלי לפתוח מלא לשוניות במקביל מבלי לקרוס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח להסתפק גם ב-1500 ש"ח, אם המחשב יתן ביצועים סבירים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, חיבור לטלויזיה, וצפייה בתכני HD. אני נוהג לפתוח הרבה לשוניות במקביל, …

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by Yonkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אפילו בשקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by foryou,

שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי : 3.8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3.8 זה תקציב מקסימלי, מעדיף עד 3.6 אלף אם אפשר כולל מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בהתאם למחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות, לא שואף לגבוהו…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. שלום, אחרי 6 שנות עבודה שבק המחשב הישן של סבתא שלי והגיע הזמן להחליף אותו.. התקציב הוא כמה שפחות כאשר 1.5K זה המקסימום שאפשר להשקיע.. המטרות של המחשב זה בעיקר לשחק ברידג' ובכל המשחקים של הXP ואפשרות לגלוש באינטרנט... אני מאמין שכל מחשב יהיה שיפור לעומת המחשב הקודם (P3 500MHZ + 256Ram+12GB+rage2) ככה שלא צריך משהו חזק בכלל. כמובן שמדובר רק על המחשב עצמו ללא מסך וציוד היקפי.. תודה מראש, עידו.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שיניתי את ההודעה לגמרי , המחשב ישמש אך ורק לאינטרנט ויישומי אופיס וגם לתוכנת אוטוקד (שהיא קצת יותר כבדה אבל אני לא חושב שזה דורש הרבה מהמחשב) דרישות : 4 ג'יגה זכרון פנימי , רמת הרעש לא קריטית , אין תכנון לשדרוגים עתידיים אבל כמובן שיהיה נחמד אם תהיה אופציה. מסך 22" רחב עכבר + מקלדת אלחוטיים (או לפחות רק העכבר) ורמקולים שהם קצת יותר מבסיסיים. אני מוסיף את הדרישות למקלדת עכבר ורמקולים כי אני רוצה שזה יהיה מאותה חנות שאני קונה בה את המחשב ובגלל שאני רוצה שזה יהיה בתוך התקציב. חנות עם סניף בחיפה - חובה וכמובן שלא KSP. מקווה שעכשיו תוכלו לכוון אותי יותר , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  16. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עבור אבא שלי שעובד במסחר היום יומי בבורסה האמריקאית המחשב צריך להיות בעל יכולת עיבוד נתונים וקבלת נתונים מהרשת במהירות מירבית וכמו כן הוא צריך להתחבר ל4 מסכים! את המסכים כבר יש לי התקציב הוא למחשב עצמו בלבד! לפי תוכנת המסחר שבה הוא עובד אלה הדרישות מערכת: [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #e8e8e8]System requirements[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Processor[/TD] [TD]Multi-core Intel® or AMD®processor at 3 GHz or faster[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f8f8]Memory (RAM)[/TD] [TD=bgcolor: #f8f8f8]4 GB or more[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hard Drive[/TD] [TD]Solid State Drive (SSD) or 7200 RPM drive 1 GB free space or more[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f…

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. היי כבר המון זמן שלא הייתי פעיל ואין לי מושג מה הולך בשוק כרגע. המחשב הנוכחי שלי כבר לא שווה כלום בשוק של היום ואני מעוניין לקנות אחד חדש. עכשיו, הצרכים הם בעיקרון מחשב חזק שיחזיק תקופה, שמשחקים חדשים יפעלו עליו ברמה טובה. שהעבודה איתו תהיה חלקה ויהיה לו הרבה מקום. שאני לא אצטרך להחליף או לשדרג בשנתיים הקרובות. אני לא עושה אוברקלוק, לא מרנדר ולא שום דבר, אני משתמש פשוט. 1) 4,000, ניתן לחרוג אבל רצוי שלא. 2) השימושים העיקריים הם פשוט עבודה שוטפת, שלא ייתקע. שאוכל לראות HD ומשחקים יפעלו בצורה טובה. הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1280*1024. ורצוי שהמשחקים יהיו בהגדרות גבוהות. 3) אין צורך. אם בא לכם להמליץ על משהו מגניב בנפרד אז בכיף. 4) ----- 5) ----- 6) 7. 7) שלילי. 8) מער…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by MisterB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\הורדות, עבודה משרדית מעטה, צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי Gigabyte W566N אי מרוצה ממנו מאד עכשיו אני די מתמצא בתחום אבל כרגע אני רוצה לעשות שינוי ולקנות מחשב של 14.1 או אפילו של 13.3 (למרות שני יודע שהתקציב נמוך בשבילו..אבל אני רוצה מחשב ברמה של הגיגהבייט שיש לי עכשיו שמשרת את שימושיי ויהיו בו את כל הפרמטרים שיש בנוכחי...! כרגע יש לי מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400..! ככה שאלו דרישותיי בערך מהמחשב שמתאים לשימושי! עכשיו יש לי עוד בקשה אחת במחשב כרגע יש לי יציאת DVI ואני מתחבר למסך חיצוני גם, הייתי רוצה שבמחשבים שתציעו לי תהייה גם כן יציאת DVI או HDMI אבל זה לא מחייב עד כדי כך..! ו- שנתיים אחריות. ניסיתי לחפש לעצמי משהוא אבל לא מצאתי משהוא מתאים לי...אבל בטטוח שלא חיפשתי בכל המקומות ..! אשמח להמלצות למחשבים ! תודה מראש…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. שלום, מטרת המחשב: גודל מסך 15 או 14 אינץ אין צורך בCD (מספיק מס' USB) מטרת המחשב: סרטים בעיקר, כתיבת מוזיקה בתוכנה logic Audio Platinum. כולל מערכת הפעלה. עדיפות לאחריות בינלאומית. מחיר: עד 1000 שח. (כולל משלוח ומיסים אם ההצעה מחו"ל) תודה מראש

21. Started by RusTy7,

אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט (חלקה, אני לא מעוניין בתקיעה אחת), עבודה באופיס פוטושופ עם המון חלונות שרצים במקביל. שאם ארצה לשחק מתישהו או לראות סרטי HD לא יהיה בעיה. המינימום שאני רוצה מהמפרט הוא: זיכרונות: לפחות 4 גיגה DDR3 הארד דיסק: לפחות 320 גיגה (עדיפות ל 500) משקל: כמה שיותר קל מסך: עד 16" יציאות חובה: SATA,HDMI,CARD READER, ולפחות 3 USB בלוטוט ו WIFI חובה ומצלמת רשת מובנית. סאונד איכותי ובטריה חזקה אם אפשר, ממש שולי שיהיה פתיחה באמצעות טביעת אצבע. תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  22. [list type=decimal] [*] [*] * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), [*] * גודל המסך? עדיף כמה שיותר גדול. [*] * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כמובן, פחות רלוונטי. [*] * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לא יודע מהו זמן נורמטיבי לחיי סוללה כיום, אבל אני מעריך שמעל 4 שעות. [*] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) אולי רק HDMI, פחות רלוונטי. [*] * בלוטות? אופציונלי [*] * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעל 250 GB. [*] * כונן CD/DVD? צורב? צורב. [*] * כונן Bluray? לא. [*] * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחר…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד של עד 800 דולר בערך שיקנה מחו"ל. המחשב יהיה לשימושים של אינטרנט סרטים ומוזיקה. צריך גם כרטיס רשת מובנה [אלחוטי] ואם אפשר אז גם בלוטות'... המחשב יקנה מארה"ב אז אם אפשר המלצה לחנות [בארה"ב] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. היי מחפש לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד לגיימינג בארץ עד 9000 שקל. אם קיים דבר כזה, אשמח לדעת האם קיים לפטופ שלא צורח מחום ברמה קיצונית. שמעתי על lenovo legion, acer predator וasus rog strix תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elis02,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים הומניים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ'. לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך קריאת טקסטים רבים אז שיהיה נוח לקריאה ועבודה על המחשב במשך זמן ארוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך טאצ', מצלמה מקלדת הכוללת numpad בצד * משקל רצוי? משהו שלא יהיה כבד. המחשב לאחותי הקטנה לנשיאה במהלך כל היום בלימודים במכללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לפחות. שיהיה מהיר. * כונן אופטי? לא חובה. אין שימוש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים