עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

2. שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

4. היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…

5. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by directvl,

מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psybrain,

שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eldad25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי‬‎ לא ‎‫4. האם …

10. ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by dodhaloy,

שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!

12. שלום, זה ההודעה הראשונה שלי כאן אז מתנצל אם היא לא בנוסח המקובל. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי לגיימינג. המחשב שקיים אכשיו: Asrock H55M I5 650 Ram 2X2Gb מהירות לא ידוע Hard-drive 750Gb Wd blue קירור למעבד גינארי, ספק גינארי ששבק חיים התקנתי שתי מאווררי 120 שמכניסים אוויר אחד מלפנים והשני מפתח צד מעל מרכז הלוח אם. אחרי עייון כאן חשבתי על המפרט הבא לשידרוג: ספק: SilverStone 600W Active PFC 80+ SST-ST60F-ES PSU ב-299 ש"ח זיכרון: Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-G ב-365 ₪ כרטיס גראפי: 7950 950MHZ ב-710 ₪ קירור למעבד: Antec Copper Tiger C20 Cpu Cooler ב-75 ₪ בנוסף אני חושב לשדרג את הנייד שלי מ-SSD של 160 בן 4 (מתמלא לי) לאחד חדש של 256, Transcend SSD370 TS256GSSD370 ב-…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by TalShafir,

אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת

15. Started by borat1924,

שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by TUCG,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3713&siteurl=http%3a%2f%2fwww.orpc.co.il%2fitems%2f506538&modelid=895931&prodId=1638542623&platform=2 זהו אסוס X555LD-XX958D. אתם יכולים להעיף מבט ולהגיד לי אם זה משתלם או שאפשר לקנות משהו דומה בזול יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arigo,

שלום יש לי מחשב של דל Product Latitude E5430 non-vPro השינוי היחיד שעשיתי היה להגדיל את הזיכרון ל 8G CPUID CPU Name Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz WDC WD5000BPKT-75PK4T0 ATA Device יש קצת בעיות קוסמטיות בפלסטיקה באחד הצדדים בגלל נפילה אבל לא מפריע הכלל בתפקוד (לפני שנה נפל המחשב) כמה שווה המחשב ? עם / בלי וינדוס 7 אולטימייט שיש לי גם

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by Yaniv,

[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב שלי כבר ישן לא מריץ כלום אני בקרוב מחליף אותו. תקציב 8000 אני רוצה מחשב שיריץ לי משחקים בלי בעיה כל משחק מעבד i7 רצוי עם הכרטיס זיכרון החדש DDR4 מארז שיתאים למחשב רצוי של CollerMastaer ולגבי הקירור אני מתלבט עם להאשים קירור נוזלי זה טוב או לא ? עם כרטיס מסך חזק ועם אפשר עזרה בלהתאים לכרטיס מסך מסך טוב המסך בלי שום קשר ל 8000 זה בנפרד אני כבר יקנה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by Hoolifan,

שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

25. Started by BarK1996,

מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים