עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

:hi: :hi: :hi: :lamer: - :hi: :hi: :hi: :hi: - :hi: :hi: מישהו יכול בבקשה לבנות לי מפרט טכני למחשב עד 4600ש"ח (גג 4700), בלי מסך!!! כדי שלא תשאלו בשביל מה הוא משמש אז ככה: המון גלישה באינטרנט, משחקים פו ושם, וחיבור ברשת. תודה מראש למגיב, GONZILA!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בעיקר לשימושי וורד אקסל וגלישה באינטרנט, כמעט ללא משחקים(פשוטים ביותר במקסימום). חשוב שתהייה אחריות טובה ושירות טוב במידת הצורך. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי הדרישה היא במסגרת התקציב לקבל מארז בעל מימדים קטנים (משהו בסגנון 25*30*15) או מקבילים, לא צריך ננסי אבל מארז קטן כמידת האפשר ברור לי שזה מתנגש עם הביצועים אבל לא נורא . מה התקציב המקסימאלי?2000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by xena,

טוב, קיבלתי היום במתנה את ה I7 4790 (בלי K), ואשמח בסיוע בהרכבת מפרט הולם סביבו. אינני מתכוון לשחק משחקים טובעניים (קצת DOTA), אך ארצה כרטיס מסך סביר. ובכלל, ניתן לראות ב"מחשב שלי" את סגנון המחשב שאני מחפש. ללא אוברקלוקינג. אם המפרט המצורף לא נורא, ארצה כמה דגשים לגביו: 1. האם יציאת ה SSD בסדר או שאני צריך mSata? אני רואה שיש על הלוח M.2 PCIe connector. האם זה mSata? 2. האם הלוח בסדר? אני צריך 6-8 יציאות USB. שאר היציאות לא ממש משנות לי. 3. אני צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לא מיני HDMI ולא יציאות אחרות). 4. האם זה הכרטיס קול XONAR המדובר? (אני מחבר את המחשב למערכת חלקים) 5. שקט חשוב לי. האם המפרט שקט? (ספק כוח, אוורור למעבד וכו') 6. יש לי מארז.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב תבנו לי מפרט חזק לOC.... תעשו לי שתי אפשרויות של DX9 ו10.. תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by גיא.,

שלום אני מחפש מחשב נייד רק לכתיבה, אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיו בו: 512 MB לא צריך מעבד כפול חברה טובה כמובן כמה שיותר זול בשמירה על התנאים הנ"ל, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אוקי אני רוצה להחליף כרטיס מסך,לוח אם ומעבד המחשב הזה משומש כמעט לגמרי למשחקים 1. אני מחפש לוח אם שתומך בקונרו ויש לו סוקט 775 (אני גם צריך מעבד מתאים) ושאלה: יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB RAM במהירות 300MHZ והשאלה שלי האם הם יתאימו ללוח החדש? (הם DDR SDRAM לפי הeverest שלי)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yuvalaba,

שאלה למומחים אם אני לא מתכנן אובר קלוק כדאי עדיין לקנות 8700K? לוחות האם לדור שמונה כולם תומכי אובר קלוק אז אם כבר ? מהירות בסיס יותר גבוה אבל בבוסט כמעט זהה הבדל 200 שח תודה

12. אהלן, קניתי לפני יומיים לפטופ יקר ממש... בדיעבד גיליתי שאינו מתאים לי. הבעיה הייתה שרק אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו במשך יום אחד, הבנתי את זה. לפני שקניתי בדקתי כל מה שאפשר. לצערי הוא נקנה בחנות פיזית ולא בעסקת מכר מרחוק, כך שאני לא יודע איך ניתן להחזירו ולהזדכות עליו. הודעתי לחנות והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לגבי זה כי ברגע שהמחשב הודלק זה אבוד מבחינת החזרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש מבואס ורוצה לפתור את הבעיה לפני שיעברו 14 יום. תודה רבה!

13. Started by itaic,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שימש את ההורים והתקציב הוא עד 2k. השימוש הוא בסיסי. הפרטים רשומים למטה. האם לדעתכם כדאי להשקיע ולקנות מעבד מהדור האחרון (דור 8 של אינטל או רייזן של AMD) או שלשימוש כזה ניתן להסתפק בדורות קודמים יותר וכך זה יוזיל את העלות? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, קצת אינטרנט, יוטיוב, צפייה בסרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

14. שלום לכולם, מחפש מחשב מומלץ לגיימינג שיחזיק לי לכמה שנים טובות וכרטיס מסך לפחות GTX 1070. עדיפות לאחד לא מרעיש או שמאוד מתחמם. ההתלבטות שלי היא בין שני אלו: HP OMEN: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 LENOVO LEGION: https://ksp.co.il/?uin=40522&select=.268..271..132..159..413..211..2640..2639..4151..442. יש לכם רעיון לנייד גיימינג מומלץ יותר? בנוסף, האם לדעתכם מחשב נייח עם אותו מפרט יהיה זול יותר משמעותית? (ברמה ששווה לקנות מסך טוב ועדיין לחסוך?) תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by itziknaim,

מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במובי מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .

16. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tamiravigan,

כותרת... המליצו לי על: דיסק קשיח Western Digital WD1600JS ¤329.00 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHZ 2MB 1066MHZ BOX ¤1,049.00 TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ CL5 ¤329.00 לוח אם INTEL DQ965GFEKR GUARDFISH ¤665.00 LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive WHITE ¤198.00 GAINWARD PCX 7300GS 256MB DDR2 BLISS ¤395.00 מארז מפואר יציאות USB קדמיות.דגם 323-18.ספק 500W. ¤139.00 סה"כ ¤ 3104 שווה לי? תוכלו להמליץ לי אחרים גם,אבל חשוב שיהיה אינטל! עם C2 *שמעתי שלC2D יורד המחירים וגם לE6300 יהיה גם 4MB,לחכות? אם כן אז מתי המעבדים האלו יגיעו לארץ? *גם כרטיסי מסך מוזלים של NVIDIA תומכי DX10,מתי יגיעו לארץ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by the_lighting,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 7080 : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W -------------------------------------------------------------------------------- ס…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by dvirf1,

היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mojomj,

היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 500 אבל באמת רק אם אין ברירה. התקציב כמובן אינו כולל מסך. 1500 רק למחשב וגם צריך מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, אופיס ואני מניח שגם תכני HD אם יש אפשרות וכו'. משהו בסיסי, לא יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. מסך יהיה כנראה 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yoav,

שלום לכולם, אני מעוניין ללקנות מחשב למשחקים + עבודה בסביבות ה6K שקל כולל מסך. קיבלתי את ההצעה הבאה: (המחירים כתתובים ליד החלקים והם בשקלים לא כולל מע"מ) לוח: Gygabyte GA-K8NMF-9 516.21NIS מעבד: AND 64 3500+ S939 1539.41NIS כ. מסך: Gygabyte PCX6600 256MD DDR2 806.58NIS זיכרון: Samsung/Hynix 512MB DDR 400 *2 (סה"ך ג'יגהבייט) 543NIS ד. קשיח: WD 80GB SATA-II 8mb 359.50NIS כונן: LG DVDROM 138.27NIS צורב: LG DVD-RW *16 (+/-) 476.54NIS פלופי: סוני 1.44 36.87NIS מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan 539.25NIS מקלדת + עכבר Logitec 124.44NIS רמקולים ג'נריים 24.65NIS מסך: LG Flatron 17" CRT 742025NIS תוכנות: Symantec norton internet security 2006 300NIS עלות: 5698 ש"ח. בהנחה שOC לא מעניין א…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, המדובר במפרט כמעט מלא כי דברים כמו צורב ו CD אני לוקח מהמכונה הישנה. המארז שיש לי הוא מארז Full Server Tower ישן ולא ידוע אבל הוא בגובה של כמעט מטר שלם (מה שגורם לכל האנרמקסים בגובה 60 ב"מ להראות כמו בייבי ויש לו פוטנציאל מודינג אינסופי בערך. הקיצור יש לי עוד איזה התלבטות קלה אבל זה פחות או יותר הסיפור הסופי: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU 704.59 Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 108.12 Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard 527.43 Samsung Original Memory 512MB 2700 890.43 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 698.75 Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card 1,274 LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אוקיי, אז ככה לאחר שצילצלתי אל סימפלטק ושאלתי אותם "אם יש להם את הלוח אם של אסוס"(אןפורס2)) אז הם שמו את הלוח באתר! הנה המפרט החדש! נו יש שינויים? איזה דיוידי עדיף: toshiba or liteon?? האם יש רייד בלוח אם??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.