עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tidan31,

שלום המפרט שלי הוא: מעבד- intel 3770k לוח אם- asus z77 vextreme זיכרונות- 32gb g skill 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte sli gtx 680 2gb ספק כח- corssair ax1200i הארד דיסק-wd 2tb 7200rpm ssd- intel 330 120gb מארז- cooler master cosmos 2 קירור למעבד- [h=1]Noctua NH-D14[/h] מסך- dell u3014 עוד כמה זמן אני יכול להחזיק עם המחשב הזה על הגדרות גבוהות במשחקים?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Rbix,

שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liortash,

היי, מבקש מפרט עבור בן משפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מעל 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, לפעמים עריכה קלה(פוטושופ ו-vegas) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וסוני ווגאס - עריכה קלה מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, CS: source ובעקרון חדשים שיצאו בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

6. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים (Star Citizen וכו'). מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

11. Started by yuval12321,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…

12. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

13. Started by מיטל2,

כבר היה פה אשכול קודם, בעקבות כמה שינויים, הגדלתי את התקציב שלי, והחלטתי לא לקנות בKSP כי אם בTMS. אשמח לחוות דעת. בעיקר לוודא שאין שם איזו פאדיחה רצינית.. תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

14. Started by mem,

שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.

15. אהלן אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצת מכונות וירטואליות לשם למידה התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח, מוכן לחרוג ממנו בעוד 500 שקל. אני יודע מראש שאני אתקין עליו מערכת הפעלה מגירסת סרבר 2008 R2 גירסת 64 ביט ככה שהמעבד צריך לתמוך בזה וכמו כן המכונה תריץ מכונות וירטואליות. מבחינת זיכרון פנימי, אני מתלבט בין 8 - 16 ג'יגה, אולי עדיף לי לקחת 8 ג'יגה ולוח שתומך בעד 16 וככה לחסוך כמה שקלים? (ובעתיד אולי להוסיף עוד סטיק זיכרון) דיסק קשיח - מעדיף ללכת רק על ווסטרן דיגיטל על פני חברות אחרות, ההתלבטות כרגע בין 500 ל 1 טרה, וכמובן איזה תת דגם לקנות. לוח אם - בעניין הלוח אני בהתלבטות... בעיקרון אני מעדיף לוח פשוט שהכל מובנה בבורד וכמו שכתבתי, חייב ב עד 16 גיגה אבל יש לי עוד כמה אלמנטים שאנ…

16. היי כדאי? צחיר-400$ משלוח לארץ-51$ מעמ 81$ מחיר כולל-532$ http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…

18. שלום, מצ"ב מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לחוות דעתכם. מצורף גם שאלון בקשת מפרט, אם יש לכם הצעות לאלטרנטיבות (בין אם לרכיבים ספציפיים, בין אם לכלל המפרט). תודה מראש! -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות, סימולציות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, Star Wars The Old Republic, BioShock, Assassin's Creed -…

19. Started by Revolution3z,

מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Spirox,

היי, אני מתעניין במחשב ללימודים. הדרישות מהמחשב לא גבוהות מדי. הקלדה, קריאה, גלישה, וצפייה בסרטים מדי פעם. השאלה, מה יהיה עדיף לזמני עבודה ארוכים, ללא חיבור לחשמל? אני מבין שיש את עיניין התאים, תאי הסוללה, 6 לעומת 4. עד כמה ההפרש בינהם משמעותי? מה עוד יכול להוות כגורם משפיע? גודל המסך, סוג המעבד? אשמח למעט הבהרות. ואם יש לכם דגם מומלץ עד ל-3,000 שקל, אשמח לשמוע עליו גם-כן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…

23. המחשב מיועד למתכנת. גודל המסך הרצוי הוא בין 14-15" משקל נמוך מהווה יתרון וזמן סוללה חזק של לפחות 3.5 שעות מעדיף דיסק קשיח SSD אם כי לא אכפת לי להתקין בעצמי ואילו את ה-HDD להעביר במקום הצורב. יש לי העדפה מסויימת למחשבים של דל (בצדק?) חשבתי כרגע על ה- Dell Inspiron 15 5558 http://ksp.co.il/?uin=27158 דעתכם?

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?

25. מפרט שהוציא לי לפני כחודש+ לתחנה גרפית / מחשב גיימינג: מעבד CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh – Tray 1070 ₪ קירור CNPS8X-OPTIMA-PC – Zalman 129 ₪ לוח אם Z97-P - ASUS Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset – ATX 514 ₪ כרטיס מסך 426018336-3361-PC - Gainward GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only 1652 ₪ דיסק קשיח ST1000DM003 - Seagate 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series 250 ₪ די…

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים