ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מבוסס AMD להלן המפרט AMD phenom II X6 1055T 95W לוח אם חדש יחסית פחות מחצי שנה Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות DDR 3 GSKILL נדמה לי 1333MHZ 8 גי'גה ראם המחשב ימכר עם הרד דיסק 500GB של מחשב נייד עקב מוות פתאומי של ההרד דיסק הרגיל כרטיס מסך מסוג ASUS GEFORCE 670GTX 2GB MINI מארז של SHARKOON אך הוא לא במצב קוסמטי כל כך אז הוא לא פרמטר שהיתי מחשיב ספק חדש (חצי שנה ) של [TABLE=class: border_line2] [TR] [TD=align: center] [/TD] [TD] M12II Bronze[/TD] [/TR] [/TABLE] 520W אז כמה המחשב שווה בערך? אני מעונין להביא מחשב קומפקטי יותר לכן אני רוצה למכור אך משהו שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בעיקרון אין, הבוס הגדיר כך: "שיהיה זול, אבל איכותי" <--גאון משהו.... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות הנדרשת בעבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר באופיס\גלישה מרובה טאבים\תוכנת "תקציבית"- תוכנה להנהלת חשבונות ולעיתים רחוקות גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך הכל, מקלדת\עכבר אלחוטיים כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנס…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ! קניתי חלקים להרכיב מחשב חדש לגמרי ואני צריך למכור את הישן מן הסתם.. i5 760 gigabyte p55usb3 8gb ram gtx 460 gigabyte Antec sonata 3 + antec 500w 80+ 500gb Samsung 7200rpm המחשב במצב מעולה כל החלקים עובדים בלי בעיות מריץ הכל כמו שצריך, כמה אוכל להוציא ממנו? תודה
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מחשב לינובו : http://ksp.co.il/?uin=26541# מי שעקב אחרי האשכולות הקודמים שלי (זה לא אותו אסוס P: ) ובבקשה אל תגידו לי לקנות מחשב נייח, כי נכון לעכשיו נייד זו הברירה היחידה שלי P: אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי לאינטרנט ואופיס, יחד עם זאת אני רוצה להתחיל ללמוד עריכה גראפית ולהשתמש באפטר אפקטס, פרימייר, וכו' [אני לא איזה מקצוען ויש לי ידע ברמה של חובבן מתחיל] אני מודע לכך שהלינובו הרבה יותר טוב, בכל זאת פי 2 ראם, 4K, ו8GB של SSD .. אבל באסוס יש לי סוללה יותר חזקה ( בלינובו 4 תאים ובאסוס יש 6 ) (וזמן סוללה עשוי להיות קריטי עבורי ) ובכל זאת הבדל של 1200 שקל במחיר ואני גם לא ממש אוהב את לינובו.. מה אתם אומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר ישן לא מריץ כלום אני בקרוב מחליף אותו. תקציב 8000 אני רוצה מחשב שיריץ לי משחקים בלי בעיה כל משחק מעבד i7 רצוי עם הכרטיס זיכרון החדש DDR4 מארז שיתאים למחשב רצוי של CollerMastaer ולגבי הקירור אני מתלבט עם להאשים קירור נוזלי זה טוב או לא ? עם כרטיס מסך חזק ועם אפשר עזרה בלהתאים לכרטיס מסך מסך טוב המסך בלי שום קשר ל 8000 זה בנפרד אני כבר יקנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. ולשמוע איך הוא מתפקד !
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות מיועד לעריכת וידיאו ולגרפיקה אז צריך להיות לו זיכרון פנימי גדול ומעבד וכ.מסך חזקים.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לגלישה כמצויין למטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות לא יודע, סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האחיין שלי יקבל מתנה - מחשב נייד שיחליף את הגרוטאה הנייחת שלו. המחשב אמור לשמש אותו גם למשחקים, אז צריך מחשב חזק יחסית. הדרישות: עד 1,200$ (אפשר בדיוטי פרי), עד 15.6", עד 2.5 ק"ג. בחיפוש מהיר ראינו ארבעה דגמים מעניינים: [TABLE=width: 737] [TR] [TD=align: left]Model[/TD] [TD=align: left]Dell Inspiron 5558 i7[/TD] [TD=align: left]Asus X555LJ XX433H[/TD] [TD=align: left]HP Pavilion 15-ab006nj[/TD] [TD=align: left]Dell Inspiron N5548i78G[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]i7-U5500 2.4 GHz[/TD] [TD=align: left]i7 5500U 2.4 GHz[/TD] [TD=align: left]i7 5500U 2.4 GHz[/TD] [TD=align: left]i7 5500U 2.4Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]OS[/TD] [TD=align: left…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מחפש כרגע לקנות לעצמי מחשב נייד בגודל 14. ראיתי את 2 הסדרות האלה כאשר ה-Z41 היא הסדרה החדשה ואת ה-Z40 מפסיקים למכור. האם יש למישהו ניסיון איתם ויכול לתת לי חוות דעת? חשבתי להביא אותם מארה"ב שם המחיר כמובן הרבה יותר זול. יותר מאשמח לתגובתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז בעקבות השהות שלי כאן בפורום, ניצלתי את הידע הפעוט שלי בבניית אתרים למען המטרה שלשמה כולנו כאן. הרעיון הוא פשוט: כולנו מחפשים את המכשיר הבא שלנו. יש כאלה שכבר יש להם אותו. לרוב, כולנו שואלים את אותן השאלות ומקבלים את אותן התשובות. אז למה לא לרכז הכל במקום אחד? האתר שפתחתי נועד לעזור לחברי הפורום לקבל מידע על המכשירים שהם מתכננים לקנות. ברשותכם מכשיר כלשהו? הקדישו 10 שניות כדי למלא משוב מהיר על המכשיר, או מס' דק' כדי לכתוב עליו ביקורת קצרה. אין על אותו מכשיר עמוד? אתם יכולים לפתוח בעצמכם! אם מישהו רוצה לקחת חלק בפרוייקט ולעזור, הוא יותר ממוזמן לפנות אליי בפרטי www.geemeek.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-