ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט (ריבוי טאבים בכרום), עריכה גרפית קלה (תמונות וסרטונים), צפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על כונן CD\DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה המחשב האחרון לפני הצבא :'( AMD ATHLON XP 2600 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Hercules 3D Prophet 9700 PRO YAMAHA 44X24X44 F1 OEM Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Antec 350 Watt VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Cold Cathode Fluorescent Lamp אני לא חושב שאני יעשה o/c והדבר שאני לא מוכן לוותר עליו זה המארז חוץ מזה אני די פתוח להצעות תגידו מה אתם חושבים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את מקסימום הביצועים+תועלת למחיר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטי HD , עריכת סרטים ביתיים ב HD, שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכת סרטים כמו Adobe premier או Sony Vegas Pro. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרות גיימינג בעיקרון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ'ים. -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף מחשב בעתיד הקרוב, כבר די סגור על רוב הרכיבים, אבל זקוק להלצות לגוף קירור. המטרה: גיימינג על 1920X1200 של משחקים נוכחיים (אני גם ככה מכוון לשחק בהם בעוד שנה... יש בק-לוג עצבני...) המטרה השנייה היא - שקט יש לי מעבד i7-2600k ואני מתכוון להניח אותו על asus p8z68v pro (כנראה), זכרון כנראה משהו לא מיוחד 1600 ואני יכול לדאוג שלא יהיה גבוה במיוחד. אני שמתי עין על כרטיסי מסך של אסוס מסדרת dcII הם רחבים מאוד, אבל כוללים מע' קירור מעל הסטנדרט. (או 6970hd או 570gtx) עכשיו, ברור לי שזה כנראה עדיין יהיה החלק היותר רועש במערכת, בכל זאת, אני רוצה גוף קירור שישמור את המעבד מתחת ל60 גם בעומס אמיתי (= לא מעניין אותי prime95...). צריך המלצות! חשבתי בהתחלה על ה nd-h14…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר ל-012, ולא ממזמן הם הוציאו את המבצע הבא: http://www.012.net.il/sales.aspx?docID=7237&FolderID=55〈=he&tabn=0 "גם מחשב נייד חזק HP Pavilion מבוסס טכנולוגיה ניידת Intel Centino Duo, פי 2 זיכרון ופי 2 דיסק קשיח וגם אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית. והכל ב 239 ש"ח לחודש בלבד *!" כדאי? * אני עדיין לא יודע מה אני רוצה בכלל מהמחשב הנייד שלי. איזה דברים אני צריך לדרוש במחשב נייד בימים כאלו? wifi, bluetooth...? אני באמת לא יודע. אה, שיהיה שקט (כי הייתי ליד מחשב נייד של חבר שלי - הדבר הזה הרעיש יותר מדי) ושלא תיהיה לא סוללה חלשה (ביחס למחשבים ניידים אחרים) המחשב בעיקרון ישמש לדברים הפשוטים, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים. (לא קידוד, רק צפייה פשוטה) אם לא מדובר ב…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים ולמידת מכונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 עם אפשרות לחריגה אם החומרה מצדיקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד (עיקר השימוש הוא בשפות תכנות R ו פייתון) , כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שרוצה להריץ את Crysis ברזולוציה של 1600X1200\1680X1050, על רמת פירוט High ועם פילטרים רוצה מפרט מחשב. בניתי לו דבר כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ₪1278 לוח אם: ASUS P5Q PRO ₪735 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB GDDR3 - RETAIL ₪1761 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ₪778 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ₪124 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ₪512 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ₪734 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ₪479 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ₪113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Summary Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X6 1090T 45 °C Thuban 45nm Technology RAM 6.00GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2) 40 °C Graphics Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz) DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon HD 7800 Series (MSI) 35 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI ATA Device (SATA) 26 °C 111GB INTEL SSDSA2BW120G3H ATA Device (SSD) יש לי עוד 2 ג'יגה זכרון שאני אמור להוסיף, אבל בגדול כבר יש 5 שנים למחשב (עם כמה שדרוגים BANG FOR THE $). מפה כבר לא יהיה אפשר לשדרג אותו. אני מאמין שתוך שנתיים הוא יגיע לסוף דרכו.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 שקל מקסימום - רק אם זה ממש דרוש ועוזר לביצועים של החחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Wildstar, GW2 ובעיקרון משחקים חדשים שיוצאים עם דרישות גבוהות יותר כמו TW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680X1050 אבל בעתיד הקרוב א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מאני מרכיב מ חשב עריכה נוסף, מחפש רכיבים אמינים ככל הניתן. מה החלקים הטובים, החזקים ביותר שניתן להשיג עבור מחשב מבוסס Z97? (SeaSonic 860W PlatinumSeries Active PFC 12cm Fan Modular Platinum860(Retail 23557 מספיק איכותי? זה צריך להחזיק בנוסף 6-7 דיסקים פנימיים G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1866Mhz PC314900 Kit CL9109 Asus Z97DELUXE הוא נחשב בין היציבם שקיים? אני לא צריך אינטרנט למחשב הזה ולא WIFI ולא את כל הפיצרים שקיימים. יש לוח אסוס דומה בביצועים זול יותר? Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB אני מבין שזה המעבד הכי טוב ללוח הזה... כ.מסך GTX770. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי עם העדפה למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 2560X1440 U2715h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולטרה-בוק בארה"ב, ומתלבטת האם כדאי לקנות אולטרה-בוק עם מסך מגע (למשל Lenovo IdeaPad Yoga 13) או אולטרה-בוק ללא מגע. ראיתי שוינדווס 8 לא מאוד מוצלח למחשבים בלי מסך מגע, אבל האם הוא כ"כ נורא כשיש מסך מגע? האם כדאי לחכות שמסכי המגע יהיו נפוצים יותר? בגדול אני מחפשת מחשב קל מאוד, מעבד i5 ומעלה, מסך 13 אינץ', עדיפות למסך מט (שיהיה אפשר לקרוא בשמש). בין האולטרה-בוקים הרגילים אני מתלבטת (לפי סקירות שקראתי בpcmag.com) בין : [list type=decimal] [*]Toshiba Portege Z935-P300 [*]Asus Zenbook Prime UX32VD-DB71 [*]Dell XPS 13 [*]Asus Zenbook UX31-RSL8 [*]HP Folio 13 [*]מק-בוק אייר של אפל אשמח להצעות נוספות!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה להחליף כרטיס מסך,לוח אם ומעבד המחשב הזה משומש כמעט לגמרי למשחקים 1. אני מחפש לוח אם שתומך בקונרו ויש לו סוקט 775 (אני גם צריך מעבד מתאים) ושאלה: יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB RAM במהירות 300MHZ והשאלה שלי האם הם יתאימו ללוח החדש? (הם DDR SDRAM לפי הeverest שלי)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-