ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד עים מעבד i7-2715qe למעבד הזה יש תמיכה גרפית מובנת, אם אני יוסיף כרטיס מסך טוב זה ישפר משמעותית את הביצועים??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבקש את ההצעה האולטמטיבית לשילוש הקדוש לוח+כרטיס+מעבד ב-2100 שח רצוי AMD מחשב שצריך להחזיק הרבה זמן ולהריץ משחקים ללא בעיות
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט ב-3K לאינטרנט הורדות וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך אין בעיה שיהיה מבוסס AMD תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד. המטרה היא בעיקר לעבודות ושימוש יומיומי (אינטרנט וכו'), אבל חשוב לי שזה יהיה משהו שיחזיק מעמד יפה ולא משהו שאצטרך לרוץ להחליף עוד יומיים. אני כן מאמין שאשתמש בו לצפייה בסרטים/טלוויזיה וכו'. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי באתר גרופון. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. אני בעיקרון אוהב יותר את הגדול יותר שהוא HD מלא וכמובן מסך גדול יותר, אבל האם ההבדל במעבד ממש משמעותי? כן חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. אשמח גם לקבל חוות דעת כללית על המחשבים והמחיר בו הם מוצעים, אני ממש לא איש מחשבים כך שאני באמת זקוק לעזרתכם. תקציב - 500 דולר מדינה - ארה"ב מוכן לקנות מוצרים שהם refurbished, מחוץ לקופסא וכו' (לא יד 2) * מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 19-03-2006 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 270 2 540 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 260 1 260 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 Total price + system assemly 5365 …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. אני עוזר לחבר לבחור מחשב נייד למטרות לימודים ועבודה כללית(אופיס וכו'), ומהבדיקה שערכתי הגעתי למחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32445 על פניו המחשב נראה מעולה, יש לו מעבד מהדור החדש וטוב יחסית לתקציב(נכון?), 8GB RAM, אסאסדי בעל נפח 256GB, צג גדול יחסית ובעל פאנל IPS, והוא גם קל. רציתי לדעת מה אתה חושבים? יש משהו שעדיף בתקציב הזה? ושאלה נוספת, כתוב שהמסך נפתח כאלכסון, למה ציינו את זה? אשמח למענה מהיר כי עוד היום מתוכננת רכישה. תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עתיד לקנות בחודש הקרוב מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה ניתן לשפר בו. קחו בחשבון שאני קונה במחירים יותר נמוכים ממה שמצוי בחנויות, חלק מהבונוסים שאתה עובד בעסקי המחשוב :-) בכל מקרה המערכת לא תשמש ל-OC בשום שלב, והשקט מאוד חשוב לי. פחות תתיחסו לכסף (ולא בגלל שאני מליונר) אלא בגלל שהעלות שלי נמוכה יותר משמעותית. אז ככה : לוח אם :ASUS P5E3 (הלוח היחידי של ASUS שבמחיר שפוי ומתאים ל-DDR3) מעבד : INTEL C2Q Q9550 2.83G/12M L775/1333 BOX (אני די נוטה להיצמד אליו בגלל הקאש הגדול שלו) זיכרון : DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB X2 (עולה לי מאוד מאוד בזול ולכן למה לא) כרטיס מסך : 4870 - כנראה של GIGABYTE. (יספיק למסך 24" ברזולוציה של FHD?) כונן קשיח : HDD …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שאלתי - מדוע רוב המפרטים המומלצים בפורם זה מבוססים על מעבדי AMD , כאשר נגשים לחנות רוב ההמלצות הן אינטל. אשמח לקבל את התייחסותכם
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב שלי וזה מה שאני הולך להזמין: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לעבור את ה1400שקל אפילו לא באגורה. זה מה שחשבתי עליו ותגובות שינויים והמלצות יתקבלו בברכה : אז ככה יש לי שני הצעות מKSP ומPCH אז הנה הם : KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 1 220 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Spire FridgeRock 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb 140 1 140 Total price 1390 ¤ PCH : CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642§ion=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! אני רוצה לקנות לפטופ לגלישה באינטרנט,עבודה וסרטים (שימוש רגיל) הציעו לי את הלפטופ של Gigabyte Santa Rosa W566U דגם: dc2tm2eh16 מחיר שהציעו לי הוא 4790 ש"ח מפרט: מעבד ליבה כפולה T7250 מערכת הפעלה XP זיכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך GML960 INTEL ACCELERATOR הרד דיסק 160 ג'יגה כונן אופטי DVD-RW כרטיס רשת רשת אלחוטית אחריות של שנתיים מה אתם אומרים?,נראה בסדר?,אם באותו מחיר יש לכם הצעות אחרות אני אשמח שוב תודה רבה,אתם עושים עבודת קודש ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 10000 שח כולל ציוד הקפי לחבר הוא רוצה מסך טוב דק של סמסונג 19 נגיד בסביבות ה1500 שח והוא צריך גם מקלדת ועכבר שהוא יקנה מהחנות שהוא יקנה שזה נגיד 2000 שקל ביחד אז נשאר 8000 למפרט סומך עליכם עריכה: הוא צריך בעיקר את המחשב למשחקים אינטרנט אייסיקיו ואתם יודעים שיהיה מחשב שאפשר יהיה לסמוך עליו
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני פחות משנה לנובו U330 בארה"ב, וכעת הסוללה שלו לא נטענת. התקשרתי ללנובו בארץ והם אמרו שהם לא נותנים שירות לדגם הזה מכיוון שאינו נמכר בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקבל שירות למחשב הזה בארץ? אני אובד עצות וכרגע יכול לעבוד רק כשהמחשב מחובר לחשמל... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לדעת איך מפרמטים מחשב נייד של Compaq, כרגע רץ על המחשב Win Vista, והוא עושה הרבה בעיות: הפיירפוקס נתקע, המחשב איטי, והגרוע מכל שהוא מתכבה באמצע עבודה ללא סיבה. אני רוצה להתקין Win 7. יש במחשב 2 מחיצות: כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D- כונן RECOVERY. השאלה היא אם הפירמוט בניידים שונה מפירמוט בנייחים, הרי בנייחים אין כונן RECOVERY, אז למה הכונן הזה משמש במחשב הנייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט: I5 3450 ASROCK H61 HVGS כרטיס מסך NVIDIA GT520 דיסק קשיח 2 טרה WD GREEN 4GB 1600MHZ שומש למטרת HTPC SEASONIC 620W S12 צורב CD/DVD LG עבד מעט יחסית. הכל במצב תקין ושמור בקפידה! אשמח להצעת מחיר נורמלית ואמיתית! חיים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-