ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משחקים חדש ואשמח לעזרת אנשי הפורום. להלן תשובות לשאלון + מפרט שהרכבתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תוספת של 200 ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, גם צפייה בתכני HD וקצת עבודה עם matlab. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - matlab בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - diablo 3 ROS, Heroes of the storm, Assassin's creed וכל הרחבה/עדכון חדשים שיו…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברים ? רציתי לדעת אם תוכלו להציע לי דגמים עד 2500 שקל דגש על כוח עיבוד לא למטרות גיימינג בכלל כוח עיבוד וכמה שיותר זיכרון (בתקציב הזה כמובן לא מצפה לניסים) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין במחשב ללימודים. הדרישות מהמחשב לא גבוהות מדי. הקלדה, קריאה, גלישה, וצפייה בסרטים מדי פעם. השאלה, מה יהיה עדיף לזמני עבודה ארוכים, ללא חיבור לחשמל? אני מבין שיש את עיניין התאים, תאי הסוללה, 6 לעומת 4. עד כמה ההפרש בינהם משמעותי? מה עוד יכול להוות כגורם משפיע? גודל המסך, סוג המעבד? אשמח למעט הבהרות. ואם יש לכם דגם מומלץ עד ל-3,000 שקל, אשמח לשמוע עליו גם-כן.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן נמצא כרגע בלאס ווגאס והוא חייב לקנות מחשב נייד בדחיפות. התקציב הוא בסביבות 500 דולר פלוס מינוס. הצרכים שלו זה אינטרנט וסרטים (אולי קצת לשחק cs 1.6) החנות היחידה שבאה בחשבון היא בסט ביי שנמצאת בסמוך אליו. לאחר בדיקה קצרה שעשיתי באתר המחשב הזה נראה לי הכי משתלם: http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-silver/2609025.p?id=1219550860725&skuId=2609025 מה דעתכם עליו? האם ישנן אופציות טובות יותר באתר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל בשנה הקרובה לימודי הנדסת מערכות מידע. אני מחפש לקנות לפטופ שישמש אותי גם ללימודים אבל גם בעצם כמחשב העיקרי שלי בדירה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים פירוט בהמשך), צפיה בסרטים וסדרות, מתאים לתכנות עבור לימודים. בסופו של יום המטרה העיקרית של המחשב הוא שיעבוד מהר וישמש אותי טוב ללימודים מעבר לזה הייתי שמח אבל גם שיעזור בשעות הפנאי. אני לא חותר שהמחשב יריץ לי COD MW על HIGH או CRYSIS 3. אבל הייתי שמח להריץ משחקים בסגנון אלו שמצוינים בהמשך באופן חלק. דוגמה למשחקים והדרישה: http://www.systemrequirementslab.com/cyri?gameName=naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst&itemId=11843&p=r. http://www.systemrequire…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט שהוציא לי לפני כחודש+ לתחנה גרפית / מחשב גיימינג: מעבד CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh – Tray 1070 ₪ קירור CNPS8X-OPTIMA-PC – Zalman 129 ₪ לוח אם Z97-P - ASUS Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset – ATX 514 ₪ כרטיס מסך 426018336-3361-PC - Gainward GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only 1652 ₪ דיסק קשיח ST1000DM003 - Seagate 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series 250 ₪ די…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש במחשב ביתי בשביל המשפחה. מרבית הזמן גלישה באינטרנט, מוסיקה וכדומה. מידי פעם אולי צפייה בסרטי HD. גודל המסך 15.6 נראה לי אידאלי למחשב ביתי. לגבי רזולוציה אין משהו מיוחד שיהיה מסך בסדר. המשקל של המחשב לא קריטי, מכיוון שהוא יהיה רוב הזמן בבית. אני מניח שלשים בתקציב הזה SSD קצת קשה, אבל אם יש למישהו המלצה על מחשב עם אופציה לשדרוג ל SSD זה גם טוב. מערכת הפעלה - לא חובה, יכול להתקין לבד. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האחרון שהיה לי היה של packard bell ואני מצטער על כל רגע. אני מעוניין בנייד חדש, משהו קומפקטי שאוכל להתנייד איתו בלי סיבוכים אני רוצה שהוא יהיה חזק מספיק להריץ סרטים באיכות גבוהה וגם שאוכל לשחק בו במשחקים (אבל בלי דגש על המשחקים), חשוב לי שהמקלדת תהיה נוכה לשימוש, והכי חשוב שלא יתחמם. יש לי טראומה מהנייד של ה- packard bell שלי שמהרגע הראשון שקניתי אותו הוא סבל מחימום יתר(ברמה של כוויה) שכל הזמן כיבה אותו ובסופו של דבר הרס את הסוללה ואת כל מערכת הקירור. לסיכום: מחשב נייד קומפקטי שיהיה חזק בסרטים, שיוכל להריץ משחקים בסבבה ושלא יתחמם לי ברמה לא תקינה. תקציב: הכול פתוח. אשמח להצעות והמלצות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים במחשבים ניידים, מסכים ברזולוציה 3840x2160 , 4K מה היתרונות והחסרונות שלהם ? כי הבנתי שיש בעיות עם כל מני תוכנות וכו', אשמח לדעת על מה מדובר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי sapphire 7950 vapor x overcloked 3 giga נימצא אצלי בשימוש שנה וחצי יש עד שנה וחצי אחריות ב ksp בכמה אפשר למכור אותו יד שנייה אני חשבתי בסביבות 350 ריאלי..? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע לחום ממש גבוה אם אני משתמש בו שעה ומעלה, הסוללה כבר מתה אני עם מטען קבוע, להחליף סוללה יכול לפתור את הבעייה? ואם כן כמה עולה סוללה זה מחשב של acer לפני איזה 4 5 שנים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד בתקציב של עד 2500 עם מסך בגודל 13-14 אינץ' עכשיו השימושים שלה זה גלישה באינטרנט ושימוש ללימודים. עכשיו מצאתי דגם של אסוס X454LA-VX203H עכשיו האם הוא מחשב אמין האם הוא כבד והאם הסלולה שלו מחזיקה מעמד ובכללי איך המחשבים של אסוס והשירות שלהם באינטרנט? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר עוד רגע שמתכוון ללמוד ולעבוד, הצרכים שלי די בסיסיים - לא גרפיקאי או גיימר... הנה כמה מהדברים שאני חושב שדחופים לי יותר: 1. 500GB+ 2. 4GB+ RAM 3. 14-15.6 אינצ' 4. Windows 7+ 5. office 2007+ 6. I5+ המעבד 7. כמה שיותר כניסות ל-usb 8. מקלדת נוחה 9. אפשרות לחיבור רמקולים 10. זמן סוללה - 6 שעות ברצף, התחממות לא מהירה מדי התקציב - עד 3500 כולל הכל... תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של דל Product Latitude E5430 non-vPro השינוי היחיד שעשיתי היה להגדיל את הזיכרון ל 8G CPUID CPU Name Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz WDC WD5000BPKT-75PK4T0 ATA Device יש קצת בעיות קוסמטיות בפלסטיקה באחד הצדדים בגלל נפילה אבל לא מפריע הכלל בתפקוד (לפני שנה נפל המחשב) כמה שווה המחשב ? עם / בלי וינדוס 7 אולטימייט שיש לי גם
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כותרת המחשב איטי ממה זה נובע ?זיכרון?ניקוי מערכת הפעלה>איך ועם מה? וינדוס 7 מחשב HP PROBOOK4340S I3-3120M תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-