עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. האם מישהו יכול לחוות את דעתו לגבי נוחות הקריאה בנייד בגודל 14" בין הרזולוציות: 1366x768, 1600x900 ו-1920x1080? השימוש העיקרי שלי הוא כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. עד כמה ההבדל משמעותי? האם ברוזלוציות הגבוהות הטקסט הופך לקטן ובלתי קריא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by Rbix,

שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by bati6,

קצת חדש לי כל הקטע הזה של מחשב נייד, את המחשב הנייח שלי יש לי אותו 4 שנים, לא זוכר מתי פעם אחרונה סגרתי אותו. מן הסתם שאסור לעשות ככה עם המחשב הנייד, אבל השאלה שלי, האם כשאני מסיים להשתמש בו אני צריך לעשות לו ממש כיבוי או שמספיק לקפל לו את המסך? אני רוצה שהמחשב יזכה לחיים ארוכים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD - משחקים לדוגמה: DOTA 2, משחקי אינדי (SMB, LIMBO וכו'), פה ושם משחקי AAA - רזולוציה: 1080P - הגדרות: לא משנה, רק שיעבוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, HDD/SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל עד בינוני למעבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אפשר לפצל לכמה חנויות, גר בירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחו…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  8. שלום, אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס. אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס) בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה. המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה. שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתב…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המשחקים החדשים aaa -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex28,

שלום קניתי מחשב נייד של ASUS N551 עם כרטיס מסך GTX850 שאני יכנס לחשב מוגדר כרטיס מסך של לוח אם אך אני מגדיר את כרטיס GTX850 ???

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by olmert,

היוש! אני מחפש מחשב שישמש אותי באונברסיטה ואני די אבוד עצות.. מצד אחד אני צריך שהוא יהיה 13.3 אינץ' וקל. מצד שני אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק כדי שישרוד לפחות 3 שנים... לא צריך להריץ משחקים. בעיקר אופיס וסדרות. ומצד שלישי אני חייב שיהיה בו כונן אופטי. (אחרת זה סרטן לפרמט ולהתקין דברים) אני חיפשתי קצת בזאפ ולא ככ מצאתי... כל שאר הדברים (גודל של ההארד דיסק, תחינת עגינה רצולוציית מסך גובהה וכ'ו וכ'ו) פחות קריטים לי. יש לכם אולי איזו הצעה? ותודה רבה!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.

14. Started by doker,

החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by edi1233,

הכרטיס נקנה מחול שימש למינינג במשך חודשיים אחר כך הבנו שזה לא שווה הכרטיס גם ניראה חדש בכמה אפשר למכור אותו... הכרטיס של ספייר

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by shayhangal71,

היי חברים, אז החלטתי שזה הולך להיות הנייד הבא שלי ובדיוק אני נוסע עוד חודש לארה"ב. עכשיו פעם ראשונה שאני אקנה מוצר כזה מחו"ל ואין לי מושג איך לעשות את זה, מאיפה כדאי לקנות וכו'. אני אהיה 3 שבועות בארה"ב, לאחר מכן אני נוסע שבועיים למקסיקו וחוזר לעוד לילה בניו יורק. מה שתכננתי זה לקנות את המחשב נייד בלילה האחרון שאני אהיה בניו יורק כדי לא להיסחב איתו את כל הנסיעות והטיסות. הייתי שמח מאנשים בעלי ניסיון לעזרה והכוונה איך לבצע את הרכישה, איפה, מתי וכו', הייתי רוצה גם להרחיב עליו אחריות במקום אם יש אפשרות. דרך אגב אם זה משנה זה הדגם שאני רוצה: Display 13.3 in UltraSharp QHD+ (3200 x 1800) infinity touch display, 10-finger multi-touch support Processor Intel Core i5-5200U 2.20 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by asi1,

אני צריך לקנות מחשב חדש, כרגע אני נמצא עם מחשב נייח די ישן. אני לומד הנדסה אבל אין ממש צורך לקחת את המחשב ללימודים. בעיקרון הרבה יותר כיף ונוח ללמוד על המחשב הנייח, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות נייד חדש או מחשב נייד חדש? ואל תגידו לי בבקשה לקנות נייד ולחבר למסך הרגיל כי אני לא אעשה זאת. האם נוח כל היום לשבת על מחשב נייד בבית?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  19. שלום, אני מתלבט בין שני דגמים דומים מבחינת המפרט והמחיר של לנובו ודל. http://ksp.co.il/?list_compare=.26374..27139. ההבדלים היחידים הם בגודל הזכרון (לנובו - 8, דל - 4) ובמשך האחריות (לנובו - שנה, דל - שלוש שנים). אבל אם אני ארצה לקבל מפרט זהה לחלוטין, אני יכול להוסיף שנתיים נוספות ללנובו ו - 4 ג'יגה לדל ואז המפרטים זהים לחלוטין וגם המחיר שלהם נהייה מאוד דומה. לכן אני ממתלבט בין שניהם - אם הכל זהה, אז לפי מה ניתן לבחור? איזה נייד עדיף? בנוסף, לאיזה נייד משניהם יש מסך איכותי/בהיר יותר ולמי חיי הסוללה ארוכים יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by mem,

שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.

21. Started by tomerk9189,

שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by asaf.cbc,

תעזרו לי בבקשה לשדרג את המחשב עד 1K. אני משתמש במסך 65 אינץ. מדי פעם משחק GTA V, PRO (כן זה עובד). אין בעיה חלקים מיד שניה. Gigabyte GA-Z68X-UD3H intel® core i7-2600 cpu @ 3.40ghz nvidia geforce GTS 450 4* GB 2 ddr3 1600 800 mhz ddr3 sdram

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Dorongol,

1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אלה עם זה םוגע באופן ניכר בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי "twitch" אבל שיהיה מספיק חזק להריץ AAA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.