ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11203 מה אתם חושבים על המחשב ? אני יכול לקנות אותו ב3.9. אתם חושבים שאני יוכל למצוא משו יותר טוב במחיר דומה ? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות מאוד החלטתי ללכת על הדבר הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E XFX GeForce 7300LE TurboCache Supporting 512mb KINGSTON 512MB DDR2 667 Value KVR667D2N5/512 *2 האם המערכת תסחוב את ויסטה ? איך המערכת בכללי ? אני אוכל לשחק משחקים על איכות בינונית- ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני שואל כאן. אז קודם כל תודה, פורום נהדר! המחשב הנ"ל אמור להיות: 1. חזק - מקווה לנצל אותו למשחקים גם ב-1440p ואולי להשתמש ב-GPU של המעבד כתוספת לכרטיס היעודי בעזרת DX12 (האם זה יהיה אפשרי?) 2. שקט! לא רוצה לשמוע אותו! זה הכי חשוב לי, בעצם. טוב, ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5400-5700 ש"ח (לפי המפרטים שלמטה, חלק מהציוד באילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, אם יש תועלת משמעותית... עד 500 ש'... כעיקרון די גמיש אבל לא רוצה להתפרע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מאחר ואני זקוק למחשב חדש, אני בוחן אפשרות של בניה מאפס של מכונה מתוך מטרה לבנות מחשב שיעמוד בגבורה בכל מה שאני יכול לזרוק עליו. המפרט הזה נבנה מתוך שימוש במה (שלדעתי) עונה לצרכים שלי (האמת יש לי חשש שזה אפילו קצת יותר מכך), ואני אשמח לחוות דעת והצעות לייעול. לפני הכל, השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נריב על כמה שקלים אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? השימוש התובעני ביותר יבוא ממשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים: התובעניים כרגע יהיו Battlefield 3, Skyrim (אני צופה ומצפה שייצאו עדכוני טקסטורות וכו' ל- Skyrim שיעלו את הדרישות של…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי.. אני מבקש שתעזרו לי לבנות מחשב לבית.. אני רוצה להשתמש במחשב בשביל אינטרנט משחקים ולפעמים גם ליראות סרטים.. התקציב הוא מקסימום 4200 שקל.. שיהיה כרטיס מסך טוב.. אבל שגם השאר יהיו טובים.. לא צריך מקלדת ועכבר ודרך אגב.. אני מבקש שהמחשב יהיה דרך "פנדה" www.pandas.co.il כי החנות שלהם היא ליד הבית שלי..! תודה מראש...!
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה, 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA חדשים, MAFIA 3' BATTLEFIELD1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע זה רק 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בגלל שהרזולוציה לא גבוהה, ארצ…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
(הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור את ה 2500 בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני רק משחקים כמו DOTA , HON -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. שמעתי שזה המקום הטוב ביותר לבניית מפרטים, ושמבינים פה עניין. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך וציוד היקפי. התקציב שלי הינו 4,000 ש"ח. השימוש למחשב הוא בעיקר למשחקים (כולל הכבדים שבהם), לאינטרנט וכן להדפסת עבודות. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
• התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי?-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-IV,COD MW3,BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-21-23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-מסך 21-23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתו…
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש ממכם אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט מחשב בתקציב של 5000 - 6000 begin_of_the_skype_highlighting5000 - 6000end_of_the_skype_highlighting ש"ח. לא צריך את כל הציוד ההיקפי. המחשב הוא למטרת משחקים [הכי חדישים שיש] ועריכת מוזיקה וגרפיקה... אני גם רוצה לחבר אותו לטלויזיה ושיתמוך טוב בHD תודה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם תוכלו לבנות לי מפרט שיענה על הדברים שכתבתי פה למטה המחשב בעיקר מיועד למשחקים וסרטים, אני מאמין שהוא יצטרך להריץ משחקים ברמה גבוהה כמו FIFA, CALL OF DUTY, FEAR2 וכו... כמו כן הוא צריך גם להקרין סרטים וסדרות באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FIFA וCALL OF D…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת ללא ציוד הקפי אני לא רוצה מעבדי AND שהמחשב יהיה חזק למשחקים כבדים ולאוברקולינג תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב לצורך עבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס, סרטים HD + חיבור לטלויזיה), שימוש בתכנות פיתוח תכנה והרצת מכונה וירטואלית או שניים (לצרכים אישיים - לא מכונה שתזלול זיכרון או CPU) - יש להדגיש כי זה לא מחשב לפרנסה. בנוסף המחשב לא מיועד לגיימינג, כך שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך מטורף (אך בכל זאת ארצה לחבר אותו לטלויזיה). *אני מעדיף את המפרט מבוסס אינטל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? -למעלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט לחבר (freelancer במקצועו, כמהנדס מכונות). תוכנות: Solidworks, CATIA. תקציב: עד 3000 ש"ח, עדיפות לאיזור ה-2000. בנוסף, שימוש ביתי לא כבד יותר מדי.. אם אפשר לדחוף במחיר SSD עם נפח נורמלי, אז למה לא. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע לאיזור ה2000-2500 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, תוכנות מידול (Solidworks, CATIA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך יש LG דק 19', ובגדול הדרישה שלי היא למחשב סטנדרטי, למשחקים כבדים, שקט עם מערכת קירור מושלמת, לשעות הפנאי ולמוזיקה בכללי, ואינטרנט. ההתלבטות היחידה שלי היא לגביי הקניה עצמה מאיפה. הבנתי ש-TMS מאוד מומלצים, והסניף שלהם בצפון-חיפה, אבל ראיתי שהמעבדה שלהם במקרה של תקלה וקבלת האחריות נמצאת בהרצליה שזה מאוד טוב לי. אז הרכבתי מפרט . אבל הבעיה היא שבמעבדה אין תצוגה או מחירה של מוצרים אז זה חלק מההתלבטות שלי, כי האופציה האחרת שלי היא למיר מחשבים שזו גם חנות בהרצליה (WWW.LAMIR.CO.IL) אבל אם תכנסו תראו שהבחירה שם ממש דלה לעומת TMS. אז מה משתלם וכדאי לי? :s05: איך המפרט הנ"ל? :TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Free…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BLOPS2, Far Cry 3 וכדומה -מסך: שוקל לקנות DELL 2713hm, כרגע יש לי T260HD של samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מארז בבקשה לא לשנות, כ. מסך hd7970 dual-x 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום שלום. מבקש את דעתכם על המפרט הבא (המעבד, לוח האם הזכרונות והספק יוחלפו. השאר לא הם הקיימים): מעבד: E6600 לוח אם: Asus Commando זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס המסך הקיים: eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 ספק כוח: TT ThoughPower 750W הקירור למעבד הקיים: TT BigWater 745 ברצוני לדעת האם כל החלקים תואמים ולא יהיו בעיות טכניות של תאימות כי נתקלתי בזה בעבר וזה מאוד לא כיף...
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-