עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

3. שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב.. אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים ) אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן. כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב. אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי. אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דבר…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום רציתי בבקשה עזרה בהרכבת מחשב נייד שהתקציב שלי הוא 12000-17500 ש"ח המחשב צריך להיות נורא חזק מבחינה גרפית לעבודה עם MAYA או 3DSTUDIO MAX לדוגמא.... ושיהיה אפשר לשחק בו גם משחקים בנוסף לכל שיהיה חברה מוכרת ואמידה מסך 15 אינץ' הרבה זיכרון כרטיס מסך חזק מעבד חזק הרבה מקום צורב, בלותות' בקיצור הכל. העיקר שיהיה מפלצת. תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by movr,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by vaxum,

שלום לכולם אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקש שאני אשיג לו מפרט חדש עד 3000 (לא לחרוג יותר מידי) והמחשב ישמש בעיקר לעריכה גרפית (פוטושופ. אילוסטרייטר...) אז בבקשה תעזרו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Meitar,

שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מפרט עד אזור ה4 - 4.5 אלף שקל. לא צריך מסך ונלווים כרגע. מה חשוב לי: שיוכל להריץ משחקים כבדים, שלא יהיה מאוד רועש (לא חובה מאוד שקט), גם בינוני יהיה טוב. שיגיע עם קירור כלשהו ולא יתחמם יותר מדי, איכותי... לא יותר מ500 גיגה, אין לי צורך ביותר, אבל שיהיה מינימום 3 - 4 גיגה זיכרון... שאיכות השמע תהיה נחמדה ושהגרפיקה תהיה איכותית. זה מאוד חשוב לי!

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by kylesan,

. מה התקציב? 3500 מזומן אפשר חריגה ב300-200 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רק קירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע עדיין 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. מקס

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by shachaf,

לא כולל מסך ללא OC ללא אביזרים נילוים זה המפרט שאני קונה תגידו איך הוא ועם יש משהו לשנות מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤297 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 ¤287 מחיר סופי: ¤3585

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. המחשב מיועד לאחי הקטן, הוא משחק משחקים רשת בעיקר כמו CS ו MU ONLINE , DEKARON. בטח שלא יעשה OC , המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל. אנא השתדלו להכניס למפרט כרטיס מסך ולא מובנה על הלוח וכמו כן השתדלו שלא לחרוג מהתקציב. את המחשב אני רוצה לקנות עוד היום. תודה מראש לכולם עריכה: את המחשב אני אקנה מ KSP שבירושלים לכן אעדיף שתבנו את המפרט משם.

14. Started by CraXeD,

אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sh4y,

ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  16. תקציב חשוב לי לציין שהראם שתציעו לי שזה יבוא בשני סטיקים 2X2 בבקשה. ורק מעבד של INTEL ורק כרטיס מסך של NVIDIA ולוח אם של חברה מצויינת תביאו לי כגון : ג'יגבייט,אסוס ועוד... מהו תקציב לרכישת המחשב? 4500 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. - BFBC2 / CRYSIS 2 / COD / GTA IV וכל המשחקים באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. יש לי 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? - …

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות הגבוהות ב…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בהצעות למפרט של מחשב בעלות מקסימלית של 4K ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למטרות עיצוב גרפי ולכן חשוב שיהיה לו כרטיס מסך חזק ויכולות עיבוד גרפיות גבוהות. רעש וכו' בעל עדיפות נמוכה יותר, כן רצוי קירור סביר. אני מעוניין גם לשמוע האם למטרות אלו עדיף אינטל או AMD במעבד ו-Geforce או Radeon בכרטיס המסך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  23. היי תוכלו בבקשה לעזור לי בבניית מפרט למשחקים למחשב בסביבות ה3K. אני צריך 2 מפרטים, אחד עם מסך (22" נגיד) ואחד בלי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by nerya40,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  25. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עד 2500 ש"ח במקסימום כולל מסך. פרטים טכניים: מחשב לשימוש משרדי בלבד. מעט מאד אופיס הרוב זה אפליקציות רשת. על המחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP ואופיס 2003. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.